|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jak nie spać?
O 4 nad ranem jak ostatnio pisałem maila to się okazało po wysłaniu, że jest tytuł, adresat i połowa pierwszego zdania. Reszta się "nie wpisała". U mnie o 4 -5 "wyłączają elektrownię". Dawniej - na studiach i zaraz po -mogłem pociągnąc pod 60 godzin bez snu kompletnie. Ale potem kładłem się w piątek wieczorem i wstawałem na obiad w niedziele. Nie dla mnie takie "spanie-niespanie" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mógłbym nie spać... gdyby nie to, że po 3.00 to już k...a nikogo na forum nie ma
i nudy, więc się zasypia ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Spać trzeba, ale nie zawsze się chce bo wiele ciekawego do robienia
Mój rekord 36 godzin bez kimania. Wpierw nie mogłem zasnąć, a jak się obudziłem po 10 godzinach to byłem nie do życia.Najlepiej się czuję jak śpię 5/6 godzin. 8 to już za dużo, 2 godziny wyrwane z dnia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Jak eksperyment ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Sen wielofazowy, jest na wcześniejszej stronie wystarczyło przejrzeć...
http://jakubszwedo.wordpress.com/200...n-wielofazowy/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Koledze chodziło chyba o efekt owego eksperymentu, wystarczyło ze zrozumieniem przeczytać...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Tylko jeden człowiek nie śpi, kiedy o świcie budzą się pierwsze słowiki, to Thai Ngoc. Ten 64-letni Wietnamczyk od 35 lat nie przespał nawet jednej nocy. Choć od tak wielu lat cierpi na bezsenność, cały czas jest zdrowy i ma siłę pracować na swojej farmie. Niezwykłą historię Wietnamczyka opisał dziennik "Thanhnien News"...
Kiedyś jak tv oglądałem obiło mi się to o uszy. No no to jest coś! Dla założyciela tematu niejaki Thai może być nieprzeciętnym idolem ![]() ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
przeczytałem 'jaki' eksperyment, mój błąd![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]() Wydaje mi się, że to zwyczajne zaburzenie rytmu snu. Wiele osób tak ma. Wieczorem mało kiedy człowiek jest senny, rano i w dzień zaś usnął by na stojąco. To raczej nic dziwnego, że się tak czujesz, większość z nas ma podobnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Sen jest potrzebny organizmowi chcąc nie chcąc. Najgorzej jest gdy wiemy, że nazajutrz musimy być wyspani kładziemy się wcześniej, próbujemy a tu nic... A rano się czujemy jakbyśmy dopiero co przed chwilą zasypiali.
|
|
|