|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A tak poza głównym nurtem, co dzieję się na Przylasku Rusieckim?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Na Przylasku byłem 2 dni z rzędu. Ale do wody więcej niż po kolana nie wchodzę!.Woda jest jeszcze bardziej brudna, niż była w poprzednich latach, ale sporo osób sie też w niej kąpie. Teren wyznaczony bojkami, ratownicy są, w sam raz żeby chociaż posiedzieć tam w upalny dzień i wypić jakiś zimny napój
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Jak zaczną zbierać wszyscy to prędzej Zdzisek Kapka wynajdzie dla Wisełki na tych Bałkanach drugiego Ibrahimovicia. Sam byłem świadkiem jak starszy pan z żonką podczas przechadzki po skałkach zwrócili uwagę bandzie ogolonych półmózgów. Stwierdzenie **** cie to obchodzi stary zgredzie było jednym z najdelikatniejszych. Jak sytuacja nad Balatonem w Trzebini ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
ale nie za zimny
![]() Z tego co czytałem zimny prysznic tylko pogarsza sprawę - organizm myśli że jest gwałtowne ochłodzenie i zamiast oziębiać zaczyna ogrzewać... Wychodzisz spod prysznica i od razu znów jesteś mokry... Ponoć najlepiej żeby woda była letnia. A co do wody to niby oczywiste ale naprawdę trzeba pić... nawet jak się zdaje, że się nie chce. Dziś na moich oczach młoda dziewczyna zasłabła w tramwaju. Masakra... Dobrze, że chociaż studenci wyjechali i na basenach nie ma takich tłumów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pomijając te Bagry i inne wasze wynalazki gdzie macie najbliżej do jakiegos solidnego, czystego jeziora?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Temperatura idzie do góry jak strzała, więc najwyższy czas przestać kisić się w mieście i wybrać się nad wodę. Ale pytanie gdzie? Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Krakowie stwierdził przydatność do kąpieli w następujących miejscach:
I. KRYSPINÓW (od strony Balic, Cholerzyna i plaży strzeżonej) II. BAGRY (od ul. Bagrowej i ul. Koziej - pomost) III. PRZYLASEK RUSIECKI (brzeg lewy i brzeg prawy) http://www.krak.tv/news,333.html ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zapraszam w Bieszczady
tutaj upał nie doskwiera jak w mieście, a noce już zimne się robią :(![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odezwał się cwany bo na Mazurach siedzi
![]() 1. Jak z tym Balatonem w Trzebini ? 2. Na Bagrach dużo ludzi siedzi w weekendy ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Z dzisiejszej warszawskiej GW, fragment wywiadu z naczelnym lekarzem Warszawy
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
...bylem sobota-niedziela ale woda kozacka![]() Powód: literowka:)
Ostatnio edytowane przez palczi : 14.07.2010 o godz. 09:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Godzina 11, a ja idę malować płot, szczerze to nie wiem czy przeżyje, no ale coś robić trzeba...
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wejscie do mego nieklimatyzowanego auta to dopiero wyczyn ;d
Jesli ktos chce skorzystac z sauny to zapraszam wlasnie do mego golfa tak powaznie, to z woda mineralna sie nei rozstaje ;d ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Lubie gorąco. Jestem jak jaszczurka i wygrzewam się w słońcu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ja musiałem śmigać przez południe w garniaku na rozmowe kwalifikacyjną, prawie się rozplynąłem.
W ogóle to ku..a najpierw pół roku zimy, pózniej pora deszczowa no i teraz sahare mamy. Ze skrajności w skrajność. Kiedy ja takie 15 stopni z pochmurnym niebem bym chciał ![]() PS Rozmowa wcale nie poszła źle ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cholera - ja też dzisiaj rano byłem na rozmowie - też pływałem w garniaku
Ale nie zapeszam ![]() ps. Dzisiaj w 152 gość nie włączył klimy - powiedział że czeka na sygnał z centrali - myślałem że go wywlokę z kabiny :[ ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
na bagrach? hoho... ; )
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Do autobusów z klimą trzeba dodać nowe Solarisy na trasie 522 - wieje jak skurczybyk
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja sobie radze tak iż w domu rolety ciemno jak w siedzibie Szatana, natomiast w aucie wszystkie szyby otwarte i jazda bez koszulki. Po polu również chodzę bez koszulki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja sobie tak radzę, że robię jak najmniej
. Z klimatyzacjami wszelkiero rodzaju bardzo uważam bo to może zaszkodzić przy wspomnianych skokach temperatur. W domu (tzn mieszkaniu) zasłaniam okna żeby jak najmniej mieszkanie nagrzewać. Alkoholi ciężkich zero a i piwo w zmniejszonych ilościach bo alkohol działa dużo szybciej przede wszystkim też przez to że jem "lżejsze" posiłki. po domu noszę się w bokserkach tylko. W porzednim tygodniu byłem na dzaiłce więc cały czas prawie przeleżałem na leżaku . Staram się dopajać organizm częściej małymi ilościami (głównie mineralna niegazowana) bo tak lepiej żeby organizmu nie odwodnić![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
bardzoooo dużo wody mineralnej, ja akurat piję gazowaną, lub lekko gazowaną (niegazowanej nie znoszę bo czuję się jakbym pił kranówkę), a wieczorem zimne piwko. Do tego cały dzień zamknięte wszystkie okna w domu + zasunięte rolety, na noc wszystko otwieram żeby się chłodziło. Siedząc w domu jest okej, ale jakiekolwiek wyjście na pole to jest męka, jazda nieklimatyzowanym mpk to jest istna męka, na szczęście wakacje + praca w domu i można przetrwać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
W mieście fajne kurtyny wodne postawili nie wiem czy ktoś o tym pisał, na pewno na rynku, pod Krakowską, i na pl. Marii Magdaleny i jeszcze w 2 miejscach mówili w radio. Dobry efekt dają
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Te 'fontanny' ratują życie :] szkoda że tylko w samym centrum miasta są.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Pomyslcie ze w Polsce upalny jest wlasnie najczesciej jeden miesiac -Lipiec
a co gdyby tak zmieszkac gdzies na Cyprze ,Grecjii ![]() jak jest jesien /zima to czlowiek teskni za cieplem ,jak juz ono jest wiecej niz tydzien to ma go powili dosc ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() I tam też jest ok, bo życie publiczne zupełnie inaczej zorganizowane. Tam kierowcy nie musisz błagać, by włączył klimę, a dozowniki z wodą zdatną do picia, są na wyciągnięcie ręki w każdym atrakcyjnym turystycznie miejscu. Wygląda na to, że tropiki chwilowo się kończą od niedzieli i poniedziałku temperatura ok 20 -25 stopni, więc szykujcie się na mały szok termiczny, bo taką różnice będzie się odczuwało, jak gwałtowne oziębienie ![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Polecam wypad na skałki
![]() ciekawa miejscówka, woda czysta ![]() |