|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Forbes, Yeboach, Zukow na wsypisko. Zwłaszcza cipowaty Forbrs i gwiazdeczka Yeboach. Za Zukowa Plewka za Yeboacha ktokolwiek, za Forbesa Kliment albo juniori golimy frajerów.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie będziemy golić frajerów dopóki będziemy jaja zostawiać w szatni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ciekawostka z tego gównianego meczu - wydaje mi się że Kuvejlić dał drugą dobrą zmianę. Pod rząd. Chyba - końcówkę oglądałem przez palce.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja wiem czy taka dobrą? Coś tam szarpnął, ale żeby to jakiś efekt przyniosło. Chociaż i tak zrobił więcej niż Skwarka przez cały mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego pytam, bo uważam go za totalnego ogóra i jestem w szoku jak nie zajebie bramki. Ale miał jeden dobry ważny odbiór.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego nie przestawić Frydrycha na napastnika?
Lepiej radzi sobie w polu karnym rywala i przed nim niż FBF czy Kliment (oni to poziom I ligi). Już wiem: pewnie Gula boi się, że Michal dostosowałby się do ich poziomu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Ja tam cieszę się z tego jednego punktu. Nie spodziewałem się dobrej gry, ale to co zobaczyłem przerosło moje oczekiwania.. Dlatego tym cenniejszy jest ten remis.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Już kiedyś o tym pisałem że drużyna wygląda jakby trener nie miał na nią żadnego wpływu.
Do tego dochodzi brak zaangażowania i pójście do końca z akcją czego najlepszym obrazkiem jest to że Hanousek biegnie po 50 razy i nagle zwalnia 30 m od bramki bo albo nikt mu nie wyjdzie albo nie biegnie z nim. Poza tym widać że te porażki ich nie bolą co znaczy że może mają już w dupie albo że tak sobie radzą z porażkami. A to też zle bo nic więcej z nich nie będzie. Faktycznie Gula powinien usiąść i przeanalizować co się zmieniło od meczów kiedy potrafili biegać, walczyć, myśleć na boisku do teraz kiedy wyglądają jak zbieranina odpadów z 3 ligi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
a moze w Lubinie taka "nagroda" dla naszych asow i wypuscic caly sklad CLJ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Hugi przynajmniej umie dośrodkować, ale Gula nie ma pojęcia o SFG, więc nie wiem po co takie eksperymenty. Jeszcze jedno - serio Mehremić jest gorszy od Szoty? Serio?! ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Cały mecz to rak oczu, nie wiem czy warto coś więcej dodawać. W następnym meczu jeżeli Młyński, Skvarka czy Żukow wyjdą w podstawowej 11 to nie oglądam. Hugi od początku, tak jest ch.jowy, ale potrafi dośrodkować piłkę wyżej niż 1 metr nad murawą. Savic też słaby, ale przynajmniej próbuje coś zagrać do przodu, a to już dużo u nas (!). ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W sumie przekonuje mnie też Mahdiou, żal że ma takich ułomów którzy psują wszystkie jego piłki. Gruszkowski na wypożyczenie do pierwszej ligii. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może Ci goście są fizycznie zajechani? Wiadomo, że jak nie masz pary w nogach to nic nie wychodzi i gra się na blokadzie, kunktatorsko, próbując najprostszych rozwiązań. Przecież to jest aż niepojęte co oni odpier... na tym boisku. Nie pamiętam tak bezjajecznej Wisły od 25 lat jak oglądam mecze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fizycznie zajechani... od początku sezonu? Przecież grają tak od samego początku. To co oni, tonę węgla co dzień przerzucają?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Ale choćby skały sraly to Hugi nie wyjdzie w pierwszym składzie(Młyński to się nawet na tle 1 ligowców w PP nie wyróżnia) Nie gra Adi zamiast którego gra Szota(on powinien już myśleć nad jakimiś studiami bo jak mu się skończy kontrakt to go nikt w profesjonalnej piłce nie zatrudni ) Pewny plac ma bezproduktywny Skvarka Wymieniać tak można, rywalizacja istnieje tylko teoretycznie A i creme de La creme -gra bez piłki Biega równocześnie ten co ma piłkę, jeden obok i Aschraf Reszta stoi z łapami w kieszeni Ogólnie poza Frydrychem i Aschrafem reszte można wymienić na losowo wybranych piłkarzy z z Warty bez starty na jakości A grają za 1/3 pensji ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mnie bardziej martwi brak jakiegokolwiek pomysłu na gre i to od poczatku sezonu.OD LIPCA a MAMY GRUDZIEN ,k**uwa mac
przeciez przez pol roku wypracowano by cokolwiek ,jakikolwiek schemat zagranie,automatyzm.A to co on graja,jak człapią po tym boisku to naprawde wstydu nie mają.A moze maja to w dupie?klub ,nas ? moze poprostu sa tutaj zeby 10 kazdego miesiaca odbrac wyplate i tyle.Bo normalnie zespol jak przegra to w nastepnym goni jak szalony byle wygrysc zwyciestwo czy remis. Bo tak beznadziejniej Wisly nie pamietam jak 20 lat ogladam mecze. jakis powod ich olewactwa byc musi.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 06.12.2021 o godz. 21:09.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba się napoić... łatwiej znieść ich bezjajeczność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Moim zdaniem gula sam juz nie wierzy w ten zespol, nie ma pomyslu na niego. Czeka sam na zwolnienie i uwazem, ze dziwi sie ze tak trudno stracic prace.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
W zeszłym tygodniu wygrana w pp i awans do 1\4. Dziś remis na wyjeździe. 6 pkt przewagi nad Legią po rundzie jesiennej. Kilku młodych w I składzie i na ławce. Co wy jeszcze chcecie? Żebyśmy grali jak Real Madryt? Przy naszych obecnych możliwościach to Gula zrobił maxa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Samogwałt z samookaleczeniem i zero zaskoczenia.Warta nie jest tam gdzie jest bo wszyscy golą ich po 5-0.
Tylko Raków strzelił im 3 bramki, a reszta to w większości minimalne przegrane i remisy.Drużyny ze znacznie większą jakością w ofensywie miały kłopoty podobne do nas, więc niestety przy naszych obecnych problemach czegoś takiego się spodziewałem. Pozostaje mieć nadzieje, że faktycznie zimą będą jakieś sensowne ruchy transferowe.Bo jeśli było założenie, że z tą kadrą ten pomysł na grę ma sens to straciliśmy pół roku.I nie mam na myśli, że dzisiaj po końcowym gwizdku dochodzimy do wniosku - o ku*wa! to nie działa - trzeba kogoś kupić.Oczekuję, że plan na dalszą przebudowę tej drużyny był z grubsza gotowy pół roku temu.Przez ostatnie miesiące został doszlifowany przez pion sportowy, a teraz będzie wprowadzany w życie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że to ironia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
z zulu gula i nieobecnym trio spadniemy i tyle bo zarowno Legia jak Termalica jeszcze odpala, a my na to nie mamy szans
oni sa wyraznie oderwani od rzeczywistosci ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Proponuje, żeby zarząd przed rundą wiosenna dał jasno do zrozumienia, że nic się nie stanie jak spadniemy - bedzie sezon przejściowy tylko w innym środowisku
Naprawdę tak ciężko zrozumieć, że Gula ma gówno do gadania, kiedy pracodawca mówi wprost, że nie trzeba się specjalnie starać? Hyballa próbował, to szybko go pogonili(nie jestem jego fanem, ale pewną analogie można znaleźć). |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
My tak samo beznadziejnie gramy cały ten sezon. Graliśmy słabo w sparingach i to można wytłumaczyć ale ta gra trwa prawie pół roku, taktycznie i motorycznie jest dramat wszystko w jednym tempie bez choćby jednego wypracowanego schematu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozjebała mnie jeszcze w dzisiejszym meczu sytuacjia.... Wysoka piłka, skacze do niej Forbes i ktoś z Warty, Forbes przegrywa główkę, piłka ląduje u poznaniaków, a z naszej ławki "good job Forbes". Może oni tak grają, bo nikt od nich niczego nie wymaga
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale oni są nudni.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na pewno Kliment więcej daje drużynie. Przynajmniej zgrać potrafi dokładnie. A co do szoty to jakby nie on to byłoby 2:0 i po zawodach. Przy bramce najbardziej zawalił ten który nie przeszkodził podającemu... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
Dobrze powiedziane. Tu trzeba na wesoło. ![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przez takie szukanie wytłumaczenia te cipy są cały czas w dobrym humorze...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|