|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Z Oldspice też bym się ucieszył, zwłaszcza z tego starego zapachu który to miałem w latach 90 (Oryginal? ), ostatnio ze względów oszczędnościowych wybrałem Nivea który nie pachnie tak ładnie, ale był o połowę tańszy... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kryzys, Panie. Słyszałem, że Mikołaj swoim pomocnikom ciął po funduszach socjalnych żeby zmniejszać koszty. Ciesz się choćby z tej piżamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
300 zeta na kuponie do Saturna, kalendarz na 2012.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kalendarz Wiślacki na 2012 i git. Nie znosze prezentów a już szczególnie drogich.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Sweter (gryzący), książkę (dubel) i 2 pary rękawiczek. No i kupę słodyczy. Ujdzie
![]() Nie wiem, co wy chcecie od Mikołaja, wcale nie jest taki zdegenerowany, jak się go pielęgnuje. Stare dupy już jesteśmy "w domu" i każdy mieszka gdzie indziej, ale nie ma opcji, żeby nie wpaść z wizytą na noc (lub nie) i prezenta cichaczem pod poduchę nie zaaplikować. Z rózgą, oczywista. Mikołaj jest super! edit: a, no i mandarynki. Czas na porcję witaminki C |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kosmetyki (balsam po goleniu i inne ..... muje-dzikie węże) i "Eurobiznes"
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Skarpet brak, ale w zamian dostałem Gina Seagram'sa. Mikołaj jest ok.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Tylko nie rozbij flakona, bo inaczej Ci zwieje !
Dostałem szóstkę w lotto !!! Szkoda, że w dwóch zakładach... ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|