|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
Wyświetl wyniki ankiety: Czy czujesz ''Magię Świąt |
|||
| Tak! |
|
37 | 16,89% |
| Nie! |
|
45 | 20,55% |
| To już nie to samo co kiedyś... |
|
112 | 51,14% |
| Święta jak każde inne, ważne że mam wolne ( w pracy/ szkole)! |
|
25 | 11,42% |
| Głosujących: 219. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego dla całej Wislackiej Braci. Wszystkim życzę dużo zdrowia, radości, świąt w rodzinnej atmosferze wśród najbliższych oraz aby o was Mikołaj nie zapomniał
A zawodnikom i zawodniczkom dodatkowo kolejnego MP.A tu coś na początek swiątecznego dniaWESOŁYCH ŚWIĄT WIŚLACY http://www.youtube.com/watch?v=cbfFYAKYRks |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Zdrowych Wesolych i Rodzinnych Swiat(szczegolnie dla chlopakow na emigraci) Sukcesow w Pracy/Szkole Spelnienia marzen oraz Wislackich Swiat!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Z dedykacją dla wszystkich,piosenka która kojarzy mi się najbardziej ze Świętami:
http://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI Wesołych Świąt ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Życzę wszystkim aby spędzili te święta z ludźmi, których kochają bo tylko wtedy można poczuć prawdziwą magię świąt.
Życzę Wam również, zdrowia, wytrwałości w dążeniu do celu i sukcesów zarówno na polu zawodowym jak i osobistym! Wszystkim Kibicom Wisły - Mistrzostwa Polski, Pucharu Polski, awansu do kolejnej rundy LE, i żeby chociaż jeden z waszych wymarzonych transferów się ziścił ![]() Wesołych! M. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja również chciałbym się podzielić swoimi wrażeniami...
Magia Świąt w tym roku do mnie również nie dociera, żeby chociaż ten śnieg i mróz był;/ Wyjrzysz przez okno i wiosna, a przy tym atmosfera też jednego wielkiego zabiegania. Mam nadzieję, że wieczorem już przy stole wśród rodzinny ta atmosfera się pojawi ![]() W zeszłym roku myślałem, że komentarze na nk już stanowiły etap końcowy "lenistwa przy składaniu życzeń", aż w tym roku wchodzę na facebook-a i cała masa życzeń "zbiorowych": wszystkim życzę Wesołych Świąt. To już żadnych wartości ze sobą nie niesie:( Magia Świąt jest dla osób, które nie złapały się w wir życia multimedialnego... oni już Świąt nie mają, dla nich to okazja do blasku na portalach społecznościowych;/ I obawiam się, że w przyszłości relacje międzyludzkie jeszcze bardziej odległe będą;/ W tym roku to już sms z wierszykiem mnie bardzo cieszy, a i Kevin stał się filmem, który się czeka, bo on dzieciństwo przypomni ![]() Przyjmijcie i ode mnie życzenia zdrowych, rodzinnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To ludzie zapewniają "Magie Świąt" pamiętajcie o tym. Wesołych Świąt Wiślacy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Również chciałbym przyłączyć się do życzeń i życzyć Wam przede wszystkim zdrowych, a także radosnych i spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze Świąt. A Nowy Rok niech będzie lepszy niż mijający, niech nasza Wisła cieszy oko swoją grą i wygra LE - a co!
![]() ![]()
Za Wisłę, za nasz TS pójdę aż po życia kres !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Życzę Bracia Wam po szalu
Świat Wesołych oraz balu - prawdziwego na Sylwestra, niech hymn Wisły gra orkiestra ! Dużo kasy na wyjazdy, z całą Armią Białej Gwiazdy, triumfu w Lidze Europy, jedźcie więc do Belgii chłopy ! Wcześniej do Warszawy rano, rozprawić się z kurtyzaną ! Jak wygramy to się schlamy, jak przegramy, wierność mamy, czy w koronie , albo bez, zawsze Wisła jest THE BEST. Zaś rywalce - tej z "za miedzy" ja dziś życzę wam "koledzy" w pierwszej lidze niech wam służy hipermarket na Kałuży ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
WESOŁYCH WIŚLACKICH ŚWIĄT!
Dajcie sobie spokój na kilka dni od tego zasyfionego świata, wypocznijcie w miarę możliwości, nie obżerajcie się za bardzo bo to niezdrowe i żeby wszystkim nam się powodziło lepiej w nowym roku, żebyśmy się wspólnie cieszyli z sukcesów Wisły... Wszystkiego najlepszego! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wesołych Świąt !!!
Dużo zdrowia, spokoju na co dzień i wszystkiego najlepszego ! ![]()
WISŁA TO MY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Smacznej Wigilii, dużo dobrego żarcia nigdy nie za dużo
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wesołych Świąt!!.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Świąt zdrowych, pogodnych, spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze. Byście podczas tych kilku dni nabrali odetchnęli od codziennego znoju, a pozytywna energia, która mam nadzieję się Wam udzieli, towarzyszyła Wam także przez cały 2012 rok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
pojedzonym.... nie mogę patrzyć na żarcie już.. kolejny cios w plecy z tego względu że na trzeźwo bo kierowcą mnie uczyniono.... Ale Wy jak macie okazje to jedźcie i pijcie. Wszystkiego co najlepsze Wiślacy!
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wszystkim Wam serdecznie życzę zdrowych wesołych spokojnych Swiąt , pełnego stołu ,uśmiechu . Niech ten stan i nastrój trwa jak najdłużej a najlepiej cały rok. Zyczę Wam sukcesów osobistych. Wielu chwil radości na R22. Pełnej zgody i pełnych trybun. Niech Biała Gwiazda radośnie Nam błyszczy. Pozdrawiam Całą Brać.!!!
Ostatnio edytowane przez darotsok73 : 24.12.2011 o godz. 23:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Głównym składnikiem jest zdrowie, które należy wymieszać z ogromem miłości. Dwie łyżki pomyślności, kapkę radości. Szczyptę życzliwości dodawać powoli wraz z odrobiną uśmiechu. Odsączyć z trosk i przygnębienia. Dla smaku dodać odrobinkę zaufania, według własnego uznania dodać urody lub sławy, jak kto woli. Ozdobić wszelakimi uczuciami. Piec cały rok w rodzinnej atmosferze.
Wesołych Świąt ![]() Wszystkiego Dobrego Wiślacy............................ Powód: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 25.12.2011 o godz. 01:54.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Na każde możliwe święto proponuję fajną stronkę super życzenia świąteczne
![]() |
|