|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ale frajda zamienić kartę na ta samą kartę nawet napis 2011 zostaje
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zmiana KK to ukłon w stronę osób, którym się nie podobało zdjęcie wykonane do poprzedniej karty. Więcej zalet tego gówna nie odnotowałem. A no i jeszcze można poczuć się jak właściciel dobra luksusowego. W końcu kawałek plastyku za 10 zł to coś zacnego
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
A czemu k....a ważność do 01.01.2015 skoro wyrabia się w lutym to dwa lata to luty 2015
ahh to Bednarzowe złodziejstwo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat Bednarz to z tym nie miał nic wspólnego
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Jeśli chce wyrobić ową kartę to muszę wypełnić wniosek KARTA KIBICA 2011?
Moge podac adres jako moj adres tymczasowy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
kpina! tak sie nie robi!! załoze ze ci co sporadycznie chodza na mecze jescze bardziej zniechecą i Wisła w efekcie na tym straci.
A mi nawet sie nie chce specjalnie isc i wyrabiac, nie wspominajac jak beda kolejki przed pierwszym meczem :/ ![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
nie popieram tych wymian ,ale nie popieram twojego gderania: nie chcesz nie idz nie wymieniaj ,nie wyrabiaj będą kolejki przed meczem więc siedz w domu ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znaleziono kartę kibica Marcina S. na Miasteczku Studenckim AGH, niedaleko stadionu. Pesel kończy się cyframi: 6530. Kontakt pw.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Podbijam pytanie. Jeśli na karcie mam 2013-07-01, to mam ważną do stycznia czy lipca? bo już zgłupiałem
Ostatnio edytowane przez Wiślak88 : 24.02.2013 o godz. 19:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Masz wartą do 1 lipca.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
mam pytanie, czy na nowych KK gdzie jest miejsce na nr identyfikacyjny, tez nie macie wpisanego zadnego nr-u
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Też nie mam numeru.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ok, dzieki !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czy trzeba oddac stara karte przy wyrabianiu nowej? kumpel mi moze ja wymienic prawda?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
w pierwszej KK nie miałem wogóle tego pola. Teraz mam i jest tam wpisany jakis numer (inny niz PESEL)
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Lecz jesli chcesz być pewny w 100 % tyrknij do strefy kibica 12 623-95-95 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
jeżeli adres podany przy wyrabianiu KK uległ zmianie to czy mogą być problemy przy wejściu na mecz?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mozna odnowic karte kibica za znajomego ktory nie ma na to czasu? czy beda robic problem?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Można. Mi nie robili problemów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Panowie pytanie za 100 pkt chce ich ze znajomym na meczo (kumpel jest obecnie poza domem kilka dni i nie ma przy sobie karty kibica nie pamięta do kiedy ma ważna.I teraz główne pytanie kupuje na swój login bilet dla siebie i dla niego w jego polu wpisuje imię nazwisko oraz pesel jeśli ma nie ważna kartę kibica to transakcja przejdzie czy wywali mi ze nie mogę jemu zakupić biletu (przy okazji loginu na stronie z kupnem biletu również nie zakładał)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Na logikę powinno wywalić błąd przy kupywaniu jesli byłaby nieważna. Ale jeśli kupisz, a się przed meczem okaże że kk nieaktualna, to szybkie wyrobienie nowej karty nie powinno być problemem, a i bilet na nowej musi być nabity.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
czy wniosek o wydanie duplikatu jest na miejscu czy trzeba sobie wydrukowac samemu?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jest dostępny na miejscu u góry, gdzie wyrabiane są KK.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
zdjęcie będzie to samo co na pierwszej karcie kibica ![]() Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez ArturBarlinek : 05.08.2013 o godz. 20:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wyrabiał ktos karte kibica w dzien meczowy? na stronie pisze, ze Godziny otwarcia Strefy Kibica mogą ulegać zmianie w dni, w które Wisła Kraków będzie rozgrywała mecze na swoim stadionie wiec moje pytanie brzmi do zorientowanych krocej wtedy jest otwarta (normalnie do 16:00) taka sama czy moze dłuzsza? Dzieki za odpowiedz - karta bedzie przedłuzana w niedziele 25 sierpnia
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Dłużej. 10 znaków. Nie zamkną SK o 16 jak mecz o 18 w niedzielę, także lajtowo ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mój znajomy ma kartę kibica Śląska Wrocław i mam pytanie, czy może on kupić bilet na mecz Wisły z Lechem mając KK Śląska czy musi wyrobić także Wisły?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Musi wyrobić Wisły ...
|
|