|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Już to widzę jak Petrescu trenuje Amike
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dan mówił, że Polsce dla niego jest tylko Wisła. On nie zdradzi.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zresztą czy Dan przyjdzie za "jedyne" 500 tys euro? Nie, w Rosji dostaje 1,4 miliony euro więc raczej nie rzuci od tak drużyny, zresztą zarząd Amiki żałuje 500 tys euro dla Arboledy to nagle znajdą się dla trenera?
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Sposób i moment zwolnienia Zielińskiego wskazuje na całkowitą amatorkę w działaniach zarządzających w Poznaniu.Mimo całej niechęci do Zieliskiego ot dla mnie jest to obrzydliwe.
Bakero to dobry wybór z punktu widzenia zarządu, ktory widać lubi mieć pewnych wykonawców swoich decyzji. Hiszpan cieszy się,że ma robotę i tyle,nawet nie piśnie jak mu coś pasować nie będzie. Dla właścicieli Amiki obecnie chyba liczy się to,że sprzedali bilety na City,gotówka zasiliła kasę,przed nimi wpływy z Juventusu ładnie,ładnie do tego kasa z praw telewizyjnych, jednym słowem geld leci szerokim strumieniem. No i marketingowo też ładnie zadziałali, wszak informacja,że ekipę w Poznaniu prowadzi sam Bakero może zrobić wrażenie. Poza Hiszpanią rzecz jasna i wszędzie tam gdzie legenda Barcelony zostawiła swą spuściznę trenerską![]() Wszystkie działania Amiki wskazują na to,że chcą tylko spieniężyć sukces i tyle. Liczy się co tu i teraz,przyszłość jest nie istotna. PS> 1.za 500 tysięcy euro można podpisać dużo lepszego obrońcę niż Arboleda. 2. Petrescu chyba kasuje w dolarach nie euro. Poza tym plotka niebywała, takie coś wymyśleć. Makabra. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Gdybym zobaczył Dana w barwach Amici to coś we mnie by chyba pękło, przekonanie że są na świecie jeszcze słowni i honorowi ludzie.
Inna sprawa, że dla Amici byłby to prawdopodobnie transfer dekady, ale Dana to ja chciałbym zobaczyć jeszcze kiedyś w Wiśle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie no, to już jest komedia.
Obraduje zarząd klubu, podejmuje decyzję nt. trenera zespołu. Decyzja nie jest podawana na oficjalnej konferencji prasowej, ale... http://www.lechpoznan.pl/art,15926,o...e_kolejorz.htm Czyli: kupcie nasz magazyn, to poznacie oficjalne oświadczenie zarządu ![]() Za chwilę będą sprzedawać bilety na konferencje prasowe i domagać się pieniędzy za wywiady z dziennikarzami Cóż, ponieważ to niewątpliwie klub z najlepszym marketingiem i działem PR w Polsce, prawdziwy trendsetter i prekursor - nie ma wyjścia. Musimy ich naśladować i w tej sprawie ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jeszcze wieksza beka jest fakt, ze w reklamie na stronie tego ich magazynu byl tekst w stylu ""Nowy trener Jose Maria Bakero zastąpiJacka Zielińskiego"
Czeski film ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Święte słowa, święte ... ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Oj na pewno nie pod każdym... W życiu bym się nie chciał z nimi zamienić...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
A co do pojedynku Dan-Wdowczyk to też wiemy gdzie ów dżentelmen skończył i powiem Ci absolutnie szczerze.Myślę że ta Wasza 'seria życia' nie była uczciwa.Oczywiście to musztarda po obiedzie , nie zamierzam Wam tego mistrza zabierać i gdyby nie to co potem się okazało(że koleś całe rundy ustawiał z Koroną), to w ogóle bym tego nie podnosił.Jak się sezon skończył to nie miałem żadnych podejrzeń ale gdy wyszło to co wyszło to mam i w sumie pewnie przypadkowo, Petrescu wyszedł na jasnowidza.Narzekał na różne dziwne rzeczy a jak odszedł to całą sprawa korupcyjna się jebła![]() A tak w ogóle to by była dla mnie tragedia, gdyby objął Amikę bo uwielbiam tego świra i dokładnie śledzę jego poczynania. Jest to bardzo mało realne ale Danowi nie za bardzo się podoba w Kubaniu więc wszystko może być możliwe.Mam nadzieje że Amiki stać na niego nie będzie i nie będzie w stanie zagwarantować mu tego co chce w kwestiach transferowych.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 03.11.2010 o godz. 01:16.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Tyle spekulacji już było a nikt jeszcze nie wymienił Henia ![]() Przecież wolny jest. A Janas będzie następny. Karuzela z trenerami ![]()
Ostatnio edytowane przez Ela : 03.11.2010 o godz. 12:57.
|
||
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeśli tuż przed ważnym dla nich meczem z Angolami przyjdzie Bakero albo Majewski (bo i takie ploty słyszałem) to uznam że ktoś tam specjalnie działa na szkodę klubu, lub przygotowywana jest sprzedaży klubu.
Jeśli natomiast zatrudnienie w tej chwili nowego trenera ma mieć jakieś symptomy zdrowia psychicznego to chyba mają podpisanego kogoś z wyższej półki ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Już tak było i to całkiem niedawno- sezon 2008/09. Real grał z drużynami, które kolejkę wcześniej rozgrywały spotkania przeciwko Barcelonie http://www.realmadrid.pl/index.php?c...=0809&x=26&y=5 Więc to żadna nowość w Europie. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli Bakero czy Majewski obejmą Amicę, będę spokojny. Co prawda z cudzego nieszczęście nie powinno się cieszyć, ale w tym wypadku zrobiłbym wyjątek
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Więc niezbyt pewne, ale dali zdjęcie z lotniska. Jeśli to ma być zmyłka z tym Bakero, to wyjątkowo perfidna ta intryga. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
1q2 napisał(a):
![]() Ten typ tak ma, z tym że ten terminarz na prawdę był zjebany.Zakładam że przypadkowo ale takie 'klucze' nie powinny mieć miejsca.Wyobraź sobie co by było gdyby przez cały sezon Barca grała z rywalami Realu, kolejke po, albo odwrotnie Już tak było i to całkiem niedawno- sezon 2008/09. Real grał z drużynami, które kolejkę wcześniej rozgrywały spotkania przeciwko Barcelonie http://www.realmadrid.pl/index.php?c...=0809&x=26&y=5 Więc to żadna nowość w Europie. nie tak dawno podobny przypadek byl w naszej lidze gdzie wiekszosc meczy Legia grala z tymi przeciwnikami z którymi Wisła grala tydzien wczesniej |
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
gizmo o tym właśnie była mowa, że Legia grała z przeciwnikami z którymi kolejkę wcześniej grała Wisła. Przykład z ligi hiszpańskiej został przywołany właśnie w tym celu, że nie tylko u nas w lidze było takie coś.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jednak Bakero.
No i w sumie dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No i jest Bakero. Zamienił stryjek... Oby tylko nasi prezesi nie wpadli na taki sam, genialny pomysł
![]() P.S. Strasznie nerwowo było jak na konferencję prezentującą nowego szkoleniowca. Widać, że cały Poznań nieźle pospinany jest. Można powiedzieć, że idziemy łeb w łeb ![]() |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jednak są przewidywalni.
Liczyłam na większą niespodziankę ![]() To teraz Wiara Lecha będzie ustalać składy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mimo mojej niechęci do Lecha to troche mi szkoda tych pucharów bo fajnie sie ogladalo polski zespol w tych rozgrywkach. Nie wiem czym sie kieruja wlodarze Lecha ale ja ich po prostu nie rozumiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czy ja wiem czy to źle dla Lecha. W sumie Bakero był tłamszony i gaszony przez Wojciechowskiego i siłą rzeczy nie mógł pokazać co potrafi, a nie wykluczone, że umie niemało. Czas pokaże co wyjdzie z tej zadymy. Pierwszy sprawdzian jutro i liczę na sromotny wpi*rdol od ManCity :]
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jestem zaskoczony no ale cóż prezesi i właściciele klubów w naszej lidze długo się uczą rozumu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale niespodzianka
może spadną? ![]() ![]()