|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się spotkanie pomiędzy Wisłą a Piastem? | |||
| Pewnym zwycięstwem Białej Gwiazdy! |
|
53 | 50,48% |
| Skromnym zwycięstwem! |
|
45 | 42,86% |
| Będzie remis. |
|
5 | 4,76% |
| Zwycięstwem Piasta. |
|
2 | 1,90% |
| Głosujących: 105. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Stjepa ma tendencje do kartkowania niestety. szczegolnie jak grywa z tyłu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Piast ogóry straszne, trzeba ich ograć...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Przeciętna (aczkolwiek solidna) gra Wisły, bardzo słaby Piast, jeszcze jedna bramka w drugiej połowie i powinniśmy spokojnie dowieźć te 3 punkty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Brawo Smuda! Wisła liderem, odkryłeś Haitańczyka wyglada to coraz lepiej. Podgórskiego kupić za wszelką cene
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dziekuje Ci Boziu, ze wrocił Broziu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Kiedy Wisła zaczęła grać w ofensywie na luzie (po strzeleniu trzeciej bramki) - to oglądało się poczynania Wiślaków w końcówce mimo braku czwartej bramki z zachwytem. Brawo, brawo! 3-0 w pełni zasłużone z co by nie było czwartym zespołem poprzedniego sezonu. Głowacki profesor, Brożek tak samo, Małecki najlepiej w sezonie, Garguła wiele świetnych podań, Miśkiewicz znakomicie w bramce, Burliga i Bunoza tradycyjnie już bardzo dobrze. Trochę gorzej Stjepa i Chrapek, nie zachwycił Boguś. JEST LIDER!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
panowie, nie zapeszac, jest dobrze,bardzo fajnie ze Donald strzela, ale czekamy na derby, a mamy Lidera
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jest dobrze
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Hahaha Podgórski też mi się spodobał i od razu na Transfermarkt sprawdzałem go 27lat kontrakt do 30 06 2015 wartosc 700 tys euro troszke chyba przesadzona ale zawodnik całkiem niezły, dobry trener i go poukłada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Panowie tylko bez podniety za tydzień derby! Będę się cieszył jak nie przegramy na kałuży
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dobry mecz w wykonaniu Wisły!
Brożek poki co pokazuje ze mylilem sie piszac, ze juz sie wypalił I dobrze! oby równia wznozaca utrzymala sie do konca sezonu i nie tylko ![]() Głowa dzis jak profesor, zreszta nie pierwszy raz Guerrier - wejscie smoka ![]() Miśkiewicz rowniez dobry mecz, pare razy ratowal Nam skórę. Oby to wszystko wygladalo podobne w meczu z pejsami, craxa, dzi,,wko derby blisko! Powód: cenzura :PP
Ostatnio edytowane przez Wiślak709 : 13.09.2013 o godz. 21:29.
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Piast był dla nas przeciwnikiem dopóki mógł ograniczać się do przeszkadzania. Potem wydawało się, że zwycięstwo możemy im tylko sami oddać. W końcówce Piast został rozsmarowany, szkoda, że wynik tego lepiej nie oddaje. Kolejne czyste konto Miśkiewicza, w końcu przywoity dorobek strzelecki i pierwsze miejsce w tabeli przynajmniej przez jakiś czas. Żeby tylko nasi nie poczuli się za pewnie, bo jednak jak przeciwnik sprawnie przeszkadza to gra nam się nie klei.
A, no i Guerrier świetnie zadebiutował - nie chodzi nawet o bramkę. Wniósł na boisko nie tylko świeżą parę nóg. Chociaż z poważniejszymi zachwytami wstrzymajmy się do czasu, kiedy zacznie grać i błyszczeć regularnie. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Głowa profesor, brawa za mecz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
karnego bym nie gwizdnął, bramka ze spalonego i .... z tym
![]() 3-0 idzie w tabele. dziękuje. Duzo szczescie, bramka Wilczka mogla ustawic mecz na niekorzyść dla nas, ale szczeście sprzyja lepszym no i Miśkiewicz, chłopak jest niezły! Jak już jest luz to poklepiemy fajnie, ale przy pressingu przeciwnika głupio tracimy piłke. Chrapek w pierwszej połowie fatalnie zagrał, za dużo strat, tak samo jak Rafał, no ale to chyba pupilek Smudy i będzie grał dopóki będzie zdrowy. Głowacki ewidentnie ma sezon, profesor skała. Sarki miał bardzo podobną piłkę jak Donald ale zamiast przygotowac do strzału to standardowo źle przyjął. Na zmęczonego rywala mamy szalone szybkie skrzydała Sarki i Donald, może to być ciekawa broń na przeciwnika. Brakuje tylko zmiennika Brożka, podobał mi się dziś Jurado on by był ciekawą alternatywą dla Pawła, no ale to tylko .......enie. jedziemy dalej! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wliczając mecz pucharu Polski, to już 8 spotkanie bez porażki!
Po 840 dniach powracamy na fotel lidera! W 7 meczach ekstraklasy stracone tylko 3 gole (w tym ta w ostatniej akcji z Jagą) Brożek robi wielką różnicę, dziś mam z tego satysfakcję bo od dawna prosiłem o ten transfer Cała drużyna gra bardzo zespołowo i to daje wyniki Michał Miśkiewicz w świetnej formie, dla mnie obecnie numer jeden ligi Głowa-Profesor No i nasz nowy nabytek-super debiut, widać już teraz że ma to coś, szybki, dobra lewa noga No to teraz mecz rundy przed nami! Tylko 3 pkt PS: Dobry mecz Garguły, ogólnie jedyny duży minus dla mnie to gra Boguskiego Sarki> Boguski
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 13.09.2013 o godz. 21:55.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dobrze się ten mecz oglądało. Wróciła Wisła, która biega i zaskakuje przeciwnika szybkimi atakami.
![]()
.
. |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Nie ma na nas mocnych w tej lidze!
Bójcie się krawaciarze z nauki jazdy. Wpier*ol już niedługo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Ale mi się micha cieszy. Masakra. Byle by nie stracić koncentracji . W derbach +5 do przodu
![]() Mamy po 7 kolejkach 13 pkt, w zeszłym sezonie po 15 - 18 pkt. Można zakładać że utrzymanie już mamy .Dzisiaj troche mniejsza pewność w obronie, ale za to coraz lepiej w ataku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Trzeba było aż z Haiti sprowadzić jakiegoś gościa, żebym polubił imię Donald.
Nie wiem co Smuda jeszcze wymyśli, ale to jest prawdziwy cud. Miśkiewicz - Głowa - Ostoja - Garguła - Brożek - to teraz nasza linia życia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
cud malina
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Dobry mecz, wszystko ładnie się układa, ale zawsze można coś poprawić
tego się trzymajmy ![]() Wielkie szczęście przy pierwszej bramce bo byłby kiks roku Bogusia, ale się udało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kurna czlowiek nie przywykł na zswyciestw po 3 ;0
w kazdym razie taką Wisłe chce ogladac i dla tych chlopaków warto byc na R22 jak juz pisalem po meczu z Amikai po tym dziejszym ,ze z niecierpliwoscia czekam na nastepny ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Mecz fajny ale w pierwszej połowie wiśle nie szło, piast spróbował presingu jak pogon ale sił im za długo nie starczyło i Wisła to wykorzystała. Potrzebny jest jakis dobry zawodnik do srodka pola bo rozegranie czasem nie szło. Donald fajnie wszedł w mecz widać ze chłopak myśli ma chęć do gry, podobało mi sie jak wychodził na pozycje i wykorzystywał swoją szybkość czego brakowało mi w poprzedmich meczach u patryka Małeckiego, który dziś zagrał jednak bardzo dobrze, rozumiał sie z kolegami i czesto stwarzał im sytuacje co nie zdarzało sie wcześniej czesto raczej starał sie sam konczyc akcje. O Brożku pisałem po meczu z pogonia ze za 2 tygodnie zacznie strzelac i prosze 2 brameczki, bardzo ładnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dobre spotkanie. Zawodnicy mnie nie zawiedli. Walka przez 90 minut. Fajnie, że Paweł po meczu z San Marino strzelił te bramy. 7 spotkań za nami, a tylko 3 stracone bramki. Oby tak dalej
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie nie popadajmy jeszcze w zachwyty i poczekajmy na to tydzień. Jest jeszcze sporo do poprawienia w naszej grze.Trzeba pamiętać,że przy stanie 0-0 cudem obronił Miśkiewicz...Gdyby nie to kto wie. Na szczęście jest Głowacki , jest Brożek jest solidność i w końcu wracamy na nasze miejsce ! Oby tak dalej !
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Burliga - Man of the Game... jego surowe wyszkolenie techniczne jest tak widoczne, że dzisiejsze zwody i kręcenie zawodnikami było pokracznie pozbawione ładu i składu jednak boleśnie skuteczne.
Brawo za walkę oraz wiarę w swoje możliwości ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ktoś z dwójki Donald, Sarki za Boguskiego i o wynik w derbach jestem spokojny. Bardziej byłbym za tym pierwszym, przynajmniej popracuje więcej w obronie i powalczy, a Boguś ni to szybki ni waleczny, a i z odległości mojego dużego palca od stopy trafić nie potrafi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ale się wszysko pozmieniało, przes startem sezonu była walka o trzymanie ,dziś fotel lidera.Jest dobrze Panowie. Jeśli wygramy derby będzie z górki.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Guest
|
|
|
http://youtu.be/lsReZb3vn-U
Debiut Donalda w około 30 sekundach. |
|
|