![]() |
Adamek - Estrada
ktos bedzie ogladal?
mysle, ze walka pokaze na co stac Adamka w ciezkiej, bo raczej trudno cos powiedziec po walce z Golota. walka na Polsacie o 3:00 z soboty na niedziele. nie wie ktos czy 3:00 to juz na 100% godzina walki Adamka? |
Z oglądaniem o 3 nie jestem pewien. Ale powtórkę na pewno :p
|
Ale zanim walka na ktora czekamy sie zacznie to minie troche czasu. Adamek na ring wyjdzie ok. godz. 23:00 czasu miejscowego, czyli w Polsce bedzie to godz. 5:00. Nie jest tak zle, przynajmnej nocy nie bedzie trzeba zarywac :D Polozyc sie troche wczesniej spac i problem z glowy :)
|
Adamek ostatnio pokazywał że jest bokserem walczącym z głową i sercem. Jest obecnie najlepszym pięściarzem w Polsce i jednym z najlepszych na świecie. Jednak to będzie tak naprawdę jego pierwszy poważny test w "królewskiej kategorii" (walka z Gołotą żadnym testem dla niego nie była...).Cała hala będzie biało czerwona także to też na korzyść Adamka :) nie powinno być źle, ja obstawiam KO :D
ja na pewno nie odpuszczę oglądania choćby przyszło czekać kilka godzin :) |
walka walką ale o 5 nad ranem w niedziele niektorzy dopiero beda się kłaść w odpowiednim stanie wskazującym
|
http://www.youtube.com/watch?v=cSgw-V6k8f4
Zwierzak z tego estrady. Będzie ciekawie. |
bedzie walka w ck browar?
|
yyy.. a to już tej nocy ? :P
|
Powiedzcie mi o której ta walka się dokładnie rozpoczyna, bo jedni gadają o 3 , drudzy o 5, a ja nie wiem na którą budzik nastawić :)
|
o 3 to chyba pierwsze walki w całej gali.
|
Jest 6 walk pierwsza o 3 rano. Mimo że Estrada trochę schudł to i tak szybkościowo Adamek go zniszczy. Tak ze stawiam na KO w rundzie 5-6 lub wygraną na punkty naszego Mistrza ;]
|
Od 1:30 jest studio, od 2:30 walki, zakończenie transmisji przewidziane na 5, więc Adamek troche wcześniej zapewne. Tak przynamniej wynika z programu PS.
|
to o ktorej wkoncu?:P bo nie wiem na ktora budzik;p
|
Tu cały plan gali http://www.bokser.org/content/2010/0...4806/index.jsp
"(...) Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, Tomek powinien wyjść na ring około godziny 4:00. Czekajcie i kibicujcie! " |
Najgorsza pora, za wcześnie żeby wstawać, za późno żeby czekać :D
|
Cytat:
|
Cytat:
a tak poza tym ktos jeszcze nie spi ? Ave WISŁA ponad wszytsko !!!! |
Mam nadzieje, że Adamek szybko rozłoży Estrade, żebym nie musiał spać do 15...
|
Ja nie śpie, czekam :D
Swoją droga jest gdzieś w necie sygnał PS? Bo nie chce budzić reszty domu i wolałabym na lapie obejrzeć :) |
Cytat:
Panowie wstawac chlopina sie za Polske bije !! zeby nie bylo jak w skeczu Danca( mistrzostwo swiata) http://www.youtube.com/watch?v=bSxkANGB9D8 Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: Mógłby jeden murzyn znokautować drugiego, bo się śpiący robię. Na razie czarno to widzę... |
Kilka stron rzeczywiście rozwiało mój problem :D A jakoś konkretniej Panie Inkwizytorze? :)
Kolega wyżej lepiej niech wyłączy forum i polecamy grupę "Pijesz - nie pisz" ;) |
Masz gotowca:
http://yourtv.com.pl/viewpage.php?page_id=16 Niezły przesył. Pozostałe masz na soccer_live.pl |
Po tych murzynach jest Adamek czy jeszcze jakaś inna walka?
Zieeeeeeeew... |
Dziękuję pięknie :D sama coś wyczaiłam nawet :)
A nawet jak muzina sfauluje, tfu znokautuje drugiego muzina to i tak względem walki Adamka raczej to nic nie da, bo jak zakontraktowali na 4 tak o 4 będzie walczył raczej :) |
Cytat:
Ale nie wiem, czy długo przetrzymam dwóch przytulających się murzynów. |
Te murzyny się piorą.. piorą i końca nie widać :D
|
Oglądam na małym obrazku, tam jest 10 czy 12 rund u muzinów?
"Piorą" to chyba za duzo powiedziane :D |
Cytat:
W tej kategorii wagowej to wiadomo - głaskają się. EDIT: Z tego co zaobserwowałem, to murzyn prowadzi na punkty. EDIT2: No i miałem rację. Czarnoamerykanin wygrał. |
Panowie nie wymiekac nie wymiekac :D ktora runda jest tej walki czarnych ?? ;> bo chce zejsc jak sie walka skonczy bo jak bym teraz zszedl to bym pewno usnal :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl