|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przeczytałem.oblesny i jego kolega odplyneli.
3 banki zysku (podkreslam zysku, nie obrotu)za sprzedaz kolekcji ?!!Zakladajac optymistycznie 35 % marze ,to mniej wiecej 8600000 obrotu.Ile legijnego badziewia musieliby sprzedac ,zeby zafakturowac ponad 2000000 euro ?Pytanie oczywiscie retoryczne.Oblesny stara sie sponsorowanym artykulem ,przypudrowac kompromitacje z Zyro a legijny fanklub na tym forum lyka jego kocopoly jak pelikany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Ale realne pytanie - ile nasz klub zarabia na pamiątkach (szeroko pojmowanych) - będzie 100k miesięcznie? Czy bliżej 10k? Bo w bańkę miesięcznie na Legii... to by trzeba było mieć sieć sklepów w całej Polsce chyba, żeby liczyć na taki zarobek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeśli już cie interesuje moja d... to jedyne co możesz zrobić to mnie w nia pocałować. W innym razie odpi... sie jesli nie masz nic konkretnego i merytorycznego do napisania w odniesieniu do mojego postu.
Jesli masz ochote onanizowac sie po slowach oblesnego to juz twoj fetysz, tylko nie rob tego na tym forum i nie kaz innym sie tym i nim fascynowac
Ostatnio edytowane przez shaggy : 27.11.2014 o godz. 17:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Odpowiem konkretnie, na Twój jakże bardzo merytoryczny post, bo widzę, że tego oczekujesz: "- legia miała kilkaset mln długu, przyszedł obleśny i dlug wyparowal" Co mnie to ....a obchodzi? Nie jestem kibicem Legii. Za to byłoby fajnie jakby dług Wisły mógł zmaleć chociaż w małym stopniu i to jest dla mnie ważny temat. "- jeszcze niedawno obleśny zarzekal się ze nie pusci Żyry za mniej niż 10 baniek, a teraz blaga pół Europy i rozsyła komprmitujace spamy w tym temacie" Co mnie to ....a obchodzi? Dla mnie może chcieć za Żyre nawet 100 mln euro. Za to byłoby fajnie jakby Wisła mogła kogoś sprzedać za choćby 1 mln, co pewnie podratowałoby budżet. Zresztą u nas nie jest lepiej, bo Smuda swego czasu błagał o jakiś sponsorów na transfery. Albo mówi, że przetestuje każdego kogo mu podeślą. "- jeszcze niedawno narzekal ze na zachodzie z gadzetow jest spora kasa a w legii jest to malusieńki procent budżetu teraz chwali się ze zarabia na szmatkach z elka już 10 baniek" Co mnie to ....a obchodzi? Za to byłoby miło jakby Wisła rozwinęła się w tym kierunku, co zwiększyłoby wpływy do kasy. Zmień gościu priorytety i od....... się od Legii, a zajmij się własnym klubem, który na dobrą sprawę za rok może grać w 4 lidze. Ich cyrk ich małpy. A jak już masz kogoś cisnąć to bandę żydowską, bo to jest nasz wróg.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 27.11.2014 o godz. 17:51.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
jagul , nic Cie nie obchodzi jak piszesz , ale łykasz legijne farmazony bez popitki , i jeszcze dodajesz jakieś pogrubione życzenia , masz problem z warszawką , nie komentuj ich wypocin, mamy prawo skomentować jako kibice Wisły wynurzenia obleśnego u legijnego przydupasa, każdy ma swojego wroga więc zajmij się jak piszesz swoim
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 27.11.2014 o godz. 18:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A pogrubione życzenia są REALNYMI problemami dotyczącymi Wisły, a nie jakiegoś klubu oddalonego 300 km od Krakowa. No chyba, że cena za Żyre ma jakieś powiązania z sytuacją panującą obecnie w Wiśle. Poza tym to co wy tu piszecie, to na pewno nie jest komentowanie tylko jawne najeżdżanie bez cienia obiektywizmu . Nawet nie macie żadnego dowodu, że to co mówi Leśniodorski jest prawdą albo nieprawdą, a napierdalacie na niego, że jest bajkopisarzem. A obiektywizm doskonale widać po tym jak go nazywacie.PS. Do postu poniżej: nie popłacz się klakierku :(
Ostatnio edytowane przez Jagul : 27.11.2014 o godz. 19:47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do kerim 1906 i shaggy : przestancie z laski swojej,karmic trola.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trudno powiedziec.Liczac pobieznie ,zeby zafakturowac netto 100 k miesiecznie to trzeba by sprzedac np okolo 1200 koszulek meczowych albo (tutaj zakladam wyzsza marze) 5000 smokow "bazyli".I w jednym i w drugim przypadku zadanie dosyc trudne,ale chyba nie niemozliwe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cieszę się z tych deklaracji... i mam nadzieję, że skupisz sie na postach i tematach, które Cię interesują a resztę innych odpuścisz.
Co do tego o kim pisze na czym się skupiam to sprawa moja i... tylko moja więc sorry wrogów nie musisz mi szukać. Powtórzę jeszcze raz jeśli ktoś z maslanymi oczkami i zapartym tchem patrzy na usta oblesnego i tego drugiego transika i lyka wszystko i do tego mocno wzdycha och i ach - jego prawo. Proponuję jeszcze co niektórym założenie osobnego tematu z fanklubem... Jesli dla mnie ten pan w pewnych wymiarach robi pijar to po prostu o tym pisze...i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
obleśny z cherubinkiem kompromitują się z opchnięciem drewniaka" prawie jak ....., żyro ", a gostek 022 kompromituje się z cyfrą 11 , jak to szło ? z tym tekstem do Celticu i na całą Europę , gramy fair czy jakoś tak ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
eee tam... od razu zbrodnia... Tak sie teraz dziala w eliganckim swiecie pilkarskiego biznesu.Oryginalnie ,otwarcie,szczerze i bez uprzedzen. I jeszcze do Kierunkowego- ty nie rozrabiaj na forum tylko do sklepu lec i kolekcje wykupuj.Numery oblesnemu musza sie przeciez zgadzac. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę, że nazywanie Leśnego - obsranym zamiast obleśnym zaboli go jeszcze bardziej. Polecam
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie miej mu za złe. Boguś przy ostatnim spotkaniu z nim nie do końca chyba wyszoROWAł okolice intymne, został mu uraz.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ależ poziom dyskusji. To fourum leci na łeb na szyję. Napinka jak w 2c w rejonowej gimbazie. Szkoda tracić czas.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a z reszta.... nie trac czasu .idz sobie.na forum Legii najlepiej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dyskusji ? wg. mnie jest to raczej zachowanie typowego płaczliwego Polaka. Ktoś inny ma dobrze, to teraz on będzie na niego naskakiwał i go dyskredytował pomimo iz tak naprawde mu zazdrości..
napisał Ebebenge śmieszny list - napisał. Pośmiali my pośmiali ale co Nas to ....a obchodzi ? Naszym interesem powinna być troska o Nasz klub! Nasz. Gorzej będzie jak tego Żyre sprzedadzą za grube hajsy, ciekawe kto wtedy będzie się śmiał. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a ty na amiki lub ksp, idealnie tam pasujesz. Najlepiej z kolega z Warszawy.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 28.11.2014 o godz. 15:13.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Znowu robi się forum Legii jak za dawnych czasów w europejskim, gdzie leciało po naście nowych stron z okazji jednego meczu w europucharach.
Jednak Leśny efekt osiąga, bo mówi się o Legii - nie ważne jak, ale zawsze |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Czy możemy wypie... te przydupasy legijne z tego forum bo poziom zenujacy już dawno został przekroczony..
chciecie psiac o swojej wielkiej warszawie to pozakladajcie sobie fora na stornch gimnazjum do których zasuwacie każdego dnia i będzie super... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kiedy trzeba utemperować Warszawiaków to trzeba bo owszem za często tu cwaniakują - najlepiej temperować banem - ale to nie zmienia faktu, że spora część osób co się tu wypowiada to ma ból dupy na punkcie Legiuni niczym judasze na punkcie Wisły. Może sami tego nie widzicie ale warto na sprawę spojrzeć z dystansem i przestać się ośmieszać, bo ciągłe pisanie tutaj o Legii i nawet słuszne dosrywanie jej to bardziej powód do wstydu niż zadowolenia bo nie ma co przeżywać wszystkiego co związane z nieswoim klubem. Ekscytujecie się tą Legią jak sracovia Wisłą. Patologia.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak tam chlopaki nowe stringi z L-ka z nowej kolekcji zakupione ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jeszcze nawiązując do mojego ostatniego postu. Prześledziłem 2 ostatnie strony tego tematu i akurat tutaj żaden Warszawiaczek dupy nie spinał tylko od początku "Wy" się zaczęliście spuszczać i rozwodzić na temat tego i owego. Także się zastanówcie kto tu jednak przypał robi i czy was na prawdę dupa nie boli.
Wstyd robicie sobie i jeszcze jak coś nie pasuje to Wiślaków wyzywają. Parodia. Może jednak te stringi L-ki to sobie Ty kup - Yossarian - i na złość Leśnemu seraj się w nie. Byś miał +5 do ligi chuliganów za zasrane majtki klubowe. Robicie problemy tam gdzie ich nie ma a tam gdzie one są (na naszym podwórku) to się z dala od nich trzymacie. Nie lepiej pomóc Wiśle niż się napinać na Legię? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Te ,krotkie zolnierskie sloma moze nawet ty pojmiesz : 63.5 Kg napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kerim1906, shaggy, yossarian nasi obrońcy przed napływem legionistów! Dziękujemy wam, że ich jak to powiedział kerim prostujecie, bo sami byśmy sobie nie poradzili
. Liczę na to, że w rankingu kibicowskich nethoolsów będziecie w czołówce. Chłopaki z Warszawy ewidentnie się was przestraszyli, bo zdecydowanie rzadziej się pojawiają!
Ostatnio edytowane przez Jagul : 29.11.2014 o godz. 15:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze. Piszę do Ciebie w bardzo ważnej sprawie: Jagul i inni tęczowi chłopcy nadstawiający d... między innymi legionistom w ramach promowania szeroko rozumianej tolerancji nie zmuszajcie do tego innych - obroncy ucisnionych legionistow na tym forum. Jak nic szykuje sie Wam odpowiednik nagrody - sprawiedliwy wsrod narodow swiata Skoro tak wielkie wrazenie robi na Was pewien pan piszcie ku jego czci peany np na jego koncie tweeterowym, nie musicie tego robic tutaj... A teraz cos na temat: Podbeskidzie goni Lechie grajac w 10, niedobrze to wyglada u braci. Ma nad czym pracowac Brzeczek. Miala byc walka o 3 a jest na razie klopot z pierwsza osemka. 70 minuta meczu i Jaga remisuje z Zawisza, jeśli się taki wybik utzryma zostajemy na 2 miejscu. |
|
|