The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2015, 23:17
Pamiętam jak rok temu wygraliśmy w Gliwicach 1-0.Potem z żydami 3-1 a potem była katastrofa... Teraz była kompromitacja i mam nadzieje że z meczu na mecz będzie coraz lepiej. Bo jeżeli oni mają łapać świeżość w 28 kolejce...to ja dziękuje.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 13.02.2015, 23:23
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
Odwrócone "W" to może takie "M"
Podobno chodzi o "M" i jego dziewczynę Magdę której zadedykował tego gola

Co do przebiegu meczu wyróżnić można Głowackiego (tylko u niego było widać wolę walki i chęć gry z całego zespołu), Buchalika (wybronił nam kilka sytuacji), Guzmicsa (do końca skupiony, nie odpuszczał) i dobrą zmianę Stępińskiego (próbował ruszać coś do przodu, ale inni stali), reszty szkoda komentować ....
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.02.2015 o godz. 23:43.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.02.2015, 23:29
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Smuda przez ponad 1,5 roku braku oczekiwań i względnego spokoju zarobił z premiami ponad 1,6 mln zł. Dla mnie to jeden wielki skandal i kolejne działanie wymierzone przeciwko klubowi.
A ile klub dzięki niemu zarobił, lub z drugiej strony ile by zyskał płacąc mniej?
Wybacz, ale jaka ławka taki wynik, co było widać po dzisiejszym meczu.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.02.2015, 23:33
Nie pierrdol bo i podstawa chvja grała. Nie wcisnęli nam bramki na 1-1, 2-2 czy w ostatniej minucie na 1-0 po zmianach tylko grali mniejszą padakę niż my. Z resztą trudno nie było.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
ASecond17
Member

Od: 02.2008

Stary 13.02.2015, 23:39
Pan Grzelczak popisał się zatem wyjątkową głupotą, zresztą takie coś ma też wypisane na twarzy.

Także jestem przeciwko Smudzie, od wielu miesięcy, praktycznie od początku. Oczywiście nigdy się nie zweryfikuje, jakie wyniki z taką kadrą osiągnąłby ktokolwiek inny, ale mi bardziej chodzi o model, o ideę funkcjonowania pionu sportowego, o taką zwykłą ludzką i sportową inteligencję. Zadaniem pierwszego trenera jest też dbanie np. o zaplecze juniorskie pierwszej drużyny, nadzór nad rezerwami, robienie dobrego PR klubowi - spójnego np. z PR zarządu. Zauważyliście, że jednak Gaszyński i Smuda mówią bardzo różniącymi się słowami (choćby Smuda: walczymy o ósemkę, Gaszyński: ambitnym ale realnym celem jest pierwsza czwórka=puchary).

Według mnie, przy chęciach, można znaleźć dobrego i odpowiedniejszego dla Wisły trenera. Mój typ - Michniewicz, ale wiem, że wielu on mógłby nie pasować.

Liczę, że Gaszyński najpóźniej latem pożegna się ze Smudą, choć możliwe że to będzie oznaczać sportową klapę Wisły w 2014/15, tj. miejsce w tabeli poniżej czwartego.
Ostatnio edytowane przez ASecond17 : 13.02.2015 o godz. 23:41.
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.02.2015, 23:50
Jak to szło - "Jankowski wróci, będziemy silniejsi" I najśmieszniejsze jest to, że niektórzy w to wierzą i pisżą takie głupoty na forum Ten pseudopiłkarz, piłkarski analfabeta, to chyba najgorszy zawodnik, który wychodził regularnie w podstawowym składzie za czasów Cupiała. Wojciech Łobodziński i Brasilia to przy tym agencie poziom FC Barcelony.

Co do gry, to zgodnie z oczekiwaniami - kompletna żenada. Niestety czas leci i nie da sie oszukać, Franio musi zrozumieć, że jego "doświadczenie" (czytaj podstawowa jedenastka o średniej wieku 76 lat) oraz jego "tranerski nos" już chuja da Konkludując, mamy tragiczną kadrę, co widać na boisku, co będzie widać w tabeli. Pozdrawiam.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.02.2015, 23:53
Kolego a. i spółka możecie przestać siać ferment na swoim fejsbukowym profilu?

Nie wiesz o co chodziło, to skończ z jakimiś chorymi domysłami.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 13.02.2015 o godz. 23:57.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 14.02.2015, 02:36
fialo napisał(a):Wyświetl post
Jak to szło - "Jankowski wróci, będziemy silniejsi" I najśmieszniejsze jest to, że niektórzy w to wierzą i pisżą takie głupoty na forum Ten pseudopiłkarz, piłkarski analfabeta, to chyba najgorszy zawodnik, który wychodził regularnie w podstawowym składzie za czasów Cupiała. Wojciech Łobodziński i Brasilia to przy tym agencie poziom FC Barcelony. .
Nono, cała drużyna zagrała kupę, a największą nasze dwa asy - Stilić i Brożek, ale i tak wina Jankowskiego

fialo napisał(a):Wyświetl post
Co do gry, to zgodnie z oczekiwaniami - kompletna żenada. Niestety czas leci i nie da sie oszukać, Franio musi zrozumieć, że jego "doświadczenie" (czytaj podstawowa jedenastka o średniej wieku 76 lat) oraz jego "tranerski nos" już chuja da Konkludując, mamy tragiczną kadrę, co widać na boisku, co będzie widać w tabeli. Pozdrawiam.
Pierwsze koty obsripłoty.
Zagraliśmy chujowy mecz i widzę, że kolejny masowy lament się podnosi.
Chyba z resztą to był najgorszy mecz w sezonie.
Teraz tylko pytanie, czy to Lechia taka mocna, czy my zagraliśmy taką kupę.
Stawiam, że my bo bez skrzydeł to od dawna nasza gra leży

Zobaczymy co będzie się działo w kolejnych meczach. Za długo oglądam piłkę, aby wyciągać daleko idące wnioski po jednym spotkaniu, ale to co dziś zobaczyłem nie napawa optymizmem.
Niedługo z resztą się dowiemy czy potwierdzi się reguła słabych wiosen Smudy, czy tym razem będzie inaczej.

Następny mecz już niedługo, wątpię, żeby nasi byli w stanie zagrać taką bryndzę dwa razy z rzędu
Ostatnio edytowane przez s1mone : 14.02.2015 o godz. 02:44.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.02.2015, 03:20
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Grzelczak pokazywał odwrócone "W" po bramce czy co to miało być?
Bramkę dedykował "M"agdzie lub "M"amie a Ty robisz z igły widły

Jakby pokazał "serce" to pewnie byś odczytał, że to do kibiców gości, że mają małe jajka?
Ostatnio edytowane przez Lysy : 14.02.2015 o godz. 03:26.
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 14.02.2015, 08:14
Grzelczak pokazywał odwrócone "W" po bramce czy co to miało być?
A Gaszyński zrobił Cie w ciula obiecując sponsora, transfery, puchary i inne czary mary

Może Grzelczak jest z pokolenia gimbów, a gimby zgód nie znajo...

Makuszewski i Frisenjdiaosdjoiasjdoiasdjoias w FIFIE w statystyce "siła" powinni mieć 0
Podobnie jak Garguła, Boguski, Stilić, Brożek i reszta wesołej ferajny

ps. mogli by się zastanowić czym dla nich jest gra w Wiśle...
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 14.02.2015, 08:24
ASecond17 napisał(a):Wyświetl post
Według mnie, przy chęciach, można znaleźć dobrego i odpowiedniejszego dla Wisły trenera. Mój typ - Michniewicz, ale wiem, że wielu on mógłby nie pasować.
Liczę, że Gaszyński najpóźniej latem pożegna się ze Smudą, choć możliwe że to będzie oznaczać sportową klapę Wisły w 2014/15, tj. miejsce w tabeli poniżej czwartego.
Spokojnie to pierwszy mecz - wróci Guerrier, może dojdzie ten Urugwajczyk to pojawi się trochę więcej możliwości i może lepsza gra i wyniki, a może... czeka nas powtórka sprzed roku. Najważniejsze jednak żeby do klubu wróciła normalność i stabilność - wtedy będzie można wymagać, a teraz to taka zabawa.

Co do trenerów - Wdowczyk byłby lepszy.. albo Baniak
A serio to Pawłowski albo Skorża, ale mają pracę i nie wiem po co mieliby do nas w tym momencie przyjść. Do końca przyszłego sezonu pewnie Franek, chyba że wyniki będą bardzo słabe.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.02.2015, 08:33
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Nono, cała drużyna zagrała kupę, a największą nasze dwa asy - Stilić i Brożek, ale i tak wina Jankowskiego
Uderz w stół Chłopie zrozum jedno, że choćbyś mi wypisal teraz po raz kolejny zalety tego "zawodnika" w stylu: świetnie gra tyłem do bramki, robi miejsce kolegom itd., to nie zmienisz faktów, a fakty są takie ze Jankowski jest CHUJOWY. Powtórzę to raz jeszcze. Jest CHUJOWY. Ma tragiczne statystyki, a dodatkowo nie opanował żadnego elementu piłkarskiego rzemiosła (szybkośc, wytrzymałość, technika użytkowa, strzał, decyzje i mogę jeszcze wymieniać dlugo), które predysponowalyby go do grania na najwyższym poziomie rozgrywkowym w Polsce. Fakty. Przecie ram oczy ze zdumienia, za każdym razem kiedy widzę jego nazwisko w pierwszym składzie. Lepiej grać w 10, bo jak on gra to jest pewność że coś zjebie, a jak się gra w 10 to trzeba poszukać innych rozwiązań i czasem się to udaje. Jak nie jestem fanem naszych czornych to w tych okolicznościach to oni powinni grać a nie MJ, bo od MJa, to niewiarygodne ale to prawda, są po prostu piłkarsko lepsi. Wszystko to jest oczywiscie wyścig ślimaków, ale jednak.

Prawda jest ze wszyscy oprócz ŚO zagrali niewyobrazalna wręcz pytę. Niewyobrazalna, ale powiedzmy sobie szczerze - wiele więcej po tym zestawie personalnym nie można oczekiwać. Mówienie ze z takimi pilkarzami i taka kadrą, mamy jakiekolwiek szanse na puchary, nie mówiąc już o fazie grupowej europejskich pucharów (), wybaczcie, ale jest niepoważne.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 14.02.2015, 08:44
Naprawdę nie stworzyliśmy ani jednej - godnej uwagi - akcji? Na Ek.tv nie było ani jednej akcji ofensywne z naszej strony. Co jest? Ciekaw jestem czy nadal jest optymizm w prezesie, właścicielu i trenerze. Słabo to wygląda. Chyba kolejny rok bez pucharów.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 14.02.2015, 08:51
Cała nadzieja ze może uda sie ściągnąć tego Jovica i tego kopacza z Portugalii i okażą sie w miarę dobrymi piłkarzami bo tak to na razie tragedia Stilic Gargula Boguski Jankowski to nie sa piłkarze zdolni nawet powalczyć z w miarę ułożona i zmotywowana ekipa jaka wczoraj była Lechia.

Wczoraj taki średni piłkarz jak Stępiński zrobił wiele dobrego w zasadzie tylko walka, czego cała wymieniona czwórka nawet nie potrafi.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 14.02.2015, 09:00
Co jest najgorsze, nie mogę znaleźć żadnych piłkarskich pozytywów w ofensywie. Sadlok i Burliga też chuja zagrali, nie włączali się do akcji, no ale jak włączyć się do akcji skoro tych nie ma... po prostu ręce opadają. Jak można nie utrzymać piłki na dłużej niż 3 podania?! Jeszcze chciałem zwrócić uwagę na dwóch piłkarzy. Garguła to obraz nędzy i rozpaczy. Nie wierzę, że to piszę, ale Boguski przy nim to wirtuoz. Ale najbardziej mimo wszystko rozczarował mnie Dudka. Nie wiem czy miał 30% poprawnych podań. Po co grać na dwóch defensywnych skoro nie mamy argumentów w ofensywie? Kiedy do Smudy dotrze, że musimy grać na dwóch napastników, żeby cokolwiek z przodu się działo? Stępiński wszedł za Dudkę i coś się zaczęło dziać, choć i tak była to padaka, a nie piłka nożna. Zobaczymy co pokaże Guerrier, gdy wróci po pauzowaniu za czerwoną kartkę, może dojdzie ten skrzydłowy z Urugwaju i zaczniemy grać bokami, bo środkiem, z tak słabo grającym Stiliciem i Dudką nic nie zawojujemy.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.02.2015, 09:01
nie od dzis wiadomo ze Wisła lubi se popykac piłeczką a nie ponapierdalać. Wczoraj potrzebna była walka i dobra przyczepność, a my tego nie mielismy. zagralismy kupe jakich mało, no ale jak ktoś z nami zagra wysoki pressing to zawsze tak sie kończy.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 14.02.2015, 09:19
Na papierze nasz skład prezentuje się jeszcze jako tako ale spójrzmy prawdzie w oczy - średnia wieku tej drużyny wynosi pewnie z 30 lat. Brożek wiecznie młody nie będzie chociaż akurat on wczoraj nie miał zbyt wiele do powiedzenia. Beznadziejny Dudka,Jankowski,Garguła. Jedyny poziom w tej drużynie trzyma weteran Głowacki. Zastanawia mnie słabiutka postawa Stilicia. Nie wiem czy może myśli już o innym klubie ale w takiej formie to płakać po nim nie będę. Nie ma co jednak lamentować to dopiero pierwszy mecz. Oni za póżno wrócili z tej Turcji moim zdaniem jednak ostatnie sparingi pokazywały,że jest coś nie tak e stwarzanymi sytuacjami. Jestem pewien,że meczu z Pogonią zobaczymy zupełnie inną Wisłe zwłaszcza na własnym terenie przy naszym dopingu.
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 14.02.2015, 09:20
Wynik nie oddaje poziomu gry Wisły. Poziom gry oddaje statystyka pokazana po pierwszej połowie - totalny dramat. Wyglądało jakby piłkarze nie obudzili się jeszcze ze snu zimowego, w co nie wierzę. Żeby nie potrafić przeprowadzić jednej składnej akcji? Nie wiem na ile wpływ na grę ma to co sezonowe pier***lenie o kryzysie finansowym i lęk przed niewypłacalnością. Ja osobiście mam już tego dość, nie chcę już słuchać tego bełkotu o Wielkiej Wiśle z przełomu wieków. Dla mnie liczy się teraźniejszość i przyszłość. Może bóstwo w końcu wyglądnie na ziemię ze swojego Olimpu i się osobiście wypowie co dalej. Chyba Wisła na to zasługuje?
Odpowiedz cytując
Gero
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 14.02.2015, 09:29
Barti napisał(a):Wyświetl post
....Może bóstwo w końcu wyglądnie na ziemię ze swojego Olimpu i się osobiście wypowie co dalej. Chyba Wisła na to zasługuje?
Ale do tego trzeba mieć jaja.....
A co do meczu to żal było na to patrzeć Garguła masakra, powinien dopłacić do swojego kontraktu.
Powód: Garguła
Ostatnio edytowane przez Gero : 14.02.2015 o godz. 09:30.
Odpowiedz cytując
chopin
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 14.02.2015, 09:45
oglądając wczorajszy mecz miałem wrażenie że Ci piłkarze grają ze sobą pierwszy mecz... zero zgrania bojaźń zagrania po ziemi wynikajaca z fatalnej murawy badz braku zaufania do linii pomocy

Zle to wygladało. ale licze ze w szatni będzie się działo i pokażą jak sie gra..
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 14.02.2015, 09:50
Mam nadzieję że ten mecz obejrzał i Cupiał i Gaszyński i ponownie obejrzy go Smuda.
Z taką grą nie załapiemy się do "8", a gdzie tam do pucharów. Nie przypominam sobie byśmy na jesieni rozegrali równie słabe spotkanie. To już w przegranym 0-3 z Legią to wyglądało o lepiej.

Ratujcie ten sezon transferami. Jović+ dobry napastnik/ofensywny zawodnik i może nasza gra trochę się ożywi

a nawet nie mówię o tym że połowa kadry nadaje się do wymiany, ewentualnie by grzać ławę, a nie od nich zaczynać ustalanie skladu. Jankowski czy Garguła już nie powinni już się mianować 'per' pan piłkarz.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.02.2015, 10:28
Grali tak żałośnie, że po pół godziny wyłączyłem. Nie dało się oglądać.
Obawiam się, że tak będzie wyglądać nasza gra do końca sezonu.
..
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 14.02.2015, 10:36
Mecz tragiczny z naszej strony to fakt. Widać że fizycznie wyglądaliśmy bardzo słabo. Brak szybkości, siły był bardzo widoczny. Lechia dla odmiany na pełnym gazie. Ale my tak nie będziemy wyglądać całą rundę. Bez histerii. Za tydzień albo 2 nasi kopacze będą szybciej biegać. Wtedy gra się poprawi. Bez lamentów proszę, to dopiero pierwszy mecz.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 14.02.2015, 10:37
Przestało wam wystarczać ze Cupiał kocha Was i Wisłę i wykłada pieniądze ze swojej prywatnej kieszeni zęby zrobić Wam dobrze . JAK CZYTAM TO FORUM TO MAM CZASEM TAKIE NIE ODPARTE WRAŻENIE ,CO DRUGI POST POWINIEN BYĆ PODPISANY *TO JA PISAŁEM JARZĄBEK * To tylko mecz ale problemy spowodowane działaniami Cupiała pewnie doprowadza ten klub w niebyt , ALE CO TAM PREZES WASZ KOCHA , MOŻNE KIEDYŚ POKOCHA INY KLUB Z KRAKOWA .
Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 14.02.2015, 10:37
Najsilnieszy skład, brakowało tylko Donalda, który pewnie by grał i najgorszy mecz za tej kadencji Franza, obok meczu z Podbeskidziem na 0:0.Jeśli powtórzy się wiosna z ubiegłego roju. Trzeba będzie się rozstać z Frankiem, za niego może być np.Maciej Musiał(żeby nie generować kolejnych niepotrzebnych wydatków).
Odpowiedz cytując
mee
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 14.02.2015, 10:43
Mecz zgodnie z oczekiwaniami, czyli piach totalny. Bez środka pola nie istniejemy w ofensywie a środek pola to Pan Piłkarz Stlilic. Sposób na Stlica jest prosty: pressing i odcięcie od podań, co nie jest trudne bo: a) jest wolny, b) nie lubi walki fizycznej, niestety ten pan ma znacznie lepszy PR niż jest piłkarzem w rzeczywistości. Budowanie Wisły wokół niego to ślepa uliczka, po prostu w tym momencie na tle możliwości kadrowych Wisły wygląda zajebiście. A w realu Sebuś Mila wciąga go nosem . Zresztą cały cyrk z jego kontraktem dowodzi że kasa ponad wszystko, a dużej kasy po prostu nie jest wart.
Jeśli jakieś plusy to obrona, a właściwie Głowa i Gumiś.
Ostatnio edytowane przez mee : 14.02.2015 o godz. 11:02.
Odpowiedz cytując
POtey
Member

Stary 14.02.2015, 10:51
Widzę wszyscy uczepili się Jankowskiego jak by to była główna przyczyna problemu. Tylko jego stroną Wisłą próbowała coś rozegrać i nawet dzięki jego grze kombinacyjnej Stilić miał piłki na dobre podania, ale niestety żadne nie dochodziły celu. Fakt faktem nie jest to skrzydłowy, ale i tak zrobił dużo więcej w przodzie niż cała reszta w pomocy z I składu.

Po pierwsze mamy strasznie tragicznych defensywnych pomocników jeżeli chodzi o rozgrywanie. W ogólne nie wychodzili do podań a jak już to w takim tempie, że od razu dostali podwójne lub potrójne krycie. Po drugie skrzydłowi też stali jak kołki, co umożliwiało Lechii bardzo proste krycie.

Po drugie przy dwóch defensywnych pomocnikach nasi obrońcy grali strasznie defensywnie i blisko ŚO, co też powodowało, że środek pola był mocno zagęszczony.

Po trzecie Mam nadzieje, że Smuda nie będzie wystawiał już Guły, aby mu się automatycznie kontrakt nie przedłużył, bo ani nie umie już utrzymać piłki, ani dobrze rozegrać, ani nie ma szybkości. Dlatego wystawianie go na skrzydle, to po pierwsze jeden zawodnik mniej, a po drugie gorsza obrona. Ile razy był spóźniony za obrońcą Lechii to już nie wspomnę.

Jedne z nielicznych pozytywów, to bardzo dobra gra w defensywie na własnej połowie. No i oczywiście Głowa i Guzmic. Głowa sprowadził troszkę Mile do parteru w paru sytuacjach A Guzmic bardzo dobrze asekuruje obronę.

Niech Stjepa szybko wraca, to może chociaż DP nie będzie bało się rozgrywać piłek. DG77 też będzie to Guła powinien odpocząć do końca sezonu (tylko chuchać i dmuchać, aby nie rozegrał odpowiedniej liczby minut!).
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 14.02.2015, 11:19
Oby złapali świeżość ,bo z taką grą jak wczoraj to każdy z nami wygra. Dramat !
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 14.02.2015, 11:20
Zagraliśmy makabrycznie źle, tak fatalnego meczu nie pamiętam od pamiętnego 0-0 w Bielsku, gdzie dupę uratował nam Miśkiewicz; nawet manita w Warszawie nie wyglądała tak źle.

Nie bardzo rozumiem tradycyjnego znęcania się nad Jankowskim, Gargułą czy Boguskim, bo wczoraj zdecydowanie najgorszy na boisku był Stilić, co niestety obrazuje dwie bardzo złe rzeczy.

Po pierwsze, gdy jego nie ma (nie było wczoraj, zaraz nie będzie w ogóle) to absolutnie nie mamy środka, reszta śr. pomocników kompletnie nie nadaje się do jakiegokolwiek rozgrywania i niestety powrót Stjepanovicia raczej wiele tu nie zmieni.

Po drugie, gdy leży środek to aż za bardzo widać jak beznadziejne mamy skrzydła – nie stanowią żadnego zagrożenia i nie są żadną alternatywą w ofensywie dla uporczywego bicia łbem w mur przez środek, co rozszyfrowała już cała liga. Najgorsze, że tutaj nic do lipca się nie zmieni, na ratowanie sezonu poprzez wykupienie Słoweńca i kombinowanie z nim lub z Burligą w przodzie niestety nie ma kasy

Trudno oczywiście stwierdzić po jednym meczu jak będzie wyglądać ta runda, jak już wyżej wspomniano rok temu zaczęliśmy bardzo dobrze, a czym się skończyło to pamiętamy.
Ostatnio edytowane przez d : 14.02.2015 o godz. 11:26.
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 14.02.2015, 11:27
Moim zdaniem nie było źle. Murawa była naganna i to przeszkadzało grać Nam w poprawny i lubiany przez zawodników sposób, czyli krótkie podania, techniczna gra oraz finezyjne akcje. A co do ludzi, którzy krytykują zawodników i żądają, aby ich nie wpuszczać do składu. Powiem jedno - Garguła, Brożek, Boguski mogą grać kichę, ale po prostu nie ma godnych zmienników. Dlatego też będą oni grać!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów