|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Brawa
Na stadionie spokój,bo prawie nikogo nie ma cisza,atmosfera gdzie rodzina moze zjesc hamburgery i zrobic fotke,wprost idylla nikt nie klnie,nikt nic nie spiewa,nawet hymnu na zakonczenie to jest prawdziwa droga ruchu kibicowskiego,nowy poziom dopingowania ZADOWOLENI? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jaka cisza ? Głośny doping dla PBB słychac było, jakby mecz był w Bielsku Białej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Bo przy jedzeniu się nie gada.
![]() Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
z FB , ktore obrazuje dobre podsumowanie sezonu
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Spełnienie moich życzeń noworocznych na forum dalej w poczekalni:
![]() Już chyba najwyższy czas... ![]()
Ostatnio edytowane przez rozarian : 12.04.2014 o godz. 19:45.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
było max 2000 ludzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
PS: Bez kiboli nie ma goli.
Propaganda trwa ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja tam słyszałem gromkie "wypierdalaj" lecące w strone Dudki. Zastanawia mnie dlaczego konsumenci chociaż ich- tzm kibiców z Bielska za to nie wygwizdali.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaraz wróci Framat i powie że jeszcze nigdy w życiu się tak dobrze nie bawił.
![]() Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Cóż kolejny pech, a raczej zrządzenie losu, że w kolejnych eliminacjach do LM wylosowaliśmy BARCELONĘ. W meczu z Anderlechtem natomiast brakło Kamila Kosowskiego, który stanowił motor napędowy Wisły. Co by było gdyby wtedy grał Kamil? By sobie uzmysłowić ile znaczył Kosowski dla tego zespołu wystarczy odjąć wszystkie gole i asysty kosy w meczu z Schalke. Bo wątpię by Zieńczuk kupiony na miejsce Kosy czy Łobodziński byli w stanie coś takiego zagrać. Najwyraźniej LM nigdy nie była nam pisana. Karabach, Levadia owszem bolały, ale należy przypomnieć, że to już nie była super Wisła, tylko mieszanka zawodników średnich i przeciętnych, że przypomnę składy: Z Karabachem: Milan Jovanic - Erik Cikos, Mateusz Kowalski, Junior Diaz, Piotr Brożek - Patryk Małecki (79-Wojciech Łobodziński), Radosław Sobolewski, Tomas Jirsak (46-Cezary Wilk), Dragan Paljic (46-Paweł Brożek) - Maciej Żurawski, Rafał Boguski. Z Levadią: Mariusz Pawełek - Piotr Brożek, Arakdiusz Głowacki, Marcelo, Junior Diaz - Patryk Małecki, Radosław Sobolewski, Tomas Jirsak, Andraz Kirm - Paweł Brożek, Piotr Ćwielong (73-Wojciech Łobodziński). Ewidentny brak SKRZYDEŁ Ale w porównaniu do tego co teraz mamy to i tak super skład ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2 kolejny mecz moj sasiad ( starszy pan) byl na meczu WIsly - tak samo jak w meczu z Zawisza tak i dzis absolutnie nie zgadzal sie z podana liczba widzow- i dzis i tamtym razem twierdzil ze bylo polowe z tego ci pisze ....
|
|
|
|
Guest
|
|
|
5772 widzów to bzdura. 3,5 tys max. bardzo bardzo smutny widok swoją drogą.
Ilu przyjdzie na mecze o zaszczytne 5 czy nawet 4 miejsce po ew. kolejnej wtopie z amiką? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
FraMat jak chce się bawić to idzie na imprezę.
Na stadion to FraMat chodzi na Wisłę... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Średnio w tym sezonie chodziło nas od 11 do 13,5 tys. czasem 14-15 tys. Dziś na E było mocno widać, że było po prostu pustawe co nie miało miejsca w tym sezonie. Nie wiem, może loża i główna trochę nadrobiła, ale ja bym w życiu nie powiedział, że było 5700. Raczej 3700 - to już prędzej. Na Wisłę się chodzi z radości! ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bądź tak miły i go nie cytuj. Trolli się nie karmi.
Jak atmosfera? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Podczas modlitewnego czuwania jest większy spontan niż wczoraj przy R22. Gdyby nie kibice PBB to nawet mlaskanie było by słychać. A tak, zagłuszyli nielicznych konsumentów.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gdyby się nie karmiło to już dawno z głodu byś padł. Troli się nie lubi, a one o to nie dbają
![]() Zdumiewające, że (podobno) kibice Wisły Kraków tak ostro się licytują, że było mniej kibiców na meczu ich (podobno) ukochanego klubu. O tempora, o mores .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Z bolem serca pisze ten post ale Wisla jest w tej chwili na rownj pochylej. Mam ogromny szacunek dla pana Cupiala za to zrobil dla naszej Wisly w ostatnich kilkunastu latach ale to co teraz sie dzieje w naszym klubie to jest amatorka bez przyszlosci. To bylo dobre na lata dzewiecdziesiate ale nie przystaje nijak na dzisiejsze standardy porofesjonalnego klubu. Prezes Cupial otoczyl sie ludzmi typu Kapka lub Smuda a prowadzenie takiego wielkiego klubu jak Wisla to nie jest niestety prowadzenie biznesu cinkciarskiego. Sam jestem starszym czlowiekiem i bylym cinkciarzem i wiem o czym pisze. Zeby prowadzic dzis klub trzeba dbac przedewszystkm o wizerunek po to zeby przysli sponsorzy a jak tak dalej pojdzie to Ci pojda na druga strone Blon do naszego najwiekszego wroga. Dlatego apeluje do pana panie Cupial sprzedaj pan klub w dobre rece jak pana juz nie stac na finansowanie klubu a do was ludzie z SKWK pamietajcie chociaz macie racje w sporze z Bednarzem to pomyslcie rowniez o przyszlosci Wisly bo na tym konflikcie moze skorzystac tylko wrog zza miedzy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
jak sie komus chce , to moglby powklejac fotki porownujace rozne trybuny w momencie kiedy bylo 18.000 , 12.000 , te ostatnie niby 7500 i wczorajsze ...5800 hmm
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Szkoda, że Bednarz zapomniał dodać o której klasie rozgrywkowej myślał mówiąc o kłopocie bogactwa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
On myślał o bogactwie wolnego czasu w dni meczowe. Obietnic dotrzymuje.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() Dobry żart. ![]()
|