|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Derby zakończą się: | |||
| ZWYCIĘSTWEM! |
|
47 | 20,98% |
| ZDECYDOWANYM ZWYCIĘSTWEM! |
|
177 | 79,02% |
| Głosujących: 224. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Tak. Z wieprzowiną albo królikiem.
![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Haha, rozwaliło mnie to. Dobra, Panowie ogarnijcie się i jazda. Parchy prawdopodobnie zbierają się przed meczem na rynku, więc tam uważać, a wiedzą że mamy być na czarno. Nie chodzi o strach, ale chyba każdy chce dojść bez problemów na mecz i tam czysto kibicowko ich zmiażdżyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jedyny przypadek w którym dopuszczam jednobramkowe zwycięstwo to ciśnięcie cały mecz i wpakowanie bramki dopiero w 90 minucie(lub dwóch vide mecz z Amicą bodajże z 2003 roku) żeby się przez cały mecz nastawiali na punkty a tu taki ch*j. W każdym innym przypadku ma być zapieprzanie od 1 sekundy, żeby zapomnieli jak się nazywają i wpakowanie im minimum 3-4 bramek.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Parchy wieprzowiny się nie tkną, każdy prawdziwy Wiślak wciąga kanapkę z szyneczką, bez czosnku.
![]()
ZAWSZE NAD WAMI ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Śmierdząc czosnkiem nie przejdziesz przez nasze bramki. No chyba że na sektor gości.
![]()
ZAWSZE NAD WAMI ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Akurat On gwarantuje, że będzie gwizdał konsekwentnie i rozsądnie cały mecz, a nie jak 3/4 sędziów czyli może gwizdnę, a może jednak nie i sędziują na chybił trafił, a kiedy jest aut to liniowy na głównego, główny na liniowego i dalej nie wiedzą kogo.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Post do ludzi co idą na młyn (z forum SKWK):
Cytat:
|
|
|
|
Guest
|
|
|
mam nadzieje na wynik 2/3-0, nie bardzo widze jak mieliby nam zagrozic. zapewne sprobuja ostrej,agresywnej gry; mam nadzieje, ze w takim przypadku sedzia bedzie reagowal wlasciwie
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Tez macie jakies takie wyjatkowe cisnienie na te k**wy
bo ja niepamietam zebym na jakiekolwiek derby byl nabuzowany i odliczal dni/godziny do niedzieli ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Chyba nie Ty jeden. Już się nie mogę doczekać tej niedzieli. A ciągnie się okropnie, szlak mnie trafia, że to dopiero piątek
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sporo osób też czuję chyba,że w koncu jest okazja ich naprawdę solidnie stłuc i zgnoić
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 21.02.2014 o godz. 01:49.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czy parchy sprzedały wszystkie bilety jakie od nas w łasce otrzymali?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Niemal tak samo jak wyniku, ciekaw jestem oprawy przygotowanej przez SKWK.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Oby takich więcej, zmiast prymitywnych bluzgów.Czuje że przejedziemy się po nich jak walec... zarówno piłkarsko jak i kibicowsko. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Sami morale mają niskie. Kilku starozakonnych chłopaczkow z pracy narzeka na frekwencji z ich strony. Ba zapytani o winik sportowy twierdzą że czeka ich w........ Miód na moje uszy.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Co Wy mówicie? Bramka w 90 min? My mamy ich zdominować od pierwszej minuty i strzelić najlepiej 3 bramki
A oni nawet żeby nie mieli wjazdu w nasze pole karne.Mamy ich po prostu rozjechać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Znacie ten suchar? Kibic Wisły do kibica parchów:
- Wiesz jak smakuje Mistrzostwo Polski? - Nie.. - To się spytaj dziadka, bo ojciec nie pamięta. Hahaha. - ale mój dziadek nie żyje.. (chwila ciszy) - to się ....a nigdy nie dowiesz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Dudka jak dla mnie moglby zagrac
![]() http://www.youtube.com/watch?feature...l3dl3d6Y#t=300 ehh, zajebisty to byl dzien. Prosto z obrony mgr. na derby |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
temu Strausowi nie powinno sie wiele miejsca zostawić bo sporo zamieszania robi w ofensywie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panie i Panowie!
Jutro na meczu przeprowadzona będzie zbiórka na pomoc dla Towarzystwa Sportowego WISŁA! Każdy więc wrzuca kasę. Liczy się każda złotówka. AVE WISŁA. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
"Zapamiętaj parchu wchodząc w nasze progi, zdejmij szalik z szyji i przywiąż do nogi" - taki napis dziś w windzie ktoś wyskrobał
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
"My Wisełko Cie kochamy za Ciebie gardła zdzieramy,
znów na wyjazd wyruszamy niech wiedzą pasiaste chamy, że Ty z nimi teraz grasz" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
najlepsze jest to, czytając palestyńskie fora od razu nasuwa mi się jedna myśl, mianowicie te pi.zdy bardziej zajmują się Nami niż ich nędznym kulawym klubikiem. Gdzie nie luknę to GTS to GTS tamto, jestesmy tacy owacy nawet już nam nazwy Dalinu przypisują itp. żyć bez nas nie mogą! jakby Nas nie było to ich nędzne śmierdzące życie nie miałoby sensu! żal jednym słowem u Nas najważniejsza jest Wisła i z nich się tylko nabijamy a u nich śmierć Wiśle tego wykartkować tamtego... zero o ich samych hahahaha no ale co można wymagać od ograniczonych parchów?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|