|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
może chciałby się ktoś podzielić wiedzą na temat pracy za granicą, może akurat zna kogoś lub powie od czego zacząć, pośrednik pracy, może jakaś sprawdzona strona z ofertami?
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Robota jest w Anglii na sprzataniach, czy jako "kucharze' w restauracjach np; w Londynie. W restauracji NIKT Ci nie da więcej niż 5,93/h brutto, na sprzataniach jest ciut więcej. Jeśli nie masz konkretnego zawodu z jeżykiem, nie masz szans na zarabianie lepszej kasy, no chyba, że pójdziesz na pomocnika na budowę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
cześć,
poszukiwane są osoby z "lekkim" zacięciem dziennikarskim lub osoby, którym wydaje się, że takie zacięcie mają - albo chcą je odnaleźć - do nowo powstającego portalu informacyjnego o Krakowie. Potrzebne są również osoby: z ciekawymi pomysłami, chcące zająć się fotografowaniem Krakowa oraz wszyscy ci, którzy chcieliby wziąć udział w nowym, ciekawym projekcie internetowym dla Krakowa. oferujemy oczywiście pieniądze za wykonaną pracę, więcej informacji - na priv. Kontakt: PW [email protected] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Jakby ktoś miał jakąś pracę np. roznoszenie ulotek, czy jakąś z pomocą fizyczną, np. noszenie, sprzątanie, a dałby rade przyjąć 17latka by sobie dorobił proszę o PW.
Chętnie bym uzbierał na wyjazd do Rygi, czasu nie zostało wiele ! ![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Praca tylko dla pełnoletnich, czy nieletni też mogą (fotografowanie)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o ulotki to codziennie masz dziesiątki ogłoszeń na gumtree.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nieletni też mogą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ma ktos namiary na prace sezonowa(zbiory) za granica? Czekam na prv
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jakieś wskazówki, albo ciekawostki dla osoby jadącej do Norwegii w poszukiwaniu pracy?
|
|
|
|
Dum Spiro Spero
Od: 07.2005
Offline |
|
|
szukam pracy, najlepiej w charakterze kierowcy
![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Student z okolic Krakowa szuka pracy knajpy, fizyczna, biuro praktycznie moze byc wszystko. Jakby ktoś coś widział proszę o kontakt na priv będe wdzięczny.
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ktoś pracował w firmie Aegon na stanowisku specjalisty sprzedaży albo ma jakiegoś znajomego co tam pracował?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy jest sens wpisywanie w cv miesiąc pracy na 3/4? dodam, że nie przedłużono umowy i się zastanawiam jak potencjalni pracodawcy będą na to patrzeć.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli nie masz nic innego w CV, to wpisz, ale jeśli masz jakieś inne pozycje to lepiej sobie darować - nie powinno się raczej wpisywać w CV miejsca, gdzie pracowało się poniżej 3 miesięcy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
szukam pracy chociazby na glupich ulotkach ale zeby placili chociaz te 8 zl a nie 6 za godzine... ktos cos moze zna lub wie gdzie mozna pytac? bo tak sie mowi gumtree gumtree a taka prawda ze nie ma tam takich ofert za wiele... bede bardzo wdzieczny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jeśli po miesiącu nie przedłużono z Tobą umowy, to raczej o tym nie wspominaj, bo to nie jest dobra rekomendacja dla potencjalnego pracodawcy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
ej bo pracuje w mcdonaldzie i mam możliwość awansu ale nie wiem czy to jest dobra decyzja , jest ktos kierownikiem , żeby napisać co i jak na tym stanowisku
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
5 tysięcy w 5 miesięcy
tak można najtrafniej skomentować kierownika w MD czy innej tego typu knajpie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeśli ktoś chce sobie dorobić na koniec wakacji roznoszeniem ulotek - dorywcza praca na terenie Krakowa - prosze o wysłanie maila z CV zawierającym dane kontaktowe na adres [email protected]
![]()
Grunt to pozytywne myślenie i optymistyczne podejście do życia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie najlepiej szukać pracy na weekendy? studiuje dziennie
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jeśli ktoś pracuje lub pracował w EXIsport to prosiłbym o wiadomość na priv.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Praca od zaraz na stanowiskach: przepalacz gazowy i spawacz gazowy Miejsce pracy - Kraków Umowa - zlecenie + ZUS Osoby zainteresowane proszę o przesłanie swojego CV pod adres [email protected] w tytule wpisując nr ref. :13/09/2011 Proszę pamiętać o wpisaniu klauzuli o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych. ![]()
Grunt to pozytywne myślenie i optymistyczne podejście do życia
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Coś w Dublinie?
|
|
|
|
Dum Spiro Spero
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jak by ktos mial jakies informacje odnosnie pracy to prsoze na priv
![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Szukam pracy głównie jako kierowca kategorii B,operator wózka widłowego,Inne opcje też wchodzą w grę
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Szukam jakiejkolwiek pracy fizycznej (pomocnik na budowie,na magazynie itd)
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Witam skończyłem prawo być może będzie ktoś szukał pracownika do kancelarii? na staż? do działu administracyjnego? do biura nieruchomości? jeśli tak to proszę o jakikolwiek kontakt
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
K_TSW: teraz o prace na budowie może być ciężko... bardziej sie nastaw na to drugie jak juz
pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ukończyłem techników i mam zawód technik mechanik, specjalizowałem się w komputerowym wspomaganiu procesów projektowania. Uczyłem się na takich programach jak AutoCad, Mechanical Deskop, trochę na Inventor. Brak doświadczenia. Na jaką pracę i na jakie zarobki mogę liczyć? Mogę znaleźć pracę w Krakowie w tym zawodzie?
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A co mi tam
.Skończyłem Prawo na Uniwersytecie Jagiellońskim, zdałem egzamin wstępny na aplikację radcowską z całkiem niezłym wynikiem i właśnie szukam patrona. Może wśród wiślackiej braci znajdzie się ktoś kto posiada odpowiednie uprawnienia i byłby chętny udzielić wsparcia bratu po szalu, ewentualnie zna taką osobę. Posiadam ponad dwuletnią praktykę w obsłudze prawnej klientów indywidualnych i korporacyjnych (spółki prawa handlowego) zdobytą już po zakończeniu studiów, ogólnie można powiedzieć, że nie parzyłem herbatki a od odbierania telefonów byli inni .Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ... proszony o kontakt na priv .
Ostatnio edytowane przez Greeg : 21.11.2011 o godz. 12:05.
|
|
|