The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2010, 21:34
No, z bezsensownych siekanek, to po GoW3 mam chwilowy przesyt... ja chcę strzelać! Devil, musimy sięw końcu ustawić na Bad Company 2, trzeba te trofki zrobić
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 04.08.2010, 22:02
to może CoD: World at War ?
Ja wczoraj zainwestowałem w Limbo, masakryczny klimat, jakieś 2-3godziny główkowania Teraz DLC do Alana Wake'a, systematycznie idę do przodu w FORZY 3, czeka jeszcze HALO 3 ODST, i RE5 który jakoś nie może mnie wciągnąć, podchodziłem już chyba 3 razy i za każdym razem pogram 1-2godz i mnie nudzi.

btw. ma ktoś przerobione PSP? ściągnąłem sobie nowego MGS'a i nie mogę odpalić, czytałem że trzeba wgrać nowy soft ale nie chcę nic samemu zepsuć... robił ktoś coś takiego?
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 06.08.2010, 20:32
Nie mam x-boxa, więc Alan, forza i inne halo (bleeee - załaduj działko plazmowe ) odpada. Może tego Cod-a gdzieś znajdę. Choć tak naprawdę, to ja wiem, na co czekam (i czego sięnie doczekam) Kolejnego Modern Warfare od Infinity Ward... Tak, wszyscy jechali po 2-ce, ale mnie i tak się podobała, i singiel i multi. Fuck you Kotick!!!
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.08.2010, 13:56
No to może już nie zagrasz w żadne Call of Duty.Ja na pewno nie zagram.Bojkotuję wszystkie gry wydawane przez Activision.Bobby "zachłanny" Kotick planuje wprowadzenie opłat abonamentowych za granie w CoD poprzez sieć.Abonament za pewnie będzie wyglądać jak opłata w WoW.Czyli ,kupuję grę -płace, chcę jakieś DLC- płacę, chcę zagrać z ludzmi online- płacę (gracze chcący zagrać na X-Boxie płacą jeszcze za złote konto :/ czyli kolejny wydatek). Kogoś tu zdrowo poje...o!!!! Dla wszystkich zainteresowanych tym "problemem" polecam felieton w nowym wydaniu PSX Extreme.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 08.08.2010 o godz. 17:34.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 07.08.2010, 20:32
Czytałem... Kotick to buc pierwszej wody. Ale on tylko doi kasę od ludzi, którzy chcąpłacić! Sam osobiście wydałem 51 zeta na pierwsze dlc do MW2. Drugiego już nie kupiłem, ale dwa miliony ludzi TAK! Nawet jak tylko jeden milion będzie płacił abonament - powiedzmy 5$ miesięcznie, to daje 5 000 000 $ miesięcznie! i czemu tu się dziwić? Ja na pewno nie będę płacił, co więcej, jak się pojawi spiracona wersja na PC z pirackimi serwerami, to będę grał na piracie, choć złodziejstwem się brzydzę. Ale okradać złodzieja, to nie grzech
Odpowiedz cytując
AL_PB
Member

Od: 06.2010

Stary 09.08.2010, 09:12
Co wy tak o tych next genach? To już nikt nie zajawia się leciwym PS2?

Ostatnio zacząłem pykać w Scarface: The Worlds is Yours i muszę powiedzieć, że grafika, jak na dziesięcioletnią konsolę trzyma rewelacyjny poziom. Asfalt odbija światło, tekstury są w miarę wysokiej jakości, a Montana wiernie odzorowany (uwielbiałem film, więc się cieszę). Szkoda tylko, że misje takie suche. Ale może ktoś grał? W dalszej fazie gry zadania też są takie miętkie?
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 09.08.2010, 09:22
To już nie są nextgeny, tylko currentgeny, a PS2 to pastgen Co niezmienia faktu że jest kawał solidnego sprzętu, mimo że jej lata świetności minęły jakiś czas temu. W swojej karierze miałem dwa, najpierw zwykłą wersję, później slima. Ostatnio nawet rozważałem powtórny zakup, ceny gier są śmiesznie małe, dużo ciekawych pozycji, zresztą chyba do tej pory wychodzą jakieś gry na Czarnulkę Chyba sobie zrobię taki prezent na święta bo na razie za mało czasu na zabawę, a czeka jeszcze kilka pozycji na Xbox'a
Odpowiedz cytując
AL_PB
Member

Stary 09.08.2010, 09:37
Oj tam, ja w przemyśle gier zatrzymałem się kilka lat temu w miejscu i ani drgnę ;P Dlatego Xpudło i PS3 nazywam n-genami ;P A sam pocinam na PS2, a niedawno odnalazłem stare PSX w garażu i od razu zacząłem je okupować

No i polecam zakup PS2 W dobrym stanie na alledrogo znajdziesz za 150zł z calym kompletem, a dobre gry mozna znaleźć na tym samym portalu nawet za 5-10zł
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 09.08.2010, 17:44
Moja PS3-ka to pierwsza wersja, więc czyta mi gry z PS2, ale.... jakoś mi się nie chce na nie patrzeć, po tym jak pogram w Uncharted
Odpowiedz cytując
AL_PB
Member

Stary 09.08.2010, 19:54
Ale przecież kilka ma całkiem strawną grafikę. Np. Black - jest piękny HDR jest niesamowity w tej grze
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 10.08.2010, 17:56
Zawsze można pograć na pegazusie Technika idzie do przodu, gier już nie wydają za dużo na ps2 ( w tym roku zaledwie 13 tytułów - z czego połowa to jakieś Scoobie doo, Naruto i inne Dragon Balle. Jedyne co jest godne uwagi to FIFA 11, Silent Hill- Shattered Memories, NBA 2k11. Dla przypomnienia w 2009 roku było to blisko 60 gier ). Niestety czasy poczciwej czarnulki (pierwsza moja konsola- do dziś ją mam) już minęły.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 10.08.2010 o godz. 18:02.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 11.08.2010, 00:41
AL_PB napisał(a):Wyświetl post
Ale przecież kilka ma całkiem strawną grafikę. Np. Black - jest piękny HDR jest niesamowity w tej grze
Właśnie wczoraj mnie naszło i ściągnąłem tą gierkę na mojego zjtagowanego kloca i powiem ze jak na te lata gierka wymiata (wcześniej miałem z nią do czynienia na ps2). Na całkiem dobrym TV miażdży system. Grywa ktoś czasem na XBLA w Castlevanie Symphony of the Night Klasyka i czołówka gier w ich historii, tylko dla koneserów "dobrego smaku".
Odpowiedz cytując
chimpanze
Member

Od: 12.2009

Stary 24.08.2010, 19:56
Możecie mi doradzić czy mam wziąć ps3 slim 120gb czy 250gb? czy oplaca się brać z większym dyskiem?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 24.08.2010, 20:17
Lepiej brać z większym dyskiem. Miejsce szybko się zapycha (dema, instalki gier, zdjęcia, muzyka). Później jest problem co wywalić. Z tego co się orientuje to różnica pomiędzy 120 Gb a 250 Gb np. w Tesco była wielkości 100 zeta, więc nie tak dużo.

Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.08.2010, 20:47
skusił się już ktoś na Mafie 2? Na trailerach wygląda na kawał dobrej roboty. Jak dorówna choć w połowie pierwszej odsłonie to będę w 100% usatysfakcjonowany.

Edit: ciekawa recenzja http://gamecorner.pl/gamecorner/1,94..._recenzja.html
Powód: linki
Ostatnio edytowane przez laurence : 24.08.2010 o godz. 21:06.
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 30.08.2010, 19:53
Koledzy, mam problem z PS network. Loguję się normalnie na swoje konto, pokazuje mi, którzy znajomi są on-line, a jak chcę zagrać w multi B:BC2 to pokazuje mi komunikat cannot connect to playstation network.... próbowałem MW2 i też nie może się połączyć z serwerem.... miał tak ktoś dzisiaj? Niektórzy znajomi z listy grali w multi i nie mieli żadnych problemów.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.08.2010, 00:02
stawski napisał(a):Wyświetl post
Koledzy, mam problem z PS network. Loguję się normalnie na swoje konto, pokazuje mi, którzy znajomi są on-line, a jak chcę zagrać w multi B:BC2 to pokazuje mi komunikat cannot connect to playstation network.... próbowałem MW2 i też nie może się połączyć z serwerem.... miał tak ktoś dzisiaj? Niektórzy znajomi z listy grali w multi i nie mieli żadnych problemów.
http://www.ps3site.pl/przerwa-w-dzia...08-2010/51879/
Polecam czytać newsy na tej stronie
Niby piszą, że można było grać online, ale przy takich konserwacjach różnie bywa. Jednym działa, innym nie.
Ale już jest chyba ok? ;>
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 31.08.2010 o godz. 00:05.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 31.08.2010, 20:44
Dzięki, dziś już wszystko działa
Na jakie gry czekacie teraz? Osobiście zastanawiam się nad nowym Call of Duty, albo Medal of Honour. Ten drugi w becie ssie, ale podobno ostro nad nim pracują. Niby miał byćna tym samym silniku co Bad Company 2, ale jak dotąd to można było tylko jakieś murki i płotki rozwalać A CoD.... cóż, to nie infinty ward, ale zapowiada się ciekawie, przynajmniej fabularnie. Zresztąjak Activision połakomi sięna dodatkowy abonament za możliwość gry on-line, to ode mnie tym razem grosza nie zobaczą
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 31.08.2010, 21:03
Ja jak co roku czekam na fifę na konsolę, lepszej gry ciężko uświadczyć.

Gorąco również oczekuje nowego MGS na Xbox'a 360
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 31.08.2010, 22:06
A ja z kolei czekam na PESA W tym roku jeszcze na Gran Turismo 5 i chyba tyle o ile nie będzie jakichś niespodziewanych hitów (Enslaved, Castlevania, Formula 1...). Cod i MoH może też sprawdzę. Little Big Planet2 i Assassin's Creed: Brotherhood raczej dopiero w 2011 roku. Bo mam sporo zaległości. Najpierw biorę się za MGS4, Batman, Bad Company 2, Bioshock2, Red Dead Redemption, Mafia 2 (chociaż oceny słabe, szczególnie na PS3).
Zresztą początek nowego roku będzie zajebiaszczy Killzone3, Infamous 2, Motorstorm Apocalypse, Crysis 2, Dead Space2, później Bioshock 3, Rage, Last guardian i pewnie coś jeszcze dojdzie.
Odpowiedz cytując
johny96
Senior Member

Stary 31.08.2010, 22:14
Ogólnie, jakie polecacie gry na Xboxa, które wyszły, albo które się ukażą. Sportowe, strzelanki.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 31.08.2010, 22:23
No tak, Killzone 3!! Jak mogłem zapomnieć. Ciekawe jak będzie w 3d wyglądał, ja tego jeszcze dłuuugo nie sprawdzę Motorstorm teżmoże byćfajny, choć Pacific rift porzuciłem po jakimś czasie. Nie mam skilla
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 31.08.2010, 22:59
johny96 napisał(a):Wyświetl post
Ogólnie, jakie polecacie gry na Xboxa, które wyszły, albo które się ukażą. Sportowe, strzelanki.
Mass Effect 1&2, Gears of War 1&2, Forza 3, PES/FIFA, Bad Company2, Modern Warfare2, Dead Space, Resident Evil 5, Bioshock 1&2, Formula1 i Killzone2
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 01.09.2010, 11:31
Tylko TW 2 , F1 2010 , Dead Rising 2 , Fifa 11 Ehhh do F1 jeszcze 27 dni :/

Zastanawiam się też nad WRC (na starej poczciwej czarnulce to był hicior!!! świetna gra. Zastanawiam się co będzie z tym tytułem po przeniesieniu go na nowe konsole).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 01.09.2010 o godz. 11:36.

Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 01.09.2010, 17:41
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
Mass Effect 1&2, Gears of War 1&2, Forza 3, PES/FIFA, Bad Company2, Modern Warfare2, Dead Space, Resident Evil 5, Bioshock 1&2, Formula1 i Killzone2
jaki killzone?

dodałbym Mafie II, GTA IV z oboma DLC, Alan Wake + DLC, Fight Night Round 4, Halo 3, Halo 3:ODST, Splinter Cell Conviction.

Swoją drogą Mafia daje rade: klimat, grafika, soundtrack... wciągnęło mnie bez reszty
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.09.2010, 17:42
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
jaki killzone?

dodałbym Mafie II, GTA IV z oboma DLC, Alan Wake + DLC, Fight Night Round 4, Halo 3, Halo 3:ODST, Splinter Cell Conviction.

Swoją drogą Mafia daje rade: klimat, grafika, soundtrack... wciągnęło mnie bez reszty
Mafia wszystko ok, ale zdecydowanie za krótka.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 01.09.2010, 18:58
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
jaki killzone?

To był dżołk
No tak GTA 4, Mafia 2, Anal Wake... to dobre gry,ale kolega chciał strzelanki i sportowe.
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 01.09.2010, 19:17
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
To był dżołk
No tak GTA 4, Mafia 2, Anal Wake... to dobre gry,ale kolega chciał strzelanki i sportowe.
wskaż mi w której z tych gier się nie strzela? też "dżołk".
widzieliście oferte PLAY'a? http://blogplay.pl/2010/09/sony-play...lefonu-w-play/
szkoda że 2 miesiące temu przedłużałem umowę...
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 02.09.2010, 15:06
Za ile kupie najtaniej PS3 slim? Może być w pakiecie z jakimiś grami. Nie widział ktoś w sklepach jakichś promocji? ;>
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.09.2010, 15:28
Najlepsze promocje to imo są na allegro.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów