|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Szkoda, że taka legenda klubu jest dziś gdzieś "poza" sprawami Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() Brożkowie na pierwszej stronie magazynu kibiców Trabzonsporu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Boże.. Piotrek wygląda jak jakiś psychopatyczny morderca rodem z japońskich horrorów...
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No, chłopaki mogą wystąpić w parodii Dextera, jak się masz
![]() Dobrze, dobrze, za pół roku wypożyczymy Pawła i będzie melodia grała. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Taka legenda jak ANOTONI SZYMANOWSKI a jest traktowana jak persona non grata..no serce mi pęka..
jak się nie szanuję własnych korzeni to traci się własną tożsamość.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
teraz jest konkurs na Legendę Wisły - wszyscy powinniśmy zgłaszać A.Szymanowskiego - tak, żeby poczuł, że kibice są tą grupą, która pamięta i docenia...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zróbmy akcje
![]() ANTONI SZYMANOWSKI-> Jedna z NAJWIĘKSZYCH LEGEND WISŁY wszyscy głosuję na P.ANTONIEGO!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trochę niezbyt ładne zachowanie Cupiała moim zdainem. Dlaczego za grzechy Kasperczaka ktoś ma rykoszetem obrywać tego nie rozumiem ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To co mamy najcenniejszego to TRADYCJA i HISTORIA więc teraz gdy kończy się budowa stadionu to najlepszy czas żeby pozbierać wszystkie pokolenia Wiślaków w naszym domu. Jeśli Wisła ma być dumna i wielka to tylko wtedy gdy będzie szanować każdego, kto ją szanuje i z nią się utożsamia. Nie możemy zgubić nikogo. I to my, kibice, musimy apelować do decydentów (którzy być może są tu tylko czasowo) aby pamiętali o tych, którzy grali wczoraj czy przed dziesiątakami lat.
Tu ma być muzeum naszej chwały i miejsce dla każdego aby było się do kogo odwoływać. A jeśli ktoś zrobił coś złego to jest miejsce na wyjaśnienia i przebaczenie. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Coś mi śmierdzi ten artykuł. Brakuje mi wypowiedzi drugiej strony.
Jak to jest, że jakoś większość naszych byłych piłkarzy lepiej lub gorzej ale dogadują z Wisła, a pan Szymanowski nie dość że z Wisłą S.S.A ma kosę, to nawet z T.S.-em się poobrażał. Do kolegów z reprezentacji którzy teraz działają w PZPN też pretensje i wyrzuty. Pan Szymanowski na pierwszy rzut oka wygląda mi na takiego co ma problemy ze sobą i otoczeniem i wszyscy mają go dość, ale znalazł młodego dziennikarza, któremu może się wypłakać. Nie mówię, że tak jest, ale z artykułu można wynieść takie wrażenie, jak się poczyta między wierszami. Po prostu nie wierzę w rycerzy bez skazy przeciwko którym zaprzysięgło się całe zło tego świata. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Odniosłem podobne wrażenie. Co nie znaczy że nie powinni sobi wyjaśnić niedomówień. Dla legend Wisły zawsze powinno być miejce na stadionie.
|
|
|
|
Guest
|
|
Inna sprawa, że chcąc coś pograć w świecie powinien był odejść dobrych parę lat wstecz... Do pewnego stopnia casus Żurawia... przegapił najlepszy czas... Ja Mu (Im) tam dobrze życzę. Bądż co bądź zazwyczaj cieszył nas swoją grą przez ładnych parę lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
NIe sprekulujcie ludzie jsak nie wiecie.
Niestetyy to co poiedział Szymanowski jest prawdą. trzeba błędy naprawiac i uczyć się na nich. I nie tylko o Szymanowskich tu chodzi. Wstyd Wisełko , WSTYD. Pasowałoby jak najszybciej to naprawić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Ale wydaje mi się, że o ile Żuraw zaskoczył u nas późno i trochę przegapił moment wyjazdu, to Paweł tak naprawdę nigdy nie zaskoczył na dobre. Dla jego kariery najlepiej byłoby, gdyby wyjechał, gdy nie mógł załapać się do składu Wisły, zamiast tułać się po wypożyczeniach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie. I ostatnio, jak otwarto nowy stadion, mimo nieporozumień dostali karnety na trybunę honorową. Jak Szymanowski nie dostał, to naprawdę problem chyba musi być z nim, a nie w TS-e, SSA czy PZPN-e.
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Dostał, ale odmówił przyjęcia zaproszenia (o czym mowa w wywiadzie).
On ma truuudny charakter co nie podlega żadnej dyskusji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Problem musi byc z nim bo facet czuje zadre,zal?Ma problem bo ma ambicje i jak mu ktos pluje w twarz nie mowi ze deszcz pada?O czym Ty mowisz?Liczy sie jeszcze honor,ale w dzisiejszych czasach malo kto jest charakterny,i jak go ktos nie polknie to mu wejdzie od drugiej strony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Fajnie że Głowacki jak grał w Wiśle to był za stary i za słaby na gre w reprezentacji. A teraz na rok przed Euro gra w podstawowym składzie drużyny która ma sie ogrywać przed tymi mistrzostwami. Ktoś tu jest niekonsekwentny...
BTW Straszliwie Głowa wyłysiał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przeczytałem artykuł jeszcze raz i utwierdził mnie w przekonaniu, że facet ma jakąś paranoje - raz że go nie chcą, nie zapraszają i że on taki biedny porzucony, ale jak miał zaproszenie i dostawał medale, bezpłatne karnety, to się na wszystkich wypiął. Owszem, można się wypiąć i odznaczenia oraz zaszczyty honorowo olać, ale potem sie do prasy z tym nie leci dowracając kota ogonem i obsmarowując wszystkich. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pawełek dzisiaj od pierwszej minuty w meczu ligowym (jak narazie wpuscił 2 bramki) i jest remis.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Paweł i Głowacki w pierwszym składzie, Piotrek na ławce
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Piotrek gra, a Paweł siedzi. Wg. soccerway.com
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Faktycznie, zmieniono teraz na livesports.pl. W pierwszej wersji grał Paweł, a Piotrek siedział
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Petrescu na ławce Kubania w wygranym 2-0 sparingu z Legią Warszawa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
FT Honka [5 - 3] MyPa
13' [0 - 1] F. Seferi 20' [0 - 2] M. Votinov 21' [0 - 3] M. Innanen 41' [1 - 3] I. Aijala 45' [2 - 3] D. Omagbemi 52' [3 - 3] I. Aijala (pen.) 83' [4 - 3] D. Omagbemi 90' [5 - 3] D. Savage Pamiętacie takiego pana ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Był taki
Po pierwszym meczu z Polonią Bytom co strzelił bramkę myślałem że będzie dobry zawodnik. Pawełek puścił ostatecznie 3 bramki a jego drużyna przegrała 3:2. Co ciekawe dwie bramki strzelił Robak. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|