|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Drodzy koledzy i koleżanki
http://www.allegro.pl/item1087338365...gwarancja.html http://www.allegro.pl/item1092984991...60_8_gier.html I czym się różni Arcade od Premium? wchodzi taka gra, że mogę dozbierać tego 1000 i już kupić normalną. ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dokładnie, najważniejsze jest to, żeby konsola nie była zbanowana. Arcade nie ma dysku, ale bardziej opłacalne chyba jest zakupienie Arcade i do tego sam sobie wmontować dysk. Chłodzenie Falcon albo Jasper.
najlepiej wejdź sobie na forum xboxa i tam zapytaj ekspertów ![]() http://xboxforum.pl/ http://forum.xboxonline.pl/index.php?act=idx A jak możesz dozbierać trochę kasy i zamierzasz kupować oryginalne gry, to polecam PS3 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
orientuje się ktoś, gdzie w Krakowie i okolicach ( kierunek Kraków - Myślenice - Pcim - zakopane... ) przerabiają Xboxy ?
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W DH Wanda Kraków(NH) dość fachowo przerabiają (jak będziesz zainteresowany to na PM dam ci numer) i po allegro chodzą ofery z Nowego Sącza bodajże.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
tego pierwszego w ogóle nie opłaca się brać. konsola jest stara i jest ryzyko że może paść. co do drugiej oferty to jest lepsza, ale dowiedz się z kiedy jest konsola. http://www.allegro.pl/item1095506122...gwarancja.html ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
na Reymonta, na samym końcu przy dojeździe do Piastowskiej jest serwis który przerabia Xboxy, kosztuje to (przynajmniej rok temu) 50zł, na miejscu, bez problemowo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Słyszałem też, że jest taki serwis gdzieś w Borku, orientuje się ktoś ?
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w Łagiewnikach, na przeciwko pętli autobusowej, pod Elbudem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hmmm może i ja swojego x-boxa wystawię?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
a co? zbanowali Ci ?
Just kiddingMam wielką prośbę do grających w Battlefield :BC2 na PS3. Zostało mi do zrobienia jedynie 5 trofek, w tym dwie w singlu - zniszczenie tych jeb.... m-com stations. Natomiast w multi mam do zrobienie - et tu Brute - i tu pytanie 1 - czy muszę grać ze znajomymi z PSN? np zapraszam Devil May Cry i jego w hardcore mode muszę dziabnąć nożem? Czy po prostu muszę dziambnąć 5-ciu team mate'ów? Druga trofka do zrobienia to 20 demolition kills. I tu pytanie Jak do k.....nędzy to zrobić? naparzam w budynki granatnikiem, rakietami, mortarem i nie mam jeszcze żadnego destruction2.0 na koncie. Może jest jakieśmiejsce na którejś mapie gdzie to można zrobić? Ostatnie do zrobienia to nabić 22 level, ale to jużtylko czasu wymaga Dzięki za (p)odpowiedzi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, nie zbanowali. Tylko od kiedy żona podłączyła swoje Wii do drugiego tv to X-Box poszedł w odstawkę.Więc zastanawiam się czy nie wystawić na allegro, bo i po co ma leżeć i kurzyć się
![]() Jak chcesz możesz mnie pozabijać. Odwdzięczę się
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 29.06.2010 o godz. 20:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok, wyślęCi wiadomośćna PSN i się jakoś ustawimy.
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy jest jakiś sklep z grami w krakowie gdzie skupują gry na PS3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
cholera i wciaz sie nie zdecydowalem czy xbx czy ps3
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nowy xbox ma wbudowane wifi (jak ps3 od początku), i podobno ma się nie psuć
no i chodzić ciszej od lotniskowca na manewrach ![]() Jak masz zajawkę na nowości, to w ps3 możesz oglądaćfilmy i graćw 3d, jeśli oczywiście dokupisz odpowiedni telewizor z okularkami. Ja osobiście mam to w d. No i mnie lepiej sięgra na padzie od ps3, ale wiem że wiele osób woli ten od xboxa. Za PS3 przemawia więcej fajnych gier na wyłączność, no i to, że nie musisz opłacać złotego konta, czy jak mu tam, żeby grać on-line. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nowy xbox ma wbudowane wifi (jak ps3 od początku), i podobno ma się nie psuć
no i chodzić ciszej od lotniskowca na manewrach ![]() Jak masz zajawkę na nowości, to w ps3 możesz oglądaćfilmy i graćw 3d, jeśli oczywiście dokupisz odpowiedni telewizor z okularkami. Ja osobiście mam to w d. No i mnie lepiej sięgra na padzie od ps3, ale wiem że wiele osób woli ten od xboxa. Za PS3 przemawia więcej fajnych gier na wyłączność, no i to, że nie musisz opłacać złotego konta, czy jak mu tam, żeby grać on-line. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mam to i to Xbox non stop użytkowany a Ps3 leży nie używane a leży nie używane dlatego , że szkoda mi po prostu wydawać tyle pieniędzy na gry bo jak sobie obliczysz 1 gra Ps3 150zł = 15 gier na Xbox 360 na giełdzie
. Zgadza się Pad jest lepszy od PS3 , ale przyzwyczaiłem się od Xboxa i jest ok . PS 3 na tą chwilę uruchamiam gdy sobie chcę oglądnąć film na blue ray i nic więcej .Jeśli masz dużo pieniędzy to polecam Ps 3 ale również polecam Xboxa . Do póki Ps3 nie będzie przerabialna to dla mnie remis Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A on-line jak grasz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja nie przerabiałem klocka, więc 150 zeta = 1 gra (jak dla mnie)
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 20.07.2010 o godz. 10:21.
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Może ktoś pomoże:]
Nie wiem co się dzieje ale w Fifie 2010 zazwyczaj po 2 meczu w trybie menadżerskim przy wyjściu do menu zawiesza mi grę:/ Nie wiem o co kaman, wcześniej takiego problemu nie miałem. Wątpię żeby coś było z laserem po żadnej innej gry mi nie przywiesza. Chodzi mi o wersję na xbox 360. Miał ktoś tak kiedyś? ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Oj Kamyk Kamyk
ja mialem sytuacje z fifa w ps3. Mianowice, wieszało mi gre w momencie gdy mial sie rozpocząc mecz. po jakims czasie, okazało sie ze reinstal wystarczył by wszystko wróciło do normy ![]() albo Kamyk jestes za dobry menadzerem i nie pozwala ci grac! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Przeinstalowałem i rzeczywiście pomogło
Już myślałem, że coś z płytą albo laserem![]() Pozdro Sz. ![]() ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś temat zamiera, więc skrobnękilka słów. Skończyłem wczoraj God of War III i jestem sakramencko usatysfakcjonowany. Na normalnym poziomie trudności, gra wycisnęła ze mnie ostatnie soki. kilka razy miałem ochotę rzucić padem w telewizor. Nie wiem jak to można przejśćw trybie tytana...
Teraz dosiadłem do wyzwań, ale zrobiłem tylko dwa. Reszta jest jakaś powalona Zobaczymy, może i tu mi się powiedzie. Polećcie coś dobrego do grania, zanim nowy COD wyjdzie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Red Dead Redemption,Just Cause 2,Demon's Souls...
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 04.08.2010 o godz. 09:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Red dead, to cośjak GTA... nie dla mnie. Nawet westernowy klimat nie ratuje u mnie tej pozycji. Po prostu nie przepadam za sandboxami...A te dwie następne to muszęobczaić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja czekam na mafie 2
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Demon's Souls to cRPG ze zjebanym poziomem trudności
ze starszych podobał mi się jeszcze Dantes Inferno (jak nie lubię bezsensownych siekanek byle przed siebie, to ten tytuł przypadł mi do gustu).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 04.08.2010 o godz. 09:33.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|