![]() |
Plakaty wyborcze ankieta
Witam wszystkich
Robie ankiete odnośnie ilości i rozmieszczenia plakatów wyborczych niektórych kandydatów na prezydenta i na radnych. Zwłaszcza prezydenta Jacka Majchrowkiego i Grzegorza Stawowego. Wpisujcie miejsca i ulice na których znajdują sie bilbordy tych zasłużonych postaci Dziekuje za pomoc ;) To bardzo pilne:) a takie rozszerzenie ankiety schodząc na tematy szkolne ile osob chodzi na studia, do szkoły, do pracy z markerami albo flamastrami?? albo ile ma ze soba duże albo ewentualnie małe wlepki?? i niech sie kazdy przejdzie po okolicy i sprawdzi ile ma plakatów lub bilbordów ogolnie ruszcie dupy i do roboty lapcie na dobry humor i motywacje do "kibicowskiego życia" http://www.youtube.com/watch?v=VFUrA0ikR14 :) Napewno nie tylko mnie sie taka ankieta przyda:) |
Jacek Majchrowski - okolice skrzyżowania ulicy Słomianej z Kapelanką.
|
Bora komorowskiego 2 sztuki, montelupich również dwie, al 29 listopada przy sportspubie, okolice ronda młyńskiego - jacuś
|
Plac Targowy Nowy Kleparz. Przejście przez targ,głównie wisi prawnik. Na wysokości głowy. Zainstalowane są kamery lub atrapy :)
Na Miechowskiej, ogrodzenie blaszane, pokaźne ilości Stawowego z tym, że część już niestety potargał wiatr... |
reklamy na przystankach też Cię interesują?
Wola Duchacka, przystanek autobusowy Piaski Nowe przy ul. Nowosądeckiej. |
Jacek Maj****wski - rondo mogilskie - banner na całym budynku, ul. Pilotów -przy rondzie młyńskim jak ktoś powyżej zauważył.
|
Mnie straszy Majchrowski jak idę na uczelnię przy budynku D8. Naprzeciwko hali Wisły!
|
Możecie pisać od razu na jakiej są wysokości.
Ten szczur widać, że ma kasę, bo większość jest na kilku metrach i to w lepszych miejscach. Chyba przewidział co czekałoby jego podobizny, gdyby były na wysokości terenu. |
Przy wjeździe na Żmujdzką od strony al. 29 Listopada na wysokości bodajże 4-5 metrów duży banner stojący na "terenie prywatnym" za ogrodzeniem. Widziane z auta
|
ul. Miechowska dużo plakatów Stawowego na niskiej wysokości więc niektóre pozrywane... przez wiatr ;)
|
a to wczoraj wieczorem ponoć jakiś lokalny tajfun grasował w tamtejszej okolicy, stawy wysuszał.
|
Dość sporo lica urzędującego, jeszcze, prezydenta można zobaczyć wjeżdżając do miasta od strony zakopanianki. I tak zaraz za opatkowicami naprzeciwko salonu Toyoty widnieje znajoma twarz.
|
Dużo plakatów Stawowego jest w okolicach ronda mogilskiego - rakowicka/lubomirskiego, początek Jana Pawła, początek Lubicz. Beliny-Prażmowskiego. Większość na wysokości pasa, na słupach oświetleniowch itp.
Są/były też oczywiście przy stadionie.... |
Majchrowski - jeden na bloku przy os.Przy Arce, a drugi obok Kościoła Arka Pana.
|
Stawowy, na słupach wyborczych na Czarnowiejskiej. Dokładniej przy przystanku, przy Olimpie.
|
-Plac Centralny koło NCK (majchrowski)
-wzdłuż Piłsudskiego (oba ryje) -os. Wysokie (przy rondzie Hipokratesa) duży baner majchra Cytat:
|
Ten temat to agitacja za Majchrowskim lub Stawowym?
|
rondo czyżyńskie elektroniczny ekran
przystanek Centralna w czyżynach reklama na przystanku oba majchrowski. |
Przystanek Arka Pana (na terenie szkoły gastronomicznej)- wielki bilbord Majchrowskiego
|
Przystanek za pętlą autobusową Borek Fałęcki w strone Opatkowic na górze borkowskiej na billboardzie sie cieszy z czegos. Swoją drogą miejscówka przejebana przejeżdża tam dziennie do Krakowa do pracy i spowrotem kilkanaście tysięcy aut
|
Skrzyżowanie Rydla i Bronowickiej, dość nisko.
|
Na Azorach koło 14 Liceum jedzie się jak 138 i jest bardzo bardzo nisko ;)
A gdybyś był zainteresowany ciekawą informacją to napisz na pw do mnie, bo masz zablokowaną możliwość pisania chyba a nie mogę tego napisać na forum |
Pod NCKiem lekko juz upstrzony Majcher...
|
Na montelupich dwa duże bilbordy na wysokosci metra i pół metra, tylko że na bramie więzienia, :-p
|
Cytat:
|
aleja Powstania Warszawskiego w kierunku Ronda Mogilskiego
wysokosc 3-4 metry |
Majchrowski - Rondo Piastowskie.
|
Królewska była obwieszona Stawowym, ale ktoś go w dużej części ładnie przyozdobił :)
|
Cytat:
Podejrzewam, że umieszczenie akurat na tym forum wydatnie zmniejszy ich "czas życia". BTW. sam zaprojektowałem dwa plakaty w obecnych wyborach ( i jeden w poprzednich ) i muszę przyznać, że na tle tych "krakowskich" moje prezentują się naprawdę świetnie;) |
Na Wybickiego są dwa duże jacki. Jeden od strony kościoła wysoko, drugi w drugą stronę na poziomie...gleby.
Ankieta piękna rzecz - jednak trzeba zawsze uważać na błędy statystyczne:> PS. Tego drugiego dziś widziałem jak się wycierał po trawniku przy stacji Kraków-Łob(u)zów... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl