The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2011, 10:55
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
To moze postarac sie jej nie zmarnowac .......
tak siedźmy cicho śpiewajmy klaskajmy itd. albo najlepiej kupmy bilet i nie przychodźmy. Czego mamy nie zmarnować? Twoja wypowiedź brzmi jakbyśmy jakąś niewyobrażalną szansę dostali. Niech oni się nas boją a nie my ich !!
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 18.07.2011, 10:58
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Mysle, ze dla wielu jest to niestety zbyt trudne zadanie - wiesz stadion to nie teatr
Oczywiscie ,ze to rozumiem,chodzę na mecze,ale tez uważam,ze jezeli z góry sie zakłada ,ze coś nie ma sensu(nie uda sie),to po co dyskutowac na ten temat....

wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
tak siedźmy cicho śpiewajmy klaskajmy itd. albo najlepiej kupmy bilet i nie przychodźmy. Czego mamy nie zmarnować? Twoja wypowiedź brzmi jakbyśmy jakąś niewyobrażalną szansę dostali. Niech oni się nas boją a nie my ich !!
Czy ktos Ci broni klaskac,śpiewac .....?No i ostatnie Twoje zdanie...wszystkiemu dowodzi,dlaczego tak jest.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 18.07.2011 o godz. 11:01.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.07.2011, 11:07
Cytat:
Czy ktos Ci broni klaskac,śpiewac .....?
Pewnie kilka miesiecy temu pisalbys czy ktos broni machania flagami i robienia opraw... Nie rozumiesz, ze chca nas krok po kroku zgnoic? Najpierw race, pozniej oprawy, flagi, stanie na schodach, bluzgi. Czas na klaskanie i krzyczenie bo chyba juz nic wiecej odebrac nie moga, a i jeszcze zakaz stania
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 18.07.2011, 11:39
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Pewnie kilka miesiecy temu pisalbys czy ktos broni machania flagami i robienia opraw... Nie rozumiesz, ze chca nas krok po kroku zgnoic? Najpierw race, pozniej oprawy, flagi, stanie na schodach, bluzgi.
Nie bede sie wdawał w dyskusje ,bo to temat bez konca.Ty masz swoje racje ,ja swoje.Mysle ,ze punkt widzenia głownie zalezy "od miejsca siedzenia"
Ale takie pytanie zwiazane z racami...To dlaczego wczesniej było wolno teraz nie?Mysle ,ze w pewnym momencie zaczeło sie coraz bardziej ich uzywac do rzucania na stadion i w kibiców druzyn przeciwnych niż dla efektów opraw....
Pamietam taki mecz na Wisle ,swiezo po zakazie rac ,kiedy odpalili race na chyba na E i pokazali.....
Dalej chodze na mecze,jezdze na wyjazdy,ale na tej przestrzeni 20lat,zauważyłem,ze troche to wszystko zaczeło zmierzac nie w tym kierunku...Masz dobry podpis,tylko moje przekonania mimo średniego wieku są trochu inne.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 18.07.2011 o godz. 11:42.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 18.07.2011, 11:53
http://www.torcida.eu/2010/jesien/go...nia/index.htm#
trzecie zdjęcie. Fajnie mają...

punkt widzenia nie zależy od punktu siedzenia (na stadionie) a od indywidualnych przekonań. Czy śpiewając pomagam piłkarzom? w pewnym sensie ale chyba nikt nie wierzy (przynajmniej z osób starszych) że można tym wygrać ligę. bo tak nie jest. a gadanie w wywiadach jak to jest wspaniale przed tyloma ludźmi grać to właśnie tylko gadanie... Dla skórokopów to zarobek nie u nas to gdzie indziej. Już w prywatnych rozmowach nie są oni tak "zachwyceni dopingiem".

Twoje zdanie...wszystkiemu dowodzi,dlaczego tak jest. Czyli jak?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 18.07.2011, 13:16
Cytat:
Nie bede sie wdawał w dyskusje ,bo to temat bez konca.Ty masz swoje racje ,ja swoje.Mysle ,ze punkt widzenia głownie zalezy "od miejsca siedzenia"
Ale takie pytanie zwiazane z racami...To dlaczego wczesniej było wolno teraz nie?Mysle ,ze w pewnym momencie zaczeło sie coraz bardziej ich uzywac do rzucania na stadion i w kibiców druzyn przeciwnych niż dla efektów opraw....
Pamietam taki mecz na Wisle ,swiezo po zakazie rac ,kiedy odpalili race na chyba na E i pokazali.....
Dalej chodze na mecze,jezdze na wyjazdy,ale na tej przestrzeni 20lat,zauważyłem,ze troche to wszystko zaczeło zmierzac nie w tym kierunku...Masz dobry podpis,tylko moje przekonania mimo średniego wieku są trochu inne.
Oczywiscie, ze co do rac to mozna polemizowac. Ale mozna bylo probowac innych rozwiazan, np wczesniejsze ustalenie przed meczem ile rac zostanie odpalonych i kto je bedzie trzymal. Ale z Polakow robi sie smieci i zamiast rozmawiac z narodem to sie go gnoi.
Ale nikt mi nie wmowi, ze zle byly oprawy i flagi na kiju i jak ktos chce na ten temat polemizowac to albo jest z PO, albo jest za PO albo ma w tym jakies interesy. Jak mozna udawac, ze deszcz pada jak ktos nam woczy pluje?
Przeciez sprawa jest prosta i kazdy powinien znac mechanizm. Chca nas zniszczyc, dawac zakazy za wszystko, zamykac nam usta, chca zebysmy przetsali kibicowac np dajac kary za stanie na schodach czy zakaz za slowo na "k". Nie wiem dlaczego niektorzy uwazaja, ze tak nie jest.
Mozna sie jedynie spierac jak walczyc z tymi represjami, czy bojkotowac lige, czy robic protesty, czy na stadionie czy poza stadionem ale jak ktos pisze, ze jest fajnie i w sumie na trybunach to dalej jest sielanka (przypominam obecnie jeszcze tylko moga zabronic stac, krzyczec, klaskac no i moze ziewac) to takich ludzi nie rozumiem
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 18.07.2011, 13:53
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Co złego ostatnio robiono flagami na kiju,ze nagle zostały zakazane ?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 18.07.2011, 14:12
Cytat:
Co złego ostatnio robiono flagami na kiju,ze nagle zostały zakazane ?
To, ze Polakom brakuje logicznego myslenia. Reka boli to najlepiej glowe uj.bac. Jest "problem" (sztucznie podtrzymywany*) a kilkoma setkami chuliganow to najlepiej pozamykac stadiony, zniszczyc kibicowanie, ultrasow itd

*poniewaz jak mozna dopuscic do organizacji finału PP na takim stadionie
jak mozna nieodpowiednio zabezpieczac mecz jesli naprzeciwko siebie siedza dwie wrogie ekipy
jak mozna nikogo z zadymiarzy nie wylapac na stadionie
jak mozna nie wylapac chuliganow jesli policja dysponuje danymi wszystkich osob, ktore były na meczu + monitoringiem

Spcjalnie sie nic nie robi w sprawie chuliganow, ktorych na stadionach pozostała garstka, zeby problem istnial. Jak problem istnieje to mozna robic ustawy na pokaz oraz do zwalczania opraw (tak jak te ostatnie), mozna robic pokazowe akcje z zatrzymywaniem gangsterow, ktorzy wyrwali krzeselko czy zajmuja sie przestepczoscia zorganizowana (po czym cala mafie wypuszcza sie bo nie ma sie im jak zarzutow postawic).
A ludzie niestety sie na to daja nabierac tak jak sie dali nabrac na inne show typu dopalacze.

Zostalismy wmieszani w polityke a zamiast jednosci to jeden z drugim woli bronic decyzji rzadu o braku wystawiania opraw, o braku wyjazdow czy o zamykaniu stadionow. Obudzcie sie poki jeszcze nie jest za pozno, albo sie obudzimy teraz albo w takim momencie jak Grecja i wtedy juz nic nie pozostanie do ratowania
drozd:
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.07.2011, 14:29
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Czy śpiewając pomagam piłkarzom? w pewnym sensie ale chyba nikt nie wierzy (przynajmniej z osób starszych) że można tym wygrać ligę. bo tak nie jest. a gadanie w wywiadach jak to jest wspaniale przed tyloma ludźmi grać to właśnie tylko gadanie... Dla skórokopów to zarobek nie u nas to gdzie indziej. Już w prywatnych rozmowach nie są oni tak "zachwyceni dopingiem".
http://www.sppia.pl/cel/31/

http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=25459
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 22.07.2011, 10:48
Decyzja Ekstraklasy odnośnie wyjazdów podobno we wtorek 26 lipca.
http://www.90minut.pl/news/163/news1...-Widzewem.html
Do Łodzi nie pojedziemy...
Ostatnio edytowane przez John1906 : 22.07.2011 o godz. 15:04.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 23.07.2011, 14:18
No i zaczyna sie ...

.............../news/show/7077_paranoja_wyjazdowa

ps) ja mam pytanie do modera co ten temat przeniósł w jakies wygwizdowo - ( siedziałem dobre 15min zeby znaleźć ten temat i ... nie znalazlem - wlazlem na swoj nick i w taki sposob udalo mi sie tu posta napisac - a pytanie - jaki ktos mial cel w tym by ten temat wywalic w miejsce gdzie temat praktycznie umarl bo nikt nie wie gdzie jest !!

edit) ciekawe dlaczego nie mozna wkleic linku z skwk dotyczacego wyjazdu na Widzew i problemach jakie Policja z tym robi a mozna wklejac linki na wp,90min,nawet wybiorcza ...(
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 23.07.2011 o godz. 14:25.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.07.2011, 18:31
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
No i zaczyna sie ...

.............../news/show/7077_paranoja_wyjazdowa

ps) ja mam pytanie do modera co ten temat przeniósł w jakies wygwizdowo - ( siedziałem dobre 15min zeby znaleźć ten temat i ... nie znalazlem - wlazlem na swoj nick i w taki sposob udalo mi sie tu posta napisac - a pytanie - jaki ktos mial cel w tym by ten temat wywalic w miejsce gdzie temat praktycznie umarl bo nikt nie wie gdzie jest !!

edit) ciekawe dlaczego nie mozna wkleic linku z skwk dotyczacego wyjazdu na Widzew i problemach jakie Policja z tym robi a mozna wklejac linki na wp,90min,nawet wybiorcza ...(
Tekst, do którego dałeś link jest o wyjazdach, tak? Więc jak najbardziej ten temat jest odpowiedni żeby to właśnei tutaj sie znalazło. A ten temat nie umarł, po prostu z racji tego że jest przerwa miedzysezonowa mniej jest do omówienia. Zacznie sie liga - od razu temat się ożywi.

A to dlaczego nie można wklejać linków do strony skwk to już bardzo stara sprawa...
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 24.07.2011, 22:45
http://babol.pl/kat,1025465,title,Pr...l?ticaid=5cb87
Ja chce to!! Ja chce to!!
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 26.07.2011, 16:43
czy nie można tego tematu jakoś podwiesić czy cholera wie co bo po 2 dniach go już nigdzie nie widać

Czego dotyczy porozumienie? "Na jego mocy oficjalne stowarzyszenia kibiców Klubów Ekstraklasy zobowiążą się do bezwzględnego przestrzegania prawa powszechnego na meczach T-Mobile Ekstraklasy, a także w drodze na stadion i ze stadionu" - czytamy. Naruszenie ma skutkować sankcjami ze strony ekstraklasy, w tym zakazem wyjazdowym. Klub będzie mógł odmówić przyjęcia kibiców gości z klubu, którego kibice nie podpisali porozumienia.

wiadomo które kluby nie podpisały?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 27.07.2011, 12:52
prezentacja Rakowa Częstochowa

http://www.youtube.com/watch?v=k8qid...layer_embedded

oprawa Pogoni Szczecin

http://www.youtube.com/watch?v=N7fJU6k64Vg

Wrzucam tu , bo w końcu temat o kibicowaniu w Polsce ...
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 29.07.2011, 15:56
http://......../news/show/7110_kogo_...bchodzi_kibic_

jakże dziwne podejście do sprawy, podobnie wypowiadają się niektórzy na tym forum. przeczekać. poczekać. przesiedzieć. tylko ile? miesiąc, dwa trzy, pół roku, rok? do wyborów, do EURO?
jak wszystko przycichnie to i tak zrobimy swoje! przepisy będą ale nikt ich nie będzie respektował-pisze wilku. czyżby?

a co będzie gdy poparcie miłująco nam panujących zacznie spadać? przypomną sobie że jednak prawo istnieje i zacznie się komedia od początku. tylko wtedy już nie będzie trzeba ustanawiać nowego prawa tylko egzekwować istniejące.
3tysiączki za zmianę miejsca? proszę bardzo
2tysiące za ....ę? również
2 lata zakazu za wniesienie plastikowej butelki? a i owszem.

więc na co mamy czekać?
takie twierdzenie przypomina czekanie owcy aż wilk zgłodnieje i ją zje.albo nie zje tylko zajmie się czymś innym a ją zostawi na deser. tak czy siak koniec jest oczywisty-w paszczy wilka.

padły argumenty że nie mamy sprzymierzeńców. że potrzebujemy aby nagłaśniali nasze sprawy obiektywnie. pytanie czy sami umiemy o siebie zadbać. przykład pierwszy z brzegu z dzisiejszego dnia: weszlo.pl i wypociny na stronie o SKWK. gdy ten felieton ukazał się o 11.00 to już o 11.15 powinno być zgłoszenie o naruszenie dobrego wizerunku! podpis pod zdjęciem "to są kibole X" na drugi dzień zawiadomienie o obrazę.
ostatnia sobota- potrowcy musieli stać pod bramami bo ochrona świrowała ale do gazet przeszło to że otworzyli po swojemu bramy. a prawdziwi winni?
20 wniosków co tydzień to i gazety by się zainteresowały a i społeczeństwo może by zauważyło że wcale nie jest tak czarno-biało.

a coda nam czekanie? no niestety wilku tego nie napisał. wspomniał jedynie że "istnieje szansa" iż zapomną o nas a my będziemy omijać przepisy.

nie tedy droga...
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 30.07.2011, 11:42
Na innych stadionach nie chowają głowy w piasek:

Nowy sezon oprócz piłkarskich emocji, miał przynieść również odpowiedź na dalszy ciąg sagi pod tytułem "rząd opanowuje stadiony". Jak się okazuje, wojna trwa, a kolejną wygraną bitwę zaliczają fanatycy, a konkretnie kibice Sandecji. Biało-czarni postanowili już na samym początku sezonu skierować jasny przekaz do premiera Donalda Tuska.

"Sączersi" zaatakować postanowili podczas pierwszego meczu rozgrywanego u siebie - spotkanie z Wisłą Płock posiadało godną oprawę ze strony gospodarzy. Nowosądeccy kibice na swoim sektorze rozpostarli olbrzymią sektorówkę z nazwą swojego klubu, lecz prawdziwym gwoździem programu był transparent powieszony na płocie.

Choć zapewne klub spotka wysoka kara, kibice zdecydowali się po raz kolejny frontalnie zaatakować Donalda Tuska - hasło "Z PZPN-u i zakazów robimy sobie jaja, Donald Tusk to dla nas pała" przez długi czas było obiektem sporu między kibicami a organizatorami, w tym również delegatem PZPN-u. Grożono nawet przerwaniem meczu. Ciekawe jakie konsekwencje spotkają odważnych fanatyków już przy zielonym stoliku Komisji Ligi...

http://www.dzienniklodzki.pl/wiadomo...e=1#material_1
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 30.07.2011 o godz. 11:54.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.07.2011, 13:37
http://www.sandecja.com.pl/media/Ima...ck-2011/41.jpg
http://www.sandecja.com.pl/media/Ima...ck-2011/42.jpg
Takie zdjęcia z tego znalazłem.
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Stary 31.07.2011, 15:09
komuna?

Mimo, iż mecz Widzew - Wisła rozegrano bez udziału kibiców drużyny gości, nie obyło się bez incydentów. Policjanci zatrzymali 4 osoby, które naruszyły przepisy Ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych. 95 kolejnych osób ukarano mandatami.

Ponadto policjanci nałożyli 95 mandatów karnych na łączną sumę 8070 złotych za wykroczenia polegające m.in. na zaśmiecaniu, publicznym używaniu słów wulgarnych, spożywaniu alkoholu w miejscu publicznym oraz naruszaniu zasad bezpieczeństwa na drodze.

http://ekstraklasa.net/cztery-osoby-...aeddae2b000000
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 31.07.2011, 15:19
W ramach ciekawostki jeden z mandatów za przechodzenie nie po pasach powedrował do Krakowa ...
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 31.07.2011, 18:30
Żmijka noto miałaś szczęście
i pytanie do Ciebie faktycznie tak kosili za byle co?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 31.07.2011, 19:32
A to nie ja akurat a czy kosili to nie wiem, ale chyba tak ... w cholere ich w każdym razie sie kreciło ...
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 01.08.2011, 14:05
Pseudokibice zatrzymani z maczetami - tłumaczyli, że jadą na grzybobranie

http://www.rmf24.pl/raport-walka-ze-...-na,nId,352543
Odpowiedz cytując
Kaol
Banita

Od: 12.2010

Stary 01.08.2011, 14:10
"Konkurencja w tej dziedzinie jest najbardziej zażarta. Coraz częściej oprócz samej mocy decybeli zwraca się uwagę także na pomysłowość tekstu, melodii, adekwatność do boiskowej sytuacji oraz postawę na wyjazdach. Zwłaszcza ta ostatnia może być zarazem myląca i dobitnie świadczyć o kondycji czy specyfice danej grupy kibicowskiej. Dobrym tego przykładem jest Armia Białej Gwiazdy (kibice Wisły Kraków). O ile śpiewy tej grupy na własnym stadionie zaliczane są do krajowej czołówki, o tyle wyjazdowe popisy oceniane są już zdecydowanie niżej. Odwrotnie bywa np. w przypadku fanów Ruchu Chorzów.
Niemniej jednak ciężko oczekiwać, aby ton wokalnej rywalizacji nie nadawali fanatycy Legii Warszawa i Lecha Poznań. Liczymy także na wyraźne postępy lechistów i wrocławian, którym w śpiewach pomagać będą nie tylko piękne, duże trybuny, ale i potężne dachy zapewniające świetną akustykę."
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 02.08.2011, 22:37
Warto zobaczyc. Temat moze nie do konca zwiazany z kibicowaniem na stadionie, jednak dotyczy kibicow i zachowan policji w dniu 1 sierpnia
http://www.youtube.com/watch?v=NdHY8...eature=feedlik

Gazeta Polska owszem, ale film sam sie broni i nie wazne kto go nakrecal.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 03.08.2011, 11:45
http://lechnews.pl/2011/08/02/oficja...-lecha-poznan/

i coś o czym pisała Żmijka:

Choć mecz Widzewa z Wisłą Kraków obejrzeli wyłącznie fani pierwszej z drużyn, nie obyło się bez ekscesów. Policja była tego dnia wyjątkowo uważna - mandaty otrzymało niemal 100 osób. Zatrzymanych zostało czterech kibiców.

Nieposłuszeństwo kibiców wobec rządowych instytucji spotkało się z silną i zdecydowaną reakcją policji - wnikliwi funkcjonariusze przestali przymykać oko na drobne wykroczenia, zaczęli z kolei karać z pełną surowością. Wśród mandatów po meczu Widzewa znalazły się więc takie "zbrodnie" jak zaśmiecanie, publiczne używanie słów wulgarnych, czy też spożywanie alkoholu w miejscu publicznym. Potrojona czujność panów w niebieskich mundurach zaowocowała również zatrzymaniami - w sumie w izbie zatrzymań znalazło się czterech kibiców.

Pierwszy z nich, 38-latek z Siedlec otrzymał zarzut pobicia ochroniarza. Pozostała trójka "nie stosowała się do poleceń służb porządkowych". Nieoficjalnie wiadomo, że trwa "polowanie na czarownice" czyli wzmożona kontrola środowiska kibiców. Nawet najdrobniejsze przewinienia są bezlitośnie karane, a powodów tej nagonki nie ukrywają nawet sami funkcjonariusze.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 03.08.2011 o godz. 11:49.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Stary 03.08.2011, 12:14
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Warto zobaczyc. Temat moze nie do konca zwiazany z kibicowaniem na stadionie, jednak dotyczy kibicow i zachowan policji w dniu 1 sierpnia
http://www.youtube.com/watch?v=NdHY8...eature=feedlik

Gazeta Polska owszem, ale film sam sie broni i nie wazne kto go nakrecal.
az nóż sie w kieszeni otwiera - ale to ze to s....ysyny sa i prowojuja na kazdym kroku to doskonale wie kazdy co byl choc 3-4 razy na wyjezdzie , dobrze ze choc ta Gazaeta Polska jest po stronie kibicow...
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 03.08.2011, 13:20
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
dobrze ze choc ta Gazaeta Polska jest po stronie kibicow...
Gazeta Polska nie jest po stronie kibiców tylko przeciwko Tuskowi. Jak PIS dojdzie do władzy i będize się musiał wykazać przed EURO, to zmenią front o 180 stopni.
rrr
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 04.08.2011, 09:03

Kutafony se fotki cykają jeszcze

dobrze ze flag nie przyniesli
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 04.08.2011, 09:27
pzkwr napisał(a):Wyświetl post
Gazeta Polska nie jest po stronie kibiców tylko przeciwko Tuskowi. Jak PIS dojdzie do władzy i będize się musiał wykazać przed EURO, to zmenią front o 180 stopni.
Każdy posiadający instynkt samozachowawczy jest przeciw Tuskowi, a kolega u jakiej wróżki odbywał komplety?

Jakie katastrofy wszystkich spotkają " Jak PiS dojdzie do władzy" to wszyscy wiedzą z TVN i szmatawca nie musisz propagandy uzupełniać. Lepiej sie zastanów czy Tusk walczy z kibicami czy z postawą przez nich dotychczas prezentowaną. Czyli upamiętniania patriotów i szacunku dla Polski. Wtedy wiele Ci si wyjasni.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów