The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ejdzbiol
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2009, 11:22
tragez88 napisał(a):Wyświetl post
Pytanie może dla Ciebie głupie ale skąd wiesz, że kolega wyżej jest np. w stanie wystać prawie 2 h w pociągu?
No właśnie xD poza tym niektórzy, że tak powiem już są w stanie wskazującym, że jutro będą mieli kompleks drugiego dnia xD
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 25.08.2009, 11:25
tragez88 napisał(a):Wyświetl post
ale skąd wiesz, że kolega wyżej jest np. w stanie wystać prawie 2 h w pociągu?
Pewnie tez nie bedzie w stanie wystac 2 godziny na meczu w Sosnowcu...

bez napinki
Odpowiedz cytując
tragez88
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 25.08.2009, 11:27
Pewnie wiesz, że nie wszyscy na meczu stoją- mecz kolejki to pikników będzie więcej

bez odbioru
Odpowiedz cytując
Wisła Prokocim
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 25.08.2009, 12:13
Poszukuje jednego miejsca w aucie. Jakby ktos miał to na priv.(Potrzebuje miejsca dla ojca i najlepiej jak na krytą)SORY ZA OT
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 25.08.2009, 12:50
joyrider napisał(a):Wyświetl post
Chciałem wiedzieć czy Będę siedział czy stał!
Na meczu z Ruchem było sporo wolnych miejsce w wagonach, na Bełchatowie pewnie też zważywszy na frekwencje. Jeżeli nie będzie jakiegoś przełomu w zainteresowaniu meczem, to na Jagę pewnie będzie podobnie. Chociaż wiadomo, że w przypadku meczów z Jagą, zawsze zainteresowanie jest większe, więc najlepiej jedź i się przekonaj. I nie zapomnij zabrać kumpli

Pociąg jedzie szybko i sprawnie. Wymarsz ze stadionu po meczu też w konkretnym tempie. W pociągu catering, więc jest prawie, jak w Intercity
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 25.08.2009, 16:01
Przed sezonem nie spodziewałem się że mecz z Jagiellonią będzie meczem na szczycie... Przynajmniej takim by był gdyby nie ujemne punkty naszych najbliższych rywali.

Jagiellonia grała do tej pory słabo na wyjazdach więc normalnie bym się jakoś specjalnie o ten mecz nie obawiał, ale są "na gazie" i szykuje się wyrównany mecz, stawiam na jakieś 1:1 może, chociaż jeśli Brożek rzeczywiście by został to może uda się nam zgarnąć 3 pkt.

A zwycięstwo byłoby dobrą sprawą bo we wrześniu po przerwie na reprezentację czekają nas dość trudne mecze i o punkty łatwo nie będzie - ciężki wyjazd do Gdańska i zwłaszcza trudne spotkanie z Polonią Warszawa.
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 25.08.2009, 16:05
Do tego meczu trzeba podejsc spokojnie , pamietam jak rok temu po paru kolejkach rewelacja podobnie jak teraz Jaga , była Arka , jak sie skonczyło wszyscy wiedzą . Stawiam na 2:0 dla nas
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 25.08.2009, 17:59
Bronowianin napisał(a):Wyświetl post
Przed sezonem nie spodziewałem się że mecz z Jagiellonią będzie meczem na szczycie... Przynajmniej takim by był gdyby nie ujemne punkty naszych najbliższych rywali.

Jagiellonia grała do tej pory słabo na wyjazdach więc normalnie bym się jakoś specjalnie o ten mecz nie obawiał, ale są "na gazie" i szykuje się wyrównany mecz, stawiam na jakieś 1:1 może, chociaż jeśli Brożek rzeczywiście by został to może uda się nam zgarnąć 3 pkt.

.

W tym sezonie gramy wszytsko na wyjezdzie wiec tak naprawde kazdy mecz to bedzie zagadka.

Mowil o tym Probierz w Orange Sport....jakby ten mecz byl w Krakowie to by sie Wisly bał,mowil o super kiibicach i dopingu...

Ale ze ten mecz gramy gdzie gramy...wg niego samego bedzie Jadze duzo latwiej.Nie ma tego psychologicznego czynnika WIsla-- ,ktorym byl stadion i fanatyczni kibice..i dlatego kazdy mecz w Sosnowcu to bedzie "jajko-niespodzianka"(oczywiscie szacunek dla tych co jezdzą,i dla tych co zamierzaja jezdzic-pomozmy chlopakom w tym trudnym sezonie)
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.08.2009, 18:05
pysio napisał(a):Wyświetl post
łatwe 5:0 i Wisełka liderem i już 9pkt przewagi nad Legią i Lechem po 5 kolejkach!
I to tak BEZ JAJ !

No popatrz...
...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 25.08.2009, 23:45
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
W tym sezonie gramy wszytsko na wyjezdzie wiec tak naprawde kazdy mecz to bedzie zagadka.

Mowil o tym Probierz w Orange Sport....jakby ten mecz byl w Krakowie to by sie Wisly bał,mowil o super kiibicach i dopingu...

Ale ze ten mecz gramy gdzie gramy...wg niego samego bedzie Jadze duzo latwiej.Nie ma tego psychologicznego czynnika WIsla-- ,ktorym byl stadion i fanatyczni kibice..i dlatego kazdy mecz w Sosnowcu to bedzie "jajko-niespodzianka"(oczywiscie szacunek dla tych co jezdzą,i dla tych co zamierzaja jezdzic-pomozmy chlopakom w tym trudnym sezonie)
Jak najbardziej się z Tobą zgadzam. Gdyby Wisła grała na Reymonta to przed każdym meczem moglibyśmy w ciemno obstawiać wygraną naszych kopaczy. Dla mnie dobrym przykładem jak gra przy głośnym dopingu na R 22 pomaga piłkarzom jest wiosenny mecz z Górnikiem Zabrze. Przegrywaliśmy 0:1 i długo biliśmy głową w mur, jednak po przerwie skończyło się na 3:1 dla nas. Mimo tego że Górnik prowadził wtedy przez znaczną część meczu te 1:0 to ja byłem dziwnie spokojny o to że ten mecz jednak skończy się tak że zagarniemy na koniec 3 pkt. Jak się potem okazało to spotkanie rozpoczęło ostatnią i decydującą fazę naszej drogi do mistrzostwa.

Spotkań tego typu było więcej i długo by tu trzeba było je wymieniać. Jestem przekonany że gdyby nie atmosfera z R 22 i magia tego stadionu to nie jednego meczu byśmy po prostu nie byli w stanie wygrać, nawet mimo niezłej formy piłkarzy. Jasne że ktoś może powiedzieć że murawa wszędzie jest taka sama itd. Mówcie co chcecie ale na Reymonta nasi piłkarze mogą z niejednej opresji wyjść... Tych przykładów które można by w tym miejscu przytoczyć jest mnóstwo... Np. mecz z rundy wiosennej sezonu 07/08 z ŁKS-em. Przegrywaliśmy po pierwszej połowie 0:2, a skończyło się na 5:2 dla nas... Co prawda to było spotkanie rozgrywane już po tym jak zapewniliśmy sobie tytuł, czyli mecz praktycznie o nic, ale jednak dla prestiżu należało zwyciężyć. To był tylko kolejny przykład który akurat wpadł mi w tym momencie do głowy, bo takich meczów było na prawdę sporo i to tylko w ostatnich sezonach.

Moje zdanie jest takie że w tym sezonie Wisła wszystkie swoje mecze rozgrywa na wyjazdach, może w oficjalnych statystykach spotkania w Sosnowcu to mecze u siebie, ale dla mnie są to wyjazdy i tak na pewno traktują to piłkarze. Podobnie jak Ty uważam że każdy mecz, nawet z teoretycznie słabszym rywalem którego w minionych sezonach po parę razy z rzędu roznosiliśmy przy Reymonta wbijając mu po klika bramek, tym razem będzie znacznie trudniejszy. Patrząc na ostatnie sezony widać wyraźnie że Wiśle nie leży gra na wyjazdach. Wiadomo że Sosnowiec to nie jest klasyczny wyjazd, ale mimo wszystko wyjazd, na nazwijmy to teren neutralny. Zdarzają się mecze w których tzw. atut własnego boiska przeważa i w konsekwencji decyduje o wyniku. My w tym nieszczęsnym sezonie będziemy tego pozbawieni...

No ale cóż... Trzeba zacisnąć zęby i jakoś przetrwać ten cholerny rok... Wielki szacunek dla wszystkich tych, którzy jeżdżą na spotkania do Sosnowca. A ci co nie jeżdżą niech żałują... Nie pięknych widoków, nie dobrego stadionu, nie powalających wysokim poziomem meczów, itd., tylko tego że jak już znów będziemy oglądać mecze na Reymonta to nie będą mieli możliwości powspominania tych chwil w których przyszło nam grać na tym zadupiu
Odpowiedz cytując
joyrider
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.08.2009, 12:49
Dzięki za odpowiedź, jutro jadę po bilety i w sobotę widzimy się w Sosnowcu!
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 26.08.2009, 15:08
A jak się kur.. ma zachowywać? Jak raz krzyknął na kogoś to już gwiazdorzy? Panowie? Nigdy w piłkę nie graliście? Na turnieju międzyklasowym w liceum jak graliśmy w halówkę, to jak stałem na bramce i ktoś spieprzył akcję w mojej drużynie, albo źle podał to od razu go opierdalałem( bez znaczenia czy dobry kumpel i przyjaciel),i i według was gwiazdorzyłem? Nie wydaje mi się, poprostu jak walka toczy się o wysoką stawkę, to każdy powinien wiedzieć że każdy błąd może wiele kosztować i tu nie ma miejsca na sentymenty.
Odpowiedz cytując
tragez88
Senior Member

Stary 26.08.2009, 16:29
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
A jak się kur.. ma zachowywać? Jak raz krzyknął na kogoś to już gwiazdorzy? Panowie? Nigdy w piłkę nie graliście? Na turnieju międzyklasowym w liceum jak graliśmy w halówkę, to jak stałem na bramce i ktoś spieprzył akcję w mojej drużynie, albo źle podał to od razu go opierdalałem( bez znaczenia czy dobry kumpel i przyjaciel),i i według was gwiazdorzyłem? Nie wydaje mi się, poprostu jak walka toczy się o wysoką stawkę, to każdy powinien wiedzieć że każdy błąd może wiele kosztować i tu nie ma miejsca na sentymenty.
akurat przykład z bramką nie jest najlepszy- to jest specyficzna pozycja i tam krzyczeć trzeba (wyobrażacie sobie Boguskiego na bramce? ). Natomiast co do Pawła i wcześniej Małeckiego to nie wiem o co wam za przeproszeniem chodzi? Pawel darł sie i machał rękami na kolegów od dawna, Patryk walczył- czasem nie przepisowo także zawsze... Wygląda to tak jakbyście stroili fochy na zawodników zawsze kiedy ważą sie ich losy (nowe kontrakty czy transfery). Że już nie wspomnę znienawidzonych przez wielu ludzi, którzy przez lata stanowili o sile i pozycji Wisły: Kosowskim i Frankowskim. Czemu nikt nie wyzywał Boguskiego jak w zeszłym sezonie bodaj 2 razy umyślnie faulował- do czego zreszta sie przyznawał poźniej. Czemu nikt nie wyzywa Diaza i Głowackiego którzy czasem tak bezmyślnie wchodzą w nogi przeciwnika, że faulowani powinni sie cieszyć że jeszcze nie sa o kulach? A na Małeckiego napiepszacie, że bramkarza posmyrał po twarzy korkiem jak robią niemal wszyscy napastnicy, że wdał się w pyskuwkę z gościem którego faulowal...

A jeszcze pare miesięcy temu jak nikt nie mówił o nowym kontrakcie Małego, czy Paweł ładował bramki za bramką mało kto dał rade się wybronić jak jedno złe słowo powiedział o nich na forum.

Pytanie: czy to oni w tak krótkim czasie się zmienili na gorsze czy subiektywna opinia kibiców?
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Stary 26.08.2009, 17:08
Frankowski, Grosicki, Reich i Bruno kontra Głowacki, Marcelo, Diaz i Pawełek. Będzie ciekawie, to bez wątpienia. Ale za to mamy Brożka, który zapewne będzie chciał potwierdzić swoje słowa, że będzie grał jak najlepiej mimo nieudanego transferu do Fulhamu.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 26.08.2009, 17:30
No bardzo nie fajnie że Marcelo dopiero w piątek będzie z powrotem. Że nie mogli sparwy przez adwokata załatwić tylko musiał się stawić osobiście . Brozio też nie w sosie po braku transferu oj będzie ciężki mecz.
Odpowiedz cytując
konrad89
Member

Stary 26.08.2009, 18:21
Dajcie spokój już temu Brożkowi. Jakoś przez ostatnie 2 lata ( odkąd stał się ulubieńcem większości ) co mecz rzucił komuś jakąś wiązankę ( a zwłaszcza bratu) i nikt problemów z tego nie robił. Teraz jak przez miesiąc strzelił bramkę to co by nie zrobił o gwiazdorzy, grac mu się nie chce etc. Wrzućcie trochę na luz.
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 26.08.2009, 18:33
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Brozio też nie w sosie po braku transferu oj będzie ciężki mecz.
Niektórzy to bardziej żyli tym transferem niż on. O jego motywacje bym się nie martwił. Mimo, że nie strzela tak często jak byśmy sobie tego życzyli to ciągle jest kluczowy dla naszej drużyny.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.08.2009, 18:45
Najbardziej tym transferem żył pan Osuch, dobra kasa przeleciała mu koło nosa...
Brożek nie zawiedzie, będzie dalej dobrze grał, choć ostatnio mało strzela ale za to asystuje
Mecz nie będzie łatwy ale nasi wygrają. Muszą zagrać od pierwszej minuty agresywnie.

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 26.08.2009, 19:32
Mecz z Jagiellonią łatwy nie będzie, ale jak dla mnie jesteśmy faworytem tego meczu , bądź co bądź ale to jest hit kolejki, na pewno Jaga będzie chciała pokazać że dotychczasowe zwycięstwa nie były tylko i wyłącznie pod presją -10 punktów.
O mobilizację Brożka bym się nie martwił, w końcu jest profesjonalistą i chyba nie zachowa się tak jak Uche, tak jak wcześniej było napisane może Brożek nie strzela dużo bramek w tym sezonie ale dalej jest zawodnikiem którego obrońcy starają się dokładniej kryć, co oznacza że w robi się luka dla Małeckiego lub innego zawodnika. Ważne że dalej jest przydatny drużynie na razie nie jako super strzelec lecz jako asystent - to też ważne bo ktoś musi dogrywać ostatnie podanie.

Myślę że będzie to mecz ciekawy i rozgrywany w szybkim tempie. Jaga na pewno się nie położy. Zapowiada się hit kolejki.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
PROSPERO
Member

Od: 10.2004

Stary 26.08.2009, 19:35
Jeśli zagramy bez Marcelo, to obym się mylił, ale z Jopem w składzie zremisujemy lub przegramy. Duet Frankowski-Grosicki, to wg mnie najgrozniejsza para napastników na chwile obecną w lidze.

Wynik typuje 1-1 lub 1 - 2 dla Jagi
W 1 Rzędach Turystki Pokazują Cycki
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 27.08.2009, 05:56
Cytat:
Na Wisłę bez Jareckiego, ale z kibicami

Dariusz Jarecki nie zagra w sobotnim meczu z Wisłą Kraków. Pomocnik Jagiellonii ma naderwane więzadła krzyżowe w kolanie.

Dariusza Jareckiego nie zobaczymy w meczu z Wisłą

(W. Oksztol)

– W spotkaniu ze Śląskiem po jednym ze wślizgów poczułem, że coś mi się przesunęło w kolanie – opowiada Jarecki. – Chciałem grać dalej, ale nie miało to sensu. Lekarze powiedzieli, że dobrze się stało, że zszedłem z boiska zaraz po rozpoczęciu drugiej połowy. W przeciwnym razie uraz mógł być poważniejszy.

Jarecki musi teraz odpocząć. Całe szczęście, po spotkaniu z Wisłą w ekstraklasie mamy przerwę z uwagi na występy reprezentacji narodowej. – Jest trochę czasu, żeby dojść do siebie. Na spotkanie z Lechem Poznań muszę być już gotowy do gry – zapowiada 28-letni zawodnik.

W Sosnowcu nie zagra prawdopodobnie także kontuzjowany Wahan Gevorgyan. – Jesteśmy osłabieni, jednak z drugiej strony liczymy, że naszym dwunastym zawodnikiem będą kibice. Mecz z Wisłą toczy się na neutralnym terenie. Teoretycznie z Białegostoku może nawet przyjechać więcej fanów niż z Krakowa. Bardzo liczymy na ich wsparcie – podkreśla Probierz.
Prosbero, a można wiedzieć czym się kierujesz, wróżąc nam remis lub przegraną z Jagą?Przypominam, że to my jesteśmy niepokonaną drużyną w lidze.Straciliśmy w niej najmniej bramek, strzeliliśmy najwięcej.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 27.08.2009, 06:44
Oprocz Frankowskiego i Grosickiego (ciekawe beda jego pojedynki z Piotrem Brozkiem i Alvarezem) ,trzeba uwazac na tego Bruno Coutinho w środku pola ,no i ten Marco Reich tez napewno nie jest w ciemie bity
Walka bedzie zapewne jak przed rokiem na Reymonta (bo mecz z podetekstami a własciciwie jednym TOMASZ FRANKOWSKI ),wtedy bramka Baszcza Nam ustawila caly mecz ,teraz licze na Brozia ,ze pokaze ze Fulham to głupcy
Odpowiedz cytując
Aleks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 27.08.2009, 10:02
To będzie ciekawy mecz. U nas w zespole jest wielu bardzo groźnych zawodników. Franek, Grosik, Bruno, Reich, Zawistowski, Hermes. Jak ktoś kiedyś mówił "Jeśli dla Reicha będzie chciało się grać to on tą ligę wciągnie nosem" a widać, że jemu się chce więc uważać

A tak swoją drogą to myśle, że sprawimy niespodzianke. Nie gracie na swoim terenie, Probierz umie zmobilizować piłkarzy. Grając w drugiej kolejce z GKS'em Bełchatów w Bełchatowie zagraliśmy zdecydowanie lepiej, mieliśmy 4 setki, ale wykorzystaliśmy jedną. Zasłużyliśmy wtedy na wygraną, ale neistety byl tylko remis.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.08.2009, 10:25
Bruno wyłączy Diaz, Marcelo i Głowacki dadzą radę Frankowi i Grosickiemu, dodając do tego jak Jaga gra na wyjazdach i naszą dobrą formę nie widzę innej możliwości jak nasze zwycięstwo. Typuję 1-0 jak przed rokiem i dobry mecz Gikiewicza, który uratuje Jadze sporo sytuacji bramkowych
Odpowiedz cytując
Fafa
Junior Member

Od: 07.2004

Stary 27.08.2009, 13:35
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Bruno wyłączy Diaz, Marcelo i Głowacki dadzą radę Frankowi i Grosickiemu, dodając do tego jak Jaga gra na wyjazdach i naszą dobrą formę nie widzę innej możliwości jak nasze zwycięstwo. Typuję 1-0 jak przed rokiem i dobry mecz Gikiewicza, który uratuje Jadze sporo sytuacji bramkowych
Obyś sie mylił Wszystko zweryfikuje boisko. Po cichu licze na niespodzianke jak pewnie wiekszosc w Białymstoku jakze szczesliwym i magicznym dla nas stadionie w Sosnowcu Pzdr.
Jagiellonia Pany Żółto Czerwone Szatany !
Odpowiedz cytując
napój
Member

Od: 08.2009

Stary 27.08.2009, 13:48
Nic innego tylko wygrać !!! Kirm musi się wreszcie przełamać więc już jest 1:0 dla Nas. Paweł Brożek musi udowodnić Fulhamowi, że źle zrobił, że go kupił i 2:0 dla Nas. I na 3:0 Pablo Alvarez Jestem optymistom
http://wisla-mistrzpolski.futbolowo....-mistrzpolski/

POLECAM!!!! To jest strona Wisły Kraków. Znajdują się tam wszystkie najwazaniejsze rzeczy o Wiśle Kraków
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.08.2009, 14:24
napój napisał(a):Wyświetl post
Nic innego tylko wygrać !!! Kirm musi się wreszcie przełamać więc już jest 1:0 dla Nas. Paweł Brożek musi udowodnić Fulhamowi, że źle zrobił, że go kupił i 2:0 dla Nas. I na 3:0 Pablo Alvarez Jestem optymistom
Fulham się nie odmienia?

Jeśli będziemy grali to co w ostatnich meczach, to jestem spokojny.
Marcelo i Głowa to najlepsza para stoperów w lidze. No chyba że by nam dojebali japońców, to moze byc grubo
czytaj powtórka z Wodzisławia
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.08.2009, 14:35
szprotson napisał(a):Wyświetl post
No chyba że by nam dojebali japońców, to moze byc grubo
czytaj powtórka z Wodzisławia
Wtedy byłbym pewien, że Brożkowie i Mały dostaliby kartki za pyskówki

Ważny początek meczu, nie przewiduję tak szybko strzelonego gola jak na Reymonta w ostatnim meczu, ale do przerwy jest realna szansa na dwubramkową przewagę.
Większość goli Jagi to akcje po podaniach prostopadłych, dlatego dobrze, że mamy szybkich bocznych pomocników, dobrze by było gdyby wrócił Marcelo, bo Jop nie jest z Głową zgrany i mogliby popełnić jakiś błąd w ustawieniu.
Jak zwykle ważna będzie dyspozycja Pawełka, przyzwyczaił nas już do tego, że po kiksie, w następnym meczu gra bardzo dobrze, ciekawe, czy uda mu sie zagrać po raz 2 na takim poziomie.
Najsłabszą stroną Jagi jest defensywa, chociaż szczerze mówiąc wygląda ona dobrze jak na polskie realia. Bramkarza też mają dobrego, więc nie powinno w tym meczu paść dużo goli.
Teraz zaczynamy taki mały maratonik ważnych meczów, na początku mieliśmy mniej wymagających rywali (chociaż Ruch mnie pozytywnie zaskakuje formą), teraz oczekuję dobrej gry przez większość meczu.
Typuję 2:1 dla Wisły.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 27.08.2009, 18:19
Wisła to Wisła i ma wygrywac.

Z Jagi nalezy zwrocic uwage na szukajacych sie Frankowskiego i Groscikiego,choc tak samo mialo byc w zeszlym sezonie a praktycznie obydwoje nieistneli.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Paihiwo
Junior Member

Od: 10.2007

Stary 28.08.2009, 09:16
Jadze w tym meczu życzę zwycięstwa mamy naprawdę niezła pakę i dobrze rozpoczęliśmy sezon szybko niwelując karne -10 pkt. i są powody aby liczyć na dobry wynik,mecz w Bełchatowie pokazał,że gra Jagi na wyjazdach uległa zmianie o ile zespół będzie wykonywał założenia taktyczne nakreślone przez trenera Wisłę czeka bardzo ciężki mecz.
Wiśle w pozostałych meczach życzę samych zwycięstw (za wyjątkiem rewanżu) oraz zdobycia kolejnego tytułu mistrzowskiego.
Z tego meczu to Jaga wróci z tarczą .
Pozdrawiam kibiców ABG.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów