|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: winik walki Adamek - Estrada | |||
| wygra Adamek przez nokaut |
|
38 | 53,52% |
| wygra Adamek na punkty |
|
23 | 32,39% |
| wygra Estrada przez nokaut |
|
6 | 8,45% |
| wygra Estrada na punkty |
|
3 | 4,23% |
| remis |
|
1 | 1,41% |
| Głosujących: 71. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Go Go Power Rangers
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Żmijka, na szczęście 10...
Muziny robią to specjalnie :( ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
nawet nie zartuj "jak dobry zolnierz maraton ciagniesz"
![]()
.....
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Muziny to robią, bo jak mogliś,y usłyszeć jeden dorabia jako modelka
![]() Noooo to teraz - TOMASZ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Aaa jakk
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
z Dancem na YT xD![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeden z muzinów ma jakieś dziwne "zboczenie" bez względu na wynik już ma przygotowane torbe z czekoladkami dla publiczności
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieje że Adamek znokautuje go nie szybciej niż w 6 rundzie... nie po to tyle czekałem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no dawaj Adamek !!!!!
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wreszcie!
A ja mam nadzieję, że go Adamek szybko znokautuje. Już nie wyrabiam
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.02.2010 o godz. 04:10.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Estrada slabo przyjety ,Adamek ma publicznoc za soba !
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Adamek - zasłużenie wygrał. Tyle.
A murzyn to nie wiem czym chciał przeważyć - przez większość czasu zbierał tylko ciosy. IMHO wygrał tylko dwie rundy: piątą i ostatnią.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.02.2010 o godz. 05:06.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Uff... trochę się balem ogłoszenia wyniku
Gdyby Estrada zamiast pajacować skoncentrował się na walce to mógłby to wygrać przed czasem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zasłużone zwycięstwo!Brawo Adamek !
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Dobra walka. Wygrana bezapelacyjna jak dla mnie, brawo dla Tomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przyznam ze balem sie wedryktu ale fakt faktem Adamek wygral zasluzenie Estrada obudzil sie pod koniec walki to jednak troche za pozno
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Dobra walka była mimo późnej pory nie można było usnąć.Zasłużone zwyciestwo Tomka i oby tak dalej.Z tych emocji nie mogłem usnąć do 7
![]() ![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Będzie gdzieś powtórka,oprócz Polsatu Sport bo takiego nie posiadam od grudnia ;/ Miałem oglądać ale zaspałem....jakby ktoś sypnął linkiem wielkie THX
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Walka do ściągnięcia:
http://hotfile.com/dl/27524819/99c9c...part1.rar.html http://hotfile.com/dl/27530096/53479...part2.rar.html ![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Estrada pajacował po każdej rundzie z tym podnoszeniem ręki nawet jak żadnego ciosu nie zadał
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Aż się mi ciepło zrobiło jak cała hala śpiewa przy wyjściu Adamka. Coś pięknego.
a co do samej walki to znów przeciwnik nie z najwyższej półki. Może to i dobrze niech Tomek się na razie przestawi na tą ciężką kategorię cała walka w zasadzie pod jego kontrolą. Widać, że słucha trenera i wypełnia jego polecenia podczas walki. Walka bez fajerwerków jednak taka widocznie była taktyka.![]()
I
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Po ostatniej walce Estrady z Povietkinem spodziewałem się że tomek będzie miał łatwiejszą walkę a tu niespodzianka. Dobra obrona co sam Dmitruk mówił musieli wyprowadzać dużo cisów na korpus bo Estrada był dość ruchliwy. No ale jest zwycięstwo i czekamy na kwietniowa walkę ;]
Ps. Odśpiewany hymn Polski w 1 rundzie- bezcenne , aż ciarki przechodzą |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wygrał zasłużenie ale... ciężkim nie będzie prawdziwym.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
NIe rozpędzaj sie tak Incognito ;] To dopiero jego 1 walka w ciężkiej nie liczmy tej padaki z Gołotą. Tyson miał gorsze warunki za jego czasów starszy z braci kliczki w rankingu był w 2 dziesiątce a młodszy w pierwszej a teraz wiodą prym to znak że ciężka przezywa kryzys i każdy kto się trochę tym interesuje to stwierdzi. Wracając do tematu jest dopiero w ciągłej fazie przygotowań więc naprawdę ma czas. Do następnej kwietniowej walki będzie jeszcze lepszy. Nie wiem czy wiesz ale Estrada nigdy nie leżał na deskach to chyba o czymś świadczy
więc naprawdę spokojnie czekajmy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wygral zasluzenie ale tez sie zastanawiam jak sobie poradzi dalej.
okaze sie w kwietniu. przydalo by mu sie troche wiecej powera w lapie jak na ciezka. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I dlatego ciemno widzę walkę Adamka z jakimkolwiek klasycznym pięściarzem wagi ciężkiej - wystarczy, że trafi go raz i będzie po walce. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jest jednak tu trochę prawdy: http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Mi...l?ticaid=199a6
![]()
I
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie porównuje ich bo to nie ta liga. Adamek sie rozwija w wadze ciężkiej a ty mówisz już ze nie da sobie rady. Uwierz mi że z wieloma zawodnikami wagi ciężkiej jest w stanie rywalizować. A co do siły ciosu na pewno ją posiada. A śmiał się tak samo jak i Adamek żeby go sprowokować. Chłopak robi karierę coraz lepiej walczy a wszyscy raptem po wygranej walce na niego psioczą że się nie nadaje , że ma słaby cios że to, że tamto . Waga ciężka przezywa kryzys jak tacy Kliczkowie są najlepsi ... Chłopak ma charyzmę, nie odbiło mu , stawia sobie coraz to cięższe cele i je realizuje , trzeba brać przykład. Nie jeden nasz grajek mógł by od niego się nauczyć chodź by pokory...
Bez napinki Pozdrawiam |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nikt tu nie twierdzi że Adamek to słaby bokser, wręcz przeciwnie, tyle że nie wiadomo czy da radę w ciężkiej.
Dużo będziemy wiedzieli po następnej walce - jak ją wygra to znaczy że może powalczyć z każdym - Ten Arreola tylko z Kliczką przegrał i to na punkty. A co do dzisiejszej walki.Szału jakiegoś nie było - wygrana zasłużona ale tak idąc z duchem sportu to i remis nie krzywdził by nikogo. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|