The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2018, 12:37
I będą zarabiali na pisaniu o Garbarni i Cracovii. Powodzenia życzę
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 20.09.2018, 12:38
Kania, Knura, Wojtowicz, Trela... te osoby średnio mi pasują do piszących paszkwile na Wisłę.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.09.2018, 12:42
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Kania, Knura, Wojtowicz, Trela... te osoby średnio mi pasują do piszących paszkwile na Wisłę.
Dupochron, żeby ich koledzy po fachu nie posądzili o współpracę z gangsterami.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 20.09.2018, 12:48
wolfy napisał(a):Wyświetl post
I będą zarabiali na pisaniu o Garbarni i Cracovii. Powodzenia życzę
Nie, będą zarabiać na pisaniu o nieprawidłowościach w Wiśle. Tak jak zarobił TVN na reportażu Jadczaka. Tak działają media. Wisła natomiast straci na wycofaniu się sponsorów i obniżeniu frekwencji. Nie trzeba mieć inteligencji Einsteina, by to rozumieć.
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 20.09.2018, 12:50
jak ktoś nie ma jaj, to ich nigdy nie będzie miał. pamiętajcie kto i w jakim momencie stanął przeciwko Wiśle a kto jej był zawsze wierny. przyjdzie czas rozliczeń, to będą się prosić o pewne rzeczy... dla mnie to już jest koniec tego tematu, bo mnie szarpie od środka, że takie gnoje atakują Wisłę.
Odpowiedz cytując
Rience
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 20.09.2018, 12:58
WHITE*STAR napisał(a):Wyświetl post
Jasne. Wszyscy dziennikarze w Polsce zaliczają się do pseudo-dziennikarzy... Zaprotestowali chyba wszyscy piszący o Wiśle. To dopiero początek. Dla niektórych, w tym osób w klubie, będzie to lekcja PR.
Początek czego? Bo jedynie kto grzeje ten temat to dziennikarzole. Ekstraklasa, PZPN, Majchrowski wszyscy sprawe olali ciepłym moczem.
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Stary 20.09.2018, 13:00
Ten caly smieszny prostest to proba sil i ma byc paliwem i pozywka na przedluzenie gownoburzy. Tylko teraz pytanie zasadnicze o czym te pismaki beda pisac i ma czym krecic afery?
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 20.09.2018 o godz. 13:08.
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Stary 20.09.2018, 13:05
Rience napisał(a):Wyświetl post
Początek czego? Bo jedynie kto grzeje ten temat to dziennikarzole. Ekstraklasa, PZPN, Majchrowski wszyscy sprawe olali ciepłym moczem.
Mówienie o dziennikarzach "czwarta władza" nie wzięło się znikąd. Zobaczymy jak zareagują sponsorzy, gdy obecne umowy wygasną. Na nowych, przy takiej prasie, już teraz nie ma co liczyć. Kto nie wierzy niech spojrzy na tweety Krzysztofa Targosza: https://twitter.com/Targosz_K/status...77373436194816

Już do startu w tym sezonie okazała się niezbędna pomoc Ekstraklasy SA.
Odpowiedz cytując
Rience
Senior Member

Stary 20.09.2018, 13:10
Wątpie żeby dobra kasa z tego sponsoringu była tak czy inaczej. LVBet sponsoruje wszystko dosłownie, nawet program na weszło, kazdą duperele... Skończą sie sponsorzy to zasponsoruje klub najlepsza siłownia w Krakowie czyli White Star Power i też będzie.

Największą ironią będzie jak dziennikarzole doprawdzą do upadku Wisły do 4 ligi, myślisz że kto wtedy będzie walczył o Wisłę i starał się ją odrodzić... Ci sami ludzie, a dziennikarzole, sponsoring się wtedy tak czy inaczej odwróci, wszyscy się odwrócą, dużo kibiców też.
Ostatnio edytowane przez Rience : 20.09.2018 o godz. 13:12.
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Stary 20.09.2018, 13:22
Wątpie żeby dobra kasa z tego sponsoringu była tak czy inaczej. LVBet sponsoruje wszystko dosłownie, nawet program na weszło, kazdą duperele... Skończą sie sponsorzy to zasponsoruje klub najlepsza siłownia w Krakowie czyli White Star Power i też będzie.

Największą ironią będzie jak dziennikarzole doprawdzą do upadku Wisły do 4 ligi, myślisz że kto wtedy będzie walczył o Wisłę i starał się ją odrodzić... Ci sami ludzie, a dziennikarzole, sponsoring się wtedy tak czy inaczej odwróci, wszyscy się odwrócą, dużo kibiców też.
Oh honey... naprawdę myślisz, że siłownia jest w stanie utrzymać klub ekstraklasowy klub piłkarski? Siłowania, której właściciel poszukiwany jest listem gończym.
Odpowiedz cytując
Rience
Senior Member

Stary 20.09.2018, 13:29
Oh honey... naprawdę myślisz, że siłownia jest w stanie utrzymać klub ekstraklasowy klub piłkarski? Siłowania, której właściciel poszukiwany jest listem gończym.
Pół ironicznie to napisałem, poza tym obecny sponsoring myślisz że utrzymuje klub? Jestem bardzo ciekawy jak dużo od naszego głownego sponsora LVBet dostajemy, podejrzewam że nie wiele. Zerknij sobie na LVBet, sponsorują WSZYSTKICH jak leci.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 20.09.2018, 13:32
Mówienie o dziennikarzach "czwarta władza" nie wzięło się znikąd. Zobaczymy jak zareagują sponsorzy, gdy obecne umowy wygasną. Na nowych, przy takiej prasie, już teraz nie ma co liczyć. Kto nie wierzy niech spojrzy na tweety Krzysztofa Targosza: https://twitter.com/Targosz_K/status...77373436194816

Już do startu w tym sezonie okazała się niezbędna pomoc Ekstraklasy SA.
On takie fochy strzela już nie pierwszy raz.

Po drugie jak Wisła utrzyma poziom sportowy to beda sie bic o sponsorowanie jeszcze zobaczycie.

P.s ja proponuje zrobić w odpowiedzi protest dziennikarzy. Zobaczymy jak kliki spadną to co wtedy zrobią... Im sie chyba w dupach pojebalo, zapomnieli z czego żyją....

Ja w ogole zrezygnowałbym z takiej formy współpracy jaka jest obecnie. Bo klub dla nich dobrze a oni jak widać...
Ostatnio edytowane przez regan : 20.09.2018 o godz. 13:37.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 20.09.2018, 13:34
Radwi napisał(a):Wyświetl post
Protest dziennikarzy

https://www.przegladsportowy.pl/pilk...krakow/trwqde8
Nareszcie, jeszcze im akredytacje zabrac, komu oni sa potrzebni, co ma Wisla z ich artykułow? nic, wroca jeszcze z podkulonymi ogonami a wtedy pownnismy im powiedziec paszoł won
Odpowiedz cytując
MackoKurko
Member

Od: 05.2018

Stary 20.09.2018, 13:37
Dziennikarzole? Jak na razie to po "rewelacjach" Jadczaka władze klubu same odwracają od siebie sponsorów. Pozew pozwem, ale plotki, oskarżenia i niedomówienia należy wyjaśnić jak ludzie... wywiady, konferencje prasowe, cokolwiek. Każdy dzień czekania to stopniowe tracenie wiarygodności wśród potencjalnych sponsorów, nabywców, kibiców i mediów. Brak wyjaśnień może oznaczać nawet medialną anatemę i upadek finansowy. Moim zdaniem takie zachowanie nie przystoi zarządowi Wisły Kraków i jest niszczeniem klubu. Dziennikarze chcą tylko wyjaśnień i tyle. Liczyłem na to, że w Wiśle sprawy pozasportowe staną w końcu na wysokim poziomie, a jednak się myliłem....
Odpowiedz cytując
Delgado
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 20.09.2018, 13:41
Dokładnie tak jak napisał PSYCHOLTSW. Zapamiętać wszystkich, ale to wszystkich, którzy w trudnym momencie odwrócili się od klubu w trosce o własny dupochron. Wisła wyjdzie i z tego kryzysu, tak jak wyszła z Mersiów i Stechertów i będzie spowrotem wielka, jestem tego pewien. I poradzi sobie bez tych, którzy w trudnych momentach stanęli po stronie jej wrogów.
Odpowiedz cytując
Rience
Senior Member

Stary 20.09.2018, 13:42
MackoKurko napisał(a):Wyświetl post
Dziennikarzole? Jak na razie to po "rewelacjach" Jadczaka władze klubu same odwracają od siebie sponsorów. Pozew pozwem, ale plotki, oskarżenia i niedomówienia należy wyjaśnić jak ludzie... wywiady, konferencje prasowe, cokolwiek. Każdy dzień czekania to stopniowe tracenie wiarygodności wśród potencjalnych sponsorów, nabywców, kibiców i mediów. Brak wyjaśnień może oznaczać nawet medialną anatemę i upadek finansowy. Moim zdaniem takie zachowanie nie przystoi zarządowi Wisły Kraków i jest niszczeniem klubu. Dziennikarze chcą tylko wyjaśnień i tyle. Liczyłem na to, że w Wiśle sprawy pozasportowe staną w końcu na wysokim poziomie, a jednak się myliłem....
Pisz za siebie, ja jestem za tym żeby ignorować dziennikarzoli, gdyby jeszcze wykazywali się profesjonalizmem na ten temat, ale tutaj go brak, poważny klub nie powinien się tłumaczyć przed insynuacjami nie popartymi żadnymi twardymi dowodami. Wisła jako klub zrobiła wszystko zgodnie z prawem, nie ma sie czego tłumaczyć.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 20.09.2018, 13:44
Moim zdaniem zarząd czeka, co podyktowane jest 1) nadzieją, że afera minie, 2) oczekiwaniem na reakcję wewnątrz TS. W zależności od tego, co się stanie w przyszłym tygodniu pewnie doczekamy się reakcji, przy czym już widać, że bez jakiegoś symbolicznego gestu, konferencji etc. wcale to tak szybko nie minie. Ktoś, kto się zna na polityce i pr mógłby doradzić, czy powtórzenie konferencji sprzed pół roku, nawet słowo w słowo, byleby te hieny miały o czym napisać, nie byłoby złym pomysłem.
Mówię o tym wydarzeniu:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._raz_na_zawsze

Gdy przeczytałem a) postulat, by "organy państwowe zrobiły >>coś<< z Wisłą", b) oświadczenie dziennikarzy na tt Migi aż się we mnie zagotowało. Niestety, niezależnie od tego, jak nieuczciwe, bezmyślne bądź wyrachowane jest postępowanie dziennikarzy, z całym światem nie wygramy, zwłaszcza że chcemy być częścią tego świata. Chociaż prywatnie bliższa jest mi postawa konfrontacji, czasem trzeba się zachować jak lis a nie lew.

Co nie zmienia faktu, że należy postępować ostrożnie i wykonywać gesty symboliczne i pr-owe, a nie spełniać bezmyślne/dywersyjne postulaty.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.09.2018, 13:45

żeby nie zniknęło
Odpowiedz cytując
Delgado
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 20.09.2018, 13:49
Przecież te oświadczenia pismaków i inne płaczliwe reakcje to tylko i wyłącznie stwarzanie sobie dupochronu na wypadek zarzutów, że piszą o "klubie zarządzanym przez bandytów". Wtedy taki pismak powie "no piszę, ale przeciez protestowałem, co ja mogę więcej".

Oni po prostu takie alibi sobie stwarzają, powodowane tylko dbałością o własny tyłek, nic więcej.
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 20.09.2018, 13:50
banda idiotow
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Stary 20.09.2018, 13:52
Sluchajcie klub juz wielokrornie odpowiadal na te same pytania i nie jest na uslugach pismakow aby co pol roku temat wracal jak bumerang. Tamci sie gotuja bo widza ze kolejna medialna nagonka nie przynosi spodziewanego efektu bo miala byc bomba atomowa ktora zmiecie klub a wyszedl kapiszon. My skupmy sie na sobie bo caly ten zamet nie pomaga zespolowi.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 20.09.2018, 13:57
Nie zgadzam się z tym podejściem. Właśnie dlatego, żeby klubu nie zniszczyć i nie przegrać z hienami, trzeba do problemu podejść dyplomatycznie. Niestety tak już jest na świecie, że waląc głową w mur, nawet w dobrej wierze, nie da się pokonać każdej przeszkody. Przy czym tak, jak mówię - zarządzać wizerunkiem, a nie uzależniać się od dobrego słowa pismaków.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 20.09.2018, 13:59
Ćmy ogłosiły, że od dziś bojkotują świecę. Powodzenia
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 20.09.2018, 14:00
A ci dziennikarze są ważni w tym wiślackim tweetupie? I czy ten wiślacki tweetup jest ważny?
Można w ciulu ich mieć chyba, bo nieformalne spotkania z Sarapatą to raczej dla nich zysk, nie dla klubu.
Odpowiedz cytując
SONNE
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 20.09.2018, 14:07
Pani Marzena Sarapata jest prezesem największego klubu sportowego w Polsce w stosownej chwili odniesie się zapewne do materiału szymona j. W stosownej chwili a nie wtedy kiedy jakaś miernota i szumowina by sobie tego życzyła żeby zaistnieć w swoim rynsztokowym środowisku.
Odpowiedz cytując
MB1906
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 20.09.2018, 14:28
24h zajelo ale nareszcie zaczynaja sie pojawiac poprawne wnioski.
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Stary 20.09.2018, 14:31
Ja bym byl za tym abys i Ty przylaczyl sie do tego bojkotu i przeslal pisac
Odpowiedz cytując
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Stary 20.09.2018, 14:31
1906% poparcia dla dziennikarzy, pokazali, że dla nich liczy się prawda A nie tylko pieniądze.
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 20.09.2018, 14:35
sedonh napisał(a):Wyświetl post
1906% poparcia dla dziennikarzy, pokazali, że dla nich liczy się prawda A nie tylko pieniądze.
Zmień sobie w awatarze gwiazdę na sześcioramienną.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 20.09.2018, 14:41
Bez jaj, to jest już jawna prowokacja.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów