|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
I dlatego zniżaj się do ich poziomu, brawo.
Patrzę na to wszystkie obiektywnie. Zapominam, że grał to Lech, widzę polską drużynę w eliminacjach LM, to jest najważniejsze. I kibicuje jej z całego serca. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mogło być więcej, zespół z Poznania obsiadł koło 65-70 minuty, brak wartościowych zmienników. A i Sparta też jakby czekała na tą końcówkę by jakoś szybciej zaatakować. Świetny jest ten ich młody zawodnik z WKS (nie będę przekręcał nazwiska bo nie pamiętam dokładnie), potrafi się zastawić, obrócić się pod kryciem, bardzo mi się spodobała jego gra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ciiii................ Słyszycie
Sparta zagrała swoje, zasłużyła na zwycięstwo. Mecz walki, brzydki. Dobrze, że chociaż ta bramka wpadła. Lech |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
nie kminie czym Wy sie podniecacie ? tym ze znowu wstyd na arenie miedzynarodowej ,wiem ze oni tez beda sie modlic aby Wisła odpadla na tym etapie ale wiekszosc z Was zachowuje sie juz podobnie jak kolezanka za miedzy , jak szydery ,zaraz nasz mecz skupcie sie na tym a nie na Amice ,oni dlatego uwazaja sie za najlepszych w Polsce bo skupiacie sie na nich a nie na Wiśle ,zlejcie to sikiem prostym przerywanym prostoliniowym i **** im w kartoflane dupy jestesmy Wisła i najlepsi w Polsce kibice to pokazujmy to na codzien
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jeśli to nie jest ironia, to powiedz mi chłopie co Ty bierzesz?
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
tak jak ktos napisał w połowie, kibicuj drużynie której kibice na tym meczu maja szmate z gwiazdą przekreslona |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Sparta przez większą część meczu grała straszna pytę. Pyry ich tłamsiły.
Końcówka, kiedy to chłopaki z krainy kwitnącej bulwy opadli z sił, to już coraz groźniejsze akcje Sparty. Gol taki lekko przypadkowy, ale po nim Prażanie ruszyli do ataku. Mogli coś strzelić - nie strzelili. Szkoda. Byliby w lepszej sytuacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja też jestem za polskimi druzynami. Niech polska liga idzie do przodu, a nie spada na dno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wszystkim płaczącym fanom zupy ziemniaczanej życzę ....
Przed dwumeczem uważałem, że szanse są jak 60/40 na korzyść Sparty. W rewanżu będzie bardzo, bardzo ciężko. Wiele może zależeć od postawy sędziego bo Sparta potrafi się zagotować i wtedy nietrudno o kartki (niestety zwłaszcza doświadczony Rzepka, który jest przyzwyczajony, że mnóstwo rzeczy w Czechach uchodzi mu na sucho narażony jest na karę). Tym niemniej drzwi do LM się lekko przymknęły ku mojej podwójnej radości
Ostatnio edytowane przez spartan : 27.07.2010 o godz. 21:35.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lechowi jakby od 70 minuty brakło siły, w reważnu wynik jest sprawą otwartą.Sparta to już nie ta sama drużyna co z czasów gdy grali w LM.W Lechu najbardziej podoabała mi sie gra Kriwieca i Kotora a w Sparcie Kadlca i aktywnego Sionki.Ten Wilfried też ciekawy zawodnik
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Sionko do Wisły
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Jak widzisz ichniejsze flagi jasno dające do zrozumienia co o nas myślą to też im kibicujesz z całego serca? Ja Ci nie mówię co masz myśleć... Ty mi też nie mów ![]() ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem normalnym kibicem, nie napinaczem jak niektórzy. Haha teraz chcecie mnie zjeść, bo boli was co powiedziałem xD
Uraz do Lecha możecie mieć, ale do kibiców, a nie piłkarzy, którzy mają wy*ebane na kosy, po prostu grają. Oczywiście są wyjątki. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Amika przegrała...I bardzo dobrze nie wiem czy to zmęczenie ale wyglądało to tak jakby ostatnie 25 minut czekali na koniec meczu i wynik 0-0 im się należy.Taka postawa wkur*** ludzi. Znowu atak lecha leży i kwiczy.Ani jednej akcji środkiem boiska.Same wrzutki które były dość słabe.
Jak bym oceniał tylko 2 połowę to wynik sprawiedliwy bo przed przerwą obie drużyny grały padakę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
a mnie żal że przegrali tylko 1-0, żal ci wroga? żal ci było jak widziałeś na trybunie flagę z przekreśloną gwiazdą? mam nadzieje że ich Sparta powiezie we Wronkach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
My też jesteśmy Polską drużyną więc się skupcie na czwartku a nie na tych kartoflach którzy szydzą z nas na każdym kroku!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
trzeba bylo podkrasc sie do szatni Amiki po meczu w Lubinie i posluchac hymnu Cracovii...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Rewanż może być ciekawy. Wystarczy 1 bramka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kibicuję piłkarzom, nie kibicom, to różnica ;> |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Lech do złudzenia przypomina samych siebie z zeszłorocznego pojedynku z Brugee. Niby przyzwoity europejski rywal, ale jak najbardziej do ogrania. Niby przyzwoita postawa na boisku, ale brak koncepcji, jak przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja amici nie lubię i gdy walczyliśmy o mistrza niezłe rzeczy na nich wymyślałem. Ale nie napiszę że ich nienawidzę i nie mam zamiaru przejmować się ich problemami i meczami w Europie, ich sprawa. W obowiązku kibica Wisły nie jest oglądanie meczu Lecha i kibicowanie jego rywalowi. Kibicowsko im odpowiemy robiąc lepsze oprawy, jak ich poziom skończył się na przekreślonej białej gwieździe ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Plują na Was a wy mówicie że pada deszcz... Mało Wam jeszcze? Przekreślona Biała Gwiazda to za mało, żeby co niektórzy wreszcie się ogarnęli? Bo jak dla mnie to jest szczyt żenady, jadą na wyjazd za granicę kraju i wieszają flagę anty...
Co do samego meczu: jeszcze nic nie rozstrzygnięte, choc Sparta ma dobrą zaliczkę. 1-0 przy ich doświadczeniu może dac im spokojną grę i przy dobrej grze skrzydłowych kontry, które wypunktują pyry. Ehh, gdyby tak miec takiego gracza jak Sionko... |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Zgadzam się w całej rozciągłości. Po tym co zobaczyłem w ostatnim kwadransie jeśli w rewanżu Sparta wciśnie choć jedną bramkę Amica przy obecnym potencjale ofensywnym nie ma szans na strzelenie trzech goli.
Tak więc wystarczy jedna bramka. W ostateczności remis 0:0 biorę w ciemno. ![]()
Wisła Kraków. Widać, kto tu rządzi!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A co do wyniku to 1:0 to chyba najbardziej zdradliwy wynik. Niby nie dużo do odrobienia ale wystarczy jedna bramka rywala i już trzeba samemu strzelić trzy. A że to Lech musi zaatakować to i okazje do kontry będą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Sparta ladnie Lecha wyczekala, potem udezyla i maja zwyciestwo.
jak dla mnei Czesi sa duzo lepiej ulozona druzyna. Lech niby cos tam szumial, ale nic z tego nie wyszlo. Potem jak juz lekko oslabli Czesi zrobili swoje. Z taka gra Lech szans raczej nie ma, chyba ze znowu pomoze im to ich niesamowite szczescie.. Ale po dzisiejszym meczu jestem optymista i sadze, ze dalej Lech nie przejdzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kuchenni raczej odpadną...Widać,że są słabi... Kiedy Sparta wrzuciła wyższy bieg nie wiedzieli co się dzieje
![]() Widzę, że na forum jest dużo chłopaków,którzy byli za amicą w obronie honoru polskiej piłki nożnej,tak więc nie martwcie się: za rok to Wisła zadba by Polacy byli dumni i mieli klub w LM ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
widac że Kriwiec to ograny w pucharach zawodnik (LM,LE), zagrał o wiele lepiej od Peszki .Ze 4 takich z doświadczeniem z ligi mistrzów w składzie i można szturmowac europe
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Poziom dyskusji w tym wątku sięgnął dna. Na pewno z rana pokasuję połowę postów, jeśli wcześniej nie zrobi tego ktoś inny. Teraz nie mam na to czasu ani ochoty.
Wynik satysfakcjonujący, choć bez szału. 1-0 daje Sparcie możliwość gry z kontry, należy liczyć że coś na wyjeździe strzelą. Meczu nie widziałem, ale martwi mnie sygnalizowana przez komentatorów zwyżka formy Amiki. Czy faktycznie Poznaniacy grali lepiej? ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Obie druzyny siebie warte . Żadna z nich nie zasługuje na LM . Grupa LE to jest max możliwości na co stac Lecha ( na co zresztą i tak nie ma wielkich szans ) , zresztą juz pisałem w innym temacie ze ta druzyna skończyła sie z odejściem Lewandowskiego , Rengifo i wczesniej Murawskiego . W tym sezonie mogą nie łapnąć sie do pucharów . Mam nadzieję że spadnie na kibiców z Poznania kolejny kubeł zimnej wody .
W Poznaniu mimo wszystko może być wyrównany mecz i znając 'szczescie' Lecha , jeszcze awansuja , ale daje im najwyżej 25% szans . Sparte zaś , przed meczem uważałem ża wymagajacego rywala , a okazują się naprawde cieniem dawnej Sparty , szkoda . Mam nadzieje że moderatorzy będa konsekwentni i wyzywających od 'pajaców' uświadomią że to nie gimnazjum , ale forum gdzie się DYSKUTUJE , nie WYZYWA . To pewnie i tak dla niektórych za wysokie progi intelektualne .. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
|

|
||||||