|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Chelsea- banda gwiazdorów, chamów i prostaków. Bardzo dobrze im tak. Ballackowi to bym wy***ał na miejscu sędziego.
BRAWO BARCA!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To jest k... skandal!! Sedzia ograbil druzyne z finalu nie odgwizdujac 2 ewidentnych karnych(w tym jeden w ostatniej minucie). Co to ma byc?! Nie ogladam finalu, bo Barcelona nie powinna sie tam znalezc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
hahaha chyba sędzia pokonał lepszych. Bo Barca miał jeden strzał a Chelsea kilka sytuacj więcej i conajmniej jeden ewidentny karny.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
no to moznaby powiedzieć, że Wisła z finalistą odpadła... ;]
Brawo Barca swoja drogą sedzial nieco pomógł Barcelonie... ale wynik wynikiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Niesamowite. Chelsea była dzisiaj o klasę lepsza. Co z tego, że Barca rozgrywała sobie piłeczkę, jak przez cały mecz nie potrafiła zrobić kompletnie nic. Co do Chelsea ziściło się chyba powiedzenie, że niewykorzystane sytuację się mszczą. Zwykle jest odwrotnie - pięknie grająca drużyna przegrywa w dramatycznych okolicznościach. Mimo to cieszę się, bo Barcelonie ten finał należał się w tym sezonie za całokształt twórczości (ale na pewno nie za ten mecz).
Tak tragicznego sędziego głównego w takiej rangi meczu nie widziałem chyba od meczu Korea-Hiszpania na MŚ w 2002 r. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
iiii lajt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Żenujące. Jak po naszym meczu w Atenach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja mam mieszane uczucia po tym meczu niby piekny footbol, ale niesmak pozostaje po sedziowaniu. Tak czulem caly mecz ze Chelsea nie wejdzie do finalu-choc chcialm.
Ale moze to i lepiej ze Barca weszla juz mi zbrzydlo ogladanie angoli ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Przykro mi to powiedzieć, ale w ostatniej minucie ręki nie było
![]() Po drugie w pierwszym meczu to niejaki pan Wolfgang Stark nie zagwizdał karnego i nie wyjebał kilku cennych graczy Chelsea. Brawo Barca. Upór w dążeniu do celu jednak daje pożądany efekt. Wielki finał - najbardziej sprawiedliwy z możliwych, bo zagrają dwie najlepsze i moje najulubieńsze ekipy zagraniczne! EXTRA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie było ręki ? A co ? Głowa ? Pośladki ?
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
z 3 nie podyktowane karne dla Chelsea.. ja nie wiem co to za skorumpowana kur.. z tego sędziego.
W Polskiej lidze rozumiem coś takiego, ale w LM? mam teraz nadzieje ze barca srogie lanie od Man Utd dostanie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I Love this game...!
Sędzia... jak Mike Riley |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Chelsea być może ma prawo mieć większe pretensje do sędziego, ale w pierwszym meczu półfinałowym wyglądało to podobnie (niesłuszne spalone, brak karnego dla Barcelony). Co los dał na Chelsea na Camp Nou, odebrał dzisiaj. No i Chelsea mogła spokojnie wykorzystać jedną z wielu sytuacji, które miała. I nie byłoby płaczu.
Ostatnio edytowane przez Garret : 06.05.2009 o godz. 21:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
czy footbol nie jest piękny?!czyt.niesprawiedliwy
![]() szok... najciekawiej było w ostanich minutach,w czasie mecz i po spotkaniu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to nie bylo reki w ostatniej minucie? Popatrz gdzie Etoo ma reke...podnosi ja do gory liczac wlasnie na takie odbicie(podobny karny byl odgwizdany w meczu HSV - Man City), juz nie mowiac o tym ze powinien trzymac raczki przy ciele w polu karnym.
Czerwona karta, jak najbardziej sluszna. Anelka wychodzil na czysta pozycje, a Abidal byl juz minietym ostatnim obronca(widac to na powtorce doskonale)...a przepisy sa jasne w takich sytuacjach. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Hiddink to kapitalny taktyk.O malo co dowiezli by to 1-0 ,i nikt o irytujacym stylu by nie pamietal ,ale mimo wszystko bronic sie caly mecz nawet gdy grali w przewadze to przesada i dla mnie calkowicie obojetnego na te druzyny kibica,jest ciekawiej ze awansowala Barca (Messi vs. Krystyna Ronaldo
Sedzia nie dal dwoch karnych ,ale czerwona kartka tez z d*py |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Rok temu w jakims meczu cwiercfinalowym, bodajze Liverpool - Arsenal tez takie walki odchodzily jesli chodzi o sedziowanie. A my narzekamy na naszych panow z gwizdkami :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
sędzia fatalny, jasne. Nieodgwizdane karne, czerwo z dupy dla Abidala.
Poza tym już niektórzy zapomnieli o pierwszym meczu, gdzie nie został podyktowany karny na Henry'm i odgwizdany spalony, którego nie było, gdy na sam na sam wybiegał Eto. A no i warto przypomieć co się wydarzyło kilka lat temu, gdy VV był faulowany a Terry zdobył gola na wagę awansu ;] Jak widać los lubi być sprawiedliwy edit: widzę, że to samo zauważył Garret, jeśli chodzi o pierwsze spotkanie. Takie rzeczy szybko się niestety zapomina. ![]() ![]() |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Brawo Barca ! z perspektywy meczu remis zasłużony,aczkolwiek z lekką przewagą dla Chelsea.sędzi popełnił dwa/trzy błędy,co najmniej jeden karny dla Chelsea i niesłuszna kartka czerwona dla Abidala.cieszę się bardzo że Barca wygrała i pokonała drużynę drwali i pseudo kopaczy murujących bramkę przez cały mecz,co poniektórzy tutaj płaczą,że sędzie skrzywdził Chelsea..gówno prawda nie pamiętacie już poprzedniego meczu w Londynie pare lat temu jak nie uznali bramki bodajże Barcelonie ?! nie ma co gdybać wolę Barcę w finale grającą najlepszą piłkę na świecie niż anty futbolową drużynę,czekającą tylko na błąd rywala.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Owszem, przy sytuacji z Pique karny był ewidentny, ale kartki czerwona dla Abidala i żółta dla Alvesa to niemal takie samo kuriozum jak brak karnego po ręce Pique. |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Widać było wyższość angielskiej piłki nad hiszpańską... i my narzekamy na polskich sędziów... nie wierze że to powiedziałem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A było tak pięknie :( Mam nadzieję, że w finale Manchester wygra. W pierwszym meczu może faktycznie Chelsea zagrała antyfutbol, ale w drugim Barcelona nie miała chyba celnego strzału do tego ostatniego, a Anglicy powinni prowadzić przynajmniej 2 bramkami. A za posiadanie piłki i mnóstwo podań nie dostaje się nagród, to nie skoki narciarskie. I jeszcze karny, którego niedowodzący sędzia by gwizdnął. Chyba bardziej ewidentnej ręki nie mogło być. Dla mnie dzisejszy wynik niesprawiedliwy, chociaż w poprzednim meczu sędzia znowu troszkę na niekorzyść Barcelony sędziował.
Ostatnio edytowane przez gackos : 06.05.2009 o godz. 21:53.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
ciesze sie ze awansowala barca bo mozna mowic ze wyeliminowal nas finalista LM
czerwien nie prawidlowa i chyba jednak dwa karne ale nie mi to osadzac![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Hmm... nie dziwiłbym się Ballackowi jakby mu zajebał... i wszelkie kary schodzą na drugi plan, to było zwykłe s****ysyństwo, tyle o meczu
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ej no ale bez jaj. Te pedały w studio się cieszą że Będzie finał Manu-Barca, ale o 3 karnych dla Chelsea jakoś nie chcieli powiedzieć. Ten człowiek powinien odtą amatorkie mecze juniorów norweskich sędziować a to co dziś zrobił to jakaś paranoja jest...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dlatego że tak szpaku powiedział? Piłka szła w bramkę a on nie odbił jej ramieniem na bank bo piłka wpadła pod pachę. Karny jak złoto
Człowieku on by musiał mieć pachę jak arbuz żeby ręki nie...
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 06.05.2009 o godz. 21:53.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Inspirację Lech zaczerpnął z Barcelony albo Barcelona z Lecha...z tymi końcówkami.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
FUTBOL NIE UMARŁ!!!!
Piękno nadal się liczy!!! błędy sędziów w obu meczach straszne, teraz na korzyść Barcy...ale taka jest piłka... VISCA EL BARCA!!!! |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Sedzia dal ciala ale coz... w pierwszym meczu tez bylo zle z sedziowaniem.
Ciesze sie ze Barcelona zagra w finale, nalezalo im sie to ![]() Abramowicz niech wpompuje jeszcze z 500 baniek to moze mu cos wyjdzie w LM Chlop musi sie dzisiaj solidnie naloic...mogl chyba wybrac inny klub.Widok placzacych ludkow w niebieskich koszulkach - bezcenne ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|