The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2010, 18:11
o rany, ogrywam tego GoWa i już mi palce wysiadają Właśnie jestem na etapie próby pokonania Hadesa. Jak na razie tylko 2 razy próbowałem Nauczyłem sięjak do tej pory, że sztuka uników to podstawa w tej grze. Grafika PO WA LA!!! naprawdę, im dłużej gram tym bardziej mi siępodoba. Fajnie też że zagadki nie są jakoś dziecinnie proste, ale też nie udają zadania z logiki na 4 roku matematyki
Polecam jeszcze raz.
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 03.06.2010, 20:07
wczoraj zakupiłem Wii. do tego było Wii Sports i Resort. sam sobie dokupułem Paper Mario. po tym czasie, zabaw z Wii, ręce mi odpadają
dobra zabawa z kobietą czy znajomymi polecam jak najbardziej.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.06.2010, 20:15
Grał ktoś w Read dead redemption jakieś opinie mile widziane . Nie wiem czy jest sens wydawania 50 euro na to
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.06.2010, 00:44
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
Grał ktoś w Read dead redemption jakieś opinie mile widziane . Nie wiem czy jest sens wydawania 50 euro na to
GTA na dzikim zachodzie 30x lepsze ! Chyba nie trzeba nic więcej pisać . Mam, gram i sobie chwale.

PS. Grał ktoś w UFC 2010 ? Jak dla mnie 2x lepsze od świetnej poprzedniej części. Troszkę sterowanie zmienione ale po przejściu treningu wszystkie wątpliwości są rozwiane.
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 04.06.2010 o godz. 00:47.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 07.06.2010, 08:29
A mnie ta gra zaczyna już mocno irytować.Nigdzie jej nie ma.Znowu dystrybutor coś spier....lil i trafić na tą grę to cud.Owszem na 5 sklepów w Krakowie udało mi się spotkać jedyną ostatnią kopię (w Saturnie) na XBOXa, ale nie kupiłem (skończył mi się gold).Do tego sklepy wyniuchały interes, bo ludzie zabijają się o tą grę, i podniosły cenę do 259 złotych o.o To jest chore.Dziś żona jest na Śląsku ,więc tam popatrzy.

P.S najbardziej podobało mi się tłumaczenie kolesia w empiku: "wiem pan, statek płynący w kopiami gier dla Europy ,zatonął.Dlatego takie jest opóźnienie"
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 07.06.2010, 12:56
ale to podobno prawda, chyba na polygamii czytałem o tym statku... Inna opcja jest taka, że celowo nakręcają hype i odcinają dostawy do kilku sztuk na taki MM na przykład.

Na allegro za wiele nie ma ale proszę link: http://www.allegro.pl/listing.php/se...&change_view=1
Powód: link
Ostatnio edytowane przez stawski : 07.06.2010 o godz. 13:02.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 08.06.2010, 12:18
Da sie w World Cup RPA2010 edytowac sklady (nazwiska itd)? Bo jak wchodze w edycje to moge tylko wiek, noge itd... (wersja xbox)
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 12.06.2010, 14:11
Heheheh a ja postanowiłem pochwalić się moim nowym dziełem w Army Of Two. Jak ją zakładam i gram online ,to aż headset nie wyrabia (o ile są polacy na serwerze ).

http://img44.imageshack.us/img44/9804/avewisa.jpg

Prosze bardzo
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 12.06.2010 o godz. 14:56.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 12.06.2010, 14:33
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
Heheheh a ja postanowiłem pochwalić się moim nowym dziełem w Army Of Two. Jak ją zakładam i gram online ,to aż headset nie wyrabia (o ile są polacy na serwerze ). Dajcie PREVIEW i zobaczycie ja zajebiście wygląda na czarnej masce.

http://www.armyoftwo.com/us/graphicscreator/creator#
obawiam się że w ten sposób nikt nie zobaczy tego czym się chcesz pochwalić, wrzuć screen'a
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 13.06.2010, 12:54
Poszukuje gry na xboxa (przygodówka-akcja), w której zwiedzając świat naszym bohaterem/bohaterami walczymy z napotkanymi potworami/postaciami, a tryb walki jest rundowy (najpierw atakuje ja, potem przeciwnik, potem znów ja itd.).
Pamiętam, że kiedyś grałem u kumpla na Play Station 2 w któregoś Władce Pierścieni i właśnie tak ta gra wyglądała.

Macie coś godnego polecenia?
Ostatnio edytowane przez Kamson : 13.06.2010 o godz. 12:57.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Stary 13.06.2010, 20:23
grałem w coś takiego, czy warte polecenia to sam nie wiem, ale wymagania Twoje spełnia

chodzi na pewno o Blue Dragon. japońska produkcja coś mniej więcej. kojarzy mi się jeszcze jedno, coś podobnego, tylko w bardziej baśniowej wersji, niestety tytułu nie pamiętam :/
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 14.06.2010, 09:07
http://www.gram.pl/news_8Q7kJ,u3_E3_..._pogloska.html no i jest nowa wersja 360tki z 250gb dyskiem i wbudowanym wifi. A natal zamienił się w Kinecta i ma kosztować koło 200$
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 14.06.2010, 09:12
Pytanie do posiadaczy PS3. Czy ktos może mi polecić gierke w klimatach Tomb Raidera? wiecie skakanie itp oraz jak to jest z używanymi grami na allegro? słyszałem że jak kupie używaną to nie pogram już w sieci?
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 14.06.2010, 21:32
Bzdura, kto Ci tak powiedział
Sam na allegro kupiłem Modern Warfare 1 i nie mogłem tylko stargaćdodatkowych map, ale wiedziałem o tym i mi to nie przeszkadzało. Możesz mieć tylko zablokowany dostęp do jakiejś dodatkowej zawartości, która została stargana na inną konsolę. Moje MW1 to GOTY i mapki były do stargania za darmo, ale tylko raz. Ten co sprzedawał sobie je ściągnął, więc ja już nie mogłem. Poza tym miałem kilka gier od kupla - czyli teżużywki, i bez problemu grałem w multi w Uncharted2 na przykład.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 15.06.2010, 09:51
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Poszukuje gry na xboxa (przygodówka-akcja), w której zwiedzając świat naszym bohaterem/bohaterami walczymy z napotkanymi potworami/postaciami, a tryb walki jest rundowy (najpierw atakuje ja, potem przeciwnik, potem znów ja itd.).
Pamiętam, że kiedyś grałem u kumpla na Play Station 2 w któregoś Władce Pierścieni i właśnie tak ta gra wyglądała.

Macie coś godnego polecenia?

Japońce się kłaniają. Last Remnant,Lost Oddysey,Blue Dragon czy chociaż by nowy FFXIII.
Co do BD to trzeba lubieć taką dziecinna grafikę, więc nie każdemu podchodzi (patrz ja ).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 15.06.2010 o godz. 09:58.

Odpowiedz cytując
Jip
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 19.06.2010, 10:20
wiśnia napisał(a):Wyświetl post
Pytanie do posiadaczy PS3. Czy ktos może mi polecić gierke w klimatach Tomb Raidera? wiecie skakanie itp oraz jak to jest z używanymi grami na allegro? słyszałem że jak kupie używaną to nie pogram już w sieci?

Źle słyszałeś, nie ma żadnego problemu z używkami, więc możesz śmiało kupować i grać na multi

Co do gry, może Uncharted? Teraz w Platynie Uncharted 2 do kupienia w granicach 100zl. Osobiście jeszcze nie grałem, więc musiałbyś się upewnić czy na pewno ta gra spełniłaby Twoje oczekiwania.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 20.06.2010, 17:03
W Uncharted nie ma turowych walk. Ale grępolecam każdemu, zarówno pierwsząjak i drugączęść.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 22.06.2010, 14:38
Panowie mam pytanie odnośnie Forzy3...wiele razy na filmikach z youtuba widziałem że ludzie mają dokładki zderzaka w hondach civic spoon style czy tylnej lotki także spoon, widziałem także że wiele osób ma pomalowaną tylnią burtę/klapę bagażnika na czarno. Może się orientujecie skąd oni to biorą
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 22.06.2010, 15:46
Panowie mam pytanie odnośnie Forzy3...wiele razy na filmikach z youtuba widziałem że ludzie mają dokładki zderzaka w hondach civic spoon style czy tylnej lotki także spoon, widziałem także że wiele osób ma pomalowaną tylnią burtę/klapę bagażnika na czarno. Może się orientujecie skąd oni to biorą
W tuningu wizualnym nie ma tego ?
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 22.06.2010, 15:52
Dobra ogarnąłem na tylnią burtę nałożyłem czarny prostokąt no i na przedni zderzak J`s Racing i wygląda to tak jakby była osobna dokładka z przodu

PS: Chce ktoś stanąć na kreskę z moją hanią
Ostatnio edytowane przez Ivory1906 : 22.06.2010 o godz. 17:21.
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 22.06.2010, 21:13
Dobra ogarnąłem na tylnią burtę nałożyłem czarny prostokąt no i na przedni zderzak J`s Racing i wygląda to tak jakby była osobna dokładka z przodu

PS: Chce ktoś stanąć na kreskę z moją hanią
W forzy 2 swego czasu miałem dobrze zrobionego VW Corrado a'la Rieger
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 22.06.2010, 21:44
dymek_nhs : jak masz forze 3 to może coś pojezdzimy
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.06.2010, 21:58
stawski napisał(a):Wyświetl post
W Uncharted nie ma turowych walk. Ale grępolecam każdemu, zarówno pierwsząjak i drugączęść.
WTF? O co Ci chodzi z tymi turowymi walkami?

wiśnia, koniecznie bierz Uncharted 1 i2!! Super gry, must have dla posiadaczy PS3.
Sprawdź jeszcze Prince of Persia (obydwie części), Pirates of the Caribbean: At World's End. Innych podobnych do Tomb Raider nie kojarzę, ale trochę elementów zręcznościowych ma God of War 3. Ale w to grałeś na pewno Może jeszcze Batman? Pod koniec roku ma wyjść Indiana Jones.
Aha a jak chcesz sobie poskakać to Assassin's Creed 1 i 2 heh
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 22.06.2010, 22:48
indiana jones? nie wiesz czy jest przewidziana również wersja na xboxa360? co prawda zastanawiam się nad zakupem ps3, ale najpierw lepszy telewizor. grał ktoś w dead space'a ? jakieś opinie, komentarze? opłaca się zainwesować?
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 22.06.2010, 23:14
Jest jakaś strona gdzie podana jest lista ze wszystkim grami w wersji PL (napisy, dubbing, dowolność ) na PS3?
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Stary 23.06.2010, 08:30
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
grał ktoś w dead space'a ? jakieś opinie, komentarze? opłaca się zainwesować?
może nie na PS3, ale na Xboxie miałem okazję przejść DS.
rewelacja. bardzo dobry survival horror czy jak to tam się nazywa i śmiało mogę polecić.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 23.06.2010, 08:46
Dead space dobra gierka ,ale z horroru to ma tyle co Wisła transferów w ostatnich 3 latach.Jak chcesz fajny klimacik, ciekawe rozwiązanie broni i pancerza to bierz śmiało, ale nie licz na to, że ta gra zjerzy Ci włos na głowie.
Odnośnie horrorków, na tegorocznych targach E3, Konami zaprezentowało trailer nowej części Silent Hill'a. Mam nadzieję, że tym razem choć w niewielkim % uda się powrócić do starych czasów jedynki oraz dwójki.

http://www.youtube.com/watch?v=BS7xj78t4dk
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 24.06.2010 o godz. 14:17.

Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.06.2010, 19:12
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
indiana jones? nie wiesz czy jest przewidziana również wersja na xboxa360? co prawda zastanawiam się nad zakupem ps3, ale najpierw lepszy telewizor. grał ktoś w dead space'a ? jakieś opinie, komentarze? opłaca się zainwesować?
Tak, będzie również na X360. Dead Space zajebisty! Jeśli lubisz sci-fi, akcję i ciężki, chory klimat, to bierz koniecznie. Nie jest to typowy survival horror jak Silent Hill, Fatal Frame, czy pierwsze części Resident Evil, ale ja w nią grałem z wypiekami na twarzy i podwyższonym ciśnieniem. W niektórych momentach prawie był zawał I po każdych 30 minetach grania, roiłem sobie krótką przerwę heh
Oczywiście w takie gry trzeba grać samemu, w nocy i przy dobrym audio. Grając w dzień to nawet Silent Hill wiele traci...

Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Jest jakaś strona gdzie podana jest lista ze wszystkim grami w wersji PL (napisy, dubbing, dowolność ) na PS3?
może to Ci pomoże http://www.ps3info.pl/forum/index.ph.../11020-gry-pl/
Polecam też gry-online.pl
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 26.06.2010 o godz. 19:19.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 27.06.2010, 20:11
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
I po każdych 30 minetach grania, roiłem sobie krótką przerwę heh
Hmmmm ciekawa opcja grania,muszę nad nią pomyśleć.są jakieś achievementy lub trofea?

No w końcu dorwałem RDR.Na razie tylko ograłem tryby multi oraz co-op, ale już po tym twierdzę,że gra miażdży.Wyśmienita zabawa, szczególnie w trybie współpracy.Cieszy też wysoki poziom trudności misji co-opowych.Zaliczenie wszystkich na złoto, zabierze mi z życia trochę czasu (no chyba, że trafię na 3 pro'sów ).Z nowych gierek które mi wpadły polecam Just Cause 2.Ciekawy sandbox przypominajacy Mercenaries.Duzo rzeczy do zrobienia, mnóstwo "znajdziek", piekna grafika.Misje są troszeczkę monotonne, ale nie tym gra stoi- u mnie licznik wskazuje 24h grania , a mam zaliczone 2 misje.Drugą grą jest Final Fantasy XIII.Jako wielki fan serii FF, niestety muszę powiedzieć,że seria od X leci równią pochyłą w dół.Gra najnormalniej nudzi oraz irytuje.Sposób rozwijania postaci-wraz z fabułą-, jest kompletną klapą.Nastepny minus to przeskoki pomiedzy bohaterami.30 minut jedną parą, za chwilę nastepną- powoduje, że gracz jakoś nie specjalnie integruje się z członkami drużyny.Słyszałem ,że ponoć gra pokazuje pazurki po 25-30h grania, tylko zastanawiam się, czy wystarczy mi chęci oraz siły aby przebrnąć jeszcze te 10h.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 27.06.2010 o godz. 20:28.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 27.06.2010, 20:15
30 minet - brązowa trofka.
60 minet bez przerwy - srebrna
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów