The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2016, 10:20
Bardzo dobrze się stało.Każdy normalny człowiek nie będący kibicem Wisły, w analogicznej sytuacji wybrał by Legię.Takie było jego prawo i z tego skorzystał.Foch Cupiała mnie po prostu śmieszy.Dziadziowi zatrzymał się czas jakąś dekadę temu.Dziś o jakiejkolwiek rywalizacji z Legią nie mam mowy więc niech potem nie .......i że nie ma kasy, jak lekką ręką odrzuca 200 a być może 300tyś złotych.

Mieliśmy 3 wyjścia.
Zgarnąć 200 koło + odjąć 100 od wydatków czyli 300 na plus.
Pójść śladem Borussii i dograć przyzwoitym bramkarzem rundę do końca
Albo od.......ić szopkę i oczywiście to zrobiliśmy.
Tak więc gratulacje dla PZPNU za mądrą decyzje a to że wygramy w Uefie...

ps. proponuje już zacząć pisać do Antosia o komisje śledczą albo do Ziobry o billingi.Jedyny sposób by dowieść że ustalił warunki już w grudniu.Powodzenia!
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 04.03.2016 o godz. 10:23.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 04.03.2016, 10:38
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Bardzo dobrze się stało.Każdy normalny człowiek nie będący kibicem Wisły, w analogicznej sytuacji wybrał by Legię.Takie było jego prawo i z tego skorzystał.Foch Cupiała mnie po prostu śmieszy.Dziadziowi zatrzymał się czas jakąś dekadę temu.Dziś o jakiejkolwiek rywalizacji z Legią nie mam mowy więc niech potem nie .......i że nie ma kasy, jak lekką ręką odrzuca 200 a być może 300tyś złotych.

Mieliśmy 3 wyjścia.
Zgarnąć 200 koło + odjąć 100 od wydatków czyli 300 na plus.
Pójść śladem Borussii i dograć przyzwoitym bramkarzem rundę do końca
Albo od.......ić szopkę i oczywiście to zrobiliśmy.
Tak więc gratulacje dla PZPNU za mądrą decyzje a to że wygramy w Uefie...

ps. proponuje już zacząć pisać do Antosia o komisje śledczą albo do Ziobry o billingi.Jedyny sposób by dowieść że ustalił warunki już w grudniu.Powodzenia!
Odetnij się od internetu i cytując pewnego jegomościa: "Wypierdalaj chamie za bramę". Jak chcesz w....iać ludzi to idź na inne forum.
To co tu się stało to jest jawny wałek i trzeba to dograć już do końca.
A Ty podkul ogon i idź lizać buły Leśnemu

Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 04.03.2016, 10:37
Już widzę, jak wygrywamy coś na szczeblu UEFA lub FIFA. Na bank, skoro seryjnie przegrywamy sprawy dotyczące kontraktów byłych zawodników. Co prawda nikt nie widział tych umów, może jest to wina ówczesnych osób w Zarządzie, ale ktoś to akceptował i nazwisko tego Pana doskonale znamy.
Na ten moment spodziewam się jeszcze kilku oświadczeń, które jak widać Klub publikuje seriami. Jak już zaczęli, to nie wiedzą kiedy skończyć.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 04.03.2016, 12:27
Rustin napisał(a):Wyświetl post
Już widzę, jak wygrywamy coś na szczeblu UEFA lub FIFA
Jak nie bedziemy walczyc to dalej beda nas kopac po dupie
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 04.03.2016, 13:03
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jak nie bedziemy walczyc to dalej beda nas kopac po dupie
Wiadomo, tylko czy my mamy czym i kim walczyć? Mam nadzieję, że nie skończy się "walką" w Internecie. Póki co mam nadzieję na walkę dziś na boisku.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 04.03.2016, 14:21
Pierwszy lepszy absolwent prawa, by naskrobał apelację/skargę na ten wyrok. Ba! On nawet dawałby podstawy do kasacji.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 04.03.2016, 14:42
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Pierwszy lepszy absolwent prawa, by naskrobał apelację/skargę na ten wyrok. Ba! On nawet dawałby podstawy do kasacji.
Przeceniasz zdolności absolwentów prawa Kilku moich znajomych skończyło i nawet nie jestem pewny czy wiedzą jak się podpisać

Odpowiedz cytując
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Stary 04.03.2016, 17:26
Wyrok tej całej izby pzpn, składającej się z warszawskich radców prawnych jest po prostu żenujący.

Czekam teraz aż pzpn poda uzasadnienie tej decyzji, ponieważ w tych ich nowych przepisach, nie widać podstawy dla której można było rozwiązać ten kontrakt i to jeszcze z winy klubu, co jest najbardziej skandaliczne.

Podaję poniżej. link do tych przepisów, które pomimo tego co głoszą warszawskie media, nie zakazują przenoszenia zawodników do rezerw i nie określają tego za przyczynę rozwiązania kontraktu z winy klubu. Każdy może je przeczytać i samemu zobaczyć jak bardzo została przekręcona Wisła.

https://www.pzpn.pl/public/system/fi...o%C5%BCnej.pdf

Prawdopodobnie jedyny punkt na jakim mogła oprzeć swoją decyzję to:
Cytat:
Kontrakt powinien zawierać:
c. zapewnienie Zawodnikowi warunków do podnoszenia kwalifikacji sportowych, w szczególności poprzez umożliwienie mu uczestniczenia w treningach zespołowych, chyba że odmienny sposób podnoszenia kwalifikacji sportowych Zawodnika byłby podyktowany uzasadnionymi obiektywnymi przyczynami sportowymi
Nic innego nie pasuje. Czyli że niby profesjonalne treningi w drugiej drużynie nie podnosiły kwalifikacji sportowych Cierzniaka. Rezerwy Wisły trenują przecież w tym ośrodku treningowym co pierwsza drużyna. A nawet gdyby nie, to co to ma za znaczenie. A co jeśli Cierzniak by trenował z pierwszym zespołem, a nie byłby brany do kadry na mecze. Przecież też mógłby złożyć podobny wniosek i warszawska izba by mu tak samo rozwiązała kontrakt.

Więc jeśli ten punkt będzie podstawą uzasadnienia pzpn, to myślę że Wisła spokojnie będzie mogla wygrać sprawę przeciwko pzpn-owi w sądzie FIFA, czy ewentualnie CAS. Mam nadzieję że władze klubu nie odpuszczą i będą walczyć o swoje.

To niepojęte żeby federacja mieszała się w politykę kadrową klubu. Przepisy pzpn nie zabraniają oddelegowywania zawodników do zespołów rezerwowych. Pzpn nie może zmuszać klubów do sprzedawania zawodników, którzy związali z innym zespołem na pół roku przed końcem kontraktu. Sprawa jest jak najbardziej do wygrania.
Odpowiedz cytując
zibi7
Senior Member

Stary 04.03.2016, 20:24
@For_FuN_ link do tych zmienionych przepisów podałem w moim poprzednim poście. Więc sam się najpierw z nimi zapoznaj, a potem ubliżaj innym. W tych przepisach dodali tylko punkt o tym, że nie można wysyłać zawodnika na treningi indywidualne, bez przyczyny sportowej. Nie ma nic o odsyłaniu do rezerw. To warszawskie media na czele z portalem byłego kibica Legii na w, wykreowały mit, że te przepisy zabraniają odsyłania zawodników do rezerw, nigdy nie podając który zapis przepisów o tym mówi. Nie podali, bo takiego zapisu nie ma.

Tak więc jest jak pisze wolfy, decyzja tej izby jest skandaliczna, biorąc pod uwagę że rozwiązała ona kontrakt z winy klubu, a nie np. bez orzekania o winie, co wiąże się z tym że Cierzniak może wystąpić o wypłacenie mu odszkodowania za utracone zarobki. Jak tylko Wisła dostanie uzasadnienie tej żenującej decyzji, to niech jak najszybciej odwołuje się do bardziej niezależnych instytucji sądowniczych.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 07.03.2016, 17:15
zibi7 napisał(a):Wyświetl post
@For_FuN_ link do tych zmienionych przepisów podałem w moim poprzednim poście. Więc sam się najpierw z nimi zapoznaj, a potem ubliżaj innym. W tych przepisach dodali tylko punkt o tym, że nie można wysyłać zawodnika na treningi indywidualne, bez przyczyny sportowej. Nie ma nic o odsyłaniu do rezerw. To warszawskie media na czele z portalem byłego kibica Legii na w, wykreowały mit, że te przepisy zabraniają odsyłania zawodników do rezerw, nigdy nie podając który zapis przepisów o tym mówi. Nie podali, bo takiego zapisu nie ma.

Tak więc jest jak pisze wolfy, decyzja tej izby jest skandaliczna, biorąc pod uwagę że rozwiązała ona kontrakt z winy klubu, a nie np. bez orzekania o winie, co wiąże się z tym że Cierzniak może wystąpić o wypłacenie mu odszkodowania za utracone zarobki. Jak tylko Wisła dostanie uzasadnienie tej żenującej decyzji, to niech jak najszybciej odwołuje się do bardziej niezależnych instytucji sądowniczych.
Co ty pieprzysz(za przeproszeniem)? Znaleźć odpowiednie przepisy, które posłużyły do rozwiązania kontraktu, można w 5 minut. Zwłaszcza, że w zeszłym roku były szeroko opisywane, też przez prawników od prawa sportowego. Tutaj masz link https://marcinmrozblog.wordpress.com...-zawodniczych/ . Dodając do tego zeznania sztabu szkoleniowego(że to nie była decyzja sportowa), to Cierzniak miał wygraną jeszcze przed rozpoczęciem procedowania tej sprawy.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.03.2016, 00:07
wolfy - a mnie już nie znasz?
1906% poparcia dla decyzji pzpn!. Bez ironii.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
zibi7
Senior Member

Stary 07.03.2016, 18:40
No popatrz, to jeśli potrafisz znaleźć sam te przepisy w 5 minut, to teraz podaj punkt tych przepisów, który zabrania przenoszenia zawodników do rezerw. Prawnik od prawa sportowego do którego odsyłasz, takiej okoliczności nie opisuje. I nic dziwnego, bo czegość takiego w tych przepisach nie ma. Więc zamiast wypisywać tu swoje dyrdymały, zapoznaj się w końcu z tymi przepisami.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 08.03.2016, 17:06
Ale kto to jest ....a Cierzniak? i z kim podpisał?Z sąsiadką?
Mógł podpisać? Podpisał , ba POWINIEN podpisać, tylko debil by nie podpisał.A że rozmowy mogły być wcześniej? , .... z tym.Tak na prawdę jak się podpisuje z grajkiem umowę na rok to on sekunde po podpisaniu może powiedzieć - gram rok i tyle

Zamiast cieszyć się że w tak ciężkich czasach mielibyśmy przez pół roku bramkarza za free - bo tak by było gdyby go opylić Legii to odpierdalamy kolejną szopkę bo każdy inteligenty wie że zesłanie było karą za podpisanie umowy.Koniec kropka.Chcieli go przeczołgać? , 'przykro' nie wyszło. Szkoda tylko że na nas trafiło jako pierwszych bo gnojenie zawodników nie chcących przedłużyć , bądź których chce się pozbyć mimo ważnego kontraktu trwało od lat.

Wiecie jaki syf mamy w klubie i wystarczy słowo 'Legia' by odjęło rozum.
A że mógł podpisać po sezonie? No ....a bez jaj - złapał srokę za ogon i chyba oczywistym jest że podpisał po dobrej rundzie, będąc fizycznie zdrowy niż po niepewnej wiosennej.

Życie i dziwię się kumatym osobom które mają prawidłowe priorytety. czyt. Legia - to tylko przeciwnik, niestety który odjechał nam całkowicie(pomijając że jak dla mnie marnują kasę), a wróg jest jeden i tylko jeden.

Tak więc apeluje - nie idźcie tą drogą. Klub się znów skompromitował i tyle a Cierzniaka mam głęboko w dupie.Zrobil to o zrobił by każdy na jego miejscu.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 08.03.2016, 17:28
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ale kto to jest ....a Cierzniak? i z kim podpisał?Z sąsiadką?
Mógł podpisać? Podpisał , ba POWINIEN podpisać, tylko debil by nie podpisał.A że rozmowy mogły być wcześniej? , .... z tym.Tak na prawdę jak się podpisuje z grajkiem umowę na rok to on sekunde po podpisaniu może powiedzieć - gram rok i tyle

Zamiast cieszyć się że w tak ciężkich czasach mielibyśmy przez pół roku bramkarza za free - bo tak by było gdyby go opylić Legii to odpierdalamy kolejną szopkę bo każdy inteligenty wie że zesłanie było karą za podpisanie umowy.Koniec kropka.Chcieli go przeczołgać? , 'przykro' nie wyszło. Szkoda tylko że na nas trafiło jako pierwszych bo gnojenie zawodników nie chcących przedłużyć , bądź których chce się pozbyć mimo ważnego kontraktu trwało od lat.

Wiecie jaki syf mamy w klubie i wystarczy słowo 'Legia' by odjęło rozum.
A że mógł podpisać po sezonie? No ....a bez jaj - złapał srokę za ogon i chyba oczywistym jest że podpisał po dobrej rundzie, będąc fizycznie zdrowy niż po niepewnej wiosennej.

Życie i dziwię się kumatym osobom które mają prawidłowe priorytety. czyt. Legia - to tylko przeciwnik, niestety który odjechał nam całkowicie(pomijając że jak dla mnie marnują kasę), a wróg jest jeden i tylko jeden.

Tak więc apeluje - nie idźcie tą drogą. Klub się znów skompromitował i tyle a Cierzniaka mam głęboko w dupie.Zrobil to o zrobił by każdy na jego miejscu.
Nie wiem gdzie masz Cierzniaka, ale w żadnym zapisie żadnego kontraktu nie widziałem, aby ktokolwiek miał gwarancje pierwszej drużyny, w żadnych przepisach klub nie ma obowiązku uzasadniać przyczyn przesunięcia zawodnika do drugiej drużyny, chyba ze utrudnia mu możliwości treningów czy nie zapewnia odpowiednich warunków np odnowy biologicznej.
Nie wiem gdzie masz Radzia, ale postępowanie Wisły wypunktowałeś, natomiast postępowanie Radzia pominąłeś a racjonalność tego postępowania Cię nie interesuje już tak bardzo.
Można mieć zastrzeżenia do zarządzajacych klubem o wiele rzeczy, ale pisać takie pierdoły gdy Twój ukochany klub jest w jawny sposób dywany ? Nie rozumiem.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.03.2016, 21:15
Ciekawe czy Nikolić dostanie kare za prowokowanie kibiców Amici po strzeleniu bramki... na 100 % ją dostanie
Chodzi mi po głowie że kiedyś jeden z naszych kopaczy taką karę otrzymał..
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 19.03.2016, 21:16
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe czy Nikolić dostanie kare za prowokowanie kibiców Amici po strzeleniu bramki... na 100 % ją dostanie
Chodzi mi po głowie że kiedyś jeden z naszych kopaczy taką karę otrzymał..
To tylko pokazuje jakim pajacem jest Nikolic.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 19.03.2016, 21:48
baton napisał(a):Wyświetl post
To tylko pokazuje jakim pajacem jest Nikolic.
Czemu się dziwisz - prezes pajac który na twitterze wypuszcza twity rodem z gimbazy to i piłkarzykom pajacykom się udziela.
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 05.04.2016, 15:02
Nie było informacji?
Prezes niedawno wyraźnie powiedział, że czekają na uzasadnienie decyzji bo dopiero wtedy będą mogli złożyć od niej odwołanie. I wyraźnie też powiedział, że nie liczy na to, że w PZPN cokolwiek ugrają, więc w klubie nastawiają się na arbitraż międzynarodowy i wniesienie sprawy do Sądu powszechnego.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.04.2016, 11:59
A Modelski nadal w rezerwach. I coraz mniej argumentów ma Stanowski, że Cierzniak to nie była przecież ustawka pod Legię.

Mam nadzieję, że będziemy sądzić się do końca, choćby żeby ten zakłamany typ musiał wszystko odszczekiwać. Może naiwny jestem, ale trzeba się szanować...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.04.2016 o godz. 11:06.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.04.2016, 12:52
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A Modelski nadal w rezerwach. I coraz mniej argumentów ma Stanowski, że Cierzsniak to nie była przecież ustawka pod Legię.
Stanowski nadal idzie w zaparte na Tweteerze więc nie miej złudzeń że zmieni... stanowisko w tej sprawie.
Weszlo w tej sprtawie ustawiło się ramię w ramię z Leśnodorskim (przecierz skoro Leśny daje kontrolowane przecieki z klubu m. in. do bedącego w jego kieszeni Stanowskiego trzeba się odpłacić lojalnością i pisaniem tekstów na zamówienie) i tak pozostanie okopane do końca sprawy.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 04.03.2016, 15:02
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Ja już pisałem, że zerwanie kontraktu Cierzniaka byłoby decyzją skandaliczną ale nie sądziłem, że korupcja warszawki sięga tak daleko. Miejmy nadzieję, że zapłacą za to. Jak nie w PZPN-ie, to w UEFA albo sądach powszechnych.

Proponuję zerknąć na twitter Stanowskiego po "50 twarzach Cierzniaka" w "Przeglądzie Sportowym". Do pisania obraźliwych paszkwili urągających jakiejkolwiek przyzwoitości był pierwszy, teraz musi dokładnie sprawę rozpatrzyć. Żenujące, że niektórzy wiślacy dają się nabierać i popierają takie działania.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
daka.kodaka
Senior Member

Od: 10.2015

Stary 04.03.2016, 14:46
ja moge napisać odwołanie zero problemu
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 04.03.2016, 16:10
Żebyś ty się nie zdziwił, jak za chwilę PZPN zajmie się nami po tym kuriozalnym oświadczeniu i jak Legia nie wejdzie na drogę prawną, bo została pomówiona i to w kilku akapitach.
Na dokładkę jest jeszcze to zwolnienie lekarskie Pawłowskiego, który dzień wcześniej jest pełny humoru, bryka, biega, a następnego dnia obłożnie chory... I to tak, że nawet prawnicy z Wisły nie mogą postawić laptopa i nie może powiedzieć, co wie przez np. Skype .
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 04.03.2016, 16:14
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Żebyś ty się nie zdziwił, jak za chwilę PZPN zajmie się nami po tym kuriozalnym oświadczeniu i jak Legia nie wejdzie na drogę prawną, bo została pomówiona i to w kilku akapitach.
Na dokładkę jest jeszcze to zwolnienie lekarskie Pawłowskiego, który dzień wcześniej jest pełny humoru, bryka, biega, a następnego dnia obłożnie chory... I to tak, że nawet prawnicy z Wisły nie mogą postawić laptopa i nie może powiedzieć, co wie przez np. Skype .
Po skandalicznym wyroku w sprawie Cierzniaka niewiele rzeczy w PZPN czy Ekstraklasie jest w stanie mnie zdziwić. Ale histeryczna reakcja na oświadczenie Wisły jeszcze przed tym, jak Cierzniak się niechcący wysypał dała mi do myślenia. Sprawa nie jest chyba jednak taka oczywista, zwłaszcza jeżeli weźmiemy pod uwagę dotychczasową wykładnię. Coś czuję, że przed normalnym sądem może być ciekawie.

Ty zaś, drogi przyjacielu Cierzniaka i Pawłowskiego zacznij się może udzielać gdzieś, gdzie docenią Twoje wypociny. Sugeruję "Weszło!". Tam takich jak Ty pełno.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 04.03.2016, 19:08
Po skandalicznym wyroku w sprawie Cierzniaka niewiele rzeczy w PZPN czy Ekstraklasie jest w stanie mnie zdziwić. Ale histeryczna reakcja na oświadczenie Wisły jeszcze przed tym, jak Cierzniak się niechcący wysypał dała mi do myślenia. Sprawa nie jest chyba jednak taka oczywista, zwłaszcza jeżeli weźmiemy pod uwagę dotychczasową wykładnię. Coś czuję, że przed normalnym sądem może być ciekawie.

Ty zaś, drogi przyjacielu Cierzniaka i Pawłowskiego zacznij się może udzielać gdzieś, gdzie docenią Twoje wypociny. Sugeruję "Weszło!". Tam takich jak Ty pełno.
Skandalicznym? Weź przeczytaj przepisy, bo robisz z siebie głupka. Zostały one zmienione w zeszłym roku(i bardzo dobrze), żeby chronić piłkarzy i to na klubie spoczywa odpowiedzialność udowodnienia pewnych rzeczy(wcześniej było odwrotnie). Zaraz Modelski w ten sposób się wyrwie z klubu, bo jakieś pojeby ciągają po rezerwach nie wiadomo dlaczego. W normalnych klubach to ważny zawodnik, który podpisał kontrakt z nowym klubem, to gra wszystko od deski do deski. W przypadku Lewandowskiego, to była nawet podwyżka, mimo że przechodził do arcyrywala, z którym się dogadał 1.5 roku przed wygaśnięciem kontraktu z BVB.

Cierzniaka to mam w 4 literach i nie dlatego, że podpisał z L, czy coś w tym stylu. Po prostu do piłkarzy się nie przywiązuje. Co innego doceniać ich klasę. A co do Pawłowskiego, to ukłony, że jest prawy i mówił prawdę. Tak się poznaje honorowych ludzi, mimo że trenerem jest fatalnym.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 05.03.2016, 03:18
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Skandalicznym? Weź przeczytaj przepisy, bo robisz z siebie głupka.
A Ty je przeczytałeś, czy zrobił to za Ciebie Stanowski?
InQ napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem na ile to prawda, ale już dwa razy usłyszałem, że 21 XII 2015 Radek spotkał się z Żewłakowem w Le Scandale i omawiali coś przy jakichś papierkach.

Ktoś spotkał się z podobnym twierdzeniem?
Nie są raczej aż tak bezczelni/głupi. Od takich spraw maja menago.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
InQ
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.03.2016, 14:53
Nie są raczej aż tak bezczelni/głupi. Od takich spraw maja menago.
Też tak pomyślałem, ale z drugiej strony "afera taśmowa" pokazała że nie tacy ludzie zachowują się głupio.

Mimo że nie jest to jakoś bardzo prawdopodobne, że Cierzniak negocjował w Le Scandale swój kontrakt - to my bylibyśmy idiotami gdyby tego nie spróbować sprawdzić (nic nie kosztuje by spytać się na barze, albo poszukać info u znajomych barmanów/kelnerów).

W każdym razie ktoś upiera się że Żewłakow był 16 i 21 grudnia w Krakowie, a ktoś jeszcze inny twierdzi ze 21 byli widziani w Le Scandale.

Może w czwartek się tam przejdę...
Ostatnio edytowane przez InQ : 05.03.2016 o godz. 14:59.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 04.03.2016, 16:34
I tutaj widzę szansę dla klubu na częściowe zachowanie twarzy. Zamiast pisać idiotyczne oświadczenia, albo snuć gdybania o stronniczości w PZPN, należy udowodnić naruszenie przepisów i doprowadzić do tego, że Cierzniak i Legia za nie odpowiedzą. Postępować konkretnie i skutecznie.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 04.03.2016, 23:02
Pod tweetem wyśmiewającym oświadczenie Wisły, zapytałem o to czy mogliby raz opisać coś merytorycznie, niestety zero odezwu :( Smutno mi :(
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
InQ
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 04.03.2016, 23:50
Nie wiem na ile to prawda, ale już dwa razy usłyszałem, że 21 XII 2015 Radek spotkał się z Żewłakowem w Le Scandale i omawiali coś przy jakichś papierkach.

Ktoś spotkał się z podobnym twierdzeniem?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów