The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2014, 17:02
Przeczytałem.oblesny i jego kolega odplyneli.
3 banki zysku (podkreslam zysku, nie obrotu)za sprzedaz kolekcji ?!!Zakladajac optymistycznie 35 % marze ,to mniej wiecej 8600000 obrotu.Ile legijnego badziewia musieliby sprzedac ,zeby zafakturowac ponad 2000000 euro ?Pytanie oczywiscie retoryczne.Oblesny stara sie sponsorowanym artykulem ,przypudrowac kompromitacje z Zyro a legijny fanklub na tym forum lyka jego kocopoly jak pelikany.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 27.11.2014, 17:15
Ale realne pytanie - ile nasz klub zarabia na pamiątkach (szeroko pojmowanych) - będzie 100k miesięcznie? Czy bliżej 10k? Bo w bańkę miesięcznie na Legii... to by trzeba było mieć sieć sklepów w całej Polsce chyba, żeby liczyć na taki zarobek.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.11.2014, 17:26
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Fakt. Jedyne co jest stałe to Twój ból dupy związany z Legią
Jeśli już cie interesuje moja d... to jedyne co możesz zrobić to mnie w nia pocałować. W innym razie odpi... sie jesli nie masz nic konkretnego i merytorycznego do napisania w odniesieniu do mojego postu.
Jesli masz ochote onanizowac sie po slowach oblesnego to juz twoj fetysz, tylko nie rob tego na tym forum i nie kaz innym sie tym i nim fascynowac
Ostatnio edytowane przez shaggy : 27.11.2014 o godz. 17:28.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.11.2014, 17:47
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Jeśli już cie interesuje moja d... to jedyne co możesz zrobić to mnie w nia pocałować. W innym razie odpi... sie jesli nie masz nic konkretnego i merytorycznego do napisania w odniesieniu do mojego postu.
Jesli masz ochote onanizowac sie po slowach oblesnego to juz twoj fetysz, tylko nie rob tego na tym forum i nie kaz innym sie tym i nim fascynowac
Widzę, że masz bardzo rzadki dar - czytanie w myślach. Z jednego zdania na temat Twojej dupy potrafiłeś ocenić, że jestem prolegijny. Brawo!

Odpowiem konkretnie, na Twój jakże bardzo merytoryczny post, bo widzę, że tego oczekujesz:
"- legia miała kilkaset mln długu, przyszedł obleśny i dlug wyparowal"
Co mnie to ....a obchodzi? Nie jestem kibicem Legii.
Za to byłoby fajnie jakby dług Wisły mógł zmaleć chociaż w małym stopniu i to jest dla mnie ważny temat.

"- jeszcze niedawno obleśny zarzekal się ze nie pusci Żyry za mniej niż 10 baniek, a teraz blaga pół Europy i rozsyła komprmitujace spamy w tym temacie"
Co mnie to ....a obchodzi? Dla mnie może chcieć za Żyre nawet 100 mln euro.
Za to byłoby fajnie jakby Wisła mogła kogoś sprzedać za choćby 1 mln, co pewnie podratowałoby budżet. Zresztą u nas nie jest lepiej, bo Smuda swego czasu błagał o jakiś sponsorów na transfery. Albo mówi, że przetestuje każdego kogo mu podeślą.

"- jeszcze niedawno narzekal ze na zachodzie z gadzetow jest spora kasa a w legii jest to malusieńki procent budżetu teraz chwali się ze zarabia na szmatkach z elka już 10 baniek"
Co mnie to ....a obchodzi?
Za to byłoby miło jakby Wisła rozwinęła się w tym kierunku, co zwiększyłoby wpływy do kasy.

Zmień gościu priorytety i od....... się od Legii, a zajmij się własnym klubem, który na dobrą sprawę za rok może grać w 4 lidze. Ich cyrk ich małpy. A jak już masz kogoś cisnąć to bandę żydowską, bo to jest nasz wróg.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 27.11.2014 o godz. 17:51.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 27.11.2014, 18:57
jagul , nic Cie nie obchodzi jak piszesz , ale łykasz legijne farmazony bez popitki , i jeszcze dodajesz jakieś pogrubione życzenia , masz problem z warszawką , nie komentuj ich wypocin, mamy prawo skomentować jako kibice Wisły wynurzenia obleśnego u legijnego przydupasa, każdy ma swojego wroga więc zajmij się jak piszesz swoim
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 27.11.2014 o godz. 18:59.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 27.11.2014, 19:30
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
jagul , nic Cie nie obchodzi jak piszesz , ale łykasz legijne farmazony bez popitki , i jeszcze dodajesz jakieś pogrubione życzenia , masz problem z warszawką , nie komentuj ich wypocin, mamy prawo skomentować jako kibice Wisły wynurzenia obleśnego u legijnego przydupasa, każdy ma swojego wroga więc zajmij się jak piszesz swoim
Nie mam żadnego problemu. Ty za to masz na pewno problem z czytaniem ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem, że jestem fanem Leśnego i wierzę w jego działania. Chyba, że pokażesz mi jakieś cytaty.
A pogrubione życzenia są REALNYMI problemami dotyczącymi Wisły, a nie jakiegoś klubu oddalonego 300 km od Krakowa. No chyba, że cena za Żyre ma jakieś powiązania z sytuacją panującą obecnie w Wiśle.

Poza tym to co wy tu piszecie, to na pewno nie jest komentowanie tylko jawne najeżdżanie bez cienia obiektywizmu . Nawet nie macie żadnego dowodu, że to co mówi Leśniodorski jest prawdą albo nieprawdą, a napierdalacie na niego, że jest bajkopisarzem. A obiektywizm doskonale widać po tym jak go nazywacie.

PS. Do postu poniżej: nie popłacz się klakierku :(
Ostatnio edytowane przez Jagul : 27.11.2014 o godz. 19:47.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 27.11.2014, 19:40
Do kerim 1906 i shaggy : przestancie z laski swojej,karmic trola.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 27.11.2014, 19:56
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Ale realne pytanie - ile nasz klub zarabia na pamiątkach (szeroko pojmowanych) - będzie 100k miesięcznie? Czy bliżej 10k? Bo w bańkę miesięcznie na Legii... to by trzeba było mieć sieć sklepów w całej Polsce chyba, żeby liczyć na taki zarobek.
Trudno powiedziec.Liczac pobieznie ,zeby zafakturowac netto 100 k miesiecznie to trzeba by sprzedac np okolo 1200 koszulek meczowych albo (tutaj zakladam wyzsza marze) 5000 smokow "bazyli".I w jednym i w drugim przypadku zadanie dosyc trudne,ale chyba nie niemozliwe.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 28.11.2014, 12:39

Cieszę się z tych deklaracji... i mam nadzieję, że skupisz sie na postach i tematach, które Cię interesują a resztę innych odpuścisz.
Co do tego o kim pisze na czym się skupiam to sprawa moja i... tylko moja więc sorry wrogów nie musisz mi szukać.
Powtórzę jeszcze raz jeśli ktoś z maslanymi oczkami i zapartym tchem patrzy na usta oblesnego i tego drugiego transika i lyka wszystko i do tego mocno wzdycha och i ach - jego prawo. Proponuję jeszcze co niektórym założenie osobnego tematu z fanklubem...
Jesli dla mnie ten pan w pewnych wymiarach robi pijar to po prostu o tym pisze...i tyle.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 28.11.2014, 13:05
Jesli dla mnie ten pan w pewnych wymiarach robi pijar to po prostu o tym pisze...i tyle.
Robić pijar w branży usługowo handlowej. Zbrodnia niesłychana

Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 28.11.2014, 13:36
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Robić pijar w branży usługowo handlowej. Zbrodnia niesłychana

"Drogi przyjacielu,
mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze.
Piszę do Ciebie w bardzo ważnej sprawie:"

Tak uważam, że pijar w tej formie to zbrodnia
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 28.11.2014, 13:45
"Drogi przyjacielu,

obleśny z cherubinkiem kompromitują się z opchnięciem drewniaka" prawie jak ....., żyro ", a gostek 022 kompromituje się z cyfrą 11 , jak to szło ? z tym tekstem do Celticu i na całą Europę , gramy fair czy jakoś tak ?
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 28.11.2014, 13:55
"Drogi przyjacielu,

eee tam... od razu zbrodnia...
Tak sie teraz dziala w eliganckim swiecie pilkarskiego biznesu.Oryginalnie ,otwarcie,szczerze i bez uprzedzen.

I jeszcze do Kierunkowego- ty nie rozrabiaj na forum tylko do sklepu lec i kolekcje wykupuj.Numery oblesnemu musza sie przeciez zgadzac.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 28.11.2014, 13:58
Myślę, że nazywanie Leśnego - obsranym zamiast obleśnym zaboli go jeszcze bardziej. Polecam
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 28.11.2014, 14:07
Nie miej mu za złe. Boguś przy ostatnim spotkaniu z nim nie do końca chyba wyszoROWAł okolice intymne, został mu uraz.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 28.11.2014, 14:08
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że nazywanie Leśnego - obsranym zamiast obleśnym zaboli go jeszcze bardziej. Polecam
Ty nie mysl tylko do sklepu zapie....laj .Bo obsrany znowu bedzie musial oferty po europie rozsylac.Tym razem w sprawie Wrdjolaka czy innego Mr Liscia.Jak to szlo ? "Drogi przyjacielu ...."
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 28.11.2014, 14:34
Ależ poziom dyskusji. To fourum leci na łeb na szyję. Napinka jak w 2c w rejonowej gimbazie. Szkoda tracić czas.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 28.11.2014, 14:49
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ależ poziom dyskusji. To fourum leci na łeb na szyję. Napinka jak w 2c w rejonowej gimbazie. Szkoda tracić czas.
zamiast pi...olic smuty o tym ,ze ci sie poziom nie podoba to moze bys sie merytorycznie odniosl do wypowiedzi osob ,ktore z chirurgiczna dokladnoscia wytknely wpadki gostka ,ktorym sie tak zachwycasz.
a z reszta.... nie trac czasu .idz sobie.na forum Legii najlepiej.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 28.11.2014, 14:52
Dyskusji ? wg. mnie jest to raczej zachowanie typowego płaczliwego Polaka. Ktoś inny ma dobrze, to teraz on będzie na niego naskakiwał i go dyskredytował pomimo iz tak naprawde mu zazdrości..

napisał Ebebenge śmieszny list - napisał. Pośmiali my pośmiali ale co Nas to ....a obchodzi ? Naszym interesem powinna być troska o Nasz klub! Nasz.
Gorzej będzie jak tego Żyre sprzedadzą za grube hajsy, ciekawe kto wtedy będzie się śmiał.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 28.11.2014, 15:08
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Gorzej będzie jak tego Żyre sprzedadzą za grube hajsy, ciekawe kto wtedy będzie się śmiał.
Pewnie ja.....

Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.11.2014, 15:11
Yossarian napisał(a):Wyświetl post
zamiast pi...olic smuty o tym ,ze ci sie poziom nie podoba to moze bys sie merytorycznie odniosl do wypowiedzi osob ,ktore z chirurgiczna dokladnoscia wytknely wpadki gostka ,ktorym sie tak zachwycasz.
a z reszta.... nie trac czasu .idz sobie.na forum Legii najlepiej.
a ty na amiki lub ksp, idealnie tam pasujesz. Najlepiej z kolega z Warszawy.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 28.11.2014 o godz. 15:13.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 28.11.2014, 15:30
piter116 napisał(a):Wyświetl post
paradne , warszawka rozpycha się łokciami , Wiślacy próbują ich wyprostować , a niektórzy mają problem , super , debeściaki jesteście
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 28.11.2014, 15:49
Znowu robi się forum Legii jak za dawnych czasów w europejskim, gdzie leciało po naście nowych stron z okazji jednego meczu w europucharach.

Jednak Leśny efekt osiąga, bo mówi się o Legii - nie ważne jak, ale zawsze
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 28.11.2014, 16:07
Czy możemy wypie... te przydupasy legijne z tego forum bo poziom zenujacy już dawno został przekroczony..
chciecie psiac o swojej wielkiej warszawie to pozakladajcie sobie fora na stornch gimnazjum do których zasuwacie każdego dnia i będzie super...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.11.2014, 16:09
Kiedy trzeba utemperować Warszawiaków to trzeba bo owszem za często tu cwaniakują - najlepiej temperować banem - ale to nie zmienia faktu, że spora część osób co się tu wypowiada to ma ból dupy na punkcie Legiuni niczym judasze na punkcie Wisły. Może sami tego nie widzicie ale warto na sprawę spojrzeć z dystansem i przestać się ośmieszać, bo ciągłe pisanie tutaj o Legii i nawet słuszne dosrywanie jej to bardziej powód do wstydu niż zadowolenia bo nie ma co przeżywać wszystkiego co związane z nieswoim klubem. Ekscytujecie się tą Legią jak sracovia Wisłą. Patologia.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 28.11.2014, 16:09
piter116 napisał(a):Wyświetl post
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Dyskusji ? wg. mnie jest to raczej zachowanie typowego płaczliwego Polaka. Ktoś inny ma dobrze, to teraz on będzie na niego naskakiwał i go dyskredytował pomimo iz tak naprawde mu zazdrości..

napisał Ebebenge śmieszny list - napisał. Pośmiali my pośmiali ale co Nas to ....a obchodzi ? Naszym interesem powinna być troska o Nasz klub! Nasz.
fanklub,rzadzi,fanklub radzi,fanklub nigdy cie nie zdradzi

Jak tam chlopaki nowe stringi z L-ka z nowej kolekcji zakupione ?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.11.2014, 16:16
Jeszcze nawiązując do mojego ostatniego postu. Prześledziłem 2 ostatnie strony tego tematu i akurat tutaj żaden Warszawiaczek dupy nie spinał tylko od początku "Wy" się zaczęliście spuszczać i rozwodzić na temat tego i owego. Także się zastanówcie kto tu jednak przypał robi i czy was na prawdę dupa nie boli.
Wstyd robicie sobie i jeszcze jak coś nie pasuje to Wiślaków wyzywają. Parodia. Może jednak te stringi L-ki to sobie Ty kup - Yossarian - i na złość Leśnemu seraj się w nie. Byś miał +5 do ligi chuliganów za zasrane majtki klubowe.
Robicie problemy tam gdzie ich nie ma a tam gdzie one są (na naszym podwórku) to się z dala od nich trzymacie. Nie lepiej pomóc Wiśle niż się napinać na Legię?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 28.11.2014, 16:35
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze nawiązując do mojego ostatniego postu. Prześledziłem 2 ostatnie strony tego tematu i akurat tutaj żaden Warszawiaczek dupy nie spinał tylko od początku "Wy" się zaczęliście spuszczać i rozwodzić na temat tego i owego. Także się zastanówcie kto tu jednak przypał robi i czy was na prawdę dupa nie boli.
Wstyd robicie sobie i jeszcze jak coś nie pasuje to Wiślaków wyzywają. Parodia. Może jednak te stringi L-ki to sobie Ty kup - Yossarian - i na złość Leśnemu seraj się w nie. Byś miał +5 do ligi chuliganów za zasrane majtki klubowe.
Robicie problemy tam gdzie ich nie ma a tam gdzie one są (na naszym podwórku) to się z dala od nich trzymacie. Nie lepiej pomóc Wiśle niż się napinać na Legię?
No popatrz,dwie ostatnie strony przeczytales i wszystko wskazuje na to ,ze przyslowiowego c.h.u.j.a z nich zrozumiales.Tlumaczyl ci po raz kolejny nie bede ,bo wnioskujac z tego jak i co piszesz to pewnie znowu nie zrozumiesz.

Te ,krotkie zolnierskie sloma moze nawet ty pojmiesz :

63.5 Kg napisał(a):
Czy możemy wypie... te przydupasy legijne z tego forum bo poziom zenujacy już dawno został przekroczony..
chciecie psiac o swojej wielkiej warszawie to pozakladajcie sobie fora na stornch gimnazjum do których zasuwacie każdego dnia i będzie super...
Jak widac pilot z nami nie leci wiec wypier.. sie was nie da, stad moja prosba-wypi...cie sie sami.Ty i reszta fanklubu.Idzcie robic z siebie kretynow gdzie indziej
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 29.11.2014, 15:16
kerim1906, shaggy, yossarian nasi obrońcy przed napływem legionistów! Dziękujemy wam, że ich jak to powiedział kerim prostujecie, bo sami byśmy sobie nie poradzili . Liczę na to, że w rankingu kibicowskich nethoolsów będziecie w czołówce. Chłopaki z Warszawy ewidentnie się was przestraszyli, bo zdecydowanie rzadziej się pojawiają!
Ostatnio edytowane przez Jagul : 29.11.2014 o godz. 15:18.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 29.11.2014, 17:00
kerim1906, shaggy, yossarian nasi obrońcy przed napływem legionistów! Dziękujemy wam, że ich jak to powiedział kerim prostujecie, bo sami byśmy sobie nie poradzili . Liczę na to, że w rankingu kibicowskich nethoolsów będziecie w czołówce. Chłopaki z Warszawy ewidentnie się was przestraszyli, bo zdecydowanie rzadziej się pojawiają!
Drogi przyjacielu,
Piszę do Ciebie w bardzo ważnej sprawie:

Jagul i inni tęczowi chłopcy nadstawiający d... między innymi legionistom w ramach promowania szeroko rozumianej tolerancji nie zmuszajcie do tego innych - obroncy ucisnionych legionistow na tym forum. Jak nic szykuje sie Wam odpowiednik nagrody - sprawiedliwy wsrod narodow swiata
Skoro tak wielkie wrazenie robi na Was pewien pan piszcie ku jego czci peany np na jego koncie tweeterowym, nie musicie tego robic tutaj...

A teraz cos na temat:
Podbeskidzie goni Lechie grajac w 10, niedobrze to wyglada u braci. Ma nad czym pracowac Brzeczek. Miala byc walka o 3 a jest na razie klopot z pierwsza osemka.

70 minuta meczu i Jaga remisuje z Zawisza, jeśli się taki wybik utzryma zostajemy na 2 miejscu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów