|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Radek nic innego jak DZIĘKUJĘ za te wszystkie sezony dla Wisły, jesteś wzorem do naśladowania!
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Dziękuję, po prostu: dziękuję.
Tacy jak TY tworzą piękną historię Białej Gwiazdy. Mam nadzieję że zostaniesz w klubie, w Krakowie, wśród nas ... Wiślaków. Mam nadzieję że to nie koniec, ale dopiero, co najwyżej, połowa Twojej Wiślackiej drogi. Sobol - WIELKI SZACUNEK. ![]()
semprini, klancyk i części niesforne....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wielkie dzieki KAPITANIE
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Radosław Sobolewski - szacunek !
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Zastrzeżony numer musi byc i flaga nowa z jego podobizną
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Szacun Radek!!! Dzieki wielkie !!
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Oprawa dla Sobolewskiego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kapitanie, mam nadzieję, że ktoś Ci podrzuci link do tego tematu i przeczytasz słowa podziękowania od nas.
Na Szacunek pracuje się latami, a Twoje spędzone przy Reymonta to jest po prostu wzór. Kiedyś w szkołach były tarcze /wzorowy uczeń/ - teraz pasuje wręczyć taką Tobie z małą zmianą na /WZOROWY KAPITAN/ Dziękuję, za postawienie się Vukoviciovi, ta scena utkwiła mi w pamięci już na zawsze. (jemu pewnie też )Życzę sobie i innym kibicom abyś był w zdrowiu i często wracał do /domu/ przy R22. PAN Radosław Sobolewski! ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Strasznie szkoda, że odchodzi. Jeszcze większa, że za wcześnie -- jakos nie wydaje mi się, żeby ktoś lepszy od niego przyszedł, a taki człowiek nawet na ławce to skarb. No tak zasłużony piłkarz nie powinien być traktowany jak byle najemnik, któremu się mówi "cześć, jesteś za słaby i się do nas nie nadajesz" -- jeśli tylko Sobol chciał grać to powinien jeszcze jeden sezon u nas zostać.
Bardzo bym chciał, żeby wrócił do nas może jako trener, skaut. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie Radosławie, dziękuję! Ostatni z wielkich.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za wszystko. Zawsze dawałeś z siebie wszystko. Ogromny szacunek.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Najlepszy Nasz zawodnik minionego sezonu odchodzi - bronie Smudy jak moge ale tej decyzji obronic sie po prostu nie da. Potrzeba Nam takich walczakow w zespole (Pareiko juz odszedł) a klub sie go pozbywa. Dzieki Radku za wszystko a w szczegolnosci za tego pieknego gola z Panathinaikosem, ktorego mimo braku awansu bede pamietał do konca zycia. Jeszcze raz wielkie dzieki za wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki Sobol! Za wszystkie mecze i bramki, i za zdrowie i serducho zostawione na boisku dla Wisełki.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dziękuje Sobol za wszystkie te lata spędzone można tak powiedzieć razem. Za wszystkie bramki asysty i mecze zagrane w naszej drużynie. Rzadko traafia się ktoś z tką ambicją i wolą walki. Na zawsze zostaniesz w pamięci kibiców.
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Tacy gracze zdarzają się raz na dekadę ( jeśli klub masz szczęście)
Odkąd ja kibicuje widzę 3 graczy tego kalibru: Kazimierz Moskal Tomasz Kulawik Radosław Sobolewski Radek dziś dziękuję Tobie !!! Ale przy okazji Kazkowi i Tomkowi, Dla kolejnych pokoleń - będziecie wzorem !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sobol na zawsze zostaniesz legendą Wisły.Takich jak Ty już dziś nie robią...
Tak jak ktos wyzej napisał,nalezy mu sie fenomenalna oprawa na meczu z Górnikiem ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Sobol o ile pamiętam był ostatnim tchnieniem pierwszego Kasperczaka. Przez co stał się symbolem nowego etapu, który właśnie dobiegł końca. Cztery mistrzostwa, bramka w Atenach, zawsze ambitna postawa. To WIŚLACKA POSTAĆ.
Dzięki Sobol !!! Powód: refleksja
Ostatnio edytowane przez Drozd : 24.06.2013 o godz. 10:28.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
kolejny piłkarz, który stanowił część a może i serce piłkarskiej Wislkiej Wisły
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niewielu jest takich Wiślaków jak Ty.Dzięki Kapitanie.Szacunek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Dzięki Radek za wszystko!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Trudno się nie zgodzić. Ta decyzja Smudy odbije się czkawką całej drużynie.
Co do Sobola - miejmy szczerą nadzieję, że wkrótce pomoże Wiśle w inny sposób - miejmy nadzieję, że wróci do pracy w klubie na rzecz wielkości TS WISŁY KRAKÓW w innej niż do tej pory roli. Można twierdzić, że nie ma ludzi niezastąpionych - piłkarsko może i tak. Być może prędzej czy później (raczej później) znajdzie się ktoś o porównywalnych umiejętnościach jak Sobol. Ale mentalnie Radek był NIEZASTĄPIONY. I ciężko mi sobie wyobrazić, że w tej sferze ktoś go godnie zastąpi. Takich piłkarzy... wśród młodszego pokolenia może po prostu już nie ma? Krew, pot i łzy. Te 3 słowa najbardziej kojarzą mi się z Radkiem - krew z walki, pot z wysiłku, łzy ze szczęścia, że zawsze dawał z siebie WSZYSTKO. Radek, wielkie dzięki. ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Sobol powinien zostać na kolejny sezon.
Przez wiele lat najlepszy piłkarz na swojej pozycji w Polsce, przez wiele lat w ścisłej czołówce wśród wszystkich piłkarzy w Polsce. Prawdziwy kapitan, który ciągnął za sobą drużynę. Dziękuję SOBOL!!! ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chcecie podziękować? przyjdźcie na mecz z Górnikiem, w którym po raz ostatni Sobolewski ubierze koszulkę Wisły.
Najlepszym słowem PODZIĘKOWANIA będzie wypełnienie w tym meczu stadionu Wisły i wykrzyczenie jego nazwiska. Wpisy tutaj są tyle warte co wirtualne świeczki. Z całym szacunkiem. Tyle.
Ostatnio edytowane przez element : 20.06.2013 o godz. 19:12.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Zawsze skromnie i z pokorą. Panie Radosławie, wszystkiego dobrego dla Pana i Pańskiej rodziny. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Radku, dzięki takim zawodnikom jak Ty jesteśmy Wisłą Kraków. Stałeś się częścią historii, dumy, tradycji i tego co najlepsze w sporcie. Dziękujemy, my którzy Cię znamy i pamiętaj, że dziękować będą też ci który przyjdą po nas.
Sobol jesteś Wiślakiem. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dzięki takim ludziom chce się przychodzić na stadion. Długo możemy nie mieć takiego kapitana. Jeśli chodzi o moje zdanie, szkoda że nie możesz zostać jeszcze na chociaż rok. Jesteś Legendą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
powiem tylko tyle - zawsze miałem szacunek do Gościa który umierał za Wisłę, a teraz jak to zobaczyłem to sam się popłakałem!!! powinien Sobol mieć pomnik przy stadionie Wisły, tak jak ma Henry w Arsenalu. PS po zakończeniu kariery musi pracować dla Wisełki!!! Sobol dziękuję!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Co tu dużo pisać - Radek jesteś legendą, dziś jak się żegnałeś w tak emocjonalny sposób z Wisłą, mnie też łzy napłynęły do oczu, bo kończy się jakaś epoka w Wiśle, epoka, której byłeś jednym z największych symboli, chociaż nigdy nie pchałeś się na pierwszy plan, zawsze wolałes pozostawać w cieniu. Daj nam Panie Boże jeszcze kiedyś takiego kapitana przez duże K.
Radek raczej nie bedzie się spełniał w mediach, także nie wyobrażam sobie, podkreślam nie wyobrażam sobie, żeby tak zasluzony zawodnik nie dostał oferty pracy w Wiśle. I jeszcze jedno najważniejsze, co napisał element - chcesz podziękować Radkowi - PRZYJDŹ NA GÓRNIK ! RADEK SOBOLEWSKI !! ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja dziękuję przede wszystkim za wielkie serducho wkładane we wszystko co robił dla Wisły, na boisku i poza nim.
A dodatkowo to za Ateny i fruwanie (dosłownie) po sektorze po zdobytej bramce I za bramkę derbową, gdzie do przerwy było 0:1, a trafienie Sobola natchnęło zespół i skończyło się 4:1.I za mnóstwo pięknych chwil mistrzowskich i tych dramatycznych i smutnych jak Estonia. Koszulka z numerem tego zawodnika jak najszybciej powinna powędrować pod dach stadionu przy R22. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|