The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2011, 12:02
Jonasz napisał(a):Wyświetl post
szczepans21 - dzięki za linka do artykułu o tym świetnym piłkarzu i dobrym człowieku!
Ojciec mi mówił, że gdyby w latach 70tych można było wyjechać z kraju zawodnikom, to o Szymanowskiego zabiegałby najlepsze kluby świata. Z Ajaxem na czele.

Szkoda, że taka legenda klubu jest dziś gdzieś "poza" sprawami Wisły.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 07.02.2011, 12:09

Brożkowie na pierwszej stronie magazynu kibiców Trabzonsporu.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.02.2011, 12:11
Boże.. Piotrek wygląda jak jakiś psychopatyczny morderca rodem z japońskich horrorów...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.02.2011, 12:23
No, chłopaki mogą wystąpić w parodii Dextera, jak się masz

Dobrze, dobrze, za pół roku wypożyczymy Pawła i będzie melodia grała.
Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 07.02.2011, 13:13
Taka legenda jak ANOTONI SZYMANOWSKI a jest traktowana jak persona non grata..no serce mi pęka..

jak się nie szanuję własnych korzeni to traci się własną tożsamość..
Odpowiedz cytując
Jonasz
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.02.2011, 13:17
teraz jest konkurs na Legendę Wisły - wszyscy powinniśmy zgłaszać A.Szymanowskiego - tak, żeby poczuł, że kibice są tą grupą, która pamięta i docenia...
Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Stary 07.02.2011, 13:56
zróbmy akcje

ANTONI SZYMANOWSKI-> Jedna z NAJWIĘKSZYCH LEGEND WISŁY

wszyscy głosuję na P.ANTONIEGO!!!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 07.02.2011, 14:03
Trochę niezbyt ładne zachowanie Cupiała moim zdainem. Dlaczego za grzechy Kasperczaka ktoś ma rykoszetem obrywać tego nie rozumiem ?
..
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.02.2011, 20:28
To co mamy najcenniejszego to TRADYCJA i HISTORIA więc teraz gdy kończy się budowa stadionu to najlepszy czas żeby pozbierać wszystkie pokolenia Wiślaków w naszym domu. Jeśli Wisła ma być dumna i wielka to tylko wtedy gdy będzie szanować każdego, kto ją szanuje i z nią się utożsamia. Nie możemy zgubić nikogo. I to my, kibice, musimy apelować do decydentów (którzy być może są tu tylko czasowo) aby pamiętali o tych, którzy grali wczoraj czy przed dziesiątakami lat.
Tu ma być muzeum naszej chwały i miejsce dla każdego aby było się do kogo odwoływać. A jeśli ktoś zrobił coś złego to jest miejsce na wyjaśnienia i przebaczenie.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 08.02.2011, 00:20
Coś mi śmierdzi ten artykuł. Brakuje mi wypowiedzi drugiej strony.

Jak to jest, że jakoś większość naszych byłych piłkarzy lepiej lub gorzej ale dogadują z Wisła, a pan Szymanowski nie dość że z Wisłą S.S.A ma kosę, to nawet z T.S.-em się poobrażał. Do kolegów z reprezentacji którzy teraz działają w PZPN też pretensje i wyrzuty.

Pan Szymanowski na pierwszy rzut oka wygląda mi na takiego co ma problemy ze sobą i otoczeniem i wszyscy mają go dość, ale znalazł młodego dziennikarza, któremu może się wypłakać. Nie mówię, że tak jest, ale z artykułu można wynieść takie wrażenie, jak się poczyta między wierszami.

Po prostu nie wierzę w rycerzy bez skazy przeciwko którym zaprzysięgło się całe zło tego świata.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 08.02.2011, 08:55
Odniosłem podobne wrażenie. Co nie znaczy że nie powinni sobi wyjaśnić niedomówień. Dla legend Wisły zawsze powinno być miejce na stadionie.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 08.02.2011, 10:23
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
No, chłopaki mogą wystąpić w parodii Dextera, jak się masz
Dobrze, dobrze, za pół roku wypożyczymy Pawła i będzie melodia grała.
Może się ogarnie, może nie powinien był odchodzić w zimie po urlopie tylko w lecie.
Inna sprawa, że chcąc coś pograć w świecie powinien był odejść dobrych parę lat wstecz... Do pewnego stopnia casus Żurawia... przegapił najlepszy czas...
Ja Mu (Im) tam dobrze życzę. Bądż co bądź zazwyczaj cieszył nas swoją grą przez ładnych parę lat.
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 08.02.2011, 11:43
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Coś mi śmierdzi ten artykuł. Brakuje mi wypowiedzi drugiej strony.

Jak to jest, że jakoś większość naszych byłych piłkarzy lepiej lub gorzej ale dogadują z Wisła, a pan Szymanowski nie dość że z Wisłą S.S.A ma kosę, to nawet z T.S.-em się poobrażał. Do kolegów z reprezentacji którzy teraz działają w PZPN też pretensje i wyrzuty.

Pan Szymanowski na pierwszy rzut oka wygląda mi na takiego co ma problemy ze sobą i otoczeniem i wszyscy mają go dość, ale znalazł młodego dziennikarza, któremu może się wypłakać. Nie mówię, że tak jest, ale z artykułu można wynieść takie wrażenie, jak się poczyta między wierszami.

Po prostu nie wierzę w rycerzy bez skazy przeciwko którym zaprzysięgło się całe zło tego świata.
By może masz i rację,nie bronie nikogo,bo nie wiem jak naprawde jest,ale przypomnij sobie kolego podobna sytuacje z Markiem Motyk,a i Andrzejem Iwanem,to tez sa goscie co serce,pot i zdrowie zostawili tu na tej murawie.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 08.02.2011, 12:53
NIe sprekulujcie ludzie jsak nie wiecie.
Niestetyy to co poiedział Szymanowski jest prawdą. trzeba błędy naprawiac i uczyć się na nich.
I nie tylko o Szymanowskich tu chodzi.
Wstyd Wisełko , WSTYD. Pasowałoby jak najszybciej to naprawić.
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 08.02.2011, 16:29
http://www.youtube.com/watch?v=fN9W5...ayer_embedded# - Majdan
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.02.2011, 17:25
arti napisał(a):Wyświetl post
Może się ogarnie, może nie powinien był odchodzić w zimie po urlopie tylko w lecie.
Inna sprawa, że chcąc coś pograć w świecie powinien był odejść dobrych parę lat wstecz... Do pewnego stopnia casus Żurawia... przegapił najlepszy czas...
Ja Mu (Im) tam dobrze życzę. Bądż co bądź zazwyczaj cieszył nas swoją grą przez ładnych parę lat.
Ja też Pawłowi życzę jak najlepiej, żeby nie było.

Ale wydaje mi się, że o ile Żuraw zaskoczył u nas późno i trochę przegapił moment wyjazdu, to Paweł tak naprawdę nigdy nie zaskoczył na dobre. Dla jego kariery najlepiej byłoby, gdyby wyjechał, gdy nie mógł załapać się do składu Wisły, zamiast tułać się po wypożyczeniach.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 09.02.2011, 01:18
archi33 napisał(a):Wyświetl post
podobna sytuacje z Markiem Motyk,a i Andrzejem Iwanem,to tez sa goscie co serce,pot i zdrowie zostawili tu na tej murawie.
No właśnie. I ostatnio, jak otwarto nowy stadion, mimo nieporozumień dostali karnety na trybunę honorową. Jak Szymanowski nie dostał, to naprawdę problem chyba musi być z nim, a nie w TS-e, SSA czy PZPN-e.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 09.02.2011, 11:28
Dostał, ale odmówił przyjęcia zaproszenia (o czym mowa w wywiadzie).

On ma truuudny charakter co nie podlega żadnej dyskusji.
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 09.02.2011, 12:07
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
No właśnie. I ostatnio, jak otwarto nowy stadion, mimo nieporozumień dostali karnety na trybunę honorową. Jak Szymanowski nie dostał, to naprawdę problem chyba musi być z nim, a nie w TS-e, SSA czy PZPN-e.
Problem musi byc z nim bo facet czuje zadre,zal?Ma problem bo ma ambicje i jak mu ktos pluje w twarz nie mowi ze deszcz pada?O czym Ty mowisz?Liczy sie jeszcze honor,ale w dzisiejszych czasach malo kto jest charakterny,i jak go ktos nie polknie to mu wejdzie od drugiej strony.
Odpowiedz cytując
przemo
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 09.02.2011, 20:44
Fajnie że Głowacki jak grał w Wiśle to był za stary i za słaby na gre w reprezentacji. A teraz na rok przed Euro gra w podstawowym składzie drużyny która ma sie ogrywać przed tymi mistrzostwami. Ktoś tu jest niekonsekwentny...

BTW Straszliwie Głowa wyłysiał
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 09.02.2011, 23:45
archi33 napisał(a):Wyświetl post
Problem musi byc z nim bo facet czuje zadre,zal?Ma problem bo ma ambicje i jak mu ktos pluje w twarz nie mowi ze deszcz pada?O czym Ty mowisz?Liczy sie jeszcze honor,ale w dzisiejszych czasach malo kto jest charakterny,i jak go ktos nie polknie to mu wejdzie od drugiej strony.
Wyżalanie się na łamach prasy to honor? Jak się z kimś nie zadaje bo uważam za śmiecia, to potem nie płaczę, że "nie ma dla mnie pracy, a wszyscy starzy Wiślacy pracują".

Przeczytałem artykuł jeszcze raz i utwierdził mnie w przekonaniu, że facet ma jakąś paranoje - raz że go nie chcą, nie zapraszają i że on taki biedny porzucony, ale jak miał zaproszenie i dostawał medale, bezpłatne karnety, to się na wszystkich wypiął.

Owszem, można się wypiąć i odznaczenia oraz zaszczyty honorowo olać, ale potem sie do prasy z tym nie leci dowracając kota ogonem i obsmarowując wszystkich.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 12.02.2011, 14:35
Pawełek dzisiaj od pierwszej minuty w meczu ligowym (jak narazie wpuscił 2 bramki) i jest remis.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.02.2011, 15:01
Paweł i Głowacki w pierwszym składzie, Piotrek na ławce
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.02.2011, 15:12
Piotrek gra, a Paweł siedzi. Wg. soccerway.com
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.02.2011, 15:12
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Paweł i Głowacki w pierwszym składzie, Piotrek na ławce
Paweł grzeje ławeczkę.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.02.2011, 15:14
Faktycznie, zmieniono teraz na livesports.pl. W pierwszej wersji grał Paweł, a Piotrek siedział
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.02.2011, 15:28
Petrescu na ławce Kubania w wygranym 2-0 sparingu z Legią Warszawa

Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Stary 12.02.2011, 15:41
FT Honka [5 - 3] MyPa
13' [0 - 1] F. Seferi
20' [0 - 2] M. Votinov
21' [0 - 3] M. Innanen
41' [1 - 3] I. Aijala
45' [2 - 3] D. Omagbemi
52' [3 - 3] I. Aijala (pen.)
83' [4 - 3] D. Omagbemi
90' [5 - 3] D. Savage
Pamiętacie takiego pana ?
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 12.02.2011, 17:15
Był taki Po pierwszym meczu z Polonią Bytom co strzelił bramkę myślałem że będzie dobry zawodnik. Pawełek puścił ostatecznie 3 bramki a jego drużyna przegrała 3:2. Co ciekawe dwie bramki strzelił Robak.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 12.02.2011, 17:16
JAR0 napisał(a):Wyświetl post
Był taki Po pierwszym meczu z Polonią Bytom co strzelił bramkę myślałem że będzie dobry zawodnik
Mysle ze jakby dostawal jakies szanse (a nie 3 min w meczu) na pokazanie sie to mogloby z niego cos byc. Szkoda
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów