The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2010, 21:17
Proud napisał(a):Wyświetl post
Skąd info?

Ja słyszałem o marnych groszach. Ale może masz rację.
Info z przeglądu sportowego, konkretnie z dodatku do niego, "Skarb Kibica Liga Włoska".
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.09.2010, 21:44
Boruc nie mógł zostać sprzedany za większe pieniądze, bo zarówno Celtic chciał pozbyć najlepiej opłacanego piłkarza ze względu na problemy finansowe, jak i sam bramkarz nie był skory przedłuzać kontraktu, który wygasał w 2011 roku.

Źródło - Nasz Dziennik
Cytat:
Artur Boruc latem najprawdopodobniej opuści Celtic Glasgow, a zainteresowana pozyskaniem bramkarza reprezentacji Polski jest m.in. Sewilla. Hiszpanie są podobno gotowi wyłożyć na stół 2 miliony funtów.

Celtic ma problemy finansowe, na dodatek Borucowi wkrótce kończy się kontrakt, dlatego lato będzie ostatnią okazją do zarobienia na transferze krnąbrnego i znajdującego się ostatnio w słabej formie skandalisty. Zawodnik przypomniał o sobie podczas ostatnich derbów Glasgow, gdy zaprezentował tatuaż z wizerunkiem małpy i podpisem Rangers. W ten sposób definitywnie pożegnał się z ligą szkocką, bo taka licha prowokacja nie uszłaby mu zapewne płazem. "Celtowie" oddadzą go bez żalu, a zainteresowanych klubów nie brakuje. Mówi się o Sevilli, Hamburgerze SV, a nawet Bayernie Monachium.
Na razie Boruc musi się leczyć - podczas feralnego meczu z Rangersami złamał palec.
Pisk
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 04.09.2010, 22:13
Jak mozna pisac, ze Borucem sie nikt nie interesowal ? Bylo kilka ofert, on sie dogadal akurat z Fiorentina i jak kolega wyzej napisal niedlugo tez konczyl mu sie kontrakt, stad taka suma. Kilka dni po transferze do Fiorentiny, Aston Villa dawala Wlochom 2 x tyle, ale sie nie zgodzili...

Jelen nie rusza sie z Auxerre, bo tam ma szczegolne wzgledy, o ktorych chodza juz "legendy" . Teraz jeszcze bedzie gral w LM, wiec temat pewnie wroci wiosna, zwlaszcza jesli bedzie strzelal bramki.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 04.09.2010 o godz. 22:17.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 04.09.2010, 22:42
Dla mnie po prostu zainteresowanie Borucem było takie jak i Rogerem. Nasze gazety je napędzały.

Niech każdy pozostanie przy swoim, bo nie chce mi się tłumaczyć o co mi dokładnie chodzi. Bo rzeczywiście mogłem trochę zamotać.

pozdrawiam!
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 04.09.2010, 23:07
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Jelen nie rusza sie z Auxerre, bo tam ma szczegolne wzgledy, o ktorych chodza juz "legendy" . Teraz jeszcze bedzie gral w LM, wiec temat pewnie wroci wiosna, zwlaszcza jesli bedzie strzelal bramki.
Tak po prawdzie to po co ma się stamtąd ruszać, skoro jest w Auxerre gwiazdą, a jego drużyna była w stanie zająć w lidze 3 miejsce, po czym w el. LM wyeliminowała finansowego magnata Zenita St. Petersburg i zagra w grupie z Realem, Milanem i Ajaxem - czego chcieć więcej?

Dziś zagraliśmy już bardziej doświadczoną jedenastką, z dwoma DM, lewym obrońcą, Borucem w bramce i od razu zaczęło się to wszystko zazębiać. W sumie brakuje nam jeszcze jednego defensywnego w stylu Murawskiego i pierwsza jedenastka wyglądałaby naprawdę przyzwoicie - tu liczę na to, że jeden z trójki Matuszczyk, Borysiuk, Wilk, rozwinie się na tyle, że będzie w stanie tą lukę wypełnić, do gry w środku pola aspiruje też Jodłowiec, który tak jak Mierzej dobrze zagrał (na tej pozycji) z Finami. Chociaż trzeba powiedzieć, że Bandrowski dziś w defensywie zagrał bardzo poprawnie, zdecydowanie wolę widzieć na tym miejscu jego, niż statycznego, wolnego Dudkę, z którego gry nie ma żadnego pożytku. Ogólnie Bander jest dobrą, sensowną alternatywą na partnera Murasia.

Bardzo dobrze dziś prezentowały się boki obrony, przy taktyce z zagęszczonym środkiem pola właśnie gra ofensywna bocznych obrońców jest ważnym elementem gry ofensywnej całego zespołu, a zarówno Piszczek, jak i Boenisch nadają się do tego idealnie - zaskoczył mnie trochę ten pierwszy, widać, że coraz lepiej mu idzie ta rola bocznego obrońcy, sporo poprawił się w ostatnim czasie w grze obronnej. Środek obrony tak sobie, niby poprawnie, oprócz ostatniej akcji meczu bez większych błędów, ale widać gołym okiem, że nie jest to nasza silna strona - Wojtkowiak zawsze przynajmniej raz na mecz zalicza jakąś większą gafę, a Żewłakowowi brakuje już trochę szybkości i przy lepszych rywalach to wychodzi, a E2012 dopiero za dwa lata, kiedy Michał będzie miał już 36 lat...Wydaje mi się, że lepiej tutaj postawić na Głowackiego, też doświadczony, a trochę młodszy, solidna marka w naszej lidze, a teraz jeszcze ma okazję pograć regularnie z lepszymi rywalami niż w Ekstraklasie. W parze z nim powinien grać najlepszy z grona Jodłowiec, Perquis (zapewne obywatelstwo w niedługim czasie otrzyma), od biedy Żewłakow i - o ile któryś zacznie prezentować solidny europejski sezon - Glik, Sadlok, Augustyn.

Atak to zdecydowanie Jeleń, pierwszym zmiennikiem Lewandowski - jak się w Borussi przebije i zacznie regularnie strzelać, będzie można pomyśleć o zmianie ról, na razie ten pierwszy jest niekwestionowanym liderem w tym pojedynku. Do tego w ramach uzupełnienia młodzi Sobiech, Grosicki, może też Małecki.

W roli playmakera poraz kolejny trochę zawiódł Iwański, gdyby miał 5 lat mniej można by było jego grę zaakceptować, z nadzieją że się rozwinie, ale chyba nie ma co liczyć, że 29-latek zacznie w przyszłości prezentować coś więcej. Zdecydowanie bardziej w tym miejscu podobał mi się Mierzejewski, gdyby jeszcze grał w każdym meczu tak jak z Finami - dużo biegał, fajne prostopadłe piłki, nieźle przyśpieszał grę, dobrze drybluje - to byłby jak dla mnie pewniakiem w to miejsce, szczególnie, że potrafi zdobywać gole, a to cenna i dość rzadka umiejętność u naszym pomocników. Warto też mieć na oku na tą pozycję dwójkę z Championship - Majewski miał świetny poprzedni sezon, Cywka bardzo dobrze rozpoczął aktualny. Obraniak jak dla mnie jest za statyczny i nie pasuje trochę do tej taktyki, gry wysokim pressingiem i szybkiego ataku, do tego w Lille na razie nie gra wcale. Moim zdaniem Peszko lepiej pasuje do takiego ustawienia, a szansę dałbym też Grosickiemu. Na ten moment widzę to tak:

Boruc - Piszczek, Głowacki, Żewłakow, Boenisch - Murawski, Bandrowski - Błaszczykowski, Mierzejewski, Grosicki - Jeleń.

...zmiennicy:

Kuszczak - Wojtkowiak, Glik, Sadlok, Gancarczyk - Matuszczyk, Jodłowiec - Peszko, Cywka/Majewski, Obraniak - Lewandowski.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 04.09.2010 o godz. 23:09.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 04.09.2010, 23:16
O Jeleniu nie mowie, bo sami francuscy eksperci wyceniaja go na 7-10 mln euro , a oni chyba znaja swoj wlasny rynek .
Chyba jednak nie do końca - Jeleń miał grube ciśnienie na transfer, kwota odstępnego 3 mln jak mnie pamięć nie myli i nikt tyle nie dał - niby dla tego że miał kontuzje ale nie czarujmy się - Jeśli chodzi o nasze postrzeganie - gwiazda i rodzynek ale jeśli chodzi o Europe to po prostu solidny napastnik.

W ogóle to można psioczyć na Smude i słusznie bo gość odleciał na inną galaktykę po wzięciu reprezentacji ale spójrzmy prawdzie w oczy.

Jesteśmy jedną wielką pustynią na futbolowej mapie.5 najlepszych lig(Anglia,Hiszpania,Włochy,Niemcy,Francja) - liczba zawodników grających w podstawowym składzie - jeśli się nie mylę to konczy się na 2 - dwóch.Jeleń i Błaszczu + dwóch farbowanych ale ich nie liczę bo mają tylko z nami wspólnego co nic.

Druga piątka lig - Rosja,Holandia,Portugalia,Turcja,Grecja...kolejnyc h 3 rodzynków.Murawski,Głowa i Baszczu

W 10 najlepszych ligach - 5 Polaków a pójść dalej i następną piątkę lepszych od naszej czyli np Belgia,Ukraina(w sumie to liga z drugiej grupy),Austria,Szwajcaria,Rumunia...gra ktoś?

Ogólnie dno i 5 metrów mułu - tak wygląda nasza piłka
ps może kogoś pominąłem ale to niczego nie zmienia.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.09.2010, 23:18
Ogólnie ok rw88, ale nie zapominajmy o Smolarku. Jeśli tylko będzie w formie to pierwszy skład pewny moim zdaniem, jeden z lepszych piłkarzy ostatnich lat, a wciąż stosunkowo młody. Trzeba wierzyć w gościa.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 04.09.2010, 23:19
felipe napisał(a):Wyświetl post
Ogólnie ok, ale nie zapominajmy o Smolarku. Jeśli tylko będzie w formie to pierwszy skład pewny moim zdaniem, jeden z lepszych piłkarzy ostatnich lat, a wciąż stosunkowo młody. Trzeba wierzyć w gościa.
Racja. Jeśli "zaskoczy" z formą, to jest to idealny ofensywny lewy pomocnik w tej smudowej taktyce. Wyskoczył mi Ebi gdzieś z obiegu w tym moim podsumowaniu
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 05.09.2010, 00:02
Na miejscu Smudy bym już zawęził selekcję do ok. 35 zawodników, bo prawdopodobnie nikt inny w tym czasie nie wskoczy już na poziom powyżej średniaka ligowego. Na kolejne cudowne dziecko polskiego futbolu też nie ma co liczyć, więc pozostaje szlifować to co posiadamy. W tej chwili na mój gust to wygląda mniej więcej tak:

GK - Boruc, Kuszczak, Fabiański, Tytoń, Szczęsny
LB - Boenisch, Gancarczyk
CD - Żewłakow, Sadlok, Glik
CD - Głowacki, Wojtkowiak, Jodłowiec
RB - Piszczek, Rzeźniczak
DM - Murawski, Gol, Wilk
DM - Matuszczyk, Bandrowski, Borysiuk
LM - Peszko, Grosicki, Rybus
AM - Mierzejewski, Obraniak, Iwański, Majewski
RM - Błaszczykowski, Kiełb, Małecki
ST - Jeleń, Lewandowski, Smolarek, Janczyk, Sobiech

Nie biorę pod uwage:
Wasilewski - nie wydaje mi się, żeby w wieku 32 lat po takiej kontuzji był w stanie reprezentować nas na ME
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.09.2010, 00:11
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Inni czyli kto?
Boruc bronił od meczu Polska - Austria w el. do MŚ 2006. Wcześniej przez kilka lat w bramce stał Dudek.
Zdajesz sobie sprawę, że "od meczu Polska - Austria" oznacza tak naprawdę trzy mecze? Z Austrią, Walią i Anglią. W eliminacjach do EURO to rzeczywiście bronił sporo, ale kluczowe mecze na początku należały do Kowalewskiego i gdyby ten nie został wykartkowany w meczu z Portugalią, to pewnie stałby do końca eliminacji, bo spisywał się świetnie. Tak czy inaczej nie da się obronić tezy, że bez Boruca nie byłoby żadnego awansu na dużą imprezę

Dodajmy że w eliminacjach do Mundialu w RPA zawalił dwa kluczowe mecze, przez które szybko straciliśmy realne szanse na awans.
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 05.09.2010 o godz. 00:15.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 05.09.2010, 00:21
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Dodajmy że w eliminacjach do Mundialu w RPA zawalił dwa kluczowe mecze, przez które szybko straciliśmy realne szanse na awans.
Zawalić, zawalił ale realnych szans ja tam nie widziałem. Całą wiosnę trzon kadry był bez formy, a część emerytów dogrywała swoje ostatnie mecze w reprze. Kim my mieliśmy awansować?
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Stary 05.09.2010, 00:25
Zawalić, zawalił ale realnych szans ja tam nie widziałem. Całą wiosnę trzon kadry był bez formy, a część emerytów dogrywała swoje ostatnie mecze w reprze. Kim my mieliśmy awansować?
Akurat na Czechów, Słoweńców i Słowaków przy odrobinie szczęścia mogło to wystarczyć, a przy wcześniejszym zwycięstwie ze Słowacją i remisem z Irlandią mielibyśmy doskonałą pozycję wyjściową. Zresztą cały czas ustosunkowuję się do tezy, że
Cytat:
Przeciez my bysmy na zadne MS czy ME sie nie zakwalifikowali gdyby nie Boruc.
co, w swoim mniemaniu obaliłem. Wstawkę o el. do MŚ 2010 można traktować jako niewiele znaczącą dygresję
Będą wisieć komuniści!

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 05.09.2010, 00:34
O jakim my tu szczęściu mówimy jeśli Słowenia nas prawie zmiotła z ziemi? Nic nie graliśmy i obwinianie wyłacznie Boruca o to że zawalił eliminacje to jakaś kpina.

Przypominam, że zabrakło 11 punktów (sic!) do pierwszego miejsca w grupie, a w 10 meczach zgromadziliśmy... 11 punktów

PS. W tym 6 z San Marino
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.09.2010 o godz. 00:36.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Stary 05.09.2010, 00:40
Gdzie napisałem że tylko Boruc zawalił? Jedynie napisałem, że odegrał w tych eliminacjach raczej negatywną rolę i raczej oddalił, niż przybliżył nas do RPA. Apeluję o niewkładanie mi w usta słów, których nie napisałem... w ogóle apeluję o niewkładanie mi do ust czegokolwiek
Będą wisieć komuniści!

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 05.09.2010, 00:59
Boruc - Piszczek, Zewlakow, Glowacki, Boenisch - Blaszczykowski, Mariusz Lewandowski, Murawski, Kosowski - Jelen, Janczyk - to jest dla mnie optymalne zestawienie . Czyli Smuda musi sie jeszcze przeprosic z Lewandowskim, Kosowskim i Janczykiem.

Jeden warunek - wszyscy musza wystepowac regularnie w swoich klubach . Wlasnie widze, ze Janczyk ma jakies klopoty, wiec zostaje Smolarek, Lewandowski(ktory nie sprawdza sie w kadrze i mozna to glosno powiedziec) i Sobiech. Chyba, ze zaczniemy powolywac ze starszego pokolenia .
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 05.09.2010 o godz. 01:02.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 05.09.2010, 07:18
I co tu ogladac w tv? W kosza dostajemy od kazdego, w siatke ostatnio rowniez, reprezentacja w kopaną to dramat, moze szachy?
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 05.09.2010, 07:30
Już nie będę nic wkładał
Co nie zmienia faktu, że zrobiono wtedy z Boruca, który był owszem w średniej formie kozła ofiarnego stawiając go na równi z Leo jako tych co doprowadzili naszą piłkę do ruiny. Prawda jest taka, że grano żenadę w polu i nawet Buffon by wszystkiego nie wybronił.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 05.09.2010, 07:44
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
I co tu ogladac w tv? W kosza dostajemy od kazdego, w siatke ostatnio rowniez, reprezentacja w kopaną to dramat, moze szachy?
kolarstwo górskie kobiet

Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.09.2010, 08:04
O jakim my tu szczęściu mówimy jeśli Słowenia nas prawie zmiotła z ziemi? Nic nie graliśmy i obwinianie wyłacznie Boruca o to że zawalił eliminacje to jakaś kpina.

