![]() |
Czy się stoi czy się leży...
... prezent pod jaśkiem się należy!
Kto rózgę dostał, przyznawać się :) |
Kolejny raz czekoladę w trakcie odchudzania się ... $#$%$ Mikołaj :evil:
|
Ja nie narzekam. Skarpetek nigdy dość :D
|
Meczówke Wisełki z dedykowanym napisem :)
|
Grający krawat z bałwanem, 3 opakowania kosmetyków, paczkę słodyczy i 0,7 ballantinesa ukochanego ze szklankami old fashioned.
Mikołaju dzięki, nie zasłużyłem ;* |
Pocałunek od kobiety a w gratisie karnet silownia+basen+sauna na najblizszy rok. Wiecej mi do szczescia nie jest potrzebne.
|
U mnie słodycze!
Dużo słodyczy, znaleziono zresztą jak zwykle mandarynki właśnie się zajadam! Do tego perfumy, kalendarza na 2012 rok, tylko szkoda że nie Wisły, liczę jeszcze na gwiazdkę :D |
50zł + słodyyyycze :D
I jeszcze zakupy za 250zł. [ale to jest łączony Mikołaj + gwiazdka] |
50 zł. cienko.
|
Cytat:
|
Jebać święta siekierami ! Nie wiem jakoś te wszystkie święta od kilku lat mnie nie kręcą.
|
Mnie też. Im starszy tym coraz bardziej to jest nie do zniesienia....
|
Najgorsza ta cała atmosfera "przedświąteczna"- w radiu ciągle jakieś piosenki związane ze świętami, w sklepach wszędzie "promocje świąteczne"- żeby tylko namówić do wydawania pieniędzy.
|
U mnie w domu jest tradycja, że mikołaj roznosi symboliczne upominki, a prezenty gwiazdkowe są już konkretniejsze.. ;)
Dziś koło łóżka znalazłem trochę słodyczy, krem po goleniu i dezodorant "Old Spice" (siedzę na koniu). ^^ |
Cytat:
|
ja czekam na dziadka mroza, ale jeszcze go nie było...
|
Cytat:
Nie czuję świąt ani Mikołaja także nic nie dostałem bo nic nie chciałem. |
Cytat:
Ja słuchawki, i słodycze. |
k*** to już nie te piękne lata co się prezenty dostawało ... :(
|
Cytat:
|
Finlandia żurawinowa oraz czekolada z malagą (Wawel).Układ idealny:hura:
|
Płytę R.E.M. na którą polowałem. Tak polowałem, że dostałem ją dziś od ukochanej. Piękny prezent.
|
200 zł, owoce i czekolady. Nie jest źle. :-)
|
Mikołaj jest przereklamowany.
|
Piżama, słodycze i 150 zł więc jest git :D
Ah gdzie się podziały te czasy kiedy to o pieniądzach od Mikołaja nikt nie myślał a czekało się na narty, lego, GameBoy'e i różne inne duperelki. Kiedyś 6. grudnia to była data o ktorej myślało się już w październiku :deszcz: |
Cytat:
Zdrzemnąłem się na 20 min żeby dać mu szansę...i tylko czekoladowego mikołajka znalazłem... Z roku na rok gorzej... |
"Kinematografie" Paktofoniki, słodycze i 150zł. Pozytywnie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czytam i oczom nie wierzę. Całoroczne karnety, płyty, kosmetyki, setki złotych - czemu mi nikt nie robi takich prezentów :foch: Albo to jest jakaś kpina, albo naprawdę byłem niegrzeczny :-P Czerwonemu spaślakowi daje czas do 24 grudnia :evil:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl