|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mam karnet i oczywiście odebrałem swój bilet, pora meczu jak wiadomo debilna i każdy laik wie że o pełny stadion będzie trudno. Fakt ,ceny biletów były znane już wcześniej ,ale uważam że wolnorynkowa cena jest grubo przesadzona!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
mam pytanie:
Z tego co wyczytalem na oficjalnej, bilety na karnety były do 23ego. To rozumiem. Wolna sprzedaz zaczyna sie z kolei 29 wrzesnia. Co w takim razie z ludzmi, ktorzy maja te karty kibica? Jaka cene placa? Mogą kupic w przedsprzedazy wiec zakladam, ze nie po cenie 120zl...? Prosze mnie wyprowadzic z ewentualnego bledu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zasady są proste.
Najpierw kupują karnety po obniżonej cenie. Później kupują karty kibica po cenie normalnej. Na końcu kupują ludzie bez KK, po cenie normalnej. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Tylko w takim razie czemu jest kretynsko na stronie oficjalnej napisane, ze cena biletow w WOLNEJ SPRZEDAZY to 120zl, a wlasciciele kart kibica kupuja bilety w PRZEDSPRZEDAZY? Dla mnie przedsprzedaz to nie wolna sprzedaz, czyli nie 120zl........... Powinno to byc jakos podkreslone, bo wprowadza ludzi w blad......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
siora moja była mi dzisiaj po bilet na KK i płaciła normalnie 120zł..przedsprzedaż jest po to aby ludzie z KK nie musieli czekać w kolejkach po bilety tylko mogą sobie przyjść i zakupić spokojnie w WŚ |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie czy są realne szanse by zakupić bilet na D lub E we wtorek
Ile biletów jeszcze zostało Z góry dzieki za odpowiedz ![]() ![]()
Lechie pozdrawiamy! Śląska pozdrawiamy! Jagę też kochamy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Na dzien dzisiejszy tego nie wie nikt.
Cytat:
Takie pytania kieruj do klubu. Cytat:
Prosze. ![]()
|
||
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Hej mam pytanie ( pewno uznacie je za kretynskie bo nikt z was nie jest czarodziejem i przyszlosci nei przepowiada
) ale czy w dniu meczu bedzie szansa kupic bilet w kasie ? W sumie tak mysle ze skoro mecz o 15:40 i w dodatku czwartek to chyba nie bedzie 100% frekwencji , dlatego chce sie was zapytac kibicow czy mysliscie ze bedzie taka mozliwosc ? mieszkam daleko poza krakowem i nie mam mozliwosci kupic biletu wczesniej |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pasowało by wprowadzić na Wiśle te loyality points.Nagle przed meczem pojawiają się nowi kibice, którzy od dawien dawna Wiśle kibicowali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Moge się zamienić biletami na czwartkowy mecz z Angolami
![]() Bilet mam na sektor E2 był bym zaintersowany wyminą biletu na sektor D1/2/3/4/5 obojętne które miejsce itd. ![]() Chętnych prosze o kontakt na GG: 6624871 P.S: Biletów na sektor A juz nie ma! Powód: Nie nabijać kolejnych postów !
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 26.09.2008 o godz. 21:10.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nigdzie nie mogłem znaleźć pewnej informacji, także pytam :
Czy w wolnej sprzedaży, jedna osoba może kupić więcej niż jeden bilet? Bóg zapłać z góry ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
buaa: Tak, może
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() ![]()
malkiew
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ma ktos jakies informacje ile biletow sie ostalo?
inaczej ile zostalo juz sprzedanych? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wczoraj spiker, jak dobrze usłyszałem powiedział że posiadacze karnetów i kart kibica wykupili 10 tysięcy.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Faktycznie spiker powiedział, że do wolnej sprzedaży (która sie jutro zaczyna) pozostało w kasach 5000 wejściówek. Może bedzie tylu chętnych i stadion zapełni się na full - oby!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
no to trzeba sie spreżyć i wypełnic stadion w pełnej pojemności !!
Wszyscy w czwartek na Reymonta 22 !!! na czerwono !!! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Kupię bilet na sektor E, pisać na gg://6949618
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
kupie bilet an sektor D gg 9910763
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
spokojnie napewno będzie FULLLLLL... PO przegranej TT i po wygraniu Wisełki 4:0 chętnych na obejrzeniu "na żywo" nie brakuje...sam wziąłem wolne na ten dzien bo tylko w taki sposób moge obejrzec meczyk i chce pomoc naszym w awansie |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
rozumiem ze na calym stadionie sa dobre miejscowki i nei musze sie martwic na ktory sektor dostane bilet ?
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
STAN obecny małe kolejki, sporo biletów na E, A,B końcówka na D Wisła-Tottenham
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Z każdego miejsca da sie oglądać mecz ale dobrze by było gdybyś nie tylko oglądał ale również dopingował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Oczywiście ! Nasz stadion jest budowany pod kątem euro wiec z kazdego sektora jest dobry widok tylko na E i D nie specjalnie z 4 pierwszych rzędów u dołu ale to ma byc w przyszłosci naprawione. Zapraszam na D sektor i doping przyjacielu . |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
jestem karnetowcem zaspałem,że tak powiem z kupnem biletu na Tottenham..z poprzednich postów wnioskuję,że nie moge juz kupić biletu na ten mecz w cenie takiej jak dla karnetowców ?mogę od kogoś ewentualnie odkupić bilet ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
no jane ze bede dopingowac
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
czy mógłby ktoś mi poradzić jak kupić bilety na macz wisły z tottenhamem? nie jestem z krakowa i dopiero mogłbym tam być w czwartek.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|