|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak wygląda wymiana karty kibica ?
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Rozumie, że Karty Kibica wydane w 2011 roku straciły ważność? Czy da się kupić karnet?
![]()
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na karcie masz napisaną do kiedy jest ważna. Jeśli utraciła to musisz za 10zł wymienić na nową. Jeśli masz dalej ważną to możesz kupić karnet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Do kiedy tą nową kartę jebani złodzieje wydają?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o datę kolejnej wymiany to 01.01.2015
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Można zrobic sobie nowe zdjęcie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
może to już był gdzieś wyżej, ale moje lenistwo mnie przerasta.
Data ważności jest rok- miesiąc- dzień czy rok dzień miesiać? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
"13. Niezależnie od faktu przekazania Karty Kibica 2011 wnioskodawcy Karta pozostaje własnością Wisły Kraków." to takie głupie pytanie,czy klub może zażądać zwrotu karty?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mario mozesz zrobic sobie nowe zdjecie lub zostawic to z poprzedniej karty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A jaki jest w ogole cel wymiany tej karty ? Dlaczego dowod osobisty czy paszport dostaje sie na 10 lat, a KK mam zmieniac do dwa lata ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Pewnie dziura budżetowa Wisły jest proporcjonalnie większa od dziury budżetowej państwa...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Osobiście trzeba wymienić kartę czy mogę kogoś wysłać z druczkiem przez mnie wypełnionym?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Mogli wprowadzić inny wzór KK. Wyrabiasz sobie nową a jak byk pisze Karta Kibica 2011 chociaż rok by zmienili. edit: Dodali numer identyfikacyjny ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A ktoś sprawdzał, moze jednak da sie kupic karnet na starą karte kibica? Dawniej juz bywały takie przypadki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak kupowałem dziś kartent to facet koło mnie chciał kupić na starą KK i kierownik wysłał go aby wyrobił sobie duplikat.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
jest 2013 rok a nowe karty kibica wyglądają jak te stare, 2011 hahaha no nie, w takiej chwili nasuwa się pytanie po co właściwie ten protest był jak klub robi sobie z nas jaja
![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jak na karcie kibica jest data? rok/miesiąc/dzień czy rok/dzień/miesiąc
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
czy trzeba być osobiście po nową kartę ? czy wystarczy, że będę miał wypełniony druk ?
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że musisz iść osobiście, tak jakbyś wyrabiał ją po raz pierwszy. Muszą ci przecież fotkę cyknąć.
edit: sorry, nie zauważyłam, że można zostawić poprzednie zdjęcie Powód: moja głupota
Ostatnio edytowane przez gypsy : 14.02.2013 o godz. 12:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Można dac komuś wypełniony druk. Nie musisz być osobiście jeśli przedłużasz ważność.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jesli to pytanie bylo gdzies wyzej to przepraszam.. Czy przy wyrabianiu nowej KK zwraca się starą czy można zatrzymać ? wie ktoś
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Starą kartę Ci zostawiają.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
dzięki !
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Karta kibica jest potrzebna aby jeździć na wyjazdy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czy to potwierdzone info ?
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak wygląda wydawana "nowa karta" kibica :
![]() 1. Czy trzeba płacić 10 zł ? TAK 2. Czy starą kartę kibica oddajemy ? NIE 3. Czy trzeba robić nowe zdjęcie ? NIE 4. Czy można zrobić sobie nowe zdjęcie ? TAK 5. Czy można płacić kartą bankomatową/kredytową za kartę kibica ? NIE 6. Czy trzeba osobiście iść do Strefy Kibica w celu wymienienia karty kibica ? NIE, wystarczy komuś dać wypełniony wniosek ( druk na stronie Wisły ) wraz z podpisem oraz starą kartę kibica oraz 10 zł. |
|
|