Przypominam, że zabrakło 11 punktów (sic!) do pierwszego miejsca w grupie, a w 10 meczach zgromadziliśmy... 11 punktów

PS. W tym 6 z San Marino
Ale gdyby nie Boruc, to rozważając tylko mecz ze Słowacją, ta miała by 19 pkt, a Polska 14 - do pierwszego miejsca (Słowenia 20 pkt) brakowało by tylko 6 punktów. Prawda że to już wygląda dużo lepiej niz 11? A może gdybyśmy przez 30 minut nie musieli gonić wyniku 3:1 z Irlandią to ugralibyśmy tam chociaż remis, a wtedy w ostatecznym rozrachunku było by 5 punktów straty do pierwszego miejsca i 4 do drugiego. Nalezy pamiętać o tym, że po meczu z Irlandią czekały nas 4 mecze reważnowe. Mecze w których wszystko mogło się zdarzyć gdybyśmy już po połowie eliminacji nie byli w dupie przez Boruca.

e: Co oczywiśc nie nie zmienia faktu, że ogólnie graliśmy straszną kiche, ale moim zdaniem nawet z taką grą mieliśmy szanse wyjść z tej żałośnie słabej grupy gdyby nie popisy Boruca.
Ostatnio edytowane przez jasnyGwint : 05.09.2010 o godz. 08:21.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.09.2010, 08:07
Cytat:
Maja Włoszczowska właśnie wygrała złoto, ale to sport zupełnie nietelewizyjny. No i zima się zbliża, więc i Justyna Kowalczyk zacznie wygrywać złoto w swoim zupełnie nietelewizyjnym sporcie
Legionista
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 05.09.2010, 08:30
A kiedy leci Cafe Futbol?
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.09.2010, 08:39
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
A kiedy leci Cafe Futbol?
12 września, godz. 11:00
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.09.2010, 10:45
Boruc - Piszczek, Zewlakow, Glowacki, Boenisch - Blaszczykowski, Mariusz Lewandowski, Murawski, Kosowski - Jelen, Janczyk - to jest dla mnie optymalne zestawienie . Czyli Smuda musi sie jeszcze przeprosic z Lewandowskim, Kosowskim i Janczykiem.

Jeden warunek - wszyscy musza wystepowac regularnie w swoich klubach . Wlasnie widze, ze Janczyk ma jakies klopoty, wiec zostaje Smolarek, Lewandowski(ktory nie sprawdza sie w kadrze i mozna to glosno powiedziec) i Sobiech. Chyba, ze zaczniemy powolywac ze starszego pokolenia .

Pytanie czy Jelen sie sprawdza w kadrze ? moim zdaniem nie - wczoraj spokojnie powinien byc hat-trick
ale to jest taki gosc, ze nigdy nie wiadomo co zrobi - dlatego tez pewnie nigdy nie przejdzie do lepszego
niz Auxerre klubu.
brakuje nam takiego niezawodnego egzekutora jak Jusko, ZUraw czy Franek kiedys.
Mysle, ze kims takim moglby byc Lewandowski - jeszcze jest mlody i moze sie przelamac w najwazniejszym momencie.
Ile meczy Rooney czy Ronaldo nie strzelili bramki w kadrze ?

Co do Mariusza Lewandowskiego mysle, ze na pozycji defensywnego pomocnika przeznaczonej dla najbardziej drewnianego pilkarza spokojnie moze stawiac na kogos mlodszego. Mysle, ze Bandrowski nie gral zle z Dnipro na
przyklad. Nie wiem jak wczoraj ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
unbelievable
Member

Od: 04.2007

Stary 05.09.2010, 19:21
Ktoś wie o której reprezentacja jutro trenuje? Trenuja na bocznym czy na glownym?
Odpowiedz cytując
Wichar87
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.09.2010, 19:37
Z tego co słyszałem w TV to dziś miał być trening na głównym, a jutro na bocznym, ale w jakich godzinach to już nie wiem.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 05.09.2010, 19:41
Ma ktoś linka do zdjęć z treningu Repry? Chciałbym zobaczyć jak wyglądają na naszym stadionie
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.09.2010, 19:57
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Bl...wiadomosc.html
Głowa i Kuba mieli wrócić na R22. Możliwe, że Kuby we wtorek też nie zobaczymy...
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.09.2010, 21:22
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Ma ktoś linka do zdjęć z treningu Repry? Chciałbym zobaczyć jak wyglądają na naszym stadionie
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...adionie_wisly/
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 06.09.2010, 09:58
nie jest tak źle
gramy z lepszymi

http://www.sport.pl/pilka/1,65037,83..._pilkarzy.html
w październiku lecą do Iranu na rewanż
trzeba coś wymyślić żeby nam Stefcio Wilka nie powołał
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 06.09.2010, 16:28
Smuda: Błaszczykowski zagra

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ykowski_zagra/

Australijczycy przy Reymonta 22

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_reymonta_22/
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 06.09.2010 o godz. 16:36.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów