|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Może i nam nie szło w Wodzisławiu ale dzisiaj to nie ma znaczenia. Trzeba wyjśc na boisko bez takiego myślenia że "zaklęty stadion, nie idzie nam tutaj" itp. Liczę że po wpadce z ŁKSem Nasi piłkarze zagrają dobry mecz i strzelą kilka bramek.
PS. Pamięta ktoś taki mecz Wisły w Wodzisławiu w Listopadzie 2001 ? Było 3:0 dla Białej Gwiazdy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wisła: Pawełek - Singlar, Marcelo, Cleber, Brożek Piotr - Baszczyński, Sobolewski, Małecki, Diaz - Boguski, Brożek Paweł
Odra: Stachowiak - Kłos, Kowalczyk, Dymkowski, Szary - Rygel, Kuranty, Malinowski, Małkowski - Aleksander, Korzym (wislakrakow.com) Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez donPedro23 : 12.11.2008 o godz. 19:14.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie rozkminiam tego ustawienia :o no ale najważniejsze żebyśmy wygrali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
jak to nie?
Pawełek Singlar, Baszczyński, Cleber, Brożek Małecki, Sobolewski, Marcelo, Diaz, (Boguski) Brożek (Boguski) dodajmy że amica przegrała z Polonią Bytom edit. a jednak qrwa nie
Ostatnio edytowane przez amauri1990 : 12.11.2008 o godz. 19:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No Panowie i Panie. Wszyscy się potykaja, a my mamy tego po raz kolejny nie wykorzystać ? Jeśli tak to nie wiem, kto będzie większym frajerem
![]() Nie pasuje mi Singlar na lewej obronie. Chłop nie ma lewej nogi. Brak Jirsaka, który raz zagrał słabo i już odsunięty od składu ? No ale bądzmy dobrej myśli.
Ostatnio edytowane przez tofik : 12.11.2008 o godz. 19:33.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Remis będzie dobry.. nam nie leży gra z Odrą, tym bardziej w Wodzisławiu.. sezon wstecz to chyba nie muszę przypominać komu nie daliśmy rady.. a ostatni raz z Odrą u nich wygraliśmy bodajże ponad 3 lata temu.
co by nie pisać Odra jako jedyna drużyna w lidze która nam po prostu nie leży.. ![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
co jest z Tomkiem Jirsakiem? oO
edit; na lawce :O |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ehmmm, coś Maciek zamieszał.
Na lewej ma grać z tyłu Singlar, a przed nim Brożek. Nie widzę tego osobiście :/. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Błogosławieni co nie widzieli, a uwierzyli! Nie dygajcie, ja zostaje przy swoim 3:1 dla Wisełki.
Ps Jak patrzę na naszą ławkę rezerwowych, to sobie myślę, że mimo narzekań na brak transferów, kadre mamy mocną. ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
odpowiedz sobie na pytanie. czy na tej lawce siedzi mocna kadra czy nazwiska
|
|
|
|
50 zł długu?
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ile nas w Wodzisławiu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
tysiąć pińcet
wrócą to napiszą. ![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stary nie uwierzysz, ale jak przeczytałem swojego posta to o tym samym pomyślałem. Niedzielan, Zieńczuk, Łobodziński... No powiedzmy, że nazwiska jednak robią wrażenie
![]() ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Fatalna skuteczność w ataku.
Odra póki co nie stanowi zagrożenia, ale niesamowicie utrudnia grę pressingiem. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
musimy zaczac wykorzystywac sytuacje!!!!! chociaz jedna narazie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Na razie gramy to samo co z Łksem zero skuteczności !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Ku mojemu zdziwieniu miażdzymy Odrę... powinniśmy prowadzić z 3 do jaja, skuteczność? raczej brak szczęścia..
boje się tylko jednego, że Odra z głupala strzeli mimo że nie ma nic do powiedzenia w tym meczu. ![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Z ŁKSem też nie mieliśmy szczęście. I wiadomo jak się skończyło. Mam nadzieję że jednak dzisiaj wygramy
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ziomki jest gdzieś w necie jakaś transmisja
JAZDA,JAZDA,JAZDA !!!!!!!!!!!! ![]()
Przemko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i połowa kończy się tak samo, jak w meczu z ŁKS'em. Jeżeli ego nie wygramy, to fotelem lidera na czas zimy będziemy się mogli pożegnać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Narazie mamy dramatycznie niski poziom... Chyba jeszcze gorsza gra niz z LKS. No ale skoro jedyny pilkarz, ktory ma jakies pojecie o rozgrywaniu siedzi na lawce, a na bardzo mocna Odre gramy dwojka def to prosze bardzo panie trenerze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Mam obawy co do wyniku bo gramy caly czas pilka, ale znowu mamy straszne problemy w ataku. A Odra 3 sytuacje sobie stworzyla i wszystkie byly w miare grozne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Co jest z tą skutecznością...
Dziwny brak Jirsaka i Singlar na lewej stronie. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tyle fajnych sytuacji i nic - yebana klątwa. Zeby sie tylko nie zemscilo. Tfu ...
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
wszystko fajnie tylko zmienic Singlara, Piotrek na obrone, Diaz na lewa pomoc Jirsak do srodka.
nie moge zrozumiec czemu Cleber nie gra do Marcelo tylko kopie wszystki pilki do Stachowiaka.
Ostatnio edytowane przez kubanczyk : 12.11.2008 o godz. 20:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
z ŁKSem byla wirtuozeria. Za takie kopanie sie po glowach powinni odpokutowac brakiem pensji przez miesiac dwa. strasznie mnie ta gra irytuje. Licze na "magiczne slowa" w szatni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dramatem trzeba nazwać to co prezentujemy w ofensywie... kurewskim dramatem
skończy się to podobnie jak w Zabrzu, Odra już zauważyła, że choćby nam zostawiła pustą bramkę to i tak będziemy się kopać po czołach i nic nie ustrzelimy, dlatego w 2 połowie podobnie jak Górnik swego czasu zaatakują i znając życie zajebią nam bramę a po meczu zacznie się tradycyjne .......enie jak to nam się ciężko gra w Wodzisławiu jak zobaczę kolejną bezsensowną dzidę wysłaną w pustkę przez Diaza to chyba przestanę oglądać ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Guest
|
|
Wszystko jest dobrze, gramy nieźle, spychamy przeciwnika do głębokiej defensywy, stwarzam sytuacje, jedna nie wpada, druga tez nie, trzecia tez nie i nagle wszystko się gdzieś sypie, brakuje tylko tej cholernej bramki ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wejdzie Jirsak i pośle magiczną piłkę i bedzie bramka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
już mnie powoli zaczyna to w****iać ileż można panowie piłkarze oopamiętajcie sie !!!!
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|