|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
No, z bezsensownych siekanek, to po GoW3 mam chwilowy przesyt... ja chcę strzelać!
Devil, musimy sięw końcu ustawić na Bad Company 2, trzeba te trofki zrobić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
to może CoD: World at War ?
Ja wczoraj zainwestowałem w Limbo, masakryczny klimat, jakieś 2-3godziny główkowania Teraz DLC do Alana Wake'a, systematycznie idę do przodu w FORZY 3, czeka jeszcze HALO 3 ODST, i RE5 który jakoś nie może mnie wciągnąć, podchodziłem już chyba 3 razy i za każdym razem pogram 1-2godz i mnie nudzi.btw. ma ktoś przerobione PSP? ściągnąłem sobie nowego MGS'a i nie mogę odpalić, czytałem że trzeba wgrać nowy soft ale nie chcę nic samemu zepsuć... robił ktoś coś takiego? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mam x-boxa, więc Alan, forza i inne halo (bleeee - załaduj działko plazmowe
) odpada. Może tego Cod-a gdzieś znajdę. Choć tak naprawdę, to ja wiem, na co czekam (i czego sięnie doczekam) Kolejnego Modern Warfare od Infinity Ward... Tak, wszyscy jechali po 2-ce, ale mnie i tak się podobała, i singiel i multi. Fuck you Kotick!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No to może już nie zagrasz w żadne Call of Duty.Ja na pewno nie zagram.Bojkotuję wszystkie gry wydawane przez Activision.Bobby "zachłanny" Kotick planuje wprowadzenie opłat abonamentowych za granie w CoD poprzez sieć.Abonament za pewnie będzie wyglądać jak opłata w WoW.Czyli ,kupuję grę -płace, chcę jakieś DLC- płacę, chcę zagrać z ludzmi online- płacę (gracze chcący zagrać na X-Boxie płacą jeszcze za złote konto :/ czyli kolejny wydatek). Kogoś tu zdrowo poje...o!!!! Dla wszystkich zainteresowanych tym "problemem" polecam felieton w nowym wydaniu PSX Extreme.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 08.08.2010 o godz. 17:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytałem... Kotick to buc pierwszej wody. Ale on tylko doi kasę od ludzi, którzy chcąpłacić! Sam osobiście wydałem 51 zeta na pierwsze dlc do MW2. Drugiego już nie kupiłem, ale dwa miliony ludzi TAK! Nawet jak tylko jeden milion będzie płacił abonament - powiedzmy 5$ miesięcznie, to daje 5 000 000 $ miesięcznie! i czemu tu się dziwić? Ja na pewno nie będę płacił, co więcej, jak się pojawi spiracona wersja na PC z pirackimi serwerami, to będę grał na piracie, choć złodziejstwem się brzydzę. Ale okradać złodzieja, to nie grzech
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Co wy tak o tych next genach?
To już nikt nie zajawia się leciwym PS2?Ostatnio zacząłem pykać w Scarface: The Worlds is Yours i muszę powiedzieć, że grafika, jak na dziesięcioletnią konsolę trzyma rewelacyjny poziom. Asfalt odbija światło, tekstury są w miarę wysokiej jakości, a Montana wiernie odzorowany (uwielbiałem film, więc się cieszę). Szkoda tylko, że misje takie suche. Ale może ktoś grał? W dalszej fazie gry zadania też są takie miętkie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To już nie są nextgeny, tylko currentgeny, a PS2 to pastgen
Co niezmienia faktu że jest kawał solidnego sprzętu, mimo że jej lata świetności minęły jakiś czas temu. W swojej karierze miałem dwa, najpierw zwykłą wersję, później slima. Ostatnio nawet rozważałem powtórny zakup, ceny gier są śmiesznie małe, dużo ciekawych pozycji, zresztą chyba do tej pory wychodzą jakieś gry na Czarnulkę Chyba sobie zrobię taki prezent na święta bo na razie za mało czasu na zabawę, a czeka jeszcze kilka pozycji na Xbox'a |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Oj tam, ja w przemyśle gier zatrzymałem się kilka lat temu w miejscu i ani drgnę ;P Dlatego Xpudło i PS3 nazywam n-genami ;P A sam pocinam na PS2, a niedawno odnalazłem stare PSX w garażu i od razu zacząłem je okupować
![]() No i polecam zakup PS2 W dobrym stanie na alledrogo znajdziesz za 150zł z calym kompletem, a dobre gry mozna znaleźć na tym samym portalu nawet za 5-10zł ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moja PS3-ka to pierwsza wersja, więc czyta mi gry z PS2, ale.... jakoś mi się nie chce na nie patrzeć, po tym jak pogram w Uncharted
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale przecież kilka ma całkiem strawną grafikę. Np. Black - jest piękny
HDR jest niesamowity w tej grze![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zawsze można pograć na pegazusie
Technika idzie do przodu, gier już nie wydają za dużo na ps2 ( w tym roku zaledwie 13 tytułów - z czego połowa to jakieś Scoobie doo, Naruto i inne Dragon Balle. Jedyne co jest godne uwagi to FIFA 11, Silent Hill- Shattered Memories, NBA 2k11. Dla przypomnienia w 2009 roku było to blisko 60 gier ). Niestety czasy poczciwej czarnulki (pierwsza moja konsola- do dziś ją mam) już minęły.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 10.08.2010 o godz. 18:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Możecie mi doradzić czy mam wziąć ps3 slim 120gb czy 250gb? czy oplaca się brać z większym dyskiem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepiej brać z większym dyskiem. Miejsce szybko się zapycha (dema, instalki gier, zdjęcia, muzyka). Później jest problem co wywalić. Z tego co się orientuje to różnica pomiędzy 120 Gb a 250 Gb np. w Tesco była wielkości 100 zeta, więc nie tak dużo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
skusił się już ktoś na Mafie 2? Na trailerach wygląda na kawał dobrej roboty. Jak dorówna choć w połowie pierwszej odsłonie to będę w 100% usatysfakcjonowany.
Edit: ciekawa recenzja http://gamecorner.pl/gamecorner/1,94..._recenzja.html Powód: linki
Ostatnio edytowane przez laurence : 24.08.2010 o godz. 21:06.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koledzy, mam problem z PS network. Loguję się normalnie na swoje konto, pokazuje mi, którzy znajomi są on-line, a jak chcę zagrać w multi B:BC2 to pokazuje mi komunikat cannot connect to playstation network.... próbowałem MW2 i też nie może się połączyć z serwerem.... miał tak ktoś dzisiaj? Niektórzy znajomi z listy grali w multi i nie mieli żadnych problemów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Polecam czytać newsy na tej stronie ![]() Niby piszą, że można było grać online, ale przy takich konserwacjach różnie bywa. Jednym działa, innym nie. Ale już jest chyba ok? ;>
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 31.08.2010 o godz. 00:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki, dziś już wszystko działa
![]() Na jakie gry czekacie teraz? Osobiście zastanawiam się nad nowym Call of Duty, albo Medal of Honour. Ten drugi w becie ssie, ale podobno ostro nad nim pracują. Niby miał byćna tym samym silniku co Bad Company 2, ale jak dotąd to można było tylko jakieś murki i płotki rozwalać A CoD.... cóż, to nie infinty ward, ale zapowiada się ciekawie, przynajmniej fabularnie. Zresztąjak Activision połakomi sięna dodatkowy abonament za możliwość gry on-line, to ode mnie tym razem grosza nie zobaczą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja jak co roku czekam na fifę na konsolę, lepszej gry ciężko uświadczyć.
Gorąco również oczekuje nowego MGS na Xbox'a 360 ![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja z kolei czekam na PESA
Zresztą początek nowego roku będzie zajebiaszczy Killzone3, Infamous 2, Motorstorm Apocalypse, Crysis 2, Dead Space2, później Bioshock 3, Rage, Last guardian i pewnie coś jeszcze dojdzie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogólnie, jakie polecacie gry na Xboxa, które wyszły, albo które się ukażą. Sportowe, strzelanki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak, Killzone 3!! Jak mogłem zapomnieć. Ciekawe jak będzie w 3d wyglądał, ja tego jeszcze dłuuugo nie sprawdzę
Motorstorm teżmoże byćfajny, choć Pacific rift porzuciłem po jakimś czasie. Nie mam skilla ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko TW 2 , F1 2010 , Dead Rising 2 , Fifa 11
Zastanawiam się też nad WRC (na starej poczciwej czarnulce to był hicior!!! świetna gra. Zastanawiam się co będzie z tym tytułem po przeniesieniu go na nowe konsole).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 01.09.2010 o godz. 11:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
dodałbym Mafie II, GTA IV z oboma DLC, Alan Wake + DLC, Fight Night Round 4, Halo 3, Halo 3:ODST, Splinter Cell Conviction. Swoją drogą Mafia daje rade: klimat, grafika, soundtrack... wciągnęło mnie bez reszty ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mafia wszystko ok, ale zdecydowanie za krótka.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() No tak GTA 4, Mafia 2, Anal Wake... to dobre gry,ale kolega chciał strzelanki i sportowe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
też "dżołk".widzieliście oferte PLAY'a? http://blogplay.pl/2010/09/sony-play...lefonu-w-play/ szkoda że 2 miesiące temu przedłużałem umowę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Za ile kupie najtaniej PS3 slim? Może być w pakiecie z jakimiś grami. Nie widział ktoś w sklepach jakichś promocji? ;>
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Najlepsze promocje to imo są na allegro.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|