The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2012, 14:55
Wilk - mogliśmy grać bez niego, sorry ale gówno robił w pierwszej połowie był przydatny ale później jak graliśmy swoje a Luboński nie miał sił to tylko "był". Garguła to wiadomo. Kjoto i Maor super, ale to rywal 4 półki niżej. Czemu Kjoto nie powołali na IO
Genov załatwił sprawę ale z skuteczność nie najlepsza 50%. Boguski wraca do formy i w ofensywie mamy teraz w kim wybierać, Genkov jako taki Lisek, A Kjoto jako 10, wybierać i wybierać. Jaliens nie widoczny ale jaoś walczył po starcie piłki.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 11.08.2012, 14:55
Zapominamy o 1 połowie bo liczy sie wynik koncowy ale w nastepnych spotkaniach tak jak w 1 połowie grac nie mozemy. Jak w nastepnym meczu o stawke Sikorski bedzie grał zamiast Quioto to skonam.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 11.08.2012, 14:56
Maor Melikson ojcem sukcesu, jeżeli utrzymamy go do końca okienka i będzie zdrowy to myślę, że szanse na mistrzostwo Polski są duże.
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 11.08.2012, 14:59
Melikson wygrał mecz. Recepta na ten sezon - modlić się żeby Maor był zdrowy. Na plus na pewno fakt że Romell Quioto przejawia chęć do gry kombinacyjnej, więc do grania mamy już 4 piłkarzy z przodu Romella, Genkova, Ilieva i Meliksona.

Mam nadzieję, że szybko zostanie zarzucony pomysł gry z Gargułą w środku i Sikorskim w ataku.

Jaliens - kompromitujący występ...., o wiele lepie od niego wyglądał Bunoza na lewej.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 11.08.2012, 15:08
Patrząc momentami na Meliksona jest mi go tak po ludzku szkoda, szkoda, że on musi grać z takimi piłkarzami. Różnica pomiędzy Meliksonem, a resztą zawodników jest ogromna, nawet momentami nie miał z kim sklepać piłki, gdzie kol wiek nie poda to strata,ktoś mu odegra nie dokładnie, źle przyjmą, wywrócą się itd. Ja nie wiem co on sobie myśli na boisku kiedy po raz 10ty dobrze komuś zagrywa a ktoś po raz 10ty pierd kolejne akcje.
Powtarzam się po raz nty, że z takim Brożkiem to coś by z przodu jeszcze zagrał no ale teraz numer 23 ma kto inny...
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.08.2012 o godz. 15:14.
Odpowiedz cytując
Boruc
Member

Od: 12.2011

Stary 11.08.2012, 15:09
pikey napisał(a):Wyświetl post
Melikson wygrał mecz. Recepta na ten sezon - modlić się żeby Maor był zdrowy. Na plus na pewno fakt że Romell Quioto przejawia chęć do gry kombinacyjnej, więc do grania mamy już 4 piłkarzy z przodu Romella, Genkova, Ilieva i Meliksona.

Mam nadzieję, że szybko zostanie zarzucony pomysł gry z Gargułą w środku i Sikorskim w ataku.

Jaliens - kompromitujący występ...., o wiele lepie od niego wyglądał Bunoza na lewej.
Mnie najbardziej dziwi to, jaki regres zrobił Jaliens od gry w Eredivisie do gry w Wiśle. Bo tu nie chodzi tylko o zaangażowanie, grę na alibi, on popełnia tak proste, techniczne błędy, lub podejmuje złe decyzje że głowa mała. Zrozumiałbym, gdyby brakowało mu szybkości, ale techniki i myślenia na boisku nie.

Dziś w 1. połowie: Pareiko - Jaliens, Chavez, Głowacki, Bunoza - Wilk, Garguła, Melikson, Iliev - Sikorski, Genkov
A już niedługo powinno być tak: Pareiko, Jovanovic, Chavez, Głowacki, Frederiksen - Wilk (Sobol), Chrapek (Guła), Maor, Iliev - Quioto, Genkov
Więc ja jestem optymistą.
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 11.08.2012, 15:14
Jeśli nasza gra ma tak wyglądać jak w pierwszej połowie to czeka nas powtórka z poprzedniego sezonu! Druga zupełnie inna ale być może wynikało to z faktu,że amatorom z Lubonia brakowało sił.Cieszy Melikson ale on co mecz jest kilka razy poważnie faulowany i obawiam się ,że prędzej czy później złapie kontuzję...Quioto pokazał już w pierwszej akcji więcej niż Sikorski w całym meczu.Mam nadzieję,że Honduranin kiedy zyska więcej pewności siebie będzie świetnie uzupełniał się z Genkovem chyba,że Boguś zaskoczy.Cieszy jego bramka.Teraz czas na Bełchatów !
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 11.08.2012, 15:14
Dopiero po zejsciu Sikorskiego zrobila sie widoczna roznica, co mowi samo za siebie.Ciekawe czy gdyby gral do konca skonczylo by sie 0-0.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 11.08.2012, 15:15
....a Bednarz przyznaj się do błędu Sikorski się nie nadaje weź Pawła za te parę stówek i znowu jesteśmy najlepsi we naszym grajdole. i oto przecież chodzi !!! LM to mrzonki
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 11.08.2012, 15:16
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Patrząc momentami na Meliksona jest mi go tak po ludzku szkoda, szkoda, że on musi grać z takimi piłkarzami. Różnica pomiędzy Meliksonem, a resztą zawodników jest ogromna, nawet momentami nie miał z kim sklepać piłki, gdzie kol wiek nie poda to strata albo ktoś mu odegra nie dokładnie, źle przyjmą, wywrócą się itd.
Powtarzam się po raz nty, że z takim Brożkiem to coś by z przodu jeszcze zagrał no ale teraz numer 23 ma kto inny...
Pełna zgoda.

Dopóki poziom sił był po równo to i mecz był po równo. Wisła nie zademonstrowała ani wyższej klasy piłkarskiej w tym okresie, ani dominacji w posiadaniu piłki na połowie przeciwnika, ani nawet nie oddała strzału na bramkę.
W momencie jak amatorzy siedli fizycznie zarysowała się przewaga i do końca meczu już Wisłą sobie strzelała grając na luzie bez przeciwnika. Tylko teraz zastanówmy się nasi zarabiają 200, 300 tysięcy euro. Tamci może po 10-15 tysięcy. Część pewnie pracuje, część studiuje. Dlatego ten mecz to nie jest dobry moment do oceny piłkarzy jak i gry zespołu. Możliwe, że Wisłą mecz miała w dupie w pierwszej połowie i olała, mnie się tak nie wydaje, mam swoje zdanie na ten temat ale ok, niech będzie. Czekam na mecze z przeciwnikami ligowymi, którzy trenują tyle samo co Wisła i nie padną po godzinie, bo są "profesjonalistami" i zobaczymy jak na tym tle będzie gra wyglądała.
Ostatnio edytowane przez tofik : 11.08.2012 o godz. 15:18.
..
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.08.2012, 15:17
O 1 połowie to nie napisze bo troche lat straciłem a 2 połowa wygladała zdecydowanie lepiej. Od momentu wejscia Quioto nasza gra zaczeła lepiej wyglądac. Widac że ten młody Honduranin ma potęcjał i mam nadzieje że w kolejnym meczu z Bełchatowem zagra od 1 minuty meczu. Co do Sikorskiego. Na ławkę. Co do gry sa jeszcze mankamenty w naszej grze ale tez plusy zwłaszcza nasz Major Melikson który wraca do formy. Jest dobrze a może byc jeszcze lepiej.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.08.2012, 15:22
Nie byłbym sobą gdybym nie bronił niemiłosiernie flekowanego .... tym razem
Sikorskiego.
Trudno powiedzieć że zagrał dobry mecz. Chciałbym tylko zauważyć że cała Wisła grała w pierwszej połowie nijak. Próbuje sobie przypomnieć dobre akcje Genkowa i tylko jedno zgranie do Meliksona. Mimo wszystko częściej do gry wychodził Sikorski . Fakt że nic z tego nie wynikało (jedno dobre zgranie do Garguły). Jeśłi ktoś się śmiał z pudła Sikorskiego w tamtym sezonie powinien też równie wesoło reagować na dzisiejsze pudło Genkowa w lepszej sytuacji ...
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 11.08.2012, 15:23
Fajne (wynikowo) rozpoczęcie sezonu, oby to pierwszy krok do zdobycia PP i powrotu na swoje (1) miejsce w Polsce.
Odpowiedz cytując
madziar
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 11.08.2012, 15:32
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Nie byłbym sobą gdybym nie bronił niemiłosiernie flekowanego .... tym razem
Sikorskiego.
Trudno powiedzieć że zagrał dobry mecz. Chciałbym tylko zauważyć że cała Wisła grała w pierwszej połowie nijak. Próbuje sobie przypomnieć dobre akcje Genkowa i tylko jedno zgranie do Meliksona. Mimo wszystko częściej do gry wychodził Sikorski . Fakt że nic z tego nie wynikało (jedno dobre zgranie do Garguły). Jeśłi ktoś się śmiał z pudła Sikorskiego w tamtym sezonie powinien też równie wesoło reagować na dzisiejsze pudło Genkowa w lepszej sytuacji ...
Tyle że Genkov dorzucil 3 gole w tym samym meczu a Sikorski w calym sezonie nawet tyle nie strzelil! Sikorski to raczej powinnien gdzies max w IV lidze grac moze by tam cos trafil...
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 11.08.2012, 15:33
I połowa - Wisła z wiosny, bez zmian.
II połowa - jak tamci osłabli całkiem fajnie, tyle, że nie do powtórzenia na poziomie ekstraklasy.

Sikorski, dawać do składu tych gimnazjalistów.

Obrona : Głowacki Ok, Bunoza ujdzie, reszta

Mecz, który nie jest żadnym wykładnikiem. O dyspozycji będzie można powiedzieć po kilku kolejkach.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.08.2012, 15:41
Elefant napisał(a):Wyświetl post
II połowa - jak tamci osłabli całkiem fajnie, tyle, że nie do powtórzenia na poziomie ekstraklasy.
Jak to nie, przecież przez większą cześć sezonu tak to właśnie wyglądało. Zaczynaliśmy coś strzelać, stwarzać sytuacje w 2 połowie, kiedy było dużo więcej miejsca na boisku.
Odpowiedz cytując
Boruc
Member

Od: 12.2011

Stary 11.08.2012, 15:46
To jest właśnie nasz podstawowy problem - nie umiemy grać przeciwko drużynie broniącej się duzą ilością zawodników, tak było w poprzednim sezonie (liczne 0:1 ze słabymi rywalami) i tak to też wyglądało dziś w 1. połowie. Zwykle dopiero jak strzelimy 1 bramkę, to to zaczyna być więcej miejsca i strzelamy kolejne.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 11.08.2012, 15:58
Synek Valckxa jak zwykłe najsłabszy na boisku, Bunoza dno, Garguła dno, Sikorski dno, Iliev dno, Chavez strasznie niepewny, Wilk słabo. Genkow, gdyby nie bramki, to też słabo (jest to słaby zawodnik, ale dopóki będzie strzelał bramki, to będzie ok, bo o to w sumie chodzi). Quioto na plus - starał się, ale na jego ocenę trzeba poczekać.

Ten mecz pokazał, że nawet w starciu z amatorami trzeba liczyć jedynie na Meliksona, bo gdyby nie on, to byłoby ciężko nawet o dwie bramki. Mamy jednego piłkarza w ofensywnie zdolnego zrobić przewagę, stworzyć okazję kolegom. O innych parodystach nie chce wspominać. Maor nie ma normalnie z kim grać i to jest smutne. Jest to piłkarz, który marnuje się w Naszym Klubie i to niestety trzeba otwarcie stwierdzić.

Pierwsza połowa była totalną masakrą. To była całkowita kompromitacja. Jeszcze większa niż spotkanie z Limanovią. Trzeba było czekać aż amatorzy opadną z sił, aby stworzyć okazje. Pierwszy strzał celny w wykonaniu Quioto dopiero w okolicach godziny gry.

Zdecydowana większość tych piłkarzy, która grała w tym meczu nigdy nie powinna była założyć koszulki Wisły.

Dla mnie jest skandalem wystawienie Żaliensa i Garguły. Po raz kolejny Probierz pokazał, że ma gdzieś zasady i szacunek. Z drugiej strony o takim człowieku co można innego napisać...
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 11.08.2012 o godz. 16:01.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.08.2012, 16:13
na tle 3 ligowca jak dla mnie :
Wilk zupełnie ani w te ani we wte, podania celnego napewno nie zaliczył zupełnie nieprzydatny
Iliev w pierwszej połowie tracił wszystko, przegrywał wszystko
sikorski - wstyd, że ktoś wpadł na taki poroniony pomysł jak zatrudnienie go w Wiśle

chwalić nie ma kogo grali z drużyna 3 a tak naprawdę 4 ligową gdyż w 3 nie zdążyli jeszcze zadebiutować, jak na tle 3/4 ligowca wypada się tak słabo jak w.w. trójka to już nie jest nawet śmieszne
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.08.2012, 16:14
madziar napisał(a):Wyświetl post
Tyle że Genkov dorzucil 3 gole w tym samym meczu a Sikorski w calym sezonie nawet tyle nie strzelil! Sikorski to raczej powinnien gdzies max w IV lidze grac moze by tam cos trafil...
Tak. Dorzucił 3 bramki w tym jedną naprawdę ładną ale to już było w momencie jak przeciwnik oddychał rękawami.
W 3 kolejnych sytuacjach Genkov powinien strzelić ......
Reasumując porównywanie gry Genkova z 2 połowy do Sikorskiego z 1 jest nieco mylące.
Żeby było jasne uważam że powinni grać Genkov i Quioto
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 11.08.2012, 16:38
KOALIK napisał(a):Wyświetl post

Ten mecz pokazał, że nawet w starciu z amatorami trzeba liczyć jedynie na Meliksona, bo gdyby nie on, to byłoby ciężko nawet o dwie bramki. Mamy jednego piłkarza w ofensywnie zdolnego zrobić przewagę, stworzyć okazję kolegom. O innych parodystach nie chce wspominać. Maor nie ma normalnie z kim grać i to jest smutne. Jest to piłkarz, który marnuje się w Naszym Klubie i to niestety trzeba otwarcie stwierdzić.
A potem jest jechanie po nim że nie gra tak jak na początku, a postawmy się w jego skórze..Ileż można grać na 100% z parodystami jako partnerzy w zespole.To Messi by wymiękł z taką 'ekipą'
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 11.08.2012, 16:59
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Patrząc momentami na Meliksona jest mi go tak po ludzku szkoda, szkoda, że on musi grać z takimi piłkarzami. Różnica pomiędzy Meliksonem, a resztą zawodników jest ogromna, nawet momentami nie miał z kim sklepać piłki, gdzie kol wiek nie poda to strata,ktoś mu odegra nie dokładnie, źle przyjmą, wywrócą się itd. Ja nie wiem co on sobie myśli na boisku kiedy po raz 10ty dobrze komuś zagrywa a ktoś po raz 10ty pierd kolejne akcje.
Przestań pieprzyć! Zamiast się cieszyć, że mamy go w drużynie, że pomaga Wiśle w osiąganiu sukcesów i może być ostatnią naszą nadzieją na powrót na szczyt, to Ty tu Matkę Teresę odgrywasz. Z Twojego postu wynika, że wolałbyś, żeby Maor został wytransferowany, aniżeli pomagał Wisełce w walce o tytuł i PP. Komu Ty kibicujesz, Meliksonowi czy Wiśle?

I naucz się w końcu pisać! Nie "gdzie kol wiek", tylko "gdziekolwiek"!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 11.08.2012, 17:05
Drużyna wygrywa 5:0 czyli expected a tu takie jechanie z zespołem.

No dobra, to jest 3 liga. Jednakże wynik 5:0 całkowicie oddaje różnicę klas. To, że chłopaki z Lubońskiego grali dla siebie jeden z najważniejszych meczów w życiu, bo w końcu z 1 Wisłą w 1 składzie i na ambicji na dupach dojeździli 0:0 do przerwy o niczym nie świadczy. Nasi zagrali na luzie, w drugiej połowie jak przeciwnik się wypruł strzelili 5 goli. Niektórzy z was zapominają, że mecz trwa 90 minut i liczy się całokształt. Mam wrażenie, że niektórych malkontentów zadowoliłoby dopiero 10:0... Chociaż pewnie też nie. Co do Sikorskiego - fakt, nie zagrał dobrego meczu (jak cała drużyna w 1 połowie), ale niektórzy tutaj tylko czekali na jego podknięcie, żeby się po nim przejechać. Żal.pl.

Ten mecz to nie jest ani dobry, ani zły prognostyk przed ligą. Mecz meczowi nierówny. Ale chłopaki przynajmniej złapali trochę pewności siebie przed pierwszą kolejką, więc dobrze, że sobie postrzelali.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 11.08.2012 o godz. 17:12.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.08.2012, 17:11
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Mam wrażenie, że niektórych zadowoliłoby dopiero 10:0...
Nie.
Niektorzy byliby zadowoleni gdyby 10:0 było po pierwszych 20 minutach, a potem kontrolowanie gry i unikanie kontuzji.

Jak się dobrze zastanowić, mieliby rację...

Przeciez chodzi o to, że nie jest dobrze kiedy z III ligowcem męczymy sie do 60 minuty.
A gdyby im w tym czasie coś wpadło?
Dlatego lepiej zrobiło Pilzno z Ruchem. Bum, bum w pierwszych 20 minutach. Pokazanie kto tu rządzi, a potem można sobie pograc w pileczkę.
Jeśli tego nie potrafimy z III ligowcem, to nie będziemy umieli tym bardziej w lidze
Ostatnio edytowane przez FraMat : 11.08.2012 o godz. 17:14.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.08.2012, 17:23
Jeszcze liga się nie zaczeła a ja już mam dość ....Garguły. Myślałem , że w tym sezonie bedzie grzał raczej ławę i nie bedzie tak jak w poprzednim wkurzać mnie swoim plażowym graniem czyli udawaniem celnych podań i strzałow ale niestety jak widać nadal bedzie podnosił nam poziom andrenaliny. Genkow jak zawsze ładne nieprzypadkowe bramki, ruchliwy Quito, Melikson - ojciec podań. Niestety ale w środku pola mamy tylko jednego zawodnika a to za mało. Garguła odstawia kabaret i marnuje co się da, Wilk samym bieganiem to może zadowolić młodych zaczynajacych rozumienie futbolu. Pierwsze koty za płoty. O dziwo nieźle po wejściu Boguski.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 11.08.2012, 17:24
Cytat:
Zamiast się cieszyć, że mamy go w drużynie, że pomaga Wiśle w osiąganiu sukcesów i może być ostatnią naszą nadzieją na powrót na szczyt, to Ty tu Matkę Teresę odgrywasz.
Naprawdę myślisz się, że się nie cieszę ? Patrzę po prostu na Meliksona i widzę że on się tu męczy nie samym pobytem w Wiśle lecz grając na boisku z tymi zawodnikami, jak ten chłopak ma znajdować motywacje do grania ? GDZIEKOLWIEK podaje to ktoś spartoli, daje dobrą piłkę do napastnika ten przyjmuje na 3 metry itd albo sprowadzą mu kogoś do gry albo niech go po prostu sprzedadzą bo on długo tak nie wytrzyma, zdobyć mistrzostwo w pojedynkę mimo słabości ligi jest naprawdę trudno.
Chciałbym po prostu aby ten chłopak cieszył się grą i grał na miarę swoich możliwości bo jak na ten moment wygląda to jakby wystawiano Ferrari w sztafecie Fiatów126p.

Zastanawia mnie w nasz środek pola w czym on jest dobry ? w odbierze ? w rozgrywaniu ? czy może w niczym ? Nie chcę już nawet znęcać się nad Wilkiem i Gargułą...

Gramy 2 napastników, Genkov z Sikorskim są tak kreatywni że jeden z drugim nie dograłby sobie dobrej piłki nawet w spotkaniu z A klasową drużyną.

Najbardziej w tym wszystkim jednak rozwalający jest Jaliens. Po którejś nie udanej akcji Jaliensa komentator palnął coś w stylu: Widać że bok obrony to nie jest jego pozycja. Niestety nie widział o tym że Jaliens większość piłkarskiego życia spędzi grając na boku obrony. Przykre.

Stopniowo od obejrzanego sparingu z Piastem uchodzi ze mnie optymizm, który miałem przed sezonem.

Wyróżniłbym Arka Głowackiego, który tradycyjnie trzyma swój wysoki poziom.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.08.2012 o godz. 18:00.
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 11.08.2012, 17:49
Panowie - na pociechę przypomnę wam, że kiedyś przyjechał do Krakowa pewien znany kataloński zespół, w którego szeregach grali zawodnicy o jednostkowej wartości przekraczającej wartość całej drużyny naszej Wisełki razem ze sztabem szkoleniowym i sprzętem. Pamiętacie jak się mecz zakończył ?

Pierwsza połowa była tragiczna, bo chłopaki z III ligi grali mecz życia/o życie itp. Każdy z nich chciał się wykazać. W naszej drużynie zamiast dwóch napastników mieliśmy jednego ( Genkov może zaliczyć ten mecz do udanych ), z dwóch bocznych obrońców mieliśmy jakieś do kupy 0,75 ( z przewagą po lewej stronie ), w związku z tym popatrzcie, że graliśmy w 8,25 na 11.

Sądzę, że z krytycznymi opiniami musimy się wstrzymać do meczu z GKS ( chociaż zgadzam się w części z osobami, które twierdzą, że to może być już za późno ).
Powód: matematyka
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 11.08.2012 o godz. 17:50.
Odpowiedz cytując
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 11.08.2012, 17:50
przegraliby źle, wygrali źle. Chcecie oglądać 30 dokładnych podań zakonczonych bramką? - canal + sport godzina 21 dzisiaj. Zagrali drugą połowę całkiem poprawnie, grali z frajerami, 5-0 jest? JEST. Koniec kropka, dobry prognostyk przed ligą i tyle. ABG!!
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 11.08.2012, 17:59
Niektórzy będą się podniecać wynikiem, ale prawda taka, że jakby u nas nie było Meliksona, a ten zespół miał takie same przygotowania jak Wisła i byłby w stanie utrzymać kondycje przez 90 minut to skończyłoby się 0-0. Przecież połowa naszego składu technicznie to poziom właśnie III ligi. Z Wilkiem na czele. Lubie chłopaka ale oprócz waleczności on nie posiada nic. Łukasz G. następny, to jest dramat że takie coś u nas ma 10 na plecach. To właśnie środek pomocy jest dla mnie największym problemem w Wiśle od roku. Na parę słów też zasługuje mega hiper power technik Iliev który jest podobno doskonałym skrzydłowym z niewyobrażalnymi umiejetnosciami jak na lige. Dla mnie ten facet to nie porozumienie i juz odliczam dni do konca jego kontraktu.

Przy tak słabej pomocy to nawet środkowi obrońcy na bokach obrony nie robią na mnie wrażenia.

Z pozytywów to Quioto widać że ma zmysła do gry kombinacyjnej i już od pierwszej kolejki powinien być partnerem Genkova.

ps. Przez kilka miesięcy katowaliśmy młodych w sparingach, a jak przyszło zagrać z jakąś wioską poważny mecz to wyszli ci najbardziej doświadczeni. W lidze będzie tak samo ale niektórzy już uwierzyli, że 17-latkami będziemy podbijać ligę.
Ostatnio edytowane przez Baala : 11.08.2012 o godz. 18:03.
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.08.2012, 18:10
mateusz212 napisał(a):Wyświetl post
przegraliby źle, wygrali źle. Chcecie oglądać 30 dokładnych podań zakonczonych bramką? - canal + sport godzina 21 dzisiaj. Zagrali drugą połowę całkiem poprawnie, grali z frajerami, 5-0 jest? JEST. Koniec kropka, dobry prognostyk przed ligą i tyle. ABG!!
A co Ty chcesz dzisiaj oglądać na canale+sport o 21? od kiedy na żużlu gra się w piłke ;>?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów