|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Produkty, której firmy najczęściej kupujesz/spożywasz ? | |||
| Winiary |
|
7 | 6,48% |
| Knorr |
|
43 | 39,81% |
| Amino |
|
12 | 11,11% |
| Kucharek |
|
0 | 0% |
| Inne |
|
46 | 42,59% |
| Głosujących: 108. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
hmmm najbardziej smakuje mi Vifon kurczak pikantny ale dobra też jest zupka knorra chyba serowa się nazywa
Tym co się pytają ironicznie czy naprawde ludzie to jedzą mówię TAK, są one dobre, tanie, szybkie, a to że są one niezdrowe to jakie jedzenie jest zdrowe ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ja uwielbiam Knorr`a "ser z ziołami" czy jakoś tak
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wcześniej się tego jadało duuużo - ale rządził Vifon krabowy ostry. Z rzadka pomidorowa aczkolwiek ten wytrącający się proszek pomidorowy z zupy mnie zniechęcił.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Vifon Wielki Królewski!
Na pierwszym miejscu krabowa ostra, pozniej krewetkowa ostra, pozniej lagodne kurczaki, a pozniej ostre kurczak curry... Ale dobrym xxlGO też nie pogardzę, co prawda bardzo łagodne, ale praktyczne, zwłaszcza w knajpie, gdzie barman może nie być szczesliwy z powodu takiego, że musi myć kufel po zupce chińskiej, a myje się to ciężko... A tak to wszystko w kubku i tyle Knorry mi średnio podchodzą, jak już to ser w ziołach. Kiedyś czesto jadłem zupy-krem winiary, ale bez rewelacji. Tak na zakończenie- makaron z zupek MIAŻDŻY! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
proste ze najlepszy jest knorr
Diabolo pomidoro rządzi!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Tylko Vifon
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Przez was musiałam przekopać wszystkie szuflady w poszukiwaniu tego cuda. I jest - jedna jedyna zupka. Jakaś podróba firmy SamSmak. Kurczak w warzywach. Zobaczymy co to to.
Edit: Pyszszne ![]()
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 08.04.2009 o godz. 10:35.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Vifon curry ostra
jak mieszkałem w internacie to dużo tego jadłem z wiadomych przyczyn... teraz już nie jadam![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Akurat teraz wpierdzielam barszczyk Knorr'a, ale i tak Vifon'y są lepsze. Mają dużo makaronu
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Według mnie Vifon kurczak curry (zajebiaszcze przyprawki
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
VIFON - każda pikantna ale i łagodne są lepsze niż jakiekolwiek z innej firmy. Jak się nie lubi a co za tym idzie słabo gotuje to nie było innej opcji. Emigracja, dość wczesne usamodzielnienie czasem nie pozostawiają wyboru.
Polecam ale raz na jakiś czas. Zbyt wiele witaminy E ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Najchętniej te z takim kwadratowym najbardziej żółtym makaronem
Chyba amino ![]() ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Ja tylko amino
i tylko rosół z kury i tylko w wyjątkowych okolicznościach, bo to wybitne gówno. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jako, że lubię gotować to bardzo rzadko konsumuje takie specjały ale jak już to mam dwie ulubione.
Jedna to z Vifona - Krewetkowa ostra Druga z Knorra - Ostry Boczek ![]() Pozdrawiam ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czasami jak nie chce się nic gotować to nie ma rady...
Vifon : Krewetkowa Knor : Gulasznikow, diabolo pomidoro, i te plastiki zalewane ^^ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Gulaszowa z Amino.... mniaaaaam
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja tylko Vifon Krewetka Krab i Kurczak wszystko ostre
];-)a polecam także gorące kubki knora Gulaszowa najlepsza ja jem tak 2-3 razy w miesiącu i niech mi ktoś nie mówi że to nie zdrowe... co jest teraz zdrowe ![]() Czy kurczak z KFC jest zdrowy czy frytki z McDonald !!!![]()
Semper Fidelis!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|