|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Po co 3 obrońców z Chavezem na czele wyszło do Peszki na bok? Sam Cikos 2 chłopów nie pokryje.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A Legła przegrywa... 0:1 Chociarz tyle...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Żadna to pociecha Kolego... mamy niestety własny równie duży syfek do uprzątnięcia.
@ Kryniu Skutkiem tego będzie 8-10 tys na stadionie. Kwieciste mowy i ładne skądinad plakaty z Małym czy Sobolem nie zastąpią emocjonujących i wygranych meczów. Ew. wygrana z Amiką byłaby nadzieją na przełamanie, porażka czy nawet remis potwierdza, że jesteśmy tylko i wyłącznie średniakiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Górnik prowadzi w stolycy, tak off
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wiecie kim jest dobrze prezentujący się piłkarz naszej drużyny dla naszego zarządu? Ja wam powiem---> Money czyli sprzedać. Przecież głupi kibic i tak przyjdzie mimo że dostajemy w dupę w prestiżowych meczach. Kupi się kilku ziemniaków i jakoś to będzie a tymczasem będą rozwieszać plakaty wr22acamy i prezes z trenerem będą mówić jak bardzo potrzebują kibiców. Szlak mnie jasny trafia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zmiany potrzebne,Rios za Małego niech wejdzie
Piotr Brożek wchodzi ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
zmiany k....a gdzie ktos do pomocy Brożkowi,gdzie Rios gdzie Żurawski,
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
I jak długo będziemy pocieszać się niepowodzeniami innych? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Tymczasem Górnik prowadzi z Legią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kiedy ostatni raz wygraliśmy z Lechem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Takie mecze dobrze uświadamiają, że nie ma sensu się z tym składem drewna męczyc tylko rozgonić. Rok w rok nie potrafia wygrac z pomyslałby kto równymi sobie drużynami typu Lech, Legia. Jedyne 2 mecze ktore nam mowia o sile druzyny i zazwyczaj nie istniejemy.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
zawsze znajdzie sie kretyn, ktory uwaza sie za zajebistego fachowca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Macie ....a odbudowanie zespolu ..
Jest wielki .... i tyle. Maaskant do wyjebania bo w ogole nie wie co sie dzieje.. Jest cieniutki jak buc...wiec niech wypierdala kutas wielkii .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Faktycznie, niepotrzebnie faulował w polu karnym. Masz rację.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja sie z chłopakiem zgadzam wiem ze najprościej jest na trenera zwalić...ale sporo faktów za tym przemawia trener nie odpowiada za faul Wilka ale to nie ma znaczenia...byliśmy słabsi i tyle nasze nastawienie było fatalne nasze ustawienie to samo sam sobie koles zaprzeczył mówil kiedys ze nie umimy bronic to zaatakujemy...i co z tego jest że Brożek cała pierwsza polowe stał sam i miał ograc arbolede...i spółke ...żart...wiadome było ze Lech sie rzuci na nas i my mielismy zrobic to samo to nie barcelona tylko drzuyna która dostał cztery mecze z rzedu najlepsze jest to ze jak strzelislismy na 1-0 zupełnie nie zasłużenie to pomyślałem że chłop wie co robi...ale nie to był fuks...dlamnie rozwiązanie jest jedno nie ma kasy na transfery trenerem zostaje Kulawik i radzi sobie tym co ma przynajmniej bedzie faworyzował polaków Dlamnie wystepy Rado w pierwszym składzie były przykłądem na to ze chłop ma jaja co z wynikami...za Kuli ich nie było teraz ich nie ma Kula Kocha Wisełke zna chłopaków z Młodej niech da im pograć może za rok dwa znów odzyskamy swój blas co mamy do starcenia taki juz ansz zywot trzeba se po marudzic ale jest mi lepiej po tym poście....
pozdrawiamdlamnie przy takiej polityce transferowej trenerem Wiślak a do skałdu młodzierz zchodzimy na ziemie nie ma zawodników druzyny trenera... ![]()
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
a ....a kto za niego przyjdzie łbie? Probież smuda czy inny polski wynalazek?on zapierdala na boisku i przegrywa z mega chujowym lechem? ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Joker wchodzi ,Żuraw kto jak nie on
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
brawo
pfff dobry wystarczy bo wstyd ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
ja juz dziekuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wszystkie transfery last minute. Powoli musimy się przestawić na pozycję środka tabeli. Nie wierzę w ciągłego życiowego pecha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
O dziwo nasza obrona dziś nie gra tego co zawsze
Dobry mecz, Lech jest do ugryzienia, choć będę się cieszył z remisu... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i to by było na tyle...
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ihaaa! wapno...
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Jestem ciekaw pomyslu MAaskanta na ten mecz ?
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
karn yz dupy!!!!!!!! .......e to