|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Co by nie mówić, Kotorowski dobrze gra w 2 połowie (pierwszej nie widziałem)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Sparta sie rozgrzala
smainie z amici bezcenne![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Brawo !!
Balonik pompowany przez media powoli pęka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie awansują bo nie strzelili bramki na wyjeździe.
Chyba nie zdają sobie sprawy jaką szanse zaprzepaścili. Świetny wynik dla słabej dzisiaj Sparty. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gre Sparty do mniej wiecej 75 minuty nazwe dramatyczna, problem w tym ze nie wiem jak nazwac gre Lecha... Problem w tym, ze teraz Lech gra **** ale w lidze to wystarczy bo reszta gra...no przynajmniej grala cos w ten sam desen
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ten mecz mi przypomina mecz Beitar - Wisła. Tak samo frajerska porażka. Tak jak Wisła wtedy, tak Lech teraz "bał się zwyciężyć".
Dla mnie porażka w tym meczu pokazuje bezjajeczność Lecha i Zielińskiego. Rywal do ogrania i to gładko a oni przegrywają w tak frajerski sposób. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nic nie pęka 1:0 to nie 5:0. Nie przesadzajcie z tym hurra optymizmem!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Frajerska porazka - brawo. Lech mial swoje sytuacje, a cieńka Sparta strzeliła farfocla na wage awansu.
Normalnie klasyka polskiej pilki w europejskich pucharach. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Szkoda tej sytuacji Sionki, byłaby piękna bramka. No nic, może w rewanżu. Tam już Sparta będzie mogła sobie pograć z kontry.
Mecz naprawdę denny. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Sparta!Sparta!
jebac zydow, s****ysynow...Sparta xd ![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
I po strachu. Bo już niektórzy coś zaczynali jęczeć o LM i pieniądzach
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Super sprawa poprawili mi humor przed spaniem. Ten cały Arboleda to mi na jakiegos pedała wyglada !
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z umiarkowanym optymizmem czekam na rewanż
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
No i brawo koniec spotkania. Mecz nudny jak flaki z olejem, że się posłużę eFeMowskim cytatem. Właściwie to niezłe ostatnie 20-30 minut kiedy to Czesi przejęli kontrolę, a Lech nie nadążał kondycyjnie i Czesi to wykorzystali (jak ponoć mają w zwyczaju). Jako, że kibicem Lecha nigdy nie byłem to płakać nie zamierzam
Miejmy nadzieje, że teraz Sparta, która będzie mogła grać to co lubi dorzuci kilka bramek przy Bułgarskiej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No będzie ciekawie w rewanżu :] Lech na razie w Pucharach nie strzelił w meczu więcej niż 1 bramkę a tu ich Sparta może pyknąć z kontry i trza będzie strzelić aż trzy :]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oni jeszcze nie odpadli... My rok temu to.. ech!
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
tylko 1-0 wiec spokojnie... dobrze ze nie strzelili gola.. ale jeszcze daleko do pelni sukcesu, go Sparta!
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mam wrażenie, że Sparta wrzuciła na 2 bieg dopiero ok 70 minuty.Wcześniej grali futbol Skorży, czyli dzida do przodu i może się coś uda.
Jak Prażanie będą grali taki futbol jak w końcówce, to drużyna z Wielkopolski uświadczy zgwałcenia na swoim stadionie. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Zniżacie się do ich poziomu. |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
brawo sparta
![]() ![]() ![]() ![]()
WISŁA TO MY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
POWIEM TAK NIENAWIDZĘ LECHAA!!!! KTO BY NIE GRAŁ W PUCHARACH TO BĘDĘ MU KIBICOWAŁ TYLKO NIE LECHOWI!!!!! nawet legla może być dla mnie ale nie lech... osobiście ich nienawidzę... każdemu klubowi będę kibicowałnawet znienawidzonej legii ale nie lechowi!!! życzę im drugiej porażki... ;D na razie chłopaki... ;D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Fajnie, że cieszy was porażka Lecha :/
Grali lepiej, Sparta zagrała lepiej tylko w końcówce. Należał się Lechowi remis i żal mi Kolejorza bo robili co mogli. |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
1:0 To i tak mało w kontekście wyjazdu Sparty do Poznania.
Szkoda bo mogło być więcej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
hahah co poniektóre dzieciaki się chyba za bardzo podjarały... Żenujące niektóre wpisy, no ale cóż - internetowych napinaczy-zawistników wszędzie pełno i to forum nie jest wyjątkiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Poznański bramkarz miał dziś szczęście albo wyczucie . Dziwny mecz , bo mogło być 3-0 i w tę i w tamtą stronę. W sumie mnie najfajniej to się Kołtonia słuchało, szczególnie jak zapłakał po koniec, że na LM trzeba będzie czekać nie 15 ale 50 lat. Biedaczysko.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wes idz zawijac. Prosze Cie fartem awansowali,jak i fartem graja w eliminacjach do LM.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Teraz jeszcze niektórzy może się popłaczą bo lech przegrał?
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |