|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Lepsza âniszowaâ firma niż âuznanaâ marka, która robi typowy katalog dla setek drużyn. Większe korzyści finansowe dla nas. Wejdź sobie na sklep Lecha i zobacz ile produktów robi dla nich Macron. U nas? Dalej wisiały koszulki UEFA Europa League z 2010.. Umowa na 5 lat pokazuje, że jest to poważna współpraca. Jedynie czego szkoda mimo tego, że mieszkam na Pomorzu jest to, że nie można chodzić po ludzku w swoich barwach - byłby to jeszcze większy zastrzyk gotówki dla klubu bo ludzie chętnie by kupowali. Tak to wydaj ponad dwie stówki i ubierz koszulkę raz na dwa tygodnie w dniu meczowym.
Ostatnio edytowane przez Sylwek1906 : 29.07.2020 o godz. 23:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
To ja zadam może głupie pytanie, ale ponoć takich nie ma, więc jakoś ujdzie. W takiej sytuacji jak nasza, czy to my płacimy Macronowi, Macron nam, czy to jest jakiś barter w zamian za promocję? Na czym miałaby polegać podkreśla na dziś wielokrotnie 'lepszość' takiego kontraktu z perspektywy Wisły, poza oczywiście ewentualnymi strojami spoza katalogu, jeśli to nie Macron płaciłby Wiśle za możliwość pokazania się w polskiej telewizji na koszulkach? Dla mnie to jest dość zagadkowa sprawa, bo skoro ktoś cieszył się, że Macron dla Lecha produkuje dużo rzeczy na sprzedaż, to ja właściwie nie wiem czemu taki klub sportowy nie mógłby zamawiać sobie poszczególnych produktów u różnych producentów (również lokalnych) w miarę zapotrzebowania, zamiast skazywać się na kilka lat na łaskę wielkiego korpo które może mieć wbite w swoich mniejszych kontrahentów.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Macron w tej chwili jest najbardziej rozwijająca się marką w piłkarskim światku tak że jak najbardziej dobry wybór, oby tylko design był dobry, choć jak na razie słabsze designy u macrona zdarzają się rzadko.
Szkoda tylko, że na dedyki trzeba czekać, Jaga czy Widzew w podobnym czasie nawiązały umowę z Kappą (czyli tez Włochy) i dedyki dostaną od razu bez czekania. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jaga podpisała z tego co wiem umowę z Kappa dużo wcześniej, niż my z Macronem
![]() Nie ma możliwości, by jakakolwiek firma zrobiła koszulki dedykowane z dnia na dzień. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Poczekajmy bo może się okazać, że te standardowe będą całkiem fajne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dla mnie te basic byłyby całkiem spoko.
https://twitter.com/leniwiec1989/sta...01558207860736 Za to te z kołnierzykami, które gdzieś się przewijają w necie trochę kiepsko wyglądają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Projekt, który jest na poprzedniej stronie jest sensowny i nic bym nie zmieniał. Jakby jeszcze zrobili za taką koszulkę cenę w okolicach ~170 PLN to myślę, że jej odbiór byłby bardzo dobry.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 30.07.2020 o godz. 19:13.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie wiem kiedy były głosy o Kappie u Jagi, ale u Widzewa widzę plotki były w połowie kwietnia a w Wiśle o Macronie bliżej końca maja czyli rozmowy podejrzewam mogły się toczyć w podobnym terminie. Pytanie kiedy wszystko dopięli na guziki, bo oficjalne info to wiadomo różnie niektórzy czekają aż wygaśnie umowa z poprzednim dostawcą a niektórzy robią to wcześniej jak Pogoń np (zmiana z Ziny na Capelli).
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jutro prezentacja nowego modelu, wie ktoś o której godzinie dokładnie? Będzie jakaś transmisja na YouTube?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ale wiecie że stroje będą tylko tymczasowe na kilka miesięcy?
Fajerwerek się nie spodziewajcie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Fejerwerki to nie będą, ale nie będzie też tak źle - wg mnie stroje całkiem ok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2020
Offline |
|
|
https://www.wisla.krakow.pl/uploads/...814.1579887311 - nowe stroje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Proste, schludne, ciężko się do czegoś przyczepić, zwłaszcza, że są to komplety "tymczasowe".
Pierwsze skojarzenia to chyba koszulka z "Tyskie". |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ten czerwony trochę za jasny, ale zgadzam się, że w sumie idealny zestaw na przeczekanie. Cóż, trzeba kupić.
Tyskie z Umbro też miały ten czerwony taki jasny pewnie stąd skojarzenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie są złe. Nie wiem, czy nie ładniejsze od adidasowych z ostatnich sezonów. Im prostsze, tym lepsze. W naszej lidze Górnik ma ładne stroje, my mieliśmy fajne stroje pod koniec Cupiała.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
na minus te paski na ramionach , i dziwny kołnierzyk
na plus fajna "gra" logo Macrona z V z loga sponsora i z Białą Gwiazdą ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
na przeczekanie na jedna runde ok, ja i tak jestem zdecydowany kupic dedykowana
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wiadomo model przejściowy, liczy się każdy grosz, ale według mnie desing tragiczny, rodem z B Klasy, o dresie już nie wspominając. Do Adidasa raczej bez podjazdu ale wiadomo gusta, guściki pewnie się znajdą osoby dla których są piękne, ale nie oszukujmy się, mimo że to prężnie rozwijająca się firma daleko jej do poziomu Adidasa czy Nike.
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Cieszy, że w końcu na koszulki wróciła prawdziwa czerwień, a nie jakieś odcienie bordo i te pasy
Co do designu to tak jak w życiu, jednemu się podoba, a drugiemu nie, wszystkim nigdy nie dogodzi. Martwi mnie co innego, już dzień po premierze, a w sklepie nadal do wyboru tylko jeden kolor koszulki meczowej, tak samo nie ma dostępnej polówki którą prezentował Buksa czy czerwonej koszulki treningowej, a które po opiniach w Internecie najbardziej się spodobały kibicom. Macron mówił, że z dedykowanymi koszulkami się nie wyrobił, ok, można to jeszcze zrozumieć, ale żeby zwykłych katalogowych modeli nie dostarczył na czas to już kpina! Kto wie ile tych koszulek już by wczoraj zeszło pod wpływem chwili, gdyby w sklepie był cały asortyment dostępny taki jak na prezentacji.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 04.08.2020 o godz. 10:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobaczymy jeszcze jak to będzie z wirusem jesienią i zimą. Może się okazać, że do końca roku gramy w tych.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tak naprawdę nie wiemy jakie Macron ma plany wobec tej "przejściowej koszulki" może zamierza sprzedawać tylko czerwoną, zważywszy na fakt jak znikoma ilość ludzi kupuje wyjazdówki.
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
229zł za przejściowy strój z katalogu to trochę jednak przesada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
^ też mi się wydaje, że cena jest przesadzona, nie orientuje się jakoś wybitnie w rynku stricte ubrań sportowych, natomiast bylem przekonany, że ponad 2 stówki za meczówkę, życzą sobie tylko te marki 'premium' jak Adidas, Nike czy Puma, z całym szacunkiem dla macrona, w sklepach i świadomości ludzi nie są tacy popularni (o ile w ogóle ktoś kojarzy tą firmę, ja ich sklepu w PL nie widziałem nigdzie) i liczyłem na to, że cena za meczówkę zakręci się koło 160 ziko, szczególnie, że to nawet niededykowane katalogówki...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Takie ceny były zawsze.
Za czasów Umbro były po 199 zł. Cena była mocna przesadzona, w tamtych czasach zwykła koszulka Umbro tego typu to koszt około 100 zł. Sam kupiłem ,,meczówkę" z sezonu 2007/08 i nie wiem czy mi się jakaś wadliwa sztuka trafiła ale było w niej strasznie gorąco w letnie dni. Cen Nike już dokładnie nie pamiętam ale chyba też 199 zł. Adidas od razu narzucił ceny powyżej 200 zł. Sylwek1906 napisał(a):
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
póki co,wygląda to dosyć skromnie..liczyłem na bogatszą ofertę szczególnie odzieży lifestyl-owej, no i ten stary herb SSA, to była dobra okazja do powrotu do wspólnego z TS-em herbu..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
10 znaków. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dziwi troche cena koszulek zaproponowana w chwili obecnej, ten model koszulki w sklepie internetowym jest do kupienia (tyle że bez Gwiazdy) za 109 złotych. Biorąc pod uwagę że klub ma sprzęt taniej to marza na koszulce wynosi ponad 100%
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Koszulka Legii - 269 złotych. Koszulka Lecha - 250 złotych. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Ale weź pod uwagę że w Krakowie kupuje się koszulki klubowe praktycznie tylko na mecze, więc automatycznie popyt jest niższy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Czy w warunkach tak ograniczonego popytu jest to osiągalne? |
|
|

|