The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2008, 11:15
Ja się tam bardzo cieszę że to całe Ojro już za nami,zbędne nadzieje jak co dwa lata,tylko parę dobrych spotkań ,niczym szczególnym to Euro mnie nie zaskoczyło,no może postawa Rosjan i to że Hiszpania wreszcie ma to na co zasługuję,teraz czekamy 2 latka i MŚ
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 30.06.2008, 11:33
Wreszcie zwyciężyła kombinacyjna, techniczna piłka, a nie siermiężne i konsekwentne granie nastawione tylko i wyłącznie na schematy taktyczne. Wreszcie tryumfowała finezja, a nie siłowa piłka jaką grają Niemcy.
Dla mnie "bohater" meczu to gwiazda P. Lahm, ekhem...przecież to nawet Golański by się lepiej zastawił niż gwiazdor z Monachium...i dobrze, bezcenny widok niemieckich przegranych mordek.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Ricken
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 30.06.2008, 11:38
Komisja techniczna UEFA ogłosiła w poniedziałek 23-osobową drużynę najlepszych piłkarzy na mistrzostwach Europy w Austrii i Szwajcarii. W gronie tym znalazło się dziewięciu mistrzów Starego Kontynentu - Hiszpanów.
Cytat:
Drużyna turnieju:
bramkarz: Gianluigi Buffon (Włochy), Iker Casillas (Hiszpania), Edwin van der Sar (Holandia)
obrońcy: Carlos Marchena, Carles Puyol (obaj Hiszpania), Jose Bosingwa, Pepe (obaj Portugal), Philipp Lahm (Niemcy), Jurij Żirkow (Rosja)
pomocnicy: Marcos Senna, Xavi Hernandez, Andres Iniesta, Cesc Fabregas (wszyscy Hiszpania), Michael Ballack, Lukas Podolski (obaj Niemcy), Hamit Altintop (Turcja), Luka Modric (Chorwacja), Konstantin Zyrjanow (Rosja), Wesley Sneijder (Holandia)
napastnicy: Fernando Torres, David Villa (obaj Hiszpania), Andriej Arszawin, Roman Pawluczenko (obaj Rosja).
http://sport.onet.pl/0,1264200,17793...wiadomosc.html
a gdzie Boruc
Van Der Sar wpuścił 3 bramki z Rosją w tym jedną pod nogami.
Odpowiedz cytując
Latin
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 30.06.2008, 12:41
Van Der Sar wpuścił 3 ale ile wybronił? Boruca nie ma, bo nia ma żadnego zawodnika drużyny która odpadła w grupie. Jakbyśmy wyszli z grupy to pewnie byłby za Buffona
Zwycięstwo Hiszpanii bardzo mnie cieszy, na takich imprezach zawsze trzymam kciuki z Holandie i Hiszpanie. Do tego jeszcze w końcu doceniono Xavi`ego. Od lat to mój ulubiony piłkarz Barcelony. Genialne, dokładne podania, technika, zawsze w odpowiednim miejscu czy to w ataku czy w obronie. Bardzo dobry wybór UEFA.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 30.06.2008, 13:16
Jak dla mnie ta kadra nominowanych jest ok, tylko Bosingwe bym zamienił na Corluke.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów