|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
I będą zarabiali na pisaniu o Garbarni i Cracovii. Powodzenia życzę
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kania, Knura, Wojtowicz, Trela... te osoby średnio mi pasują do piszących paszkwile na Wisłę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dupochron, żeby ich koledzy po fachu nie posądzili o współpracę z gangsterami.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie, będą zarabiać na pisaniu o nieprawidłowościach w Wiśle. Tak jak zarobił TVN na reportażu Jadczaka. Tak działają media. Wisła natomiast straci na wycofaniu się sponsorów i obniżeniu frekwencji. Nie trzeba mieć inteligencji Einsteina, by to rozumieć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
jak ktoś nie ma jaj, to ich nigdy nie będzie miał. pamiętajcie kto i w jakim momencie stanął przeciwko Wiśle a kto jej był zawsze wierny. przyjdzie czas rozliczeń, to będą się prosić o pewne rzeczy... dla mnie to już jest koniec tego tematu, bo mnie szarpie od środka, że takie gnoje atakują Wisłę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Początek czego? Bo jedynie kto grzeje ten temat to dziennikarzole. Ekstraklasa, PZPN, Majchrowski wszyscy sprawe olali ciepłym moczem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten caly smieszny prostest to proba sil i ma byc paliwem i pozywka na przedluzenie gownoburzy. Tylko teraz pytanie zasadnicze o czym te pismaki beda pisac i ma czym krecic afery?
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 20.09.2018 o godz. 13:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Już do startu w tym sezonie okazała się niezbędna pomoc Ekstraklasy SA. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wątpie żeby dobra kasa z tego sponsoringu była tak czy inaczej. LVBet sponsoruje wszystko dosłownie, nawet program na weszło, kazdą duperele... Skończą sie sponsorzy to zasponsoruje klub najlepsza siłownia w Krakowie czyli White Star Power i też będzie.
Największą ironią będzie jak dziennikarzole doprawdzą do upadku Wisły do 4 ligi, myślisz że kto wtedy będzie walczył o Wisłę i starał się ją odrodzić... Ci sami ludzie, a dziennikarzole, sponsoring się wtedy tak czy inaczej odwróci, wszyscy się odwrócą, dużo kibiców też.
Ostatnio edytowane przez Rience : 20.09.2018 o godz. 13:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pół ironicznie to napisałem, poza tym obecny sponsoring myślisz że utrzymuje klub? Jestem bardzo ciekawy jak dużo od naszego głownego sponsora LVBet dostajemy, podejrzewam że nie wiele. Zerknij sobie na LVBet, sponsorują WSZYSTKICH jak leci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Po drugie jak Wisła utrzyma poziom sportowy to beda sie bic o sponsorowanie jeszcze zobaczycie. P.s ja proponuje zrobić w odpowiedzi protest dziennikarzy. Zobaczymy jak kliki spadną to co wtedy zrobią... Im sie chyba w dupach pojebalo, zapomnieli z czego żyją.... Ja w ogole zrezygnowałbym z takiej formy współpracy jaka jest obecnie. Bo klub dla nich dobrze a oni jak widać...
Ostatnio edytowane przez regan : 20.09.2018 o godz. 13:37.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2018
Offline |
|
|
Dziennikarzole? Jak na razie to po "rewelacjach" Jadczaka władze klubu same odwracają od siebie sponsorów. Pozew pozwem, ale plotki, oskarżenia i niedomówienia należy wyjaśnić jak ludzie... wywiady, konferencje prasowe, cokolwiek. Każdy dzień czekania to stopniowe tracenie wiarygodności wśród potencjalnych sponsorów, nabywców, kibiców i mediów. Brak wyjaśnień może oznaczać nawet medialną anatemę i upadek finansowy. Moim zdaniem takie zachowanie nie przystoi zarządowi Wisły Kraków i jest niszczeniem klubu. Dziennikarze chcą tylko wyjaśnień i tyle. Liczyłem na to, że w Wiśle sprawy pozasportowe staną w końcu na wysokim poziomie, a jednak się myliłem....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dokładnie tak jak napisał PSYCHOLTSW. Zapamiętać wszystkich, ale to wszystkich, którzy w trudnym momencie odwrócili się od klubu w trosce o własny dupochron. Wisła wyjdzie i z tego kryzysu, tak jak wyszła z Mersiów i Stechertów i będzie spowrotem wielka, jestem tego pewien. I poradzi sobie bez tych, którzy w trudnych momentach stanęli po stronie jej wrogów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Moim zdaniem zarząd czeka, co podyktowane jest 1) nadzieją, że afera minie, 2) oczekiwaniem na reakcję wewnątrz TS. W zależności od tego, co się stanie w przyszłym tygodniu pewnie doczekamy się reakcji, przy czym już widać, że bez jakiegoś symbolicznego gestu, konferencji etc. wcale to tak szybko nie minie. Ktoś, kto się zna na polityce i pr mógłby doradzić, czy powtórzenie konferencji sprzed pół roku, nawet słowo w słowo, byleby te hieny miały o czym napisać, nie byłoby złym pomysłem.
Mówię o tym wydarzeniu: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._raz_na_zawsze Gdy przeczytałem a) postulat, by "organy państwowe zrobiły >>coś<< z Wisłą", b) oświadczenie dziennikarzy na tt Migi aż się we mnie zagotowało. Niestety, niezależnie od tego, jak nieuczciwe, bezmyślne bądź wyrachowane jest postępowanie dziennikarzy, z całym światem nie wygramy, zwłaszcza że chcemy być częścią tego świata. Chociaż prywatnie bliższa jest mi postawa konfrontacji, czasem trzeba się zachować jak lis a nie lew. Co nie zmienia faktu, że należy postępować ostrożnie i wykonywać gesty symboliczne i pr-owe, a nie spełniać bezmyślne/dywersyjne postulaty. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() żeby nie zniknęło |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Przecież te oświadczenia pismaków i inne płaczliwe reakcje to tylko i wyłącznie stwarzanie sobie dupochronu na wypadek zarzutów, że piszą o "klubie zarządzanym przez bandytów". Wtedy taki pismak powie "no piszę, ale przeciez protestowałem, co ja mogę więcej".
Oni po prostu takie alibi sobie stwarzają, powodowane tylko dbałością o własny tyłek, nic więcej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
banda idiotow
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sluchajcie klub juz wielokrornie odpowiadal na te same pytania i nie jest na uslugach pismakow aby co pol roku temat wracal jak bumerang. Tamci sie gotuja bo widza ze kolejna medialna nagonka nie przynosi spodziewanego efektu bo miala byc bomba atomowa ktora zmiecie klub a wyszedl kapiszon. My skupmy sie na sobie bo caly ten zamet nie pomaga zespolowi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie zgadzam się z tym podejściem. Właśnie dlatego, żeby klubu nie zniszczyć i nie przegrać z hienami, trzeba do problemu podejść dyplomatycznie. Niestety tak już jest na świecie, że waląc głową w mur, nawet w dobrej wierze, nie da się pokonać każdej przeszkody. Przy czym tak, jak mówię - zarządzać wizerunkiem, a nie uzależniać się od dobrego słowa pismaków.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Online |
|
|
Ćmy ogłosiły, że od dziś bojkotują świecę. Powodzenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
A ci dziennikarze są ważni w tym wiślackim tweetupie? I czy ten wiślacki tweetup jest ważny?
Można w ciulu ich mieć chyba, bo nieformalne spotkania z Sarapatą to raczej dla nich zysk, nie dla klubu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pani Marzena Sarapata jest prezesem największego klubu sportowego w Polsce w stosownej chwili odniesie się zapewne do materiału szymona j. W stosownej chwili a nie wtedy kiedy jakaś miernota i szumowina by sobie tego życzyła żeby zaistnieć w swoim rynsztokowym środowisku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
24h zajelo ale nareszcie zaczynaja sie pojawiac poprawne wnioski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym byl za tym abys i Ty przylaczyl sie do tego bojkotu i przeslal pisac
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
1906% poparcia dla dziennikarzy, pokazali, że dla nich liczy się prawda A nie tylko pieniądze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zmień sobie w awatarze gwiazdę na sześcioramienną.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bez jaj, to jest już jawna prowokacja.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|