The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się spotkanie pomiędzy Wisłą a Piastem?
Pewnym zwycięstwem Białej Gwiazdy! 53 50,48%
Skromnym zwycięstwem! 45 42,86%
Będzie remis. 5 4,76%
Zwycięstwem Piasta. 2 1,90%
Głosujących: 105. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2013, 18:32
Stjepa ma tendencje do kartkowania niestety. szczegolnie jak grywa z tyłu.

Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.09.2013, 19:20
Piast ogóry straszne, trzeba ich ograć...
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.09.2013, 20:27
Przeciętna (aczkolwiek solidna) gra Wisły, bardzo słaby Piast, jeszcze jedna bramka w drugiej połowie i powinniśmy spokojnie dowieźć te 3 punkty.
Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.09.2013, 21:20
Brawo Smuda! Wisła liderem, odkryłeś Haitańczyka wyglada to coraz lepiej. Podgórskiego kupić za wszelką cene
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.09.2013, 21:24
Dziekuje Ci Boziu, ze wrocił Broziu Z meczu na mecz jest coraz lepiej i nawet zmarnowane sytuacje z San Marino nie podłamały go w koncu to rutyniarz. Piekny debiut Guerriera, pisałem w shoucie, ze podobno ma bardzo mocna lewa noge i potwierdził to tym golem. Wejscie marzenie, to moze byc bardzo udany transfer chociaz z ocena jeszcze trzeba poczekac. Lider jest od niepamietnych czasow (2 lata + to jak wiecznosc) zobaczymy na jak długo (oby jak najdłuzej). 9 goli strzelonych, 3 stracone jest pieknie
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 13.09.2013, 21:25
Kiedy Wisła zaczęła grać w ofensywie na luzie (po strzeleniu trzeciej bramki) - to oglądało się poczynania Wiślaków w końcówce mimo braku czwartej bramki z zachwytem. Brawo, brawo! 3-0 w pełni zasłużone z co by nie było czwartym zespołem poprzedniego sezonu. Głowacki profesor, Brożek tak samo, Małecki najlepiej w sezonie, Garguła wiele świetnych podań, Miśkiewicz znakomicie w bramce, Burliga i Bunoza tradycyjnie już bardzo dobrze. Trochę gorzej Stjepa i Chrapek, nie zachwycił Boguś. JEST LIDER!
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 13.09.2013, 21:25
panowie, nie zapeszac, jest dobrze,bardzo fajnie ze Donald strzela, ale czekamy na derby, a mamy Lidera

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 13.09.2013, 21:26
jest dobrze
Odpowiedz cytując
stan
Junior Member

Od: 08.2013

Stary 13.09.2013, 21:26
Hahaha Podgórski też mi się spodobał i od razu na Transfermarkt sprawdzałem go 27lat kontrakt do 30 06 2015 wartosc 700 tys euro troszke chyba przesadzona ale zawodnik całkiem niezły, dobry trener i go poukłada.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 13.09.2013, 21:28
Panowie tylko bez podniety za tydzień derby! Będę się cieszył jak nie przegramy na kałuży
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Wiślak709
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.09.2013, 21:28
Dobry mecz w wykonaniu Wisły!
Brożek poki co pokazuje ze mylilem sie piszac, ze juz sie wypalił I dobrze! oby równia wznozaca utrzymala sie do konca sezonu i nie tylko
Głowa dzis jak profesor, zreszta nie pierwszy raz
Guerrier - wejscie smoka
Miśkiewicz rowniez dobry mecz, pare razy ratowal Nam skórę.
Oby to wszystko wygladalo podobne w meczu z pejsami,
craxa, dzi,,wko derby blisko!
Powód: cenzura :PP
Ostatnio edytowane przez Wiślak709 : 13.09.2013 o godz. 21:29.
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
Wiślak z Wlkp.

Radosław
Sobolewski –
DZIĘKUJEMY!!

Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 13.09.2013, 21:30
Piast był dla nas przeciwnikiem dopóki mógł ograniczać się do przeszkadzania. Potem wydawało się, że zwycięstwo możemy im tylko sami oddać. W końcówce Piast został rozsmarowany, szkoda, że wynik tego lepiej nie oddaje. Kolejne czyste konto Miśkiewicza, w końcu przywoity dorobek strzelecki i pierwsze miejsce w tabeli przynajmniej przez jakiś czas. Żeby tylko nasi nie poczuli się za pewnie, bo jednak jak przeciwnik sprawnie przeszkadza to gra nam się nie klei.

A, no i Guerrier świetnie zadebiutował - nie chodzi nawet o bramkę. Wniósł na boisko nie tylko świeżą parę nóg. Chociaż z poważniejszymi zachwytami wstrzymajmy się do czasu, kiedy zacznie grać i błyszczeć regularnie.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 13.09.2013, 21:34
Głowa profesor, brawa za mecz.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 13.09.2013, 21:41
karnego bym nie gwizdnął, bramka ze spalonego i .... z tym

3-0 idzie w tabele. dziękuje.

Duzo szczescie, bramka Wilczka mogla ustawic mecz na niekorzyść dla nas, ale szczeście sprzyja lepszym no i Miśkiewicz, chłopak jest niezły! Jak już jest luz to poklepiemy fajnie, ale przy pressingu przeciwnika głupio tracimy piłke. Chrapek w pierwszej połowie fatalnie zagrał, za dużo strat, tak samo jak Rafał, no ale to chyba pupilek Smudy i będzie grał dopóki będzie zdrowy. Głowacki ewidentnie ma sezon, profesor skała. Sarki miał bardzo podobną piłkę jak Donald ale zamiast przygotowac do strzału to standardowo źle przyjął. Na zmęczonego rywala mamy szalone szybkie skrzydała Sarki i Donald, może to być ciekawa broń na przeciwnika. Brakuje tylko zmiennika Brożka, podobał mi się dziś Jurado on by był ciekawą alternatywą dla Pawła, no ale to tylko .......enie.

jedziemy dalej!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.09.2013, 21:49
Wliczając mecz pucharu Polski, to już 8 spotkanie bez porażki!

Po 840 dniach powracamy na fotel lidera!

W 7 meczach ekstraklasy stracone tylko 3 gole (w tym ta w ostatniej akcji z Jagą)

Brożek robi wielką różnicę, dziś mam z tego satysfakcję bo od dawna prosiłem o ten transfer

Cała drużyna gra bardzo zespołowo i to daje wyniki

Michał Miśkiewicz w świetnej formie, dla mnie obecnie numer jeden ligi

Głowa-Profesor

No i nasz nowy nabytek-super debiut, widać już teraz że ma to coś, szybki, dobra lewa noga

No to teraz mecz rundy przed nami!
Tylko 3 pkt

PS: Dobry mecz Garguły, ogólnie jedyny duży minus dla mnie to gra Boguskiego

Sarki> Boguski
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 13.09.2013 o godz. 21:55.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 13.09.2013, 22:11
Dobrze się ten mecz oglądało. Wróciła Wisła, która biega i zaskakuje przeciwnika szybkimi atakami.
..
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 13.09.2013, 22:20
Nie ma na nas mocnych w tej lidze!

Bójcie się krawaciarze z nauki jazdy. Wpier*ol już niedługo.
Odpowiedz cytując
PlayLikeAPro
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 13.09.2013, 22:22
Ale mi się micha cieszy. Masakra. Byle by nie stracić koncentracji . W derbach +5 do przodu

Mamy po 7 kolejkach 13 pkt, w zeszłym sezonie po 15 - 18 pkt. Można zakładać że utrzymanie już mamy

.

Dzisiaj troche mniejsza pewność w obronie, ale za to coraz lepiej w ataku.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.09.2013, 22:30
Trzeba było aż z Haiti sprowadzić jakiegoś gościa, żebym polubił imię Donald.

Nie wiem co Smuda jeszcze wymyśli, ale to jest prawdziwy cud.

Miśkiewicz - Głowa - Ostoja - Garguła - Brożek - to teraz nasza linia życia.
Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 13.09.2013, 22:42
cud malina Super Wisła! Donald dla mnie duże wrażenie widzieliście jak wchodził jak całował Białą Gwiazdę? duże słowa uznania martwi tylko trochę druga linia dopóki nie strzeliliśmy drugiego gola Piast miał dużo wygranych przebitek w środku pola, ale myślę, że Franek to poprawi ba On już czyni cuda JAZDA JAZDA JAZDA z Wiślackim pozdrowieniem i dobranoc
Odpowiedz cytując
comek
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 13.09.2013, 22:46
Dobry mecz, wszystko ładnie się układa, ale zawsze można coś poprawić tego się trzymajmy
Wielkie szczęście przy pierwszej bramce bo byłby kiks roku Bogusia, ale się udało.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 13.09.2013, 22:58
Kurna czlowiek nie przywykł na zswyciestw po 3 ;0 sam nie wiem co pisac

w kazdym razie taką Wisłe chce ogladac i dla tych chlopaków warto byc na R22

jak juz pisalem po meczu z Amikai po tym dziejszym ,ze z niecierpliwoscia czekam na nastepny
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
stan
Junior Member

Od: 08.2013

Stary 13.09.2013, 22:58
Mecz fajny ale w pierwszej połowie wiśle nie szło, piast spróbował presingu jak pogon ale sił im za długo nie starczyło i Wisła to wykorzystała. Potrzebny jest jakis dobry zawodnik do srodka pola bo rozegranie czasem nie szło. Donald fajnie wszedł w mecz widać ze chłopak myśli ma chęć do gry, podobało mi sie jak wychodził na pozycje i wykorzystywał swoją szybkość czego brakowało mi w poprzedmich meczach u patryka Małeckiego, który dziś zagrał jednak bardzo dobrze, rozumiał sie z kolegami i czesto stwarzał im sytuacje co nie zdarzało sie wcześniej czesto raczej starał sie sam konczyc akcje. O Brożku pisałem po meczu z pogonia ze za 2 tygodnie zacznie strzelac i prosze 2 brameczki, bardzo ładnie.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 13.09.2013, 23:02
Dobre spotkanie. Zawodnicy mnie nie zawiedli. Walka przez 90 minut. Fajnie, że Paweł po meczu z San Marino strzelił te bramy. 7 spotkań za nami, a tylko 3 stracone bramki. Oby tak dalej
What's new?

Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 13.09.2013, 23:26
Panowie nie popadajmy jeszcze w zachwyty i poczekajmy na to tydzień. Jest jeszcze sporo do poprawienia w naszej grze.Trzeba pamiętać,że przy stanie 0-0 cudem obronił Miśkiewicz...Gdyby nie to kto wie. Na szczęście jest Głowacki , jest Brożek jest solidność i w końcu wracamy na nasze miejsce ! Oby tak dalej !
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 13.09.2013, 23:30
DJ Hazel napisał(a):Wyświetl post
Panowie nie popadajmy jeszcze w zachwyty i poczekajmy na to tydzień. Jest jeszcze sporo do poprawienia w naszej grze.Trzeba pamiętać,że przy stanie 0-0 cudem obronił Miśkiewicz...Gdyby nie to kto wie. Na szczęście jest Głowacki , jest Brożek jest solidność i w końcu wracamy na nasze miejsce ! Oby tak dalej !
Miśkiewicz po to jest zatrudniony w klubie, żeby w takich sytuacjach bronić. Jego gra jako bramkarza jest częścią składową dobrej dyspozycji drużyny.
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 13.09.2013, 23:39
Burliga - Man of the Game... jego surowe wyszkolenie techniczne jest tak widoczne, że dzisiejsze zwody i kręcenie zawodnikami było pokracznie pozbawione ładu i składu jednak boleśnie skuteczne.
Brawo za walkę oraz wiarę w swoje możliwości
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Kibic_z_Częstochowy
Junior Member

Od: 02.2012

Stary 13.09.2013, 23:39
Ktoś z dwójki Donald, Sarki za Boguskiego i o wynik w derbach jestem spokojny. Bardziej byłbym za tym pierwszym, przynajmniej popracuje więcej w obronie i powalczy, a Boguś ni to szybki ni waleczny, a i z odległości mojego dużego palca od stopy trafić nie potrafi
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 13.09.2013, 23:52
Ale się wszysko pozmieniało, przes startem sezonu była walka o trzymanie ,dziś fotel lidera.Jest dobrze Panowie. Jeśli wygramy derby będzie z górki.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 13.09.2013, 23:54
http://youtu.be/lsReZb3vn-U
Debiut Donalda w około 30 sekundach.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów