|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Z trójki naszych "ulubieńców" to:
SADLOK napewno nie zagra i raczej do końca sezonu rozsiądzie się wygodnie na ławce. SKVARKA - od niego trener zaczyna skład, więc nie wiem o czym Wy myślicie, pisząc swoje typy składu bez niego. No i KLIMENT - to jest test dla ZuluGuli. Jeśli go wystawi to ja .......ę. Siadam na krzesełku z założonymi rękami i oglądam bez emocji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Stal się osłabiła w przerwie zimowej. Miło, że sponsor w nas wierzy.
Miejmy nadzieję, że Kliment i Sadlok nie wyjdą w podstawowej 11. Nie marudź. Ondraszek jest praktycznie spolonizowany.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 09.02.2022 o godz. 22:37.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wraca do 20tki Szota i bedzie Ferndandez.
Wiec kto wyeleci? Sadlok i Starzysnki powinni. Czy bedzie kolejna dywersja i Skvarka wyjdzie w 11? Czy uda sie wygrac przypadkowa bramka? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
No i Ondraszka. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
No murzynów to faktycznie w uj mamy....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Szwed Francuz i Kostarykańczyk
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
taktyka na ten mecz bedzie taka:
1. faza: Bieganski -> Sadlok -> Hanousek -> Sadlok ->Beganski -> SZota -> Sadlok 2. faza: Sadlok --laga--> Kliment płynna przejścia z 1 fazy w 2gą , to słynna czechosłowacka myśl szkoleniowa dzięki której Gula udowadnia że ne jest trenerem zafiksowanym na jeden styl gry (krakowska piłka tak pięknie zaprezentowana na przykładzie podań w poprzek linii obrony ew. z wykorzystaniem bramkarza w 1 fazie) , i w zależności od sytuacji tworzy odpowiednie warianty hybrydowe i teraz jaki to przyniesie wynik otóż jeżeli Stal przechwyci piłkę po którymś z finezyjnych podań kapitana Macieja to wygra Stal jeżeli natomiast Kliment nie przewróci się na piłce po którejś z celnych lag od kapitana , a potem trafi w ten duży biały prostokąt to wygra Wisła jesli natomiast nie zaistnieje żadne z ww przypadków to będziemy mieli remis proszę państwa ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Ja osobiście zrobiłbym małą rewolucję : Biegański-Grucha,Frydrych Colley Honousek- Hugi Żukow Kulvelic Fernandez Starzyński-Ondrasek.
Skoro pewne nazwiska są tylko wkładami do koszulek.Jesli Gula wystawi Sadloka Młyńskiego Plewke Klimenta i Skvarke to gość jest psychicznie chory... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Solidni młodzieżowcy z wigorem plus murzyńskie kocie ruchy, zahipnotyzujemy przeciwnika... 2:2 będzie: )
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Moim zdaniem trzeba sprawę postawić jasno - 6 pkt w najbliższych 4 meczach. Jeśli się nie uda to Gula do widzenia.
Jak trener spojrzy w terminarz to chyba zrozumie, że trzeba wygrać dwa najbliższe jak się chcę to osiągnąć. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
6 pktów w najbliższych 2 meczach, albo w*********ć pozoranci!
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
co tam 6, proponuję 16 pkt w najbliższych 2 meczach, albo w*********ć pozoranci!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
te 2 wygrane będą dla nas jak 16 pkt uwierz
zwał jak zwał byle ....a wygrali to!![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Coś czuję że nasi wzięli sobie głęboko do serca krytyczne uwagi po ostatnim meczu i powiozą leszczy z Mielca co najmniej 5-0
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
tak czy inaczej nie za bardzo mają wyjście i po prostu muszą wygrać |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Trzynasta drużyna ekstraklapy podejmuje ósmą. Kto jest faworytem? na pewno nie my. Gramy u siebie, ale to nic nie znaczy. Stare dobre czasy skończyły się. Jest wagon szrotu i trzeba to jakoś ciągnąć. Do tej pory nie mogę zrozumieć jakim cudem Stal ma 28 punktów i nas wyprzedza w tabeli. To pokazuje jacy jesteśmy *ujowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
- Kochanie, moze skoczymy w piatek do Krakowa, pojdziemy do klubu, w sobote na mecz, a po meczu na kolacje do tej gruzinskiej knajpki, co kiedys bylismy?
- Jaki mecz? - No jak na jaki? Na Wisle. - Co? Mam marznac 3 godziny patrzac na cos, czego ogladac sie nie da ? Jakby jeszcze to jakos grali, to bym przezyla, ale wystarczy, ze mnie meczyc ogladaniem tego w tv. Do klubu i na kolacje mozemy isc w Poznaniu i ewentualnie na mecz, bo tam chociaz jest bramek i ladnie graja. Tyle w kwestii frekwencji. I tego jak postrzegana dzisiaj jest Wisla przez neutralnego widza. Tak, katuje partnerke ogladaniem naszej eklapy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Piszę o niej. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
cieszy brak Maka w tym meczu - smuci ( najprawdopodobniej) wizja Plewki, Klimenta< Mlynskiego , Skvarki, Sadloka, iSavica ( choc jego jeszcze toleruje na tle tych parapilkarzy w srodku - pod warunkiem ze bedzie gral na miejscu Skvarka- choc to przy Głardioli oczywiscie malorealne)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
wolfy,
nigdy nie lubila pilki noznej, reprezentacja jeszcze jako tako, ale jakas Wisla? No kocha jak sie zmusza do ogladania co weekend (a czasem i wiecej niz jeden mecz) Ale obiektywnie ocenia sytuacje i to jak postrzegana jest obecnie Wisla. Jak szybko nie zaczniemy grac w pilke zamiast sie kopac po czolach to o frekwencji z jesieni mozna zapomniec. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
jak więcej niż jeden mecz ?
ogladasz coś w tej lidze poza WIsła ? normalny jestes ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie ma to jak katować się ekstraklasą, lepiej już wyjść pobiegać
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja oglądam tylko Wisłę
![]() ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja Legię, Wisłę i Cracovię
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mak wygląda, że załapał NOPa: https://nczas.com/2022/02/10/pilkarz...nia-sercowego/
Fabian Piasecki zakończył wypożyczenie. Czyli w napadzie Stal się osłabiła. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A dlaczego myślisz, że to nop?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo zapalenie meisnia sercowego to reakcja na szczepionkę genetyczną z płodów i lgbt
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Biegański - Szot/(Grucha), Frydrych, Colley, Hanousek/(Ring) - Fazlagic, Skvarka - Savic, Fernandez, Hugi - Ondrasek
Tak to widzę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Fernandeza zgłosili? Bo jak nie to to jest skład na 0:3.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|