|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No dla Ciebie specjalnie, bo pewnie nie zaglądasz bo tam przeklinają...
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja tez czytam, to źle? portal bardziej wiarygodny niż większość innych.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Robak to po polsku ma problem, żeby poprawnie się wysłowić a co dopiero wystękać chociaż słowo po angielsku. Mario widać podstawy jakieś opanował. Ciekawy jestem jak mu pójdzie w nowym klubie, pierwsze pół roku będzie się chciał pokazać więc forma taka jak u nas przed końcem kontraktu, a później znowu babole ? Mimo wszystko życzę im obu powodzenia w Konyi.Ćwielongiem zainteresowana Korona Kielce: http://www.90minut.pl/news/144/news1...Cwielonga.html
Ostatnio edytowane przez tomo : 13.01.2011 o godz. 08:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
szook jakich my zawodników eksportujemy do Turków, przecież ta dupeczka dziennikarka to była jakaś zniesmaczona po obejrzeniu tego wywiadu, łącznie ze mną |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
A śmiać to pewnie,że się można,bo facet jeden z drugim są zawodowymi piłkarzami a nie wiedzą,że znajomość języka angielskiego to konieczność. Niemniej piłkarzy jestem w stanie rozgrzeszyć,bo to fizole w większości nie wymagający od siebie niczego. Ale wiecie kiedy jest prawdziwa beka?jak dziennikarz z Polski zadaje pytanie po angielsku to już jest wstyd. Coś mniej więcej ka Pawełek. Oglądnijcie sobie relacji z konferencji prasowych ![]() U nas w kraju z angielskim jest tak,że wszyscy go znają,ale nikt się nie dogada ![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
mieli rację, że się nie uczyli angielskiego bo i tak by się w Turcji nie dogadali za bardzo To dopiero cwaniaki nie ? ![]() Edit: Obejrzałem Pawełka i Robaka. Nie szło Mariuszowi tak najgorzej. Na pewno trudniej jest się uczyć jezyka w Polsce, gdzie nie ma możliwości sie nim posługiwać na codzień dostatecznie często. Oczywiście chodzi o mowę, czytać i pisać łatwiej. Jedyny duży błąd to taki, że zamiast with mówił against co musiało robić trochę zamieszania,
Ostatnio edytowane przez tofik : 13.01.2011 o godz. 15:17.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/Defau...&r=1&hid=85462
Mowią cos o Brozkach ale po turecku zna ktos ten jezyk ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe co będą pisali gdy Brożek znany ze swej "skuteczności"zmarnuje kilka setek i klub zaliczy przez to kilka wtop. Ciekawe czy zaangażują w takiej sytuacji kobietę ochroniarza
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Weszło!
Mamy dla was dobrą wiadomość - ustaliliśmy dziś z Andrzejem Iwanem, że na Weszło będzie ukazywała się jego AUTOBIOGRAFIA. Szykuje się naprawdę mocna książka, jeśli czytaliście "Kowala", to wiecie, o co chodzi. Sam Andrzej już nie może doczekać się początku prac. W ogóle w najbliższym czasie będzie pojawiał się na naszych łamach dość regularnie. Info z Facebooka. Będzie co czytać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Nie znam jezyka ...ale wygladało jak by sie nabijali ktory to Piotr i Pawel ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Już kiedys podobnie gadał niejaki Krissu "przy okazji" Peszki w Kolonii. Też coś tam "o pewnych rzeczach, które wypada ambitnemu piłkarzowi umieć" (w domysle - niemiecki). Trzymając się terminologii z ks. Tischnera - g*wno prawda... Języka to mogę sie uczyć teraz ja, rzeczony Krissu czy Marszałek, bo za młodu nie chciało się nam trenować piłki Takie realia.Tu o kasę chodzi, nie czarujmy rzeczywistości tymi gadkami o "pewnych standardach w dzisiejszym świecie itp". Goście (jak ich nazywasz dalej - "fizole") potrafili dojść do poziomu finansowego, którego 99% z nas nie przekroczy. I za to jakiś szacun ode mnie mają, bo to nie oni muszą się martwić swoim bytem za 10 lat, tylko ja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo ty myślisz, że w Europie to jest jak u nas. A gdzie jakaś taktyka, odprawa cokolwiek ? ja pamiętam jak w lechu było andersson i jak była odprawaa to on siedział i nie wiedział o co kaman bo polsiego nie znał. Na obczyźnie daleko tak nei zajedziesz. Wieś i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież Pawełek wszystko rozumie to że nie dokładnie mówi to inna sprawa. Żeście się czepili. Chyba,że chodzi wam o Robaczka
Ale czemu w jego wypadku mnie to nie dziwi hm ?![]()
.
. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Śmiejecie się z Maria, a za rok będzie nawijał lepiej od was, a Robak nauczy się do tego czasu podstawowych zwrotów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
![]() sucesów ... ktoś się na tym plakacie czasem nie przejęzyczył ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Faktycznie, sucesów jak nic tam jest, ale obciach..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jeśli to prawda to: Ale wtopa
![]() ![]() btw: Powodzenia Mario tylko nie pokazuj fakera tamtejszym kibicom bo nie wrócisz do Polski w jednym kawałku ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sucesów tak z angielska od success ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
moim zdaniem zrobione umyslnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki temu jest oryginalnie.prawidłowo to każdy głupi by napisal.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co do tych ,,sucesów" to zaraz pewnie weszlo.com zacznie działać.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
na polsacie w sobote będzie okazja, mam nadzieję zobaczyć Głowe i Brożków ..
nie wiem czy nie wykupili wszystkich ich meczów ? bo to chyba z ligii |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dla mnie to "sucesów" nie zalatuje oryginalnością ale całkowitą amatorką. Chyba nie znam się na oryginalności. Dla mnie zwykły faux pas.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
dziękuję za uwagę
|
||
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mogli napisać "sókcesuw". To by dopiero była trafna ironia jeszcze połączona z fuckiem.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dziewczyną z weszło już pewnie slina po brodzie, jaka afera oooo.
A jak dla mnie nie ma szans aby tego ktoś nie zauważył. Wg mnie zrobione jest to specjalnie. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|