|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja się tam bardzo cieszę że to całe Ojro już za nami,zbędne nadzieje jak co dwa lata,tylko parę dobrych spotkań ,niczym szczególnym to Euro mnie nie zaskoczyło,no może postawa Rosjan i to że Hiszpania wreszcie ma to na co zasługuję,teraz czekamy 2 latka i MŚ
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wreszcie zwyciężyła kombinacyjna, techniczna piłka, a nie siermiężne i konsekwentne granie nastawione tylko i wyłącznie na schematy taktyczne. Wreszcie tryumfowała finezja, a nie siłowa piłka jaką grają Niemcy.
Dla mnie "bohater" meczu to gwiazda P. Lahm, ekhem...przecież to nawet Golański by się lepiej zastawił niż gwiazdor z Monachium...i dobrze, bezcenny widok niemieckich przegranych mordek. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Komisja techniczna UEFA ogłosiła w poniedziałek 23-osobową drużynę najlepszych piłkarzy na mistrzostwach Europy w Austrii i Szwajcarii. W gronie tym znalazło się dziewięciu mistrzów Starego Kontynentu - Hiszpanów.
Cytat:
a gdzie Boruc Van Der Sar wpuścił 3 bramki z Rosją w tym jedną pod nogami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Van Der Sar wpuścił 3 ale ile wybronił? Boruca nie ma, bo nia ma żadnego zawodnika drużyny która odpadła w grupie. Jakbyśmy wyszli z grupy to pewnie byłby za Buffona
![]() Zwycięstwo Hiszpanii bardzo mnie cieszy, na takich imprezach zawsze trzymam kciuki z Holandie i Hiszpanie. Do tego jeszcze w końcu doceniono Xavi`ego. Od lat to mój ulubiony piłkarz Barcelony. Genialne, dokładne podania, technika, zawsze w odpowiednim miejscu czy to w ataku czy w obronie. Bardzo dobry wybór UEFA. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie ta kadra nominowanych jest ok, tylko Bosingwe bym zamienił na Corluke.
|
|
|