|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Niestety nie mam takich informacji. Może ktoś się wypowie w tym temacie.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ma ktoś może jakieś informacje o pracy za granicą np. ma magazynie, przy owocach i innych tego typu pracach nie wymagających większych kwalifikacji?
Bo szukam jakiejś pracy za granicą na wakacje i jakby ktoś coś słyszał, czy jechał i miał miejsce to proszę o info ![]() Może akurat tu uda się coś znalezc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Urząd Marszałkowski - z tych trzech "największych" Urzędów (Marszałkowski, Wojewódzki, Miasta) płaci podobno najlepiej. Ale szczegółów nie znam.
Urząd Miasta - na ich BIPie przy naborach odkąd pamiętam podają wielkość wynagrodzenia zasadniczego. Można popatrzeć. Zawsze jakiś konkret. Świeżo upieczony absolwent musi niestety brać dolne widełki. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
znacie jakieś ciekawe firmy, miejsca, gdzie możnaby się było bez problemu dostać na praktykę do działu marketingu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a w Wiśle próbowales?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie wiem czy to dobre miejsce do nauki...
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
to był mój pierwszy pomysł.
napisałem do nich maila, póki co bez odpowiedzi. ![]() hehe, co racja to racja.. ale dobre czy nie dobre - myśle, że większość kibiców chociażby z ciekawości chciałaby zobaczyć jak to wygląda "od środka". |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Pisz do TS a nie SA
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A właśnie może przydałby się ktoś komu wreszcie zależy na tym co się dzieje w tym klubie.. Na pewno nie miałby za dużo do gadania ale może jakiś punk widzenia kibola..
![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://wup-krakow.pl/o-wup/praca-w-u...ds.-kontroli-2
taka praca w wojewódzkim urzędzie pracy - jakie to mogą być zarobki ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Da się w Krakowie gdzieś załapać na dorywczą robotę? Chodzi mi o coś typu praca 1dno, kilkudniowa. Nie coś stałego. Bo niestety na coś stałego nie mogę sobie obecnie pozwolić. Orientuje się ktoś w tym?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
http://krakow.gumtree.pl/c-Praca-pra...AdIdZ407390322 jakby ktoś chciał
![]() ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Jest ktoś kto pracuje w Tele-Fonika Kable w Krakowie na Wielickiej? Jeśli tak to proszę o odpowiedź na prv, mam kilka pytań, których nie chciałbym zadawać publicznie
![]() ![]()
TSW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jak by ktoś miał jakąś ciekawą ofertę pracy to zapraszam na priv.
Obecnie jestem mistrzem na wydziale montażu jednej z firm produkujących armaturę . |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
http://krakow.gumtree.pl/c-Praca-pra...AdIdZ423137754 wie coś ktoś o tym?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jakby ktoś miał jakieś namiary na prace jako kucharz to chętnie podejme temat
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ktoś z was może myślał o pracy w Sylwestra ? Nie zależy mi specjalnie na jakiś rozrywkach w tym dniu, dodatkowo ostatnio budżet dość drastycznie zmalał i napływ gotówki byłby wskazany. Wydaje się więc, że jest to dobra okazja. W tym mieście dużo się dzieje w Sylwestra, a większość ludzi woli go spędzić na zabawie. Macie może jakieś propozycje gdzie można by się załapać ?
![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
mam L4 do 13 stycznia... (problemy zdrowotne - 20 godz. na dobę w łóżku)
od początku tego miesiąca siedzę w domu i nic nie robię... ch0j mnie "szczela"... potrzebuje zajęcia! a raczej pracy w warunkach domowych. nie muszę zarabiać nie wiadomo ile... potrzebuje tylko jakoś zagospodarować swój czas w ciągu dnia... już chyba wszystkie filmy, seriale itp. obejrzałem. jak ktoś coś słyszał, albo coś takiego to proszę o prv. jestem chyba pracoholikiem :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Raczej myślałem nad czymś "po znajomości" od forumowiczów... tylko na miesiąc. Mam pracę... na bardzo fajnych warunkach z której nie zrezygnuje. Aktualnie mam "kontuzję" (dosyć poważną i muszę cały czas leżeć... mogę tylko do kibelka, albo coś ugotować), ale dalej mój pracodawca mi płaci. Wkręciłem moją kobietę do tej pracy i nie ma jej teraz w krk... nudzi mi się... to o czym piszesz to pewnie musiałbym iść na rozmowę, szkolenia, zbędne .......enie... a ja mam tylko miesiąc laby... mam nadzieje że nie więcej. |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Siemaneczko,
jestem absolwentką studiów dziennych na AGH, kierunek Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, mgr inż. szukam pracy...niekoniecznie w mojej branży...telemarketing i wszelkie "domokrążctwo" odpada...mam sumienie, które nie pozwala mi wciskać ludziom kitów, których sam bym nie kupiła;P jakby ktoś coś miał to proszę pisać ![]() z góry dzięki ![]() ![]()
FC Olkusz<<<od zawsze-na zawsze>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nowa firma na rynku bukmacherskim posiadająca koncesję Ministra Finansów nr: SC/12/7251/2/LBU//2011/1337 zaprasza zainteresowanych otwarciem lokali ajencyjnych.
Jako jedyna firma bukmacherska na rynku nie wymagamy żadnych opłat za przystąpienie do sieci! Jeżeli na forum jest osoba która byłaby zainteresowana prowadzeniem takiej działalności zapraszam na priv. Zapraszam do współpracy osoby posiadające już działalność a chcące ją rozszerzyć o zakłady bukmacherskie. NAPRAWDĘ WARTO! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cześć wszystkim!
Na rynek krakowski wchodzi firma DRB Centrum Odszkodowań, czołowa kancelaria odszkodowawcza w Polsce. Działająca od 2005, ponad 7000 prowadzonych spraw, wszystkie wygrane na korzyść klienta! Ponadto DRB wywalczyło najwyższą kwotę odszkodowania w historii tj. 1.520.000zł i sprawa jest wciąż w toku! Gwarancja Polskiej Izby Doradców i Pośredników Odszkodowawczych! Poszukujemy przede wszystkim studentów z zapałem i energią do pracy. Wymaga ona bezpośredniego kontaktu z klientem, dlatego osoba musi odznaczać się komunikatywnością, bardzo przydatna również kreatywność, gdyż firma dopiero zaczyna swoją działalność w Krakowie. Każdy przejaw twórczego myślenia może zaprocentować w Twojej karierze! Gdyby ktoś z Was poszukiwał pracy, zapraszam do współpracy. Klarowny system awansów i kariery, zaliczki od złożonych spraw w 10 dni roboczych. Wszelkie zapytania na priv, CV proszę słać pod adres mailowy: [email protected] ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1. najwyższa spraw odszkodowawcza w historii miała miejsce w USA... sprawa przeciwko Philip Morris (kwota kilkudziesięciu mln dolarów) 2. jeśli miałeś na myśli PL to również jest to nie prawda... z tego typu firm prym wiedzie firma Feniks (czy Fenix? jakoś tak...) nie pamiętam. kolejny przykład z brzegu... mój profesor w zeszłym roku wygrał 3 mln zł. odszkodowania - był niesłusznie oskarżony o dawanie zaliczeń za lodzika, ew. sexik w gabinecie ze studentką... sprawę przegrała pewna gazeta. głośna sprawa... poszukaj w google. 3. proszenie o CV na prywatny (nie firmowy) adres e-mail nie jest profesjonalnym posunięciem 4. warto również dodać że jeśli potencjalny pracownik będzie tyrał przez równy rok i nie uda mu się podpisać ani jednej umowy to nie zarobi ani grosza... za benzynę nikt mu nie zwraca, za tel również... Wojtole... jeśli jeszcze kolego nie założyłeś własnej działalności gospodarczej to nie pchaj się w to gówno. Wiślacy... jeśli chcecie to wysyłajcie CV i próbujcie... ja Wam tylko pisze swoją opinię na ten temat. Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Witam Nie bardzo rozumiem tej nagonki... Ad 1. Firma DRB zajmuje się WYŁĄCZNIE szczególnymi przypadkami jeśli chodzi o odszkodowania tj. wypadki komunikacyjne i błędy medyczne. Takich firm jest sporo w Polsce, a DRB jest drugą co do wielkości, pierwsze miejsce ma EUCO. Nie bierzemy jakichkolwiek przypadków, które podchodzą pod kodeks cywilny tylko szczególne przypadki. Więc kwota, którą podałem jest najwyższa w tej kategorii. Ad 2. DRB nie zajmuje się takimi sprawami, więc nie wnikam, aczkolwiek o firmie Feniks nigdy nie słyszałem i patrząc na opinie w Internecie nie wyglądają najlepiej. Ad 3. W obecnej chwili czekam na adres mailowy, który mi zostanie nadany przez firmę. Jest bardzo dużo zgłoszeń, dużo nowych agentów i nie jest to dokonywane w jednej chwili. Firma dopiero zaczyna działalność w Krakowie, stąd ten problem. Ad 4. Zupełnie bezsensowny argument. Praca w DRB nie jest pracą obowiązkową, a raczej dodatkową. Każdy kto przystępuje do firmy działa na zlecenie. Firma oferuje darmowe szkolenia, na odpowiednim poziomie są już dofinansowania do samochodu i inne premie. Z klientami umawiamy się przez telefon i przedstawiają oni wstępnie swoją sprawę. Jeśli sprawa nadaje się to jedziemy już po dokumenty, tyle. Nikt nie każe nam jeździć codziennie po Krakowie i błagać ludzi. W firmie pracuje już sporo moich znajomych z Lublina, nigdy nie słyszałem żeby ktokolwiek nie miał ani jednej sprawy na miesiąc. To nie jest taki zły wynik. Mówienie przez cały rok nic się nie może trafić jest zupełnie niezgodne z realiami. Od lutego DRB rozpoczyna na wszystkich uczelniach wyższych w Krakowie wykłady uświadamiające ludzi jakie prawa im się należą. Ponad 90% osób, nie wie jakie im prawa przysługują lub otrzymali zbyt niskie kwoty odszkodowań. Mam nadzieję, że akcja się uda i tacy jak Ty zmienią zdanie. Kto jest niedowiarkiem, zapraszam na spotkania informacyjne. Rozumiem, że wszędzie znajdą się krytycy i malkontenci... Pozdrawiam tych pozytywnie nastawionych do świata. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak przejzysta ścieżka kariery , awanse itp. Wszędzie tak mówią Aegon, Grupon teraz na firma. Obiecują cuda i g dają. Tak kolego wielka firma a mejla firmowe nie masz ha ha , dobre bajki ze jeszcze nie przydzielone.
Dzisiaj mnóstwo firm tak kusi co nie obiecują szkolenia , wszystko zapewniają itp a prawda taka ze robi sie na działalności i te wielkie firmy żadnych kosztów nie ponoszą a ty płacić ZUS co miesiąc musisz. Bez urazy ale wielka firma która walczy o odszkodowania i jest niby najlepsza itp szuka pracownikow na forum kibiców klubu piłkarskiego ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przeciez kolega za polecenie nowych 'pracownikow' dostanie plusika...
Bez urazy |
|
|