The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2009, 16:22. [25. kolejka] WISŁA Kraków - GÓRNIK Zabrze, piątek 24.04.2009 20:00
Rozpaczliwie szukająca punktów w walce o utrzymanie drużyna Henryka Kasperczaka przyjeżdża na Reymonta. Wisła gra o mistrzostwo i puchary europejskie 2009/2010. Zabrzanie byliby zadowoleni z remisu, Biała Gwiazda w takim przypadku praktycznie odpadłaby z walki o złoto. Czy dobrze znany w Krakowie Kasperczak (w 2003 roku poprowadził Wisłę do jej największych sukcesów w ostatnim 30-leciu) pozbawi Mistrza Polski złudzeń na obronę tytułu mistrzowskiego?

Ciekawostką jest fakt, że jeszcze 10 miesięcy temu Kasperczak był pracownikiem... Wisły (miał ważny kontrakt do końca czerwca 2008 roku).

Tabela (będzie aktualizowana później):
Kod:
1. Legia   24  50  15-5-4
2. Lech    24  49  14-7-3
3. Wisła   24  48  14-6-4
4. Polonia 24  46  13-7-4
5. GKS     24  44  14-2-8
W kolejce między sobą grają dwie czołowe drużyny, więc ktoś na pewno straci punkty:
Legia - Lech
Odra - Polonia
Ruch - GKS

W optymistycznym wariancie (remis w Warszawie, zwycięstwo z Górnikiem) Wisła może zrównać się punktami z liderem!
Powód: aktualizacja tabeli
Ostatnio edytowane przez prober : 19.04.2009 o godz. 18:40.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów