The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2010, 15:42
Jak zagramy z takim nastawieniem jak z Legią, z takim polotem w ataku i z tak agresywnym odbiorem to nie ma innej opcji jak nasze zwycięstwo. Szkoda że nie będzie grał Diaz, bo obojętnie czy gra dobrze, czy źle, to zawsze można spodziewać się walki z Jego strony.
Liczę, że Paweł utrzyma formę z meczu z Legią i będzie grał równie dobrze(nie mam tu na myśli tylko goli).

Jest bardzo blisko!

ps:
Maćko napisał(a):Wyświetl post
....
Fajnie, że Maćko znów udziela się na forum
pozdr
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.05.2010, 15:44
Carrot napisał(a):Wyświetl post
Miesiąc temu miałem sen. W śnie suche stawy, ciepły dzień i wracam z meczu Wisła - Odra, który zakończył się wynikiem 0-0. Z tego co się dzieje, i z tego co mówię wynika, że pomimo tego remisu Wisła jest mistrzem Polski.
Kilka razy podobne sny miewałem i okazały się w 100% prorocze.

Wnioskując Wisła derby wygra, mam nadzieję, że wysoko. Bardzo się zawiodłem wynikiem z Sosnowca. Oby tylko Boguski trochę o piłkę walczył, bo od kilku tygodni to nasz najsłabszy zawodnik.
Lech polegnie z Ruchem a zwycięstwo z Lubinem nic mu już nie pomoże (chociaż uważam, że wcale z Zagłębiem nie wygra. Remis murowany.)
Boguski nie walczy o piłkę ?
No nie wiem ,może coś przeoczyłem ,ale wydawało mi się że ;
a) jest nieskuteczny
b)ma trudności z przyjmowaniem piłki
za to bardzo dobrze wychodzi na pozycje, przez co chwila ma sytuacje bramkowe i wcześniej ,czy póżniej piłka po jego strzałach będzie lądować w bramce.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.05.2010, 15:58
Jak muszą się ułożyć mecze żeby Cracovia spadła Na pewno musi przegrać z Wisłą i Piastem, ale chyba nawet to nie pomoże.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.05.2010, 16:00
kosaTS napisał(a):Wyświetl post
Jak muszą się ułożyć mecze żeby Cracovia spadła Na pewno musi przegrać z Wisłą i Piastem, ale chyba nawet to nie pomoże.
i Odra musiałaby wygrac obydwa mecze,ale tego chyba nie chcesz?ewntualnie Piast przegrywa z Arką,wygrywa z Cracovią wyżej niż przegrał i Arka wygrywa ostatni mecz.
Ostatnio edytowane przez picasso : 09.05.2010 o godz. 16:02.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.05.2010, 16:04
Odra wystarczy że wygra jeden mecz i w jednym zremisuje (z nami) wówczas bilans bezpośrednich spotkań z żydkami jest idealnie remisowy i o spadku zadecyduje bilans bramek. (pominąłem oczywiście zdobycie co najmniej 4 pkt przez piasta).
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 09.05.2010, 16:09
STARY WIŚLAK napisał(a):Wyświetl post
To będzie ciężki "wyjazd"

A na poważnie to i jedni i drudzy wyjdą na to spotkanie bardzo zmotywowani...jestem o tym przekonany!!

Cracovia ma swój cel (utrzymanie w lidze) i Wisła ma swój, którym jest zdobycie MISTRZOSTWA POLSKI!!

Dwa cele a jakże różny ciężar gatunkowy.

Cracovia ma jeszcze jeden cel, znając ich to nawet ważniejszy, niż utrzymanie; Ten cel to umożliwienie zdobycia mistrzostwa Lechowi naszym kosztem. O tym nie zapominajmy.
Jestem przekonany, że Pejsy w tym meczu dadzą z siebie nie 100%, a 1000% swoich możliwości. I ten mecz zadecyduje tak na prawdę o tym, kto zdobędzie mistrzostwo.
Dlatego szalenie ważną sprawą dla naszego sztabu szkoleniowego będzie uświadomienie naszym piłkarzom, że czeka ich prawdopodobnie najcięższy mecz w rundzie, jeśli nie w całym sezonie, a na koronacje jeszcze za wcześnie.
Ponieważ piłkarsko jesteśmy od Pasów lepsi, nasza wygrana w tym meczu zależeć będzie tylko i wyłącznie od podejścia mentalnego naszych zawodników, zwłaszcza w I połowie meczu. Jeśli zaczniemy na pełnej ku...ie i strzelimy ze dwie brameczki, będzie dobrze.
Zastanawiam się, kto powędruje na lewą pomoc, bo Piotrek zagra chyba na obronie. Mamy do dyspozycji albo Kirma, albo Małego. Trudna sprawa, bo Mały według mnie sprawdził się na prawej pomocy.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 09.05.2010, 16:19
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Cracovia ma jeszcze jeden cel, znając ich to nawet ważniejszy, niż utrzymanie; Ten cel to umożliwienie zdobycia mistrzostwa Lechowi naszym kosztem.

alez bzdury... to nie KIBICE graja tylko PILKARZE ktorzy maja wyjeb.. na jakies Lechy i ich pilkarzy ktorych nic nie laczy ,poza klepnieciem sie po meczu.. Slask tez mial sie wedlug wielu podlozyc Wisle w ostatnim meczu w tamtym sezonie bo to zgoda.. a bylo wbrew pozorom bardzo ciezko .. nie snujcie glupich teorii... pilkarze Cracovii beda grac i wylaznie dla siebie, i zeby nam dopie... co normalne, maja u siebie kilku pilkarzy ktorzy nienawidza Wisly tak jak Malecki Cracovii ( http://www.youtube.com/watch?v=V5cHS...eature=related )
i mam nadzieje ze wiecej mamy takich Maleckich, niegys mielismy Nikole
http://www.youtube.com/watch?v=8mFCRKjQYZI
http://www.youtube.com/watch?v=c0Wmut9c8SE
bo wlasnie majac takich Maleckich, Mijailovicow w meczach tego typu jak z Cracovia (i nie tylko w takich) mozemy liczyc ze .. latwo skory nie sprzedamy.. moze mu cos nie wyjdzie jakby chcial, ale pewien jestem ze bedzie zapier.. jak maly samochodzik, dazyl do strzelenia gola , podbiegniecia pod sektor Wisly i okazania Pasiastym swoje przywiazanie do Wisly.. on to kocha, on to uwielbia , dlatego to w nim przede wszystkim cenie, i oby zostal z nami jak najdluzej
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 09.05.2010 o godz. 16:37.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 09.05.2010, 16:38
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Cracovia ma jeszcze jeden cel, znając ich to nawet ważniejszy, niż utrzymanie; Ten cel to umożliwienie zdobycia mistrzostwa Lechowi naszym kosztem. O tym nie zapominajmy.
Taaa - zwłaszcza jak pamiętaja poprzedni sezon. Gdyby mieli ze 3 pkt więcej myślę, że "inaczej" by się Lechowi zrewanżowali. Piłkarze ( na szczęście) mają w dupie zgody, wojny i inne wynalazki kibiców. Co najwyżej jak sami je tworzą i wedy to może być groźne. Cracovia będzie grała o utrzymanie i tyle - to wystarczy żeby zapierd.... w tym meczu. Mam nadzieję, że to nie wystarczy na Wisłe.
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 09.05.2010, 16:41
Co nas tam Odra obchodzi i jej sytuacja, my MUSIMY z nimi wygrać, podobnie jak z Cracovią.
Mimo, że rywale są w dołku, nie można ich zlekceważyć, trzeba wyjść i zagrać na pełnych obrotach. Tutaj nie chodzi tylko o zwycięstwo, ale też o honor drużyny i kibiców. Trzeba wygrać przynajmniej różnicą 2 bramek, lub tak aby bilans dwumeczu był korzystny dla Wisły. Cracovia podczas rundy jesiennej też nie błyszczała, a poradziła sobie wtedy z Wisłą, z Wisłą która miała świetną rundę jesienną mimo słabej gry. Dobrze, że jest Kasperczak i wczoraj pokazał, iż potrafił zmotywować drużynę do gry w prestiżowym meczu. Trzeba wierzyć i wygrać, ale w przeciwieństwie do Legii trafimy prawdopodobnie na opór. Miło byłoby zobaczyć Wisłę lejącą Cracovię, a jak będzie to się przekonamy.
Trener i piłkarze dobrze wiedzą, że mają nóż na gardle, a porażka może nas kosztować nie tylko hańbę ale też mistrzostwo.
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 09.05.2010, 16:42
Można sobie gdybać w ilu procentach nasi piłkarze są wiślakami, na boisku to nie ma znaczenia, mają wykonać swoją robotę najlepiej jak potrafią. Za to im Cupiał płaci. Jedyną przeszkodą w zdobyciu 3 pkt. w debach było by defensywne ustawienie "chłopców z Kałuży". Bo jak wiemy ciężko jest strzelić bramkę jak w bramce stoi 11 chłopa
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.05.2010, 16:43
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
alez bzdury... to nie KIBICE graja tylko PILKARZE ktorzy maja wyjeb.. na jakies Lechy i ich pilkarzy ktorych nic nie laczy ,poza klepnieciem sie po meczu.. Slask tez mial sie wedlug wielu podlozyc Wisle w ostatnim meczu w tamtym sezonie bo to zgoda.. a bylo wbrew pozorom bardzo ciezko .. nie snujcie glupich teorii... pilkarze Cracovii beda grac i wylaznie dla siebie, i zeby nam dopie... co normalne, maja u siebie kilku pilkarzy ktorzy nienawidza Wisly tak jak Malecki Cracovii ( http://www.youtube.com/watch?v=V5cHS...eature=related )
i mam nadzieje ze wiecej mamy takich Maleckich, niegys mielismy Nikole
http://www.youtube.com/watch?v=8mFCRKjQYZI
http://www.youtube.com/watch?v=c0Wmut9c8SE
bo wlasnie majac takich Maleckich, Mijailovicow w meczach tego typu jak z Cracovia (i nie tylko w takich) mozemy liczyc ze .. latwo skory nie sprzedamy.. moze mu cos nie wyjdzie jakby chcial, ale pewien jestem ze bedzie zapier.. jak maly samochodzik, dazyl do strzelenia gola , podbiegniecia pod sektor Wisly i okazania Pasiastym swoje przywiazanie do Wisly.. on to kocha, on to uwielbia , dlatego to w nim przede wszystkim cenie, i oby zostal z nami jak najdluzej
Dlatego właśnie nigdy nie rozumiałem ludzi, którzy tak bardzo dowalają się do "Małego".
Charakterologicznie nie jest źle - jest Sobol, jest Głowa, jest Cleber, Brożkom też ręce nie przyrosły...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 09.05.2010, 16:48
To jest ostatnia osoba z ktora rozwiazalbym kontrakt.. mlody chlopak, perspektywiczny i jesli tylko wlodarze klubu nie wpadna na genialny pomysl pogra u nas przynajmniej jeszcze kilkanascie lat, a daj Boze do konca kariery, to obok Glowy czy Sobola kolejny chlopak z charakterem i co najwazniejsze woleliby zakonczyc kariere niz grac u lokalnego rywala, pewnie, cos tam niepotrzebnie rzuci, zareaguje ale to zniknie z czasem gdy nabierze doswiadczenia.. takich pilkarzy i osobistosci nam wlasnie w klubie brakuje!
o tych 3 w meczu z Cracovia jestem spokojny, dorzucilbym jeszcze co oczywiste Brozkow.. reszta? zobaczymy
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 09.05.2010 o godz. 17:06.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 09.05.2010, 16:55
element napisał(a):Wyświetl post
Wszystkim kibicom Cracovii życzę żeby zwycięskiego gola dla Wisły zdobył Patryk Małecki. I jedynego żeby bardziej zabolało.
Niech Patryk pierdyknie ze trzy. I tylko on, wtedy zaboli jeszcze bardziej.

@Proud: Dziękuję, Ciebie też miło znowu widzieć.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 09.05.2010, 16:58
Lenczyk cwany lis juz zaczal swoje gierki. Gada cos od rzeczy ze kontuzje, ze brak formy, ze klopty, a we wtorek sie okaze ze wszystko w parchatkowie dziala i sie rzuca na nas jak mis na miód.
Mam nadzieje, ze nasi galaktikos nie siada na laurach po wczorajszym sparingu, nie wezma slow Lenczyka na serio, bo sie skonczy na 2:0 dla ukochanych dzieci cyrankiewicza. I bedzie wstyd po 2 porazkach i nie strzeleniu bramki najslabszej druzynie ligowej.
Najgorsze jest jednak to, ze tego meczu w ogole nie powinno byc, bo obsrance pozostaly wlidze tylko dzieki oszustwu. Powinnismy grac pojutrze przeciwko Lodzianom, no ale pewna niepokalana dala dupska za wymierna korzysc materialna.
Wiec jest jak jest.

Jesli naszym nic nie odbije wygramy 1:0 po mega meczarniach.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Johnny B
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 09.05.2010, 17:15
czy kibice Wisły będą obecni na meczu?
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł
XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx
http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search=
Banjo Boy is godlike >.<
Odpowiedz cytując
shinobi23
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 09.05.2010, 17:17
To najważniejszy mecz.
Podejdźmy do tego spotkania tak jak chcielibyśmy aby podeszli zawodnicy. Bądźmy zespołem. Dajmy im odczuć że są częścią Wisły a nie tylko najemnikami a na pewno to poczują.
Ja wybaczam im wszystko. Wszystko im daje w zawiasach. Mają czyste konto u mnie. Są Najlepszymi Piłkarzami Na Świecie. Są naszymi wybrańcami i pokażmy im wsparcie. Nie ma lepszych i gorszych. Wisła ma być jednością w ten dzień!
Liczy się tylko wygrana!
Dobrze byłoby podejść na trening i okazać wsparcie, niech ktoś ogarnięty rzuci tylko hasło a na pewno wszyscy się zmobilizują.
I niech pasiaki straszą swoich piłkarzyków biciem, to im zjebie już zjebaną atmosferę bardziej. A nasi mają tam czuć wsparcie dziesiątek tysięcy kibiców. Z Krakowa, Małopolski, całego kraju i z za granicy.
JESTEŚMY Z WAMI !!!
Odpowiedz cytując
JohnyTS
Member

Od: 09.2009

Stary 09.05.2010, 17:36
shinobi23 napisał(a):Wyświetl post
To najważniejszy mecz.
Podejdźmy do tego spotkania tak jak chcielibyśmy aby podeszli zawodnicy. Bądźmy zespołem. Dajmy im odczuć że są częścią Wisły a nie tylko najemnikami a na pewno to poczują.
Ja wybaczam im wszystko. Wszystko im daje w zawiasach. Mają czyste konto u mnie. Są Najlepszymi Piłkarzami Na Świecie. Są naszymi wybrańcami i pokażmy im wsparcie. Nie ma lepszych i gorszych. Wisła ma być jednością w ten dzień!
Liczy się tylko wygrana!
Dobrze byłoby podejść na trening i okazać wsparcie, niech ktoś ogarnięty rzuci tylko hasło a na pewno wszyscy się zmobilizują.
I niech pasiaki straszą swoich piłkarzyków biciem, to im zjebie już zjebaną atmosferę bardziej. A nasi mają tam czuć wsparcie dziesiątek tysięcy kibiców. Z Krakowa, Małopolski, całego kraju i z za granicy.
JESTEŚMY Z WAMI !!!

Dobry pomysł z tym żeby pójść jutro na trening i coś pokrzyczeć!
06.07.1987
Ś.P KOMPOT [*]
† 26.03.2010 †

Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 09.05.2010, 18:31
ile meczy będzie pauzował Diaz?
2 czy 1

bo Peszce za żółtko groziły 2 mecze

co do meczu
Lenczyk jedno mówi drugie robi
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 09.05.2010, 18:37
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
2 czy 1

co do meczu
jeden mecz.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 09.05.2010, 18:52
To będzie ciężki mecz i nikt nie powinien mieć co do tego wątpliwości. My musimy ten mecz wygrać Oni mogą zremisować. Dlatego mogą murować swoją bramkę. Ważne będą stałe fragmenty.

Mój skład
Juszczyk
Alvarez Głowacki Marcelo Brożek
Łobodziński Sobolewski Jirsak Małecki
Brożek Boguski

Jirsak - bo jest w lepszej formie fizycznej od Ba
Łobo - może kogoś przedrybluje/da się sfaulować w okolicach pola karnego
Boguski - czy można w dwóch meczach pod rząd tak fatalnie pudłować?

Musimy ten mecz wygrać nawet 1-0
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 09.05.2010, 18:59
Jeśli zawodnicy zagrają z takim zębem i ambicją jak z Legią to o wynik będę spokojny. Dodatkowo bardzo liczę, że porażka w rundzie jesiennej mimo wszystko utkwiła im w głowie i będą chcieli się dodatkowo odegrać. Po trzecie znowu cała drużyna ma premię za zdobycie tytułu więc mam nadzieję, że w tym wypadku materializm graczy będzie naszym atutem

Paweł się rozstrzelał, choć przyznam że dopiero gole z Legią były dobrej jakości. Wcześniej po prostu trochę farta miał. Liczę, że trochę ochłonął i we wtorek będzie świeży i celny

Co do Diaza to akurat nie ma większego zmartwienia dla mnie. Jakoś jego gimnastyczne popisy nie przekonują mnie i jeśli jakiś zespół gra ostro to obawiam się przy każdym jego kontakcie z piłką. Co więcej jeśli któregoś z zawodników środka pola miałoby zabraknąć to wskazałbym właśnie na Juniora. Ktoś już pisał, że Łobo ma jeden niezły mecz na rundę (Lechia na wyjeździe rok temu), mam zatem nadzieję, że uzupełni linię pomocy w tym meczu i strzeli ważną brameczkę.

Lenczyk tak wypowiada się przed meczem z nami, żeby naszych grajków zmiękczyć. Liczy że nie przyłożą się do derbów i dadzą jego chłopcom pograć. Choć obiektywnie rzecz biorąc Craxa gra straszną padakę i jak mobilizacja i pressing będzie z naszej strony to z wynikiem powinno być dobrze.

Całe szczęście że mecz już we wtorek, bo do soboty bym chyba nie wytrzymał
Odpowiedz cytując
Kuba
Senior Member

Stary 09.05.2010, 19:11
nie za duże litery w wypadku tej k**y w temacie ?
Odpowiedz cytując
__Cobra__
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 09.05.2010, 19:14
JohnyTS napisał(a):Wyświetl post
Dobry pomysł z tym żeby pójść jutro na trening i coś pokrzyczeć!

Delije na treningu pred derbi

http://www.youtube.com/watch?v=hxZjk...Ks&feature=sub

Kibice Crveny robią to praktycznie przed każdymi derbami wczoraj jedak nie wyszło :/ 1-0 w plecy

Coś fajnego może na nowym stadionie kiedyś ....
Odpowiedz cytując
mlody_ale_wierny
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 09.05.2010, 19:18
znając mentalność i nastawienie naszych kibiców przyszło by 200 osób
co do wyniku, może być tylko jeden
HEJ WISŁA KOSZ!!!

Odpowiedz cytując
Carrot
Member

Od: 10.2006

Stary 09.05.2010, 19:22
kristos napisał(a):Wyświetl post
Boguski nie walczy o piłkę ?
No nie wiem ,może coś przeoczyłem ,ale wydawało mi się że ;
a) jest nieskuteczny
b)ma trudności z przyjmowaniem piłki
za to bardzo dobrze wychodzi na pozycje, przez co chwila ma sytuacje bramkowe i wcześniej ,czy póżniej piłka po jego strzałach będzie lądować w bramce.
zgadzam się z a) i b) chociaż ... trochę poprawię:
a) z jego skutecznością zawsze były problemy
b) "trudności z przyjmowaniem piłki" bardzo ładnie ujęte, bo większość piłek, które dostaje odskakują na minimum 2-3 metry !! Kończy się to oczywiście stratą (teoretycznie w naszej lidze to norma)
Kontuzja jego i żadnego innego piłkarza z tego nie tłumaczy. Powinni przyjmować piłki z zamkniętymi oczami, z połamanymi nogami, bo są piłkarzami; niestety raczej z przypadku.

Jeśli chodzi o walkę o piłkę, o której wspomniałem to wystarczy oglądnąć ostatnie trzy mecze. Nie widziałem żeby walczył do końca, odpuszczał dużo starć ciałem, boi się wkładać nogę. Wiele razy odpuszcza przejęcia piłki w momentach kiedy jest to możliwe a wystarczyłoby żeby ruszył dupe 2 metry do przodu. Czasami mam wrażenie, że jest w chmurach nie na meczu.
Chcesz zobaczyć walkę o piłkę zapraszam do zobaczenia powtórki bramki na 8-0 a raczej asysty Joe Cole właśnie wygranej przez walkę do końca w 90 min dzisiejszego meczu Chelsea - Wigan.

Życzę Boguskiemu powrotu do formy, bo inaczej go zapamiętałem. Tak czy inaczej nie widze innej opcji niż wygrana w derbach.

Odpowiedz cytując
maciekTSW
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.05.2010, 19:26
Trzymajmy poziom...
My wiemy, że nazwy własne czyli również nazwy klubów piszemy z tzw. WILEKIEJ LITERY.
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 09.05.2010, 19:28
Ale chyba wystarczy Cracovia... szczegol, ale niektorych to szczypie po oczach
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 09.05.2010, 20:44
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
2 czy 1

co do meczu

Diaz będzie pauzował jeden mecz, Peszko miał pauzować 2 spotkania ponieważ dostał w tym sezonie już 11 żółtych kartek a 12 wykluczałaby go z 2 meczy a nie z jednego.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 09.05.2010, 21:04
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=23108
Cytat:
Trzech piłkarzy Wisły ma problemy zdrowotne po meczu z Legią Warszawa. W niedzielnym treningu drużyny nie wzięli udziału Pablo Alvarez, Rafał Boguski i Piotr Brożek.

Urugwajczyk ma kłopoty z kolanem. Jego udział w meczu z Cracovią stoi pod znakiem zapytania. W niedzielę wyraźnie kulał. Niewiadomą jest także, czy we wtorek na boisko wybiegnie Rafał Boguski. Jemu dolega ból mięśnia dwugłowego.

Piotr Brożek nadal ma kłopoty z paznokciem u stopy. I choć zapewnił, że będzie gotów na wtorek, to w niedzielę nie ćwiczył. Na boisko nie wyszedł także Arkadiusz Głowacki. W jego przypadku przyczyną absencji nie jest uraz. "Głowa" ćwiczył w trybie indywidualnym i jego występ w derbowym spotkaniu z Cracovią jest niezagrożony.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 09.05.2010, 21:48
Jak się nasi znowu nie podniecą, że są najlepsi to powinni wygrać we wtorek. Lecz jeżeli znowu wyjdzie jedenastu gwiazdorów, to kończy się totalną klapą. Mam nadzieje, że wyciągają jakieś wnioski i już czegoś takiego nie zrobią.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów