The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 16:08
Drodzy koledzy i koleżanki maniacy konsol,zwracam się do was z prośbą, jestem zielony w konsolach a szczególnie w Xbox 360 wyszły wersje z słabym chłodzeniem jak i te droższe.Dzisiaj kumpel oddał mi pół tysia i chce kupić Xbox'a 360 i chciałbym się was zapytać czy takie kosnole które chodzą 400-500 zł to nie są z tym sąłbym chłodzeniem? np.

http://www.allegro.pl/item1087338365...gwarancja.html

http://www.allegro.pl/item1092984991...60_8_gier.html

I czym się różni Arcade od Premium? wchodzi taka gra, że mogę dozbierać tego 1000 i już kupić normalną.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 28.06.2010, 19:04
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Drodzy koledzy i koleżanki maniacy konsol,zwracam się do was z prośbą, jestem zielony w konsolach a szczególnie w Xbox 360 wyszły wersje z słabym chłodzeniem jak i te droższe.Dzisiaj kumpel oddał mi pół tysia i chce kupić Xbox'a 360 i chciałbym się was zapytać czy takie kosnole które chodzą 400-500 zł to nie są z tym sąłbym chłodzeniem? np.

I czym się różni Arcade od Premium? wchodzi taka gra, że mogę dozbierać tego 1000 i już kupić normalną.
Z tych 2 aukcji raczej nikt ci nie powie która konsola ma poprawione chłodzenie bo nie pisze czy jest to wersja FALCON czy JASPER(wersja z poprawionym chłodzeniem) czy ZEPHYR. Najlepiej zapytaj o to sprzedającego i dowiedz się koniecznie czy banowana na xbl bo czasami można na zonka trafić. http://pl.wikipedia.org/wiki/Xbox_360 tutaj w tabeli masz ładnie rozpisane wszystkie różnice i podobieństwa arcada premiuma i elita
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 28.06.2010, 20:46
Dokładnie, najważniejsze jest to, żeby konsola nie była zbanowana. Arcade nie ma dysku, ale bardziej opłacalne chyba jest zakupienie Arcade i do tego sam sobie wmontować dysk. Chłodzenie Falcon albo Jasper.
najlepiej wejdź sobie na forum xboxa i tam zapytaj ekspertów
http://xboxforum.pl/
http://forum.xboxonline.pl/index.php?act=idx

A jak możesz dozbierać trochę kasy i zamierzasz kupować oryginalne gry, to polecam PS3
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 28.06.2010, 20:51
orientuje się ktoś, gdzie w Krakowie i okolicach ( kierunek Kraków - Myślenice - Pcim - zakopane... ) przerabiają Xboxy ?
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 28.06.2010, 20:56
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
orientuje się ktoś, gdzie w Krakowie i okolicach ( kierunek Kraków - Myślenice - Pcim - zakopane... ) przerabiają Xboxy ?
W DH Wanda Kraków(NH) dość fachowo przerabiają (jak będziesz zainteresowany to na PM dam ci numer) i po allegro chodzą ofery z Nowego Sącza bodajże.
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 28.06.2010, 22:32
brylant17 napisał(a):Wyświetl post

tego pierwszego w ogóle nie opłaca się brać. konsola jest stara i jest ryzyko że może paść. co do drugiej oferty to jest lepsza, ale dowiedz się z kiedy jest konsola.

http://www.allegro.pl/item1095506122...gwarancja.html
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 28.06.2010, 22:34
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
na Reymonta, na samym końcu przy dojeździe do Piastowskiej jest serwis który przerabia Xboxy, kosztuje to (przynajmniej rok temu) 50zł, na miejscu, bez problemowo.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 28.06.2010, 23:51
Słyszałem też, że jest taki serwis gdzieś w Borku, orientuje się ktoś ?
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 29.06.2010, 00:04
w Łagiewnikach, na przeciwko pętli autobusowej, pod Elbudem
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 29.06.2010, 14:50
hmmm może i ja swojego x-boxa wystawię?
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 29.06.2010, 20:09
a co? zbanowali Ci ? Just kidding

Mam wielką prośbę do grających w Battlefield :BC2 na PS3. Zostało mi do zrobienia jedynie 5 trofek, w tym dwie w singlu - zniszczenie tych jeb.... m-com stations. Natomiast w multi mam do zrobienie - et tu Brute - i tu pytanie 1 - czy muszę grać ze znajomymi z PSN? np zapraszam Devil May Cry i jego w hardcore mode muszę dziabnąć nożem? Czy po prostu muszę dziambnąć 5-ciu team mate'ów? Druga trofka do zrobienia to 20 demolition kills. I tu pytanie Jak do k.....nędzy to zrobić? naparzam w budynki granatnikiem, rakietami, mortarem i nie mam jeszcze żadnego destruction2.0 na koncie. Może jest jakieśmiejsce na którejś mapie gdzie to można zrobić? Ostatnie do zrobienia to nabić 22 level, ale to jużtylko czasu wymaga Dzięki za (p)odpowiedzi.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 29.06.2010, 20:29
Nie, nie zbanowali. Tylko od kiedy żona podłączyła swoje Wii do drugiego tv to X-Box poszedł w odstawkę.Więc zastanawiam się czy nie wystawić na allegro, bo i po co ma leżeć i kurzyć się
Jak chcesz możesz mnie pozabijać. Odwdzięczę się Też tego pucharka nie mam.Musisz zabić kolesi których masz dodanych do swojej listy znajomych.Co do destruction 2.0 to też coś mi z nim nie idzie.Na razie zabiłem 2 ludków w ten sposób.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 29.06.2010 o godz. 20:34.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 30.06.2010, 12:34
ok, wyślęCi wiadomośćna PSN i się jakoś ustawimy.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 30.06.2010, 14:01
mic napisał(a):Wyświetl post
da sie w world cup rpa2010 edytowac sklady (nazwiska itd)? Bo jak wchodze w edycje to moge tylko wiek, noge itd... (wersja xbox)
1234567890
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.07.2010, 21:14
Czy jest jakiś sklep z grami w krakowie gdzie skupują gry na PS3 ( wiem tylko o gamesofcie na kalinowym)
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 16.07.2010, 09:09
cholera i wciaz sie nie zdecydowalem czy xbx czy ps3
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 18.07.2010, 21:38
Nowy xbox ma wbudowane wifi (jak ps3 od początku), i podobno ma się nie psuć no i chodzić ciszej od lotniskowca na manewrach Ja jestem fanbojem Sony, ale xbox ma kilka gier których naprawdę zazdroszczę, np. Gears of war, właśnie zapowiadają trzecią część, a ja nawet w 2 nie grałem
Jak masz zajawkę na nowości, to w ps3 możesz oglądaćfilmy i graćw 3d, jeśli oczywiście dokupisz odpowiedni telewizor z okularkami. Ja osobiście mam to w d.
No i mnie lepiej sięgra na padzie od ps3, ale wiem że wiele osób woli ten od xboxa.
Za PS3 przemawia więcej fajnych gier na wyłączność, no i to, że nie musisz opłacać złotego konta, czy jak mu tam, żeby grać on-line.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 18.07.2010, 21:38
Nowy xbox ma wbudowane wifi (jak ps3 od początku), i podobno ma się nie psuć no i chodzić ciszej od lotniskowca na manewrach Ja jestem fanbojem Sony, ale xbox ma kilka gier których naprawdę zazdroszczę, np. Gears of war, właśnie zapowiadają trzecią część, a ja nawet w 2 nie grałem
Jak masz zajawkę na nowości, to w ps3 możesz oglądaćfilmy i graćw 3d, jeśli oczywiście dokupisz odpowiedni telewizor z okularkami. Ja osobiście mam to w d.
No i mnie lepiej sięgra na padzie od ps3, ale wiem że wiele osób woli ten od xboxa.
Za PS3 przemawia więcej fajnych gier na wyłączność, no i to, że nie musisz opłacać złotego konta, czy jak mu tam, żeby grać on-line.
Odpowiedz cytując
mac251_251
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 18.07.2010, 22:20
Mam to i to Xbox non stop użytkowany a Ps3 leży nie używane a leży nie używane dlatego , że szkoda mi po prostu wydawać tyle pieniędzy na gry bo jak sobie obliczysz 1 gra Ps3 150zł = 15 gier na Xbox 360 na giełdzie . Zgadza się Pad jest lepszy od PS3 , ale przyzwyczaiłem się od Xboxa i jest ok . PS 3 na tą chwilę uruchamiam gdy sobie chcę oglądnąć film na blue ray i nic więcej .

Jeśli masz dużo pieniędzy to polecam Ps 3 ale również polecam Xboxa . Do póki Ps3 nie będzie przerabialna to dla mnie remis .

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 19.07.2010, 19:27
A on-line jak grasz
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 20.07.2010, 10:18
mac251_251 napisał(a):Wyświetl post
Mam to i to Xbox non stop użytkowany a Ps3 leży nie używane a leży nie używane dlatego , że szkoda mi po prostu wydawać tyle pieniędzy na gry bo jak sobie obliczysz 1 gra Ps3 150zł = 15 gier na Xbox 360 na giełdzie . Zgadza się Pad jest lepszy od PS3 , ale przyzwyczaiłem się od Xboxa i jest ok . PS 3 na tą chwilę uruchamiam gdy sobie chcę oglądnąć film na blue ray i nic więcej .

Jeśli masz dużo pieniędzy to polecam Ps 3 ale również polecam Xboxa . Do póki Ps3 nie będzie przerabialna to dla mnie remis .

Pozdrawiam
150 zeta = 15 gier na giełdzie = ban. Niestety to jest największy minus Xboxa.
Ja nie przerabiałem klocka, więc 150 zeta = 1 gra (jak dla mnie)
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 20.07.2010 o godz. 10:21.

Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 27.07.2010, 17:33
Może ktoś pomoże:]
Nie wiem co się dzieje ale w Fifie 2010 zazwyczaj po 2 meczu w trybie menadżerskim przy wyjściu do menu zawiesza mi grę:/
Nie wiem o co kaman, wcześniej takiego problemu nie miałem. Wątpię żeby coś było z laserem po żadnej innej gry mi nie przywiesza.
Chodzi mi o wersję na xbox 360.
Miał ktoś tak kiedyś?
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.07.2010, 17:45
Oj Kamyk Kamyk

ja mialem sytuacje z fifa w ps3. Mianowice, wieszało mi gre w momencie gdy mial sie rozpocząc mecz.
po jakims czasie, okazało sie ze reinstal wystarczył by wszystko wróciło do normy

albo Kamyk jestes za dobry menadzerem i nie pozwala ci grac!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 28.07.2010, 18:56
Przeinstalowałem i rzeczywiście pomogło Już myślałem, że coś z płytą albo laserem

Pozdro Sz.
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 03.08.2010, 14:02
Coś temat zamiera, więc skrobnękilka słów. Skończyłem wczoraj God of War III i jestem sakramencko usatysfakcjonowany. Na normalnym poziomie trudności, gra wycisnęła ze mnie ostatnie soki. kilka razy miałem ochotę rzucić padem w telewizor. Nie wiem jak to można przejśćw trybie tytana...
Teraz dosiadłem do wyzwań, ale zrobiłem tylko dwa. Reszta jest jakaś powalona Zobaczymy, może i tu mi się powiedzie. Polećcie coś dobrego do grania, zanim nowy COD wyjdzie
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 03.08.2010, 14:23
Red Dead Redemption,Just Cause 2,Demon's Souls...
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 04.08.2010 o godz. 09:24.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 03.08.2010, 20:27
Red dead, to cośjak GTA... nie dla mnie. Nawet westernowy klimat nie ratuje u mnie tej pozycji. Po prostu nie przepadam za sandboxami...A te dwie następne to muszęobczaić
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 03.08.2010, 20:29
Ja czekam na mafie 2 gra sie zapowiada kapitalnie. Red dead ogólnie jest w chorych cenach i mało tego w sklepach.
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 03.08.2010, 23:28
stawski napisał(a):Wyświetl post
Red dead, to cośjak GTA... nie dla mnie. Nawet westernowy klimat nie ratuje u mnie tej pozycji. Po prostu nie przepadam za sandboxami...A te dwie następne to muszęobczaić
skoro nie lubisz sandboxów to Just Cause 2 też nie jest dla Ciebie
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 04.08.2010, 09:25
a Demon's Souls to cRPG ze zjebanym poziomem trudności według liczącego się Game Spot to gra roku 2009.
ze starszych podobał mi się jeszcze Dantes Inferno (jak nie lubię bezsensownych siekanek byle przed siebie, to ten tytuł przypadł mi do gustu).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 04.08.2010 o godz. 09:33.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów