|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
a takie rozszerzenie ankiety schodząc na tematy szkolne
ile osob chodzi na studia, do szkoły, do pracy z markerami albo flamastrami albo ile ma ze soba duże albo ewentualnie małe wlepki i niech sie kazdy przejdzie po okolicy i sprawdzi ile ma plakatów lub bilbordów ogolnie ruszcie dupy i do roboty lapcie na dobry humor i motywacje do "kibicowskiego życia" http://www.youtube.com/watch?v=VFUrA0ikR14 ![]()
Ostatnio edytowane przez belfast : 16.11.2010 o godz. 19:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Majch***ski na bloku ul.Brodowicz 1 na wysokości 1 piętra
Ostatnio edytowane przez LoRd : 16.11.2010 o godz. 19:28.
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
widzę że nie tylko ja o tym myśle jadąc na uczelnie.
![]() są markery, są.. od samego rana mnie prześladują, jak zobaczyłem na mogilskim ten mega bilbord Majchrowskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Tylko uważajcie, bo za niszczenie plakatów można mandat dostać.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jeden Majcher odnotowany na przystanku Al. Róż w stronę Ronda Kocmyrzowskiego.
![]()
"Kiedyś to się na takiego Lecha śpiewało, Kolejorz, Kolejorz, wpier(...) dzisioj mosz"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Stawowy słupy koło parku krakowskiego, ul. urzędnicza, obok placu axentowicza(przed kościołem św. Szczepana), wrocławska koło wójtowskiej + wiszące na latrniach praktycznie na terenie całej dzielnicy V, a co do majchra to ma plakaty na prawie wszystkich klatkach na dzielkicy olszyII dodatkowo na nowym kleparzu(teren placu) wisza plakaty jego oraz jego 2 pajaców z komitetu
![]()
Młodzi Nadzieją Krakowa
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że jakieś fotki z "akcji" też się znajdą
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Grzegorz S. wisi na latarnii na pl. Wolnica (pierwsza latarnia od ul. Krakowskiej)
![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja wiem, ale tak prewencyjnie ostrzegam.
Jeżeli o mnie chodzi, to możecie nimi w piecu palić jak długo nie dacie się złapać ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Podobno na Pilotów, Żmujdzkiej, Bora i Montelupich wygląda, jak indyjska szmata z plamą na czole.
Ale tylko słyszałem, jakby ktoś miał fotki, to z chęcią na privie bym zobaczył. Jakby każdy tak swoją okolicę ogarnął, dałoby to do myślenia jednemu z drugim. ![]()
[CENTER][SIZE=3][I]Ś.P. Kompot[/I][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][SIZE=1][I]Zawsze pozostaniesz w naszej pamięci...[/I][/SIZE][/SIZE][/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
krolowej jadwigi 105 i 202
nowz kleparz od banku dominet |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jacusie:
rondo Hipokratesa, 2 billboardy na wysokości głowy, 2 slupy pelne jacusiów Skrzyżowanie al Solidarności i Struga 2 slupy jacusiowe A Stawowego nie spotkalem ani razu ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Plac Centralny obok NCK.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wyznawcy majchra rozłozyli nawet namiot z propagującymi pierdołami we wszystkich postaciach NA KORONIE... myślę że pobędą co najmniej jeszcze ze 2 dni...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
dzisiaj widzialem jednego z "obsranym" ryjem na 29-listopada
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jeżdżący 29 - Listopada chyba nie mogli dłużej znieść widoku pyska Stawowego, z "usmiechem kota srającego na pustyni" że skasowali mu trochę plakatów rozwieszonych na słupach. Natomiast dalej straszy swoją gębą w centrum Krakowa. Ilośc jego plakatów jest wprost porażająca. Biznesmeni musieli się sporo wykosztować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Skrzyżowanie bieżanowskiej z małą górą. Duży Jacuś, duże pole do popisu - niziutko
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Miłościwie nam panujący na Księcia Józefa, zaraz przy Salwatorze (Za górką jadąc w stronę mostu)
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ruczaj,pierwsze skrzyżowanie przy głównym wjezdzie do tesco,bilbord duzy (wysoko) jutro obczaje gdzie jest tego pajaca wiecej.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jacuś na skrzyzowaniu al.Solidarności z Ujastkiem , duży bilbord niestety wysoko .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Do wydmuszki po jajku wlewamy strzykawką farbę i zaklejamy dziurkę lepcem. Tak przygotowany pocisk wkładamy do foremki po jajkach (np. 10 szt.) i udajemy sie na spacer. ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Towarzysz - przystanek os. Na Stoku Szkoła w stronę kościoła
Towarzysz - przystanek Bieńczyce Mleczarnia obok słup cały obklejony jego powiedzmy ''twarzą''. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
każde osiedle po 20 jajek, jeden obchód po osiedlu, żeby plakaty zniknęły, druga wędrówka na osiedle obok, żeby się napiąć, że nasze prężniej działa, nie? Większość osób nawet, jak nie lubi Majchrowskiego i przeszkadza im jego widok, nie zrobi nic, by coś zmienić. To powinna być akcja oczywista, w którą zaangażowałoby się pół miasta. Plakaty w 2 dni powinny zniknąć. Majchrowski powinien dostać propagandowy w.pie.rdol. Tymczasem i co z ego, że trochę bilbordów przyozdobionych, skoro wygląda to na walkę z wiatrakami? Tak samo, dużo osób jest na Wiśle, nawet jeździ na wyjazdy, ale gdy trzeba zrobić coś 'ponad normę' ciężko idzie czasem ludzi przekonać do działań. Bo większości działania poza stadionem Wisły ograniczają się do śpiewów po meczu, że legła warszawa, po czym popadają w nicość ideologiczną do następnego meczu. Dlatego jest chujowo i nie będzie lepiej po tych wyborach na pewno. ![]()
[CENTER][SIZE=2][SIZE=1][I]Zawsze pozostaniesz w naszej pamięci...[/I][/SIZE][/SIZE][/CENTER] |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
eeee tam
przecież ponarzekaja jeszcze na forum cały tydzien zaangażowane kumate chłopaki w czerwonych koszulkach zyją tematem forumowym dzien i noc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeśli wpisujemy przystanki, to
Ruczaj - przystanek "Bułgarska" na Kobierzyńskiej, jak się jedzie w stronę Grota Roweckiego. Wisi tam jego morda z "osiągnięciami". Szkoda tylko, że na tym plakacie nie widnieje zdjęcie całego stadionu nieskończonego tylko, skończona nowa trybuna - cwaniak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jedyny plus dzisiejszej pogody, że tektury są namoknięte i jednym pociągnięciem przestają psuć widok
![]() ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na mogilskim kilkadziesiąt metrów stawowego poszło w niepamięć, a majchrowskiemu zwisa koza z nosa.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na mieście w tym tygodniu pojawiło się sporo transparentów, dość szybko ściąganych zapewne przez odpowiednie służby.
słaba jakość, ale treści, jakie zapadły mi w pamięci to: 'Kto odpowie za paraliż miasta? majchrowskiego funkcja przerasta.' 'Dla majchrowskiego słowa pogardy, miasto zadłużone na 2 miliardy.' 'Super poranki i ekstra wieczorki, majchrowskiemu dziękujemy za korki' 'W podziękowaniu za korki w mieście, zmieńmy prezydenta wreszcie.' 'Za nieudolność, gdy straszyły powodzie, NIE dla majchrowskiego w krakowskim grodzie.' Miło być więcej, chociażby: 'jeszcze się pcha do koryta ta świnia. Nie dla majchrowskiego za rondo ofiar Katynia' 'Skoro Kraków Polski perłą, w takim razi gdzie jest Euro?' 'byle nie majchrowski myśli każdy przytomny - sprawdzony prezydent ludzi ułomnych' i coś o hali ale nie będzie, bo brak większego zaangażowania ogółu na pewno nie dodaje ochoty do działań. Poza tym powisi 3 h i zdejmują ....y. http://i54.tinypic.com/15xpe9u.jpg http://i51.tinypic.com/2dvu782.jpg http://tinypic.com/view.php?pic=vqmeee&s=7 http://tinypic.com/view.php?pic=29xi6uu&s=7 żeby nie było, że nic ni jest robione. ![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|