|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Komntatorzy wprowadzili z blad napewno, ale wydaje mi sie ze zarowno pilkarze Slaska jak i nasi oldboye, znali inny regulamin, bo widac ze przy stanie 2:2 i 40 sek do konca, nikomu nie spieszylo sie zeby zdobyc decydujaca bramke. Wiec jednak cos jest nie tak
Ostatnio edytowane przez mic : 09.01.2011 o godz. 12:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us cała plejada byłych zawodników, a wśród nich postać Grzegorza Kmiecika, myślałem że dał sobi już spokój z piłką nożną, ale nadal jednak wspiera Tura Turek ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kasuj to w ....u, bo niech Stan z Robkiem zobaczą i....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
i pomyśleć, że jego ojciec był naszą gwiazdą... daleko pada jabłko od jabłoni |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Maciej Skorża obchodzi dzisiaj urodziny
http://legionisci.com/news/40947_39_...ja_Skorzy.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ciekawy artykuł nt. korupcji z perspektywy Wójcika.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Kor...587,1,381.html Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pozory mylą. Jak to Janusz mówił: "kasa, misiu, kasa". Jaki interes miałby Wójcik w tym żeby udupiać jakichś tam piłkarzy? Prawda jest bolesna, tyle lat grała u nas (najprawdopodobniej) kolejna "czarna owca". To samo w Poznaniu było z Reissem, jak widać w innych zeznaniach przewija się też choćby nazwisko Dźwigały. Nie ma co, ....iozalna sytuacja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Zienia to ty zostaw w spokoju. Ja bym przeswietlil raz jescze Wojcika bo to kawał h**ja ,i arogant jakich malo.jescze teraz jakies licencje dostaje -facet z tyloma korupcyjnym zarzutami.No ale ci z Miodowej tez umoczeni po pas ,to sie towarzystwo mui wzajemie wspierac. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Głowacki robi jaki przewodnik ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
a tu link do artykulu "Głowacki przewodnikiem Brożków"
http://www.fakt.pl/Glowacki-przewodn...y,92602,1.html ![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
RADOMATU snajper wszechczasów obu krakowskich klubów kuszony jest przez Kolejarza, mocarza 1 ligi.
http://www.90minut.pl/news/144/news1...Matusiaka.html |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
Powszechność niczego i nikogo nie tłumaczy. |
|
|
|
Guest
|
|
Moim zdaniem gdyby wszystkie kanty ujrzały światło to pozostałoby tylko to wszystko zaorać. Cóż - tak to chodziło przez wiele lat i takie (obecny poziom, brak szkolenia młodych itd. itp.) są tego skutki. Zaskakuje mnie zdziwienie niektórych z Was pojawiającymi się nazwiskami grajków i innych osób piłki. Tam się przecież może przewinąć praktycznie każde nazwisko... gracza, trenera czy sędziego.
Ostatnio edytowane przez arti : 11.01.2011 o godz. 14:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Brożki grają w pucharze Turcji czy nie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/144/news1...-Cracovii.html
Nasz były bramkarz podpisał kontrakt z Cracovią |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/144/news1...Matusiaka.html
Jeden dziennikarzyna przeinaczył świadomie lub i nie transfer Radka "nie tak się umawialiśmy" Matusiaka, a wyszła z tego wielka bomba transferowa. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj Mariusz Pawełek zagrał od 1 minuty w sparingu Konyasporu z Willem II. Nie puscil gola a jego nowa druzyna wygrała 2-0. Skład z tego meczu ponizej
![]() Arek Głowacki rozegral 90 minut w Pucharze Turcji a Trabzonspor wygral mecz 3-1 z Konya Torku Şekerspor. Brozkow nie było nawet na lawce rezerwowych. Bramki strzelali m.in Bulut i Yilmaz a to z nimi "Brozio" bedzie walczył o 1 skład. ![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 11.01.2011 o godz. 23:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jest sobie Arkadiusz wysoki
![]() ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Marek Zieńczuk w Ruchu Chorzów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Vivere militare est
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
o lol a ja myślałem, że Zieniu skończy karierę w Lechii no nic powodzenia
Transfer zaskakujący....![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
I tym bardziej jest to zaskakujące , że nasz były kopacz nie ukrywał wielkiej sympatii do Lechii , dlatego jestem bardzo ciekawy czemu właśnie podjął taką a nie inną decyzje. Czyżby brak możliwości wywalczenia sobie miejsca w podstawowej jedenastce o tym przesądził Czy też może jakieś nieeleganckie zachowanie włodarzy biało - zielonych Czekam na wyjaśnienie tejże sprawy ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pytałem jak tam u Pawełka z angielskim, i jest odpowiedz
![]() http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=85437 on się pytał ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No, fajnie, że weszło czytasz, to prawie jak nikt tutaj...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